Tröttt..

aaa så trött på att vara trött, sen gör inte min allergi medicin det bättre aaa jädra pollen o skit!!
Skulle kunna gå och sova nu direkt..
var ute och joggade en runda igår, kryss i taket.. har satt ett litet mål, för måste börja röra på mig lite.. 20min om dagen.. jogga eller bara gå en runda.. vet 20min låter ingenting men det är bra att ha små mål och sen ta länge promenad så är det bara bonus hihi.. idag var ja ute på lunchen en halv timme nästan.. bara gick en runda!!
Man måste börja någonstans!! Tänkte ibland när jag ska åka buss till eller från jobbet kan jag hoppa på en hållplats bort och gå dit.. små saker bara :-) min kondis är inte bra alls..
Imorgon är det jobb 9-19.30..
Sovgott mina vänner!!! kramizz

sommarkänsla..

Idag har jag riktigt sommar känsla.. har solat i bikini och svettats härligt :-) inte blåst ngt på våran baksida varit så skönt.. denna bilden är utsikten från hotellet vi bodde på när vi var på gran canaria det var riktigt fint!!
Rickard är inte jätte taggad över att resa i sommar, han säger att han kan resa men inte så att han måste.. jag har varit utomlands varje sommar sen jag var 18, skulle detta bli första semestern bara hemma i Sverige.. vi får väll se.. Jag O Linda är sugna iaf ;-) kanske vi hittar en bra resa i aug! Nu när man fått lite sol vill man bara ha mera :-)
Macke o Rickard har varit o spelat fotbolls golf nu ser dem på fotboll på tvn, Mattias,linda,robin och marie från jobbet kommer hit om en timme ca då ska vi grilla..blev lite impuls alltid trevligt!!!
Så här mycket har jag slappat idag :-)

Glad påsk!

Det var så härligt att vara ledig igår :-) vi åkte till skoglösa o lånade släp, sen köpte vi sten till att lägga runt dammen och en tripp till maxi! sen njöt jag i solen en stund! tyvärr får Rickard åka dit idag igen för stenen räckte inte :-(

Tog cyklarna till Petra på kvällen för lite grillning och kort spel trevligt, men fick tyvärr åka hem vid halv tolv för nu blir det jobb!!
Tror det kan bli mycket på jobbet idag!!
När jag slutat blir det påskmiddag!!!
Glad påsk!!

En ledig tisdag!!

Fick ändå gå upp ganska tidigt skulle vara hos tandläkaren på kontroll klockan 9, jag hade inga hål blev så jäkla glad, ni som känner mig vet att jag har lite problem med mina tänder!!! Tänkte jag skulle shoppa lite sen, men jag orkade inte, hade ingen lust alls så jag åkte hem och sov en timme var jätte trött.. mysko brukar ju ha lust att shoppa haha!! vet inte vad som var fel, jobbade dok 8.30-21.30 igår..
det slog mig i sön att det snart är valborg och det är på en lördag, snacka om att vi kommer att ha mkt att göra på jobbet!! vad som händer på kvällen sen vet jag inte, snackade med Linda om att kanske grilla här, grilla måste man ju på valborg :-)
Jag ska ha semester vecka 21, hade sparad sem och sen har jag sen sommar sem så Janne undrade om jag inte ville ha en vecka innan sommaren, nästan alla ska ha vars en vecka innan skola slutar!!
jag funderar på att hälsa på pappa och tjejerna, kanske säga hej till jimmy, gå och shoppa, kanske parken zoo och titta på djuren :-) varit trevligt, får kolla fall rickard kan få ledigt nån dag.. jag har inte varit i eskilstuna sen långt innan jag träffade Rickard så är verkligen på tiden..
kram hej!!!

Sol,söndag och slappat!!

Idag har det varit en underbar vår dag! vaknade dok inte förrän halv elva, det hör inte till vanligheterna men vi dansade hela natten lång så var kanske inte så konstigt att man var lite trött!!

Hade en riktigt trevlig kväll här hemma igår men lite trevligt folk, vi var 9st.. drack lite gott och spelade rappa kalja var riktigt roligt!! Sedan blev det grand och massa dans!!
Var så tråkigt att lilla Ebba blev sjuk igår så syster o andre kunde inte komma :-( tråkigt hade sett fram emot att ha dem med här!!
Igår på dagen var jag faktiskt ledig var jätte skönt, hör inte till vanlig heterna att jag är ledig en lördag! Vi åkte ut till skolösa och jobbade 3timmar, Rickards pappa behövde hjälp! Sedna blev det maxi, petra bjöd på grillad hamburgare innan vi skulle ha gäster så var himla skönt!! hade tänkt jag skulle städa hela lördagen men när jag kom hem i fredags kväll hade älsklingen reda städat allt, och jag fick en god middag...ååå var så skönt!! Underbara älsklingen!!
Imorgon har jag ett långt jobb pass 8.30-21.30.. tre sista timmarna är en amarone provning, trevligt!!
Vill tacka Linda o Robin för all hjälp med våra nya ute möbler, tack så mycket!!! Ni är bäst!!
Kramizz på er alla!!

Ikea..

ÅÅÅ vårkänslor i kroppen och ikea det kan bli en dyr kombo haha :-)s
Ska dit med Petra o Bella, ska bli en trevlig dag, vi ska dessutom köra med släp kan bli intressant hihi.. det är farmor som skickat oss.. hon ska ha lite saker till nya lägenheten.. men det är bra för då slapp Rickard följa med vilket han tyckte var bra och sen finns det plats i bilen till mina grejer hihi..
Ha en trevlig dag mina vänner!!!!

svisss helgen förbi..

Snart är helgen förbi, men varit en trevlig sådan och jag är ledig i morgon så får en extra dag, kan vara skönt för jag jobbade ju igår oxå!!

I fredags var vi hos Malena på kalas, var himla trevligt fast jag var trött.. :-( fredagarna e ganska intensiva på jobbet så kanske inte så konstigt!!
I lör hjälpte Rickard farmor att flytta, så glad att han kunde hjälpa henne!! När jag slutat hade jag ett sms från petra om jag kunde handla mat med mig så vi kunde laga tacos på kvällen, så det gjorde jag!! Rickard o Philip målade lite i vårt uterum, sen blev det tacos o kortspel hos petra!!
jag hade ingen bra kort dag haha!!
Idag har det varit underbart väder, Rickard har målat nästan hela dagen nu ligger han välförtjänt på soffan o ser fotboll! Jag har nyss slängt in klyftpotatisen, ska bara steka ryggbiffen sen ;-)
Blir mys i soffan!!
I morgon ska jag nog äta köttbullar till lunch hihi, för Ikea väntar :-)
Robin, nu vill vi att du ska få hem lite utemöbler ;-)
hoppas er helg varit bra!!!!

Grattis Malin!

Hittade ett fint foto på Malin o Anna!!! Vill bara säga Grattis till Malin idag som fyller år!!
Bjöd hem dem och deras killar på grillning i somras, kanske vi får göra om i sommar töser??
Pussen!!!

Linda??

Eeeee hittade detta fotot nu Linda, vad gör du här??? :-)

riset kokar..

Blir ett snabbt inlägg tills riset är klart :-)
Älsklingen är på massagen han fick av mig när han fyllde år hoppas han blir lika nöjd som jag är när jag går dit!!
Idag har jag varit ledig, fast jag har hjälpt Petra istället så blev lite jobb ändå! Gud vad mycket som ska göras med potatisen innan den är i butikerna och vi kan köpa den, så klagar man på priset ibland  på 7-8kr kg? hello!!
I mån var jag oxå ledig fast då jobbade jag hos svärföräldrarna i deras handelsträdgård.. roligt! Tänkte på Anna min kompis när jag var där o grejade med alla blommor att där skulle hon trivts.. :-)
I går jobbade jag på vanlga jobbet hihi hade ett lagom pass 8.30-22.30 puh hihi var inventering på kvällen sen!!
I lör blir det jobb, rickard ska hjälpa farmor att flytta då, sen får vi se vad resten av helgen erbjuder.. blir nog kort o mat hos petra på lör kväll!!
Rickard köpte färg o grejer idag till uterummet det ska bli vitt..
Måste hälsa på Robin i hans butik snart sugen på nya möbler oxå till uterummet :-) undrar om han har ngt att erbjuda :-)
kalas för Malena på fredag efter jobbet!!! Fullt upp hihi!!
Kramizz!!

LÖRDAG!!

Heej alla glada!!
Åå skönt med lördag, gått bra på jobbet idag fast varit ganska trött!! Lördagarna går ganska fort att jobba..
Nu ska vi strax ta bussen hem till Malin o Johan i Åhus, ska bli jätte trevligt!!
var längesen, jag o malin har så himla trevligt när vi ses, kan snacka om allt och vet det mesta om varandra! Får hoppas killarna oxå har trevligt hihi..
Imorgon får vi se vad som händer, antingen ska vi fixa massa här hemma, eller ska vi åka till Rickards föräldrar och hjälpa dem lite..
Trevlig helg mina vänner!! Puss

RSS 2.0