Cypern!

Imorgon bitti går planet till cypern, för mig blir det första gången jag besöker den ön! Ska njuta för er alla, sola,bada å äta gott, kommer bli en super mysig vecka!!!
Tar semester även från bloggen ;-) Puss o kram
 

Lördagsmys!

Nu ska vi hem till Rickards föräldrar på lite lördagsmys.. nyss vilat en liten stund riktig tröttis :-/
Gått på stan idag en runda o fixa lite små saker bara, fixat fram lite kläder och tvättat lite! Imorgon blir det att städa lite här och packa :-)
Kollade vädret på cypern det är riktigt varmt, hoppas ja tål värmen lika bra nu som jag brukar göra :-)
 

En jobbe dag kvar..

Jobb idag 9-19.30 sedan har jag semester en vecka tjohoo..och på måndag bär det av till cypern! Denna veckan har varit tuff på jobbet med långa dagar och mycket varor..lite tröttis.. Ikväll ska vi hem till Petra på lite fredagsmys, spela lite kort och tragga skit.. jag kommer dok inte dit förrän klockan åtta men några timmar orkar jag :-) Imorgon har vi massa att fixa, ska lite ärende in till stan,växla pengar,handla lite små saker,rickard hoppas på att få klippa sig ;-) vi ska tvätta lite,lägga fram kläder och plocka undan lite här hemma för Bella ska bo här en vecka..
Imorgon kväll ska vi hem till Rickards föräldrar och bara ta det lugnt, inte träffats på ett tag och när vi är i väg åker dem oxå iväg så kommer inte ses på ett tag sen heller..ska bli mysigt att träffa dem!
 
Till något tråkigt, Calle på jobbet ska sluta och börja jobba på ett nytt systembolag i Malmö som öppnar i okt tror jag det var, han slutar hos oss sista sept, det är en stor förlust för oss jag gillar Calle väldigt mycket och vi jobbar sjukt bra ihop..Glad för hans skull men ledsen för våran förlust!!! Han letar lägenhet men börjar med att pendla dit,önskar såklart honom lycka till!!
 
Kul med kommentarer från gamla vänner man inte sett på länge, kul ni gör er tillkänna ;-)
 
Trevlig helg!!!
 
 

Häftig känsla!

Ja gud vilken häftig känsla det var idag att få se sin lilla bebis i magen, jag blev fram flyttade 3 dagar så vårt nya datum blev 2 feb! Det visade sig vara en gosse som bor i min mage! Rickard har sagt hela tiden att det blir en kille och att den föds på hans namnsdag 7feb så vi får väll se om han har rätt mä det oxå! Jag trode fram till vecka 12 att det va en tjej sen ångrade jag mig, kanske det va för Rickard sa han helt tiden när vi pratade om bebisen hihi.. Ca i vecka tolv kom jag med 2 namn förslag till Rickard som jag tyckte bebisen skulle heta i andra namn om det blev just en kille och det är efter 2 personer som betyder mycket för oss båda, ena är från min älskade farfar som inte finns med oss idag Gustav, och det andra är från Rickards älskade morfar Ebbe som fortfarande är pigg, snackig och underbar på alla sätt! Fina namn dessutom som betyder mycket för oss! Det hade varit roligt att få ha deras namn som andra namn till bebisen! Tilltals namnet får vi suga lite på :-) Men vem vet kanske även det är spikat? ;-) Skoja bara.. finna många fina namn ;-)
 
Det va nära att vi skulle få återkomma på ett ultraljud till om några veckor då han va envis och inte ville ligga stilla så barnmorskan kunde se allt i huvudet hon ville, lilla hjärnhalvan hade hon svårt att hitta..men hon gav inte sig och hon tryckte o greja hur mkt som hälst och till slut precis innan hon tänkte ge upp hittade hon även det sista hon letade efter och allt såg bra ut :-)
 
Nu ska vi njuta och vi ser fram emot en mysig semester!!
 
 
 
 
 

Dagarna som gått..

Då har denna helgen och måndagen snart nått sitt slut.. Hade jätte mysigt hos Anna,Hedda o hunden Wilma i lördags kväll.. Anna bjöd på god mat och vi bara traggade massa skit! Wilma va helt galen i mig som hon brukar vara men va nog lite extra i lör hihi söta hunden!!!
 
I söndags va det stranden eller landön hade lite ångest vad jag skulle välja.. Det blev Landön med sofie o barnen, senare kom Bella och en kompis till henne oxå! Det va ju varmaste dagen i år plus att det mättes till att Kristianstad hade varmast i landet o visst va det hett :-) Jag tycker bara att dessa jädra getingar är hemska man kan inte ens fika,äta eller dricka ngt ute utan att det kommer 100st direkt usch o fy! Räliga djur! Tråkigt att man inte ska kunna sitta ute o fika!
Igår kväll hade vi bara mys hemma sedan, lagade tacos och såg på American Pie Reunin, har man sett dem andra filmerna va denna väldigt rolig då alla skådisar från första filmerna va mä hihi.. Mycket under bältet men väldigt rolig haha!
 
Idag åkte jag,sofie o baren till stan där vi mötte upp Bella,Sofie skulle bla framkalla några foto till Elias som han ska ta med sig till skolan imorgon när han börjar nollan :-) Stora gossen ska börja på Rönnow skolan!
Jag skulle köpa lite små saker till Resan, tänkte luncha med Emelie men hon kunde inte åka in förrän vid halv ett och så länge orkade vi inte vara i stan idag då sofie bara hade lilla bilen och vi fick inte plats med Ebbas vagn, lite smått kaos på stan.. Beundrar sofies tålamod, jag frågade henne flera gånger om man fick bättre tålamod när man fått barn för mitt är inte bra alls :-/ Inte stan igen med båda barnen utan vagn ;-)
Vi va tvungna att ta maxi på hemvägen.. Ekade tomt både hos oss och hemma hos syrran.. Jag gick sjäv där inne men förstod ganska fort att syrran hade fullt upp med 2 barn i en kundvagn, så jag tog över Elias i min haha..gick ganska smärtfritt att handla på maxi hihih!!
 
Ikväll bjöd Petra på spenat stuvning o fisk som jag beställt tycker det är så gott när hon lagar det, fick dessutom efterrätt som bestod av hallon o blåbärs smulpaj vilken lyx måndag!
Idag är det premiär för Robinson o ensam mamma söker, det sist nämda får jag nog se i källaren ;-) haha!
 
Imorgon är det ultraljud spännande o spänd!! Kram på er!
 
 

Kärlek!


Lördagsmys!

Nu ska jag strax gå hem till Anna o Heddan på lite lördagsmys! Vi hade inte planerat så mkt bara att vi skulle ses, innan idag skrev hon att hon fixade lite mat :-) Mysigt! Hennes Foffo är med grabbarna på deras grabbdag! Roligt att han ville följa med :-) Kusin Philip är oxå med dem stora grabbarna :-) Hoppas dem har roligt!

Idag har jag jobbat för Albin som behövde vara ledig, vilken god insats från min sida, jag hade ändå inget planerat på dagen och det är bra att ha en sådan tillgodo när man själv kanske skulle behöva vara ledig eller byta dag :-) Klart man ställer upp för gänget!!

Imorgon sägs det bli rekord varmt, jag hoppas på sol oxå för då blir det stranden :-)
Tycker det är väldigt varmt redan idag!

Min Fina Anna!!

Vad gör ni i helgen? kramizz!!



Pizza..

Igår kom Rickard hem strax efter fyra ngt, han hade jobbat tidigt och sedan hjälpt sin pappa, vi hade ingen mat planerad och jag kände inte för att laga något så vi tänkte bara ta ngt lätt.. vid 17.15 fick jag sms av Sofie o Bella fall vi ville mä till Bistro i Åhus och äta pizza 18.30 när Bella slutade, det passade perfekt så självklart hängde vi på.. Men vi åkte hem sedan direkt Rickard skulle ju upp tidigt idag oxå,dem andra gick och tog en glass mä :-)
 
Idag börjar jag kl 12.50-19.30 sedan blir det bara hem, Rickard spelar borta match så blir en ensam kväll i soffan dem få timmarna jag är uppe innan läggdax :-) hahah!!
 
Trevlig helg på er!! Kram

Tokig..

Igår när jag skulle åka hem frågade jag vad månadskortet nu kostar från Kristianstad-Rinkaby för jag visste att priserna hade ändrat sig.. det kostade 350kr innan och det tycker jag är helt okej annars 17kr med rabattkort.. Nu kostar det 580kr eller 24kr med rabattkort, det är ju en helt sjukt galet höjning, det ska väll löna sig att åka buss därför man gör det väll? 750kr till Åhus..det är sjukt priser.. aa vad gör man?
 
Idag har det varit en tråkig dag.. Hade snackat med Emelie om att åka till stranden idag.. kände mig jätte trött och lite yr imorse skickade til henne hur dax dem körde ner fall jag kunde åka med dem, men dem va redan i Åhus då för dem bor där tillfället då dem har vattenläcka i sin lägenhet, sen skulle dem till snickarhacken och skulle bara stanna ett par timmar för Emelie skulle iväg 12.30, kändes inte lönt för mig direkt.. Gick o vilade lite till och kände mig bättre sen..
Tittat på film och bara slappat inte direkt haft lust till ngt :-/
 
På lör ska jag ev träffa Anna liten runda efter jobbet eller på kvällen vi får se vad som händer, grabbarna ska träffas och ha en hel dag med massa aktiviteter o fest på kvällen!!
 
Kramiz

Redan onsdag..

Oj vad tiden går men klart jag började ju med en ledig måndag som jag brukar göra :-) Det va jätte fint väder så när jag vakande smsa jag Petra,Bella o Sofie för att se om någon nappade på smset Stranden?? Och det gjorde dem alla 3 men Petra skulle först iväg och träna men Bella skrev hon kunde hämta mig.. Lite närvös för att åka med Bella första gången haha men det gick jätte bra!! Vi körde till kvantum och köpte fika och sedan ner till stranden, vi va själva där första timmen nästan haha, sen kom dem andra :-) Träffade på Ylva oxå!!
Hade en underbar dag på stranden!!
 
Igår var det jobb hela dagen lång.. och idag börjar jag kl 11, men kunde inte sova mera.. När Rickard nu går upp 04 vaknar jag och går på toa sedan när jag somnat om och vaknar vid 07 har jag ju sovit så mycket längre än honom så känns typ som klockan är 11 eller ngt när jag vaknar hihi!!
 
Mina drömmar fortsätter vara konstiga o fantasifulla, läst nu att man kan drömma mycket och konstigt när man är gravid och det gör jag verkligen!!!
 
Då går jag in i vecka 17 imorgon, ja vad tiden går... :-)
 
Snart cypern ååå ska bli så härligt!!
 

Trött..

Tröttheten håller i sig det sägs att det snart ska bli bättre med den, vi får hoppas på det.. Lite jobbigt att vara så trött!
Igår hade jag en lång dag 9-19.30 så det va ju inte så konstigt att jag va trött sedan efter en god middag framför tvn med älsklingen!!!
Imorse körde han ut till sin pappa och hjälpte han några timmar och jag hade inga planer..
Fick ett sms av mamma där det stod vad gör du? samtidigt hade jag skrivit detsamma till henne fast han inte skicka det, läskigt! Hon ville in till stan och köpa lite små saker hon behövde så jag hängde mä! Vi hittade vars ett par fina gympa skor som är bra att ha när man ska ut och gå :-) jag behövde riktiga skor.. varit för snål innan men nu slåg jag till när det va halva priset på dem jag vela ha kostade 1200 så 600kr kändes ok :-) Mamma köpte likadana! Ska ner till henne imorgon innan vi ska va där på middag så får hon och jag ut och gå en runda hihih.. blir middag och handbollsfinal där imorgon!!
Nu ska vi hem till Petra och äta super god mat och umgås,mysigt!!!
Kram på er!!

Fredag!

Idag är det äntligen fredag dok har jag en väldigt lång fredag framför mig men jobb 9-19.30 :-/ men jag är ledig i helgen tjohoo.. Får se vad vi ska göra imorgon inte kommit fram till ngt direkt ännu förutom att vi ska äta god mat hos Petra och på söndag bjuds det på mat hos mamma :-)
 
Jag skrev ett inlägg igår och berättade att Bella klarade sitt körkort i onsdags men ser att det är borta?! 
Grattis syster så bra jobbat, kör försiktigt nu ;-)
 
Igår efter jobbet stressade jag till Rickards match för att få se andra halvlek stod 1-1 i paus.. men dem förlorade :-( Fick ett sms av Bella på kvällen att hon och sofie satt nere och kollade på matchen, lite chockad där hihih men roligt!
 
Tack för era fina kommentarer!
 
Dax att sätta lite färg på fejset!! Kram på er!!!
 
 

Här händer det grejer..

Japp det händer grejer på min lilla mage och på vågen.. nästan 4 kilo plus redan och det är bara vecka 16.. Men jag mår bra och det är huvudsaken :-)
 
Mag bild önskades..
 

Mycket kul..

Just nu känns allt toppen, bara på bra humör och himla glad! Igår var det 2 veckor tills det är dax för ultraljud känns sjukt spännande och känns som tiden bara springer fram, klart jag är jätte nojjig man har många tankar och man hoppas bara att allt ser jätte bra ut.. Vi hoppas kunna se vem som finns i min lilla mage..
Jag jobbade med en tjej som heter Tina innan på systemet men hon slutade och satsade allt på deras golf i Åhus, vi kom varandra nära och hade kul tillsammans tyvärr har vi inte så bra kontakt idag men vi smsar ibland osv, inte snackat på ett tag nu och hon vet inte att vi ska ha barn..I Måndags kväll fick jag ett foto på henne med en mage, hon va gravid i vecka 24 alltså 8 veckor före mig jag blev helt till mig började skriva ett sms och tänkte skicka bilden på min mage men smset blev för långt så ringde henne, jag grattade henne och vi snackade länge.. till slut säger jag typ att vi kommer vara mamma lediga samtidigt.. gap skratt och nästan tårar kom från oss båda.. vi va så glada för varandra men oxå för att vi kanske kommer kunna ses en del med våra små :-) åå Tina!!!
 
Mitt o Rickards vardags liv är lite tråkigt just nu pga att jag är så himla trött :-/ plus att han oxå behöver lägga sig tidigt dessa veckorna då han börjar 05, men det passar mig bra då får jag gå o sova tidigt utan dåligt samvete :-) Vi ska ta igen massa mys på våran resa vi bokat nu till cypern :-) Vi åker om ca 3 veckor, åker med solresor från Malmö och hotellet heter cavo maris om ni vill titta hur fint vi ska bo :-) Hotellet har Sofie o Andre rek oss, dem bodde på det förra sommaren och va nöjda!!
 
 
Strax blir det jobb! Kraam!!!

Malin o Erik!

Idag hade jag en mysig förmiddag med Malin o hennes lille Erik på stan! Vi gick i några affärer men va inte så kul väder så vi gick och fikade och traggade ski! Fick en söt bild på mig o Erik men hittar inte sladden till mobilen som jag behöver för att få över mobil bilderna :-/ lättare på dem sidorna man bara kan skicka över dem liksom men här måste man först lägga dem på datan!
Ibland är jag impad att jag o Malin har så bra kontakt som vi fakiskt har, vi har lärt känna varandra av gemensamma vänner, vi har inte haft samma intresse direkt men ändå har vi lyckats hålla kontakten och vi har himla kul tillsammans när vi ses, vi är skvaller tjejer båda och har stöttat varandra i mycket tuffa och roliga saker!
 
Malin är en riktig kompis <3

Tjejmys!

I lördags kom 7glada tjejer till maj med massa goda saker med sig, vi hjälptes åt och fixade lite var perfekt för jag jobbade på dagen oxå.Det blev räkor,kräftor,bröd,kex,ostar,snittar,sallad,dippor,jordgubbspaj till efterrätt, sedan hade sanra köpt massa gotte kan jag säga en hel kasse med allt man kan tänka sig.. och den orkade vi knappt öppna bara så den mumsade vi på lite igår ;-)
 
Det blev mycket snack,skvaller och hemlisar.. Vi alla behövde nog prata av oss mer eller mindre :-)
Va jätte härligt att träffa dem, det går inte gå så långt mellan gångerna bara!
Sofie o Sanra blev sugna på utgång plötsligt, vi höjde musiken och dem fick med sig Bella,Marie o Virre, så dem tjejerna flög in på min toa och fram med borsta,plattång,smink o annat, jag stannade hemma men fick smsa igår att dem hade haft jätte roligt! Bella rastade nog dem "gamla" bra!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helg!!

Nu först lite jobb sedan håller jag helg! I torsdags va jag ledig, vi åkte och hämtade våra pass och kollade resor, blir cypern, åå vad härligt! Bella har lovat o passa hus o fiskar hihi!
 
På kvällen åkte vi hem till Ullis o Peter, vi blev bjudna på grillat och massa goda tillbehör, blev även bjudna på en god efterrätt som deras tjejer gjort mums! Vi snackade mycket om resan och kom fram till att vi valde cypern och det hoteller vi hade preliminär bokat! Underbart! Hade en sper mysig kväll!
 
Nu blir det jobb och ikväll kommer några tjejer hit på räk/kräft mys! Puss!

Elias 6år!

Idag fyller älskade Elias sex år, varit på kalas där ikväll, fått god mat o tårta, massa bus o skratt! Vi firade även Ebba som fyllde år när dem va på cypern!
Tack för en mysig kväll! 
 
 
 
Igår var jag på kvälls dejt med Lotta o hennes lille Morris, han är redan 2 och en halv månade tiden går fort! va jätte mysigt att träffa dem vi åt lite god mat på torget!
 
Sen imorgon ska vi hem till Ullis o Peter äntligen inte träffat dem på jätte länge, sist va nog när dem va här i typ feb/mars på lite schlager kväll..tok förlängesen.. ska bli mysigt!!
 
Kram på er!

RSS 2.0