Söndagen..

Igår var vi och såg Rickards match och dem vann! Sedan myste vi bara hemma, skulle städat men dammsugaren starta inte så Rickard köper ny idag!
Jag gjorde bakad potatis och fruktsallad till oss igår! Walle var så snäll hela eftermiddagen och kvällen igår, han var så lugn, brukar han vara men igår var något extra hihi..
















Walle gillar sina händer mums haha!

Ångest..

Alla dessa kläderna är redan för små snyft!!



Konfirmation!

Igår var vi i sjöbo på konfirmation. Det gick bra, men 90 min i kyrkan blev lite länge för Walle och Elli så vi fick gå ut och hålla våra vagnar i rullning en stund!




Petra o Bella hade köpt fina kläder till Walle..





Vi åkte sedan hem till Linda o Robin, törnkvist va mä där vi grillade och bara slappa mys!











Walle fick mat 21.45 innan vi åkte hem sedan mat 00.45 och håll i er.. 05.45..

nu ska vi göra oss klara, match kl 13..vi ska hejja på pappa!!


Frukost!

Idag blev det en tur till maxi kö 08 medans grabbarna sov! Blev god frukost och kl 13 ska vi ner och kolla på rickards match!
Yes vars ett smör och vars en blåbärs yoggi haha! Solen skiner och jag är glad!



hihi..

Petra o Bella har köpt en mössa till Walle, gud vad jag skrattade..



Underbar dag!

Igår var det en jätte bra dag! Gick in på jobbet och sa hej,sedan 10.30 mötte jag upp en tjej som heter Lina som jag mailat en del med hon fick en Wilhelm två veckor efter att Walle kom..Hon är några år äldre än mig men vi kände till varandra lite innan vi blev gravida! Så Walle o Wille fick träffas för första gången eller ja vi va ute hela eftermiddagen i fina vädret så dem låg gott i sina vagnar och vi tog en fika på ute serveringen på fenix.. satt där länge och tragga plötsligt vaknade Walle o skulle ha mat bums..ville inte amma på fenix i lunch rusningen direkt så blev att amma nere på söndertog i solen haha! Sedan gick vi en sväng o sen vaknade Wille och blev akut mat på torget hihi vad gör man? måste ske bums!

Sedan var det återbesök för mig, det gick bra skönt att veta!
Walle va på sitt bästa humör och charma barnmorskan!

På vägen hem fick jag sms av Anna om vi ville komma på fika och det gjorde vi såklart..en jätte bra dag!










Borta..

Nu är fiskarna borta det gick väldigt fort, 2 goa gubbar kom och tog dem plus alla yngel där var hihi.. skönt nu kan vi täppa igen dammen..


Annars har vi mest myst idag och varit ute på en promis i fina vädret!





Syster kom förbi då blev det lite träning..



Bvc och läkare!

Idag var det dax för bvc och två månaders kontrollen..och ja han växer och dem tyckte inte jag behövde vara orolig att jag inte hade mat så det räckte hihi..dem sa han nog var i tillväxt period så får väll se hur länge nätterna strular lite!
Dem tyckte det var fantastiskt att han gått upp så mycket nu när han varit sjuk!
Allt annat var bra på våran gosse ♥




Fiskar någon?

Någon som vill ha fiskar billigt eller vet någon som är intreserad?
ska inte ha dammen kvar..





Grattis till eran Vigo♥

Glömt att skriva grattis till eran son Vigo!
Förra veckan fick Niclas och Simonette en gosse, farmor hade rätt igen, sjukt!Dessutom sa hon att det skulle bli en stor gosse och det var det mä hihi..inte riktigt som Walle men nästan faktiskt!
Sista mag bilden jag fick på dig! Lycka till med allt♥



Frukostmys!

Imorse kom Jenny och Anna på frukost! Jenny hade köpt frallor! Vi har så roligt när vi ses, vi hinner tragga mkt skit på ett par timmar hihi!
Anna hade gjort fin mössa o dreggis till Walle och Jenny hade köpt blöjor,våtservetter o tidning gulligt!


Strax ska vi in till bvc på två månaders kontroll, ska träffa läkare oxå då! Ska se vad dem säger om Walle, växer gör han iallafall! Kanske dem har ngt tips på nätterna som varit lite jobbiga nu senaste tiden! Ska iallafall prova lite ersättning ikväll eller inatt en gång, kanske min mat inte räcker eller är det bara sugbehov han vägrar ju napp! Men börjat sutta lite på handen..hmm lilla hjärtat♥

Badat!





Haft en mysig dag jag o Walle, jag har vilat när han vilat..inte haft några måsten bara myst ♥




Nu säger vi godnatt, imorgon bitti väntas frukost gäster!



Bilder från i lör..

Petra o Walle


Sover gott i Petras extra säng..


Bus med Robban


Mums

Mys i soffan

Mysigt att sova på pappa


Helgen tog slut såå fort..


Walle 2 månader idag ♥

Tiden går så fort, redan två månader! Han växer som bara den..




















Häng läpp..

Snackar man inte med Walle hela tiden kommer denna söta minen fram ibland..









Frukostdejt..

Imorse kom Sofie, Bella och Stoffe på frukost..mysigt! Walle var på sitt bästa humör och lekte i gymet så vi åt i lugn och ro, inte så ofta annars hihi! Annars har vi bara slappat och myst hela dagen!

Efter ett pass i gymet blev Walle trött och Sofie nattade honom.. Hittade inte snutten men hon provade med en body och det fungerade bra tydligen haha..

Att byta blöja är aldrig tråkigt..













Tack alla ♥

Tack alla söta för era fina kommentarer, så glad att ni tog er tid o skrev vad ni tycker! En taskig kommentar som fick mig ledsen byttes genast till massa snälla och söta inlägg det värmde!
Jag tvingar ingen att läsa så sluta läs ni som stör er på det jag skriver!

Jag mår bra och har aldrig mått bättre ♥



Mysdag!

Igår hade vi en mysig dag! Åkte in till stan med Sofie, blev inte så mycket shopping faktiskt! Vi fikade och myste i det våriga vädret!
Sen körde vi hem till mamma, sofie hämtade Ebba på dagis och vi fikade hemma hos mamma i trädgården! Ville inte att Ebba skulle vara så nära hostiga Walle så vi njöt ute i stället så var det lättare att hålla dem ifrån varandra! haha!

Mamma bjöd på lax sedan mums!
Bjuder på några bilder!










Tack för en mysig dag ♥

Tack syster ska testa..




Sova en stund ute..




Godmorgon!

Walle har sovit mkt bättre inatt skönt! Nu är det jag som hostar mest..
Nu blir det lite frukost sedan får vi se vad dagen bjuder på!

Choklad till frukost haha gott!






Privat barnläkare!

Hade sagt till mig själv att om inte Walles hosta va bättre idag skulle jag uppsöka läkare! Natten va hemsk igen..
Visste många rek Zetterlund i Åhus så goggla fram hans hemsida o registrera mig o Walle, jag mailade honom för att höra vad han sa och jag fick svar direkt att han gärna kollade på Walle idag! Man bokade sina tider själv via hemsidan jätte smidigt! Kan rek honom kostade inget tills barnet fyllt 18år. Fick tid 13.40, tack farmor för att du följde med oss! Vi fick recept på bricanyl hoppas det ska hjälpa Walle att sova lite bättre inatt!








Hemsk natt..

Natten har varit jätte jobbig verkligen, Walle har vetat ha mat var, varannan timme, haft svårt att somna om och komma till ro..
När han väl somnade så började han hosta osv! Så synd om honom! Jag var så trött i natt att tårarna var nära, Rickard försökte natta han genom att vara uppe och gå, han somna men när vi la ner honom vaknade han igen..När han väl somnat var det nästan dax för mat igen osv..
Blir lite trött för många bloggar man läser är det alltid bara rosa moln man svävar på som nybliven mamma, allt är bara helt perfekt och inget är jobbigt! Är det förbjudet och fel att känna någon gång att allt inte är rosa moln? att saker är jobbiga och att man är trött?! Tydligen.. Kanske bara jag som inte lever i en fantasi värld!
Eller är det bara jag som känner så..
Walle är det finaste och bästa som hänt oss, även om jag vågar erkänna att saker är jobbiga♥



Glad Walle..

Igår var Walle glad för det mesta fast han fortfarande är lite förkyld och har en rälig hosta, stackars lite! Man känner sig så hjälplös och hans sömn blir rubbad! Våran mä för den delen..

Macke kom på besök igår, vi grillade och killaran tittade på sport och spelade tv spel! Jag o Walle mös framförtvn!








Fredagsmys..

Vi drog hem till Petra igår på lite fredagsmys! Hon har fått dras med mig och Walle nästan hela veckan!
Tog några bilder jag tänkte bjuda på..
Min farbror Jerker kom mä en runda, han är hemma från usa och walle fick fina kläder att använda när han blir lite större..så tuffa!





















Snabbt,lätt och gott!

Ensam hemma är det inte alltid man hinner fixa lunch, ibland hinner man inte ta en macka bara..
Jag köpte en färdig soppa i veckan och ger den högt betyg tyckte den var himla god! Bara provat denna smaken.. bra hetta i den mums!




Godmorgon!

Fredagsmys i mammas säng ♥







Tina o Milla!

Idag fick vi besök, vi åt lite frukost sedan tog vi en promenad i blåsigt väder..inte skönt alls..

Milla busar medan Walle sover

När Walle vaknade pälsade vi på oss och gav oss ut.. Milla är född 20nov så hon är 3mån äldre men bara ett par cm längre hihi. han inte ta foto innan Milla va påklädd..












Mys..

Sova i mammas famn är det bästa när man är sjuk..





Tycker fortfarande det är läskigt när han hostar mycket, går och tittar hela tiden så han andas osv :-( hoppas jag kan slappna av lite snart... Jobbigt att känna såhär!
Imorse fick jag sova lite Rickard gick upp med Walle det var jätte skönt!

kram

Jobbigt..

Dessa dagar har varit väldigt tuffa jag är verkligen helt borta..
Känns som man vilat sig igenom dessa tre nätterna.. inte fått sova många minuter.. Stackars Walle har mä haft svårt att komma till ro, äta och andas..

Igår åkte vi in på åter besök på sjukhuset, dem sa det är på bättringsvägen och det var skönt att höra!

Malena fyllde år igår så Rickard fick åka till dem själv, jag o Walle åkte till Petra..Jag tycker det är läskigt att vara ensam när han hostar så mkt att han tappar luften..

Idag är vi oxå hos Petra och slappar! Tänkte vila en del idag men Walle har inte velat sova direkt, bara små korta! Petra tog fram en resesäng och gjorde mysigt..

Hoppas allt blir bättre nu för varje dag son går..
kramiz

Sjukhuset..

Igår var en hemsk dag fy.. Jag hade en jobbig natt med hög feber och ont i halsen.. När vi vaknade igår tyckte jag att Walle lät lite rosslig i halsen.. han började hosta och jag märkte han var slemmig i halsen.. Jag ringde Rickard som sen ringde sin mamma jag ville ha tips på vad jag kunde göra! Plötsligt hostar han så han tappade luften jag fick panik och nog aldrig varit så rädd! När svärmor ringde mig började jag gråta i ren panik, hade själv feber och kände mig ledsen över att jag smittat Walle! Svärmor kom på direkten.. Just då sov Walle, men när han vaknade fick han litet anfall till.. Jag blev rädd och gick där i från medans Ingrid lugnade mig..Hon trode det inte var någon fara! Hon stannade och Walle åt och sedan somnade han igen.. så tacksam över att hon stannade igen för när han vaknade fick han ett riktigt läskigt anfall och han hängde över ingrids arm och chippade efter luft.. han blev röd i huvudet och jag hörde hans panik..ingrid frågar nig om han andas nu..jag vågade knappt titta, han var helt röd och tyst.. Han höll på länge och tog ett tag innan han lugna ner sig! Ingrid säger då att vi kör in till akuten..hon håller mig lite lugn samtidigt som jag ser att hon själv blir lite stressad..vi skiter i att spänna fast han och bara sätter oss i bilen och kör, jag ville kunna få upp honom fort om det behövdes..
Direkt in på akuten, blev skickade direkt till barnakuten..Då var han lugn..
Dem kollade allt på honom, tog olika tester och allt var bra! Fick droppar i näsan, det gillade han inte. Det var så tryggt att vara på sjukhuset! Det var bara en vanlig förkylning, men låter fruktansvärt ibland när små barn e förkylda..Vi fick stanna lite, dem ville han skulle äta och sova en stund sedan kollade läkaren honom igen..
Vi fick åka hem, jag var så rädd att ngt skulle hända igen..
Han skulle sova högt mellan oss, jag låg med min hand på hans mage nästan hela natten för att känna att han andades..minsta lilla hostan gjorde mig rädd och jag satte mig upp i sängen..
Det var så läskigt! Rickard är lugn och det känns skönt men han har inte heller dem hemska bilerna i huvudet på Walle som jag har..
Han är fortfarade väldigt förkyld och täppt vårt lilla hjärta..

Rickard skulle några ärende idag och det va läskigt att vara ensam hemma.. Var rädd att något skulle hända igen..

Mitt lilla hjärta du skrämmer mig så ♥






Apr. 05, 2013


Godmorgon!

Igår kväll var jag riktigt kass, Rickard han komma hem innan febern smällde sig på..svettas, frysa usch! Låg helt pall!
Inatt har jag fuskat, walle har legat hos mig och jag gick bara upp en gång och gav han mat, det var mest för att det ena bröstet höll på att sprängas haha, då jag legat och ammat från bara ena bröstet hela natten.

Det är tufft med hög feber och en liten att ta hand om.. Rickard hjälper mig så mycket han bara kan ♥

Tog en pilla imorse hoppas inte febern kommer tillbaka.

Såhär glad just nu..



Jag fick ett litet skratt idag, smälte ♥

Sjuk..

Mår inte bra.. jätte ont i halsen, fryser och ont i hela kroppen.. :-(
Vart kom detta ifrån?!

Hihi..

Igår kväll kom Ullis på besök, jag hade beställt mat från kosan som hon hämtade! Walle lekte snällt medans vi åt.. Han var vaken en stund innan han blev trött och gnällig.. Sedan fick Ullis inte sitta ner då blev han ledsen haha..
Ullis hängde hans snutte över huvudet och han blev tysk direkt, jag skratta så mycket för det såg vetkligen kul ut! Han somnade ganska fort sen sov han på Ullis bröst ♥





Tack för igår mysigt!

Fin vän!

Man behöver inte prata varje dag men man vet vilka som är ens riktiga vänner ändå, Malin är en sådan! Ibland går det veckor utan att vi hörs men vi vet att vi finns för varandra♥
idag kom Malin och Erik på frukost, såklart vaknade Walle när kaffet var upphällt..han var hundrig direkt! Det blev att mikra kaffet haha!
Vi tog en promenad i vår solen och våra gossar somnade så gott och vi ville inte väcka dem när vi kom tillbaka så vi satte oss på altanen och snackade om allt..










Fick så fina saker av Malin!







Malin hade även med sig lite fina kläder som Erik växt ur, jätte gulligt!

Ikväll kommer en fin vän till på besök ♥

Godmorgon!

Morgonmys i mammas och pappas säng är det bästa, dok saknar vi pappa!

Snart kommer Malin och Erik på frukost och en promis får det bli!





Lite skillnad..

Det är lite skillnad på att åka in till stan ensam eller med barn..
När Petra hämtade mig var jag såklart inte färdig! Matade Walle, jag skulle fixa håret, Walle hade pyjamas och skötväskan var inte packad! Men allt går mycket fortare med lite hjälp! Haha!

Jag skulle lämna tillbaka en kofta som jag ångra mig att jag köpte. Skulle byta ett par byxor som Walle fick igår, tog en body istället!




Sen kunde jag inte hålla mig för hade bonus checkar hihi..



Sen blev det pyjamas och en munk tröja!




Stort grattis!


Jätte grattis till våra vänner Ida och Sebbe som idag fick en liten gosse, han ska få namnet Lovian ♥
Walle har fått en ny killkompis!!

Farmor hade rätt hon gissade på en gosse hihi!

kraam

Påskägg!

Walle fick ett bamse påskägg igår av sin farmor och farfar ♥









Tack så jätte mycket♥

Kusin mys ♥

Walle har myst med kusin Elli idag!






Rickard är väldigt poppis, Anton myser med morbror!



Underbar morgon!

Imorse kl 07 gick Rickard upp med Walle och jag fick sova till kl 09 det var hur skönt som helst!
Solen skiner och man känner sig pigg! Man smälter när man kommer upp och ser Walle och Rickard mysa i soffan ♥


imorgon ska jag ringa kyrkan och boka en tid för dop, tiden bara springer iväg! Ska höra lite vad dem säger osv! Det blir rinkaby kyrka för nu bor vi här och tillhör den församlingen så tycker jag det känns rätt att Walle ska döpas här, även om jag älskar åhus kyrka :-)
Snart är denna underbara helgen över. kram på er!

RSS 2.0