Dagarna går..

Tycker dagarna går fort..ledig i måndags då hälsade jag på farmor blev en lagom promis för mina ben..dem mår inte så bra alltid :-/ ena benet ser hemskt ut..hoppas det går bort sen..  Sedan vilade jag en stund innan jag började städa lite i köket..han inte så mkt innan Bella kom på besök, hon hjälpte mig dok med nedersta skåpen då det plötsligt är långt ner till marken haha! En stund senare kom Sofie med fika och vi hade kaffe rep :-) härligt att vara med dem! Nu ska jag snart börja jobba! Kram!

Söndag!

Jag har verkligen inte gjort ngt vettigt alls idag, kommer nog inte göra det på resten av dagen heller! 
Rickard är och golfar men kommer nog hem strax!
Igår när jag jobbade hade Rickard smsat mig och frågat om vi inte skulle bjuda ner våra systrar på lite pizza bara.. Tyckte det lär som en jätte trevlig ide, Bella jobbade dok och Malena va jätte förkyld och mådde inte så bra, tråkigt för va längesen vi sågs! Men Marie o Anton o Sofie kunde, vi frågade även Linda,Robin o Mattias.. Det blev pizza och lite spel :-) En lagom skön lördag och bara umgås! Myspys!
 
Ibland undrar jag, är ingen annan ute längre i kompis kretsen nu när inte jag är ute och festar Vad gör alla andra nu om helgerna när jag inte fixar fest? ;-) Är jag bara inte bjuden eller det händer inte så mkt längre bara? Tanken slår mig.. Ibland är jag dålig på att höra av mig men tycker ända att jag försöker höra av mig till alla, har några vänner som är himla bra på att höra av sig till mig oxå vilket är skönt.. Sen har man ju vänner som är lite sämre på att höra av sig än mig får jag väll erkänna men jag vet att dem finns där ändå :-) Vissa behöver man inte prata med varje vecka utan att veta att dem ändå finns där! Vill finnas för alla mina vänner!
 
Blir nog att planera in en dag till Ullared snart, aldrig varit där, sen vill jag till nya Emporia oxå! Usch lät dyrt detta haha!!! Kramar!!!
 

Min lilla mage!

 
 
Vecka 26+3

Godmorgon fredag och minus grader!!!

Brrr inatt var det kallt, men fint väder det gillar jag! Igår vad jag hemma hos Malin på lite tjejmys och bebis gos det var tre andra nyblivna mammor och deras små bebisar..åå lilla jag :-) Det var mysigt och man fick en inblick hur en mamma dag såg ut, får lära mig dricka kaffe bara ;-) 
Sedan hämtade mamma mig, vi körde till konsum och sedan hämtade vi Elias på fritids, då sofie jobbade kväll! Han ville hänga med mig hem och ville sova över hos oss vilket passade oss då jag börjar 11.50 idag och sofie och Elias är lediga! Så snart kommer Sofie o hämtar honom!!
 
Han ville ha varm choklad till frukost, och det fixade jag såklart! Morgon mys i soffan!!
Nu ska jag göra mig redo för jobb 11.50-18.30 lyx :-) Jobb imorgon oxå men sedan är helgen oplanderad!!
 
 
kramizz
 

Vad tycks?

Gardinerna jag köpte och kuddarna vad tycker ni? Lite halloween känsla, fast hoppas man kan ha den efter Halloween oxå hihi!! Vi har målat fönsterna vita också det blev en himla skillnad, istället för det mörka bruna!!!
 

Min systers nya hit!

Lyssna och berätta vad ni tycker! Jag är såklart jätte stolt och tycker låten är super!!!
 
http://soundcloud.com/gosiig/greatest-mistake-test
 
Jag är inte så teknisk så ni får kopiera och sedan klistra in :-)
 
 
 

Hick hick..

Våran lille gosse har just nu jätte mycket hicka i min mage som nu inte är så liten längre hihi! Det är lite saker som börjar bli jobbiga på jobbet och det är plötsligt långt till marken/golvet hihi :-) Jag får även lite ont när jag gått en längre stund.. Jag har en skön arbetsvecka så känns skönt, ledig imorgon och på tor..Det blir bebismys på tor!! Nu blir det strax en kopp varm choklad!! kraam

Gäsp..

Rickard gick upp tidigt idag han skulle på utbildning i Malmö jag hade svårt att somna om fast jag visste att jag kunde ligga över en timme längre än honom.. Bebisen va väldigt vaken oxå i min lilla mage, kanske det va därför det va mysigt att bara ligga och fundera på vad han sysslade med egentligen hihi ;-) Det är verkligen full aktivitet!!! Idag jobbar jag bara 8.30-13 lyx, flera sånna pass tack :-) Sedan ska jag träffa fina Cissi, glad att hon vill träffa mig och tar tag i det så att det blir av :-) Mysigt att ha henne i sverigen igen!!
 
Jag o Mamma va på Eko i går vi kollade in julmarkanden, det känns så himla långt borta men ändå går det fort dit, undrar hur våran ju ser ut i år? jag har verkligen ingen anning.. Körde även till Bromölla möbel affär lite impuls sådär, va verkligen jätte mycket folk vi fattade ingenting, när vi kom in såg vi stora skyltar 25% på alla gardiner,presentartiklar o tavlor.. Vi köpte vars ett par gardiner ;-)
 
Kram på er!!
 
 

Tjejmys!

Hade laddat min kamera men tog minsann inte en ända bild på hela kvällen! Carolina,Simonette o Linda kom hit, vi gjorde bakad potatis, traggade massa skit och skrattade en massa! Det va en lagom kväll, vi delade en flaska alkoholfritt vin, drack citronvatten och päroncider, ganska van vi det nu men lite nytt för dem andra kanske hihih..Alla körde, Simonette tog körkort i tor såklart att hon ville köra!!
 
Vi gjorde marängsviss, hade massa godis, vi åt så mycket, vi va så mätta allihopa! Vi spelade lite spel och hade trevligt! Fick ett sms av Rickard om dem fick komma 7 killar o festa lite innan dem skulle ut, dem hade vatt nere på bowlingen och bowlat o käkat med fotbollslaget, visst fick dem det..så strax efter tio dök ett glatt gäng grabbar upp, dem höll sig mera dels i tvrummet något mera högljuda än oss ;-) Ååå vad dans sugen man blev igår av den höga musiken!!! Tjejerna började bli trötta, ja jag också för del delen.. 3 killar liftade med Linda till stan och några gick hem, Rickard valde att stanna hemma! Så vid 23.45 va här tomt o tyst igen!
 
Nu hämtar mamma strax mig vi ska en runda till Eko! Kram

Härliga lördag!

Ville bara önska alla en trevlig helg, på väg till jobbet nu.. ikväll kommer några tjejer hem till mig för lite lördags mys..Vi ska laga bakad potatis, efterrätten ska Carro göra! Det blir nog bara massa skratt o skvaller! Jobbade 9-19.30 igår och va helt slut när jag kom hem somnade nog innan klockan han slå 22 stackars Rickard... Kram på er!

Föräldrarkurs..

Frågat några vänner om dem gått på föräldrar kurs, jag fick förfrågan sist av barnmorskan och anmälde mig..hon sa både jag o rickard va välkomna.. Följde era killar mä? Det är ju på arbetstid så man behöver ju ta ledigt! Vill inte sitta där ensam fall alla andra har sin kille med sig :-)och inte dra dit Rickard som ensam kille.. Nu ska jag krypa net tröttis.. fått lite ajaj i rygg slutet, rumpan och ljumskarna inget skönt.. Sovgott!!

Kunde inte hålla mig mera..

Nej nu kunde jag inte hålla mig mera.. Sprang på detta i stan idag efter att jag o Jenny fikat.. vad säger ni? Tog storlek 56!
 

Min lediga måndag!

Knappt kunnat gå ut med soporna för det har regnat exakt hela dagen, det blev faktiskt en inne dag idag i höst rusket! Jag har tvättat lite, städat o torkat golven, städat kylskåpet och lite sånt smått o gott! Såklart en eftermiddags vila oxå! Nu har jag slängt ihop en pasta gratäng som jag strax ska slänga in i ugnen, det blev lite smått o gott av det jag hade hemma, vi får hoppas att det smakar!
På lördag ska Rickard på fotbollsfest, Jag o Carro chattade lite igår om att ses och äta lite mat här, tänkte se fall någon mera va sugen, hojta till isåfall :-) bara snacka lite skit och kanske spela ngt spel! Tror vi hjälps åt att laga ngt gott, jag jobbar på dagen!!
 
Ringde folksam idag där jag har mina försökringar och "anmälde" att jag va gravid så dem la till det i uppgifterna, man får en försäkring gratis men jag la på en extra försäkring som kostade 1050kr, den täckte massa mera saker som tex gravidkomplikationer och förlossningskomplikationer, ev diagnoser,hjälpmedel osv ja listan va lång! Kändes bättre tycker jag än bara den som va gratis!
 
Sen det här med gravidpenning om man behöver gå hem tidigare från jobbet än dem 10dagarna innan förlossning, det ska man ansöka om innan, jag fick papper förra veckan och satte mig idag och skulle fylla i dem, man kan få ersättning om man har ett tungt arbeta max 60dagar innan förlossning, så står det från vilken dag jag vill sluta arbeta? Men hur tusan ska jag veta det nu? Det kanske bara säger stopp en dag liksom.. Jag vill och ska käpma för att jobba sålänge som möjligt men lite rädd att ev inte klara stressen i jul o nyår.. Chefen kan omplacera mig till bara kassan, men det är faktiskt jobbigt att sitta i kassan hela dagar i den stressen oxå.. Det va svåra papper att fylla i iallafall.. :-/
 
Kram på er!
 

Lördagens middag!!

Tänkte bjuda på ett par foto från lördags festligheter hos Mia o Ralle! Dem bjöd på hemma gjord Sushi som Ralle gjort, jag har fått äran att test den en gång innan, den är så himla god och han gör så många olika sorter! Till efterrätt hade Mia gjort en pannacotta med citrongräs och passionsfrukts sås uppe på, vid sidan om låg ananas,passionsfrukt och en bit mörk choklad, det va jätte gott och väldigt fräscht! Hon körde lite tema där med och hade beställt speciella öl oxå till grabbarna mys!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en trevlig kväll! Det är vår tur nästa gång så jag vill hinna det innan det är bebis dax :-)
Kram på er!

Godnatt!

Lagt mig i sängen och ville bara säga godnatt! Haft en riktig slappe dag, vi har inte gjort någon nytta alls på hela dagen! Kvällen igår hos Mia o Ralle va jätte mysig! får visa några foto imorgon! Ledig imorgon och dagen är oplanerad..skulle lagt i lite ljusa slingor men avbokade tiden, trivs bättre nu i mitt hår..tvättat det med blond shampoo så lite färg har tappats..känns bra nu så väntar några veckor! Mysigt nät man lagt sig då börjar det röra sig en massa i magen..Sovgott!

Nu är jag redo för party!!!


Party!

Ikväll ska vi hem till Mia o Ralle ska bli jätte roligt, ska hämta upp Ida o Sebbe på vägen! Får vi se vad dem bjuder på ikväll förutom deras fantastiska sällskap, hoppas på att få se lite bröllops bilder/filmer oxå!
Bjuder på ett par bilder från några av våra senaste dejter..
Killarna!
Jag o Mia
Ida
Hihihi
badtunna, sjukaste ever..Ps: Ida har tub bikini inte naken just här ;-)

Dax..

Då är det strax dax att åka in till Barnmorskn håll tummarna nu att allt går bra och att jag ligger bra på kurvan hihi, jag är livrädd för att föda en jätte bebis, även om det inte är så för att både jag och Rickard va typ 5kilos klumpar när vi föddes haha, dok gick min mamma över 3 veckor med mig och jag föddes med kejarsnitt så inte jätte konstigt att jag la på mig lite extra dem 3 veckorna i magen hihi!! Undrar hur mycket jag gått upp? Hihi återstå att se!
Efter besöket hos Bm ska vi gå en runda på stan och titta lite sedan åker jag o syrran ner till mamma i åhus för lite fika!
Trevlig solig dag! kramizz!!
 
 

sovmorgon..

Idag vaknade jag kl 8.15 det är ganska länge för mig, gick och la mig 21.45 oxå :-) Många timmars sömn, det behövs! Jag sov på Rickards sida hihi, han har lite hårdare madrass än mig så ville se hur det känns i min rygg, det va nog bättre än min super mjuka just nu iallafall.. Idag blir det jobb 12-18.30, kanske till 21.30 fall inte Anna får tag på någon annan som kan ställa upp att hjälpa henne på kvällens provning, annars får jag kanske ta det snäll som man är!
 
Imorgon är det dax för barnmorskan och kontrollerna man gör i vecka 24, jag vet inte rikigt vad man gör men vet att man tar blodprov, väger sig, kisseprov,mäter magen, man lyssnar nog på hjärtat oxå! Ska bli spännande att se hur det går, syrran ska hänga med mig ;-) 
 
Jag och Linda har börjat snacka om nyårs fest, glad att någon annan tar tag i det detta året, jag lär väll vara stor som ett hus då haha! Det känns långt till nyår men det är det faktiskt inte..Idag var det rikigt kallt och jag läste på facebook att folk här fått skrapa bil rutorna brr...
 
Ikväll kommer Rickard hem ska bli skönt :-)

Godmorgon!

Jag har lyckats sova bra inatt fast jag nanat ensam, va lite läskigt igår ikväll vid 22 att komma hem till ett mörkt hem och ingen som satt i soffan när man öppnade dörren! Men det ska väll gå inatt oxå, dok är jag himla glad att det inte är ofta alls som Rickard sover borta, jag tror vi kan räkna dem gångerna på ett par händer som vi varit ifrån varandra!
 
Nu ska jag snart sticka till jobbet för en heldags arbete, dem passen på 10 timmar börjar bli lite tuffa man är verkligen helt slut när man kommer hem, men änsålänge funkar det :-)
Det är verkligen höst ute nu så det är bara att pälsa på sig och fram med paraply.. hade ju vatt extra skönt om man haft en jacka man kan knäppa :-/ får ta tag i det snart.. Frågan är bara ska man köpa en mamma jacka man inte direkt använder sen? eller en vanlig jacka i större storlek som man ev inte heller använder sen.. hmm..kan kvitta kanske..måste ha en varm jacka i vinter!!
 
ha en trevlig dag mina vänner!!!
 
 

Hejdå älskling..

Nu åkte Rickard till Stockholm och kommer hem på onsdag kväll :-( Jag ska strax till jobbet för att jobba några timmar på en vin och choklad provning, mums..Chokladen får jag äta iallafall ;-)
 
Idag va jag med Petra på maxi, lagade lite matlådor till veckan och gav Rickard middag nu innan han åkte :-) Snälla jag!!
 
Det händer verkligen en massa med min kropp nu känner jag, bara sista 2 veckorna har det hänt jätte mycket, ska bli kul att se vad barnmorskan säger på torsdag, Bella ska följa med mig då Rickard inte kan gå ifrån jobbet just på torsdag! Idag har bebisen hickat typ hela dagen, det rör massor på sig och det är skönt med livtecken hihi!
Många gillar våra andra namn så mycket och tycker att någon av dem kan vi väll ha som första namn istället, Gustav efter farfar, och Ebbe som Rickards morfar heter, men nej det vill jag inte ha även om jag tycker det är jätte fina namn! Ebbe har en tjejkompis bokat fall hon får en pojke i framtiden :-) Hoppas!!
Har ni några fina namn att rek? jag har ett som jag gillar väldigt mycket men vi får väll se ;-)
 
Jag fick en jätte glad nyhet för några veckor sedan, en av mina nära tjejkompisar ska ha bebis ca 8 veckor efter mig, jag blev så glad så tårarna sprutade, så glad för deras skull, även glad för min och Idas skull att vi ska vara hemma samtidigt åå så mysigt!! Även Rickard och Sebbe kanske får ihop några pappa dejter ;-) det är verkligen många som väntar barn nu!! Mina fina vänner!
 

Dax att ladda..

Yes dax att ladda för torsdag då är det dax för prover igen hos barnmorskan..ja bara vanligt blodprov men usch inget jag gillar..känner rysningarna blää..Men kommer nog gå bra! Imorgon åker Rickard till stockholm på utbildning han kommer hem på ons kväll, alltså två nätter ensam..Imorgon kväll ska jag hjälpa Anna på en provning iaf..Sen bara hem o nana! Helgen har varit hur slapp som helst..jobbade till 19.30 i fre och jobb i lör oxå! Pizza och film hos Petra igår :-) Ser fram emot nästa helg då är vi bjudna på fest/middag hos Mia  och Rasmus! kraam

Barnvagn beställd..

Yes idag beställde vi vagn, det blev en Teutonia BeYou.. Jag gillade Malins så mycket och hon är så nöjd så känns bra nu! Köpte även första kläderna, blev lite bodys och mysbyxor!
 
Jag fick prova Malins idag när vi skulle hem till Ida på lite lunch och skit snack ;-) Jätte trevligt att träffa dem, Ida umgicks jag med mycket när ja va yngre och även lite under intensiva fest perioden i 20-22års åldern haha sen har vi inte umgåtts..Hon fick en tös för sju veckor sedan, så va jätte roligt att träffa dem! Malins lilla Erik växer så fort känner jag, det dröjer ibland lite innan vi ses och det händer så mycket på dem veckorna, sötis!
 
Varit på kalas nu hos Robban som fyller år dem bjöd på godaste bakade potatisen och tårta, sedan såklart kanelbulle :-) jag orkade ingen så tog med mig en hem hihih!!!
 
Nyss duschat så fanns det typ inget vatten blev helt stirrig, inget i kranen heller typ.. då visade det sig att dem spolar vårat dricksvatten nu 21-05 hmm..
 
Första jobbiga gravid saken..svullna smal ben :-/ köpt stödstrumpor som ja haft på jobbet i veckan..tror det hjälper lite, vatt fri idag och inga problem då..
 
Nattis!! Lång dag imorgon 9-19.30... Kraam
 
 
 

underbara ullis!

igår kväll hade jag och ullis äntligen en dejt inplanerad! Vi visste dok inte vart vi skulle äta men det blev rosegarden mums jätte gott! Jag fick en present av ullis ett gravid smycke, jätte fint..sådan pingla ni vet :-) hade ingen sådan jag blev jätte glad! dessutom bjöd hon på maten vilket jag tyckte var alldeles för mkt! Tack för igår finaste Ullis!! Jätte mysigt att träffas!!

RSS 2.0