BILDER!!!!

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL TILLSAMMANS MED ER <3

TJEJFEST!!!

Yes ikväll är det tjejparty hoppas på en väldigt trevlig kväll o natt med mina underbara vänner!! Nu ska jag strax sticka o jobba sen blir det lite stressigt hemma men hoppas Marie o bella kommer lite tidigare  o hjälper mig!!
Ikväll ska vi ha galet kul tjejer!!

TIPS!!!!

Vi som gillar choklad doppad glass på sommaren nere i åhus se här...

Jag är inte super förtjust i chokladsås, men förra veckan blev jag sugen på glass och vi hade bara vaniljglass hemma så tänkte jag måste ju ha ngt mera till, ingen frukt hemma åå vad göra?! Tog Rickards nya chokladsås, den va jätte lös tänkte vad är detta?! Men när såsen hamnade på glassen så stelnade såsen, din brinnande vad gott det blev, ett tips värt att testa för gottegrisar mmm livsfarligt!!!

Lugg..

Japp idag åkte luggen av, Åkte till Marie och tänkte att jag bara skulle klippa topparna o slinga ljust eller kanske bara ta utväxten.. Det blev heltfärgat och lugg!! Marie började snacka lugg direkt nästan hon tyckte jag skulle ha det, sa nej direkt haha! Sen började jag fundera såklart, men när jag tvätta ur färgen så bestämde jag mig för att INTE klippa lugg! Sen "tjatade" Marie om hur snyggt det skulle bli, vi började sätta upp luggen för att jag skulle kunna se lite hur det skulle bli men gick inte så bra, i nästa sekunde säger Marie nu gör vi det bara fegis haha!! sen åkte den.. Vännerna på fejjan verkade gilla det o på jobbet såg inte Marie o Nettan direkt vad ja gjort så för andra kanske det inte va så stor förändring men för mig var det de :-) tror jag gillar det haha!!

Vad händer?

Vad gör alla idag undrar jag? Rastlösa Sandra!! jag kan ju inte bjuda hem vänner varje helg hihih!! Några på jobbet ska träffas ikväll på hessler o snacka skit o dricka ngt gott, kanske jag åker in till dem :-) får se vad jag känner för lite senare!!!
igår hade vi fredags mys hos svärföräldrarna åt god mat, tittade på the voice och spelade spel! Jätte trevligt, ja var väldigt trött dok ;-) Jobbat idag var längesen ja jobbade en lördag!!!
Vi verkar bli runt 20 brudar nästa lör, några har fort inte svarat sista dagen idag får väll se om dem sista kommer eller inte!!! ser fram emot nästa helg!!!
Alla vänner frågar vad ja önskar mig är så svårt, men behöver nya kläder så önskat mig presentkort av linda på veromoda! Sen vill jag ha på Hennes o Stadium oxå :-) har sagt det till dem som frågat!
Av familjen har ja bara önskat mig pengar!!!
trevlig helg mina vänner! Puss

Härliga torsdag!

Ledig idag, nyss slängt in en maskin tvätt.. hade ju sagt jag inte skulle tvätta Rickards fotbollskläder det skulle han få sköta själv men snäll som man är ;-) Redan trött på svettiga träningskläder hahah!!
Vaknade tidigt idag kunde inte somna om, låg kvar när Rickard gått upp men somnade aldrig om!
Farmor ska till maxi efter lunch får se om jag kanske följer med henne, fall jag är rastlös gör jag nog det :-)
Ikväll blir det bio med Rickard vi ska se Hamilton, älskar svenska filmer så har höga förväntningar på denna filmen!!
va o tränade igår innan jobbet är väldigt skönt att ha det gjort istället för att gå dit vid 18.30 när man slutat, plus att där är inte så mycket folk vid 9-10 tiden skönt!! Börjar bli förkyld så typiskt när man kommit igång med träningen.. får ta det lugnt kanske bara en liten promis i dag!!
Vad händer i helgen då? ingen som vet ingen som vet ;-) Hoppas dok alla är laddade för nästa helgs partaj ;-) kanske jag borde börja planera lite hihih!!
Jag är väldigt stolt över en gamal kompis, vi är inte så nära vänner idag ses nästan aldrig hörs bara på facebook och har koll på varandra där men vi hängde mkt på gymnasiet ;-) bjöd henne till nästa helg och hoppas hon kunde byta jobb pass så hon kan komma, iallafall hon är klar ambulanssjuksköterska nu, sjukt impad över detta, då jag inte kan fatta hur man kan jobba med detta haha, jag som är så rädd för en skvätt blod ;-) Tur inte alla är som jag hihih.. Hon ha kämpat o klarat detta hon är grym, Grattis till dig Josse!!!!!
Kram på er!!!

Helgen över igen..

Helgen går så himla fort, även om jag inte jobbat lördagar nu på typ 3månader minst så går helgen fort.. Men på lördag är det dax att jobba lördag igen! vatt skönt att slippa det men känns ändå okej att börja igen! Nu är vi mindre styrka igen på jobbet!!
I fredags efter jobbet kom jag hem till god mat o bara soff mys!!! I lördags hjläpte Rickard sin pappa med lite saker och jag gick en lång runda med Petra sen städade jag och fixade här hemma!!! Hade lite vänner som kom på lite mat o spel va himla trevligt, lungt o skönt! Marie o Macke tittade även förbi lite senare på kvällen!! Kul!!
Nu ser jag fram emot min fest den 28e, fest sugen men mest danssugen tror jag, o ska bli kul att träffa mina vänner, alla tillsammans blir en blandad härlig kompott hihih!! Dok kan inte alla komma men så är det ju alltid!! Väntar svar från några men satt sista dagen på söndag så är ju lugnt!
igår var ja o Petra på gymet, va härligt, åkte dit innan dem öppnat härligt att träna i lugn o ro, plus att man vågar prova alla maskiner utan att alla tittar ;-) hihi.. lite träningsvärk idag mest i magen ;-) gött!!
Vi hade mys dag sen här hemma haha, rickard satt i källaren o kolla på alla sport som fick igår..skidor,fotboll o handboll jag låg här uppe i soffan o kolla film o sappade :-) haha!!
Idag är jag ledig väntar på att Petra jobbat klart så blir det nog en promis o kanske maxi? får se!!!
Kram på er!!
Ska bara önska mig pengar när jag fyller år av min kära familj, drömmer om en resa ;-)

Fredag!!!

Yes skönt med fredag, ska bara jobba ett litet pass först 9-19.30 sedan är det helg och jag är ledig 3 hela dagar ska bli skönt!!!
Igår hade vi strömavbrott på jobbet, blev nästan helt svart vi fick ta ut dem kunderna vi hade i butiken, vi började köra lite varaor men efter tio minuter var stömmen tillbaka o vi kunde öppna butiken igen!!
Nu ska jag in o jobba!! Trevlig helg mina vänner!!!!!

Träna!!

Nu blir det premiär för mig på gymet för detta året :-) På mån börjar nytt schema för passen o hoppas som det kommer finnas ngt som passar mig i både smak o tid :-)
Börjar kl 11.50 idag så perfekt att hinna träna innan jobbet då, skönare än att gå dit efter jobbet..
Får se om man kan bli lite duktig nu med träningen igen!!!
kram på er!!!

Promis..

Började veckan med en ledig dag, inte fel.. jag o Petra tog en lång promis idag vi mötte Anna på vägen och sen mötte vi farmor oxå :-) vi var ute en och en halv time va riktigt skönt ute idag!!
Nu har jag plockat undan lite här och bytt från julgardinerna :-) så nu är allt jul borta, nej nästan skojade bara.. glömde några tomtar på toa kom jag på hahah!!
Står kanske stilla på min vikt förtillfället, kanske inte så konstigt heller då man unnat sig extra i jul o når, dessutom bjöd helgen på 3 kalas.. nu är det hårda tag igen!!!
Bestämt mig för att ha tjejfest lör 28jan, ska bli trevligt.. måste kolla så jag bjudit alla jag vill..vill ju inte missa någon!! Blir Grand för dem sen som vill hänga med mig! Några vänner har ja inte träffat på länge så hoppas dem kan komma!!
party party!!!!
Ska strax förbereda dagen middag, blir lasange!!! Puss  hej!!!

SOFIE O DAVID

Yes idag fyller Sofie o David år GRATTIS!!! Igår firade vi Sofie och snart ska vi åka o fira David!!!
Efter kalaset igår åkte jag hem till sandra o barnen vi hade myspys, bara snackade skit några timmar och kollade läget med varandra! Det ska vi göra oftare nu har jag bestämt! vet att vi har varandra o finns för varandra men varför ska det då va så svårt att ses oftare?! Ändring på det! Har massa flera vänner jag vill träffa nu inom närmsta, får ta tag i detta!!!
GRATTIS!!!!

Drömmer..

åååå tittar på gamla foto från min o Lindas resa och även resan året innan när grabbarna fick följa med..ååå vad roligt o skönt vi hade!!

Får se vad dagen bjuder på..

Yes nu är jag ledig fram till tisdag.. Känns väldigt konstigt.. Jobbade så mycket i dec att det blev liten mini semester nu här i början på året! Vi har ju samma månadslön nu o känns ju skönt att man har jobbat massa o har lite ledighet framför sig!!

Imorgon blir det kalas hos Martin, Rickards kusin! På lördag ska vi fira Sofie och på söndag David fullt ös!! Sofie o david fyller båda år på söndag så dem fick ha vars en dag att fira sig :-)
Mamma väntar på att Sofie ska ringa från sjukhuset, mamma ska hämta henne, jag funderar på att följa med har ju ändå inget vettigt för mig!! Sofie skulle ngt ärende sen oxå! Kan va skönt att komma ut en runda!
Ja måste komma igång med träningen igen, har slappat för länge nu tycker jag inte bra.. Kom igen nu!!! Kanske är det vädret som gör att ja inte e så sugen på mina proms längre.. men finns ju inget dåligt väder sägs det :-/
Känns iallafall skönt att det märks lite på kläder osv att man gått ner några kilo, Rickard kom i sin gamla kostym på nyår som han inte kunnat ha på ett par år..  Duktigt! han hade första utomhus träningen i måndags oxå så nu blir det fullt ös för honom!
Så många som ska ha bebisar i vår/sommar känns så roligt, jobbarkompis,bekanta och nära vän.. känns jätte kul och det är första för alla :-) Mitt hjärta slår ju extra hårt för Malin o Johan, jag kan gråta bara jag tänker på det! Dem är så värda detta och dem kommer bli underbara föräldrar o skämma bort sin bebis till max ;-) dessutom vet ja vilket kön som ligger i hennes mage med det håller jag hemligt ;-)
Ååå vad jag längtar! När jag fick veta detta hade Malin gått ganska långt, men va såklart orolig att ngt skulle gå fel, när jag sedan fick veta hade min glädje ingen gräns.. Nu har hon en söt mage och är så himla fin! jag önskar dem all lycka!! ÅÅ börjar gråta igen nu.... GLÄDJE!!! Malin berättade att jag o Anna hade regagerat ungefär på samma sätt när vi fick veta denna underbara nyhet, kanske det är för att ja o Anna är bra på att visa våra känslor plus att vi fått följa Malins resa för att bli gravid!!! Älskar dig Malin <3

Blåser o blåser..

Blää nanat kasst inatt jag är så känslig för ljud när jag ska sova :-/ Blir jobb 11-18.30 idag!! Sedan är jag ledig fram till tisdag som det ser ut just nu men mkt kan hända :-) Blir annars liten mini semester.. kalas fre,lör o söndag så helgen är ju räddad :-) Vi ska nog hinna med lite annat oxå såklart!
I måndags kom mamma hit vi tittade på film hon har så länge velat se hur många lingon finns det i världen så den tittade vi på :-) Älskar filmen så jag tittade gärna på den igen!!
Igår va sofie på sjukhuset, början på att byta lever har börjat.. hon ska till sjukhuset idag o imorgon oxå denna veckan.. Det är en massa undersökningar o prover o annat som ska göras, detta är någon som kan ta väldigt lång tid!! Hur lång tid vet man inte såklart, man måste hitta en passande donator sedan när alla sofies undersökningar är klara! Hon sa igår att hon tycker det är bra om alla får veta vad som händer hon vill inte att folk ska se henne som en tråkig o trött person som alltid är nykter på festerna, ungefär så sa hon igår älskade syster!!
Senaste tiden har hon beskrivit sig själv som en 80årig tant, att hon är så trött o inte orkar göra ngt, vissa dagar mår hon sämre än andra! Vi har nog inte förstått riktigt hur sjuk syster är för vi pratar inte så ofta om det och när vi ses är hon så bra på att hålla humöret o glöden uppe!!! Vi finns för henne o stöttare henne det vet hon om <3 Älskar dig syster yster, detta kommer vara ditt år, du kommer kunna leva ett normalt liv efter denna resan!!!
Och jag är glad att du lyssnat på doktorn o gör som han säger denna gången ;-)

NYÅR!!!

Hade en underbar nyår med nära o kära! Tycker att kvällen blev helt perfekt! Stort tack till Bella som hjälpte oss under dagen när ja jobbade så Rickard slapp göra allt själv! Tack Sofie för blommor o annat till borden :-) tack Malena för lite snittar och tack till alla som hjälpte till med allt under kvällen!!!
Kvällen får berättas i lite bilder!!!
TACK ALLA FÖR DENNA KVÄLLEN <3

RSS 2.0