Jobbig dag..

idag är en sån dag man tycker allt e lite jobbigt..Man vill vara lika fin som alla andra, alla har köpt nya klänningar, fixat naglar och ska bli super fina o glittra hela natten! själv får jag ha en tråkig klänning.. Hoppas syster kan göra underverk på mitt hår och mä lite smink.. tråkiga tjocka strumpbyxor och kängor då stövlar inte ens finns i mina tankar :-/ jaja..

vilken dag?

Jag är helt vilse på dagarna?! söndag idag och fest imorgon, älsklingen är ledig hela veckan och jag har slutat jobba?! Igår var jag o Rickard en snabbis på stan jag behövde strumpbyxor..sprang på chefen vi tragga lite han skulle ngt ärende, efter en stund ringde han o fråga om jag kunde springa inom jobbet innan jag skulle hem, det gjorde jag såklart..fick en blomma o en gott nytt års kram :-) han inte säga hej till alla dem hade fullt upp, saknar dem redan! På kvällen mötte vi upp Linda o Robin vi såg mammas pojkar på bio och åt på rosegarden mmm sjukt gott, bion va sådär! Vi hade en trevlig kväll! Chatta massa bebis snack med Josse när jag kom hem, somna inte förrän efter 23.30 :-) Nu börjar det dra ihop sig och jag börjar både bli rädd o närvös!!Man blir nog aldrig redo.. Glömde berätta att vi hade jätte trevligt hos mamma i fredags på middagen :-) Fest i broby imorn, trevligt! kram

Slappedag!

Idag har jag bara varit hemma, myst framför tvn, vilat och tvättat lite bebis kläder :-) man får ju börja med det nu så det är tvättat tills det är dax att användas! Vi ska strax hem till mamma på middag.. Vi blir många ikväll, mammas barn och tommys barn och några respektive :-) Ska bli trevligt! Längesen vi var samlade alla!
 
Igår gick jag en runda på stan med Mamma o Bella, hon skulle ha nyårsklänning och vi hittade en super snygg till henne åå vad hon kommer glittra ;-) själv får jag nöja mig med om jag slipper gå naken :-( köpte en fin ögonskugga och en kofta haha!
 
Tråkigt att kolla in kläder nu! Bella hade vatt i malmö hela onsdagen men hittade ingen där, så går vi in i en liten ny butik i stan där det bara stod Bellas namn på det mesta jätte tuffa saker både till kille o tjej! Glömt vad affären heter nu..
 
Imorgon blir det bio mys och Rosegarden mums!!
 
Kramizz

5år med hjärtat idag!

Idag har vi 5års dag :-) Vi hade lite planer med bio och middag någonstans ikväll.. Men först kl 13 var det middag hos Rickards föräldrar för Rickards halv syster med familj kom på besök..sedan blev det efterrätt och fika så vi kom nyss hem jätte mätta och trötta så vi gör nog ngt kul på fre eller lör istället :-) känns underbart, fem år..vi har haft mkt egen tid, hunnit med mkt fest, resor och gjort mkt kul tillsammans innan vi tog nästa steg och snart blir en riktig familj! Lycklig!!

Julafton!!

Igår hade vi en jätte mysig julafton hemma hos oss, mamna hade hjälpt mig jätte mycket med maten o fixat en massa! Det börja med glögg o fika kl 15 till Kalle! Sedan började vi fixa med maten, åt oss mätta, skrattade och bara myste! Tanken slog mig sent att hjälp Elias tror nog på tomten, vi var 7 st ingen av oss kunde liksom köpa tidningen.. Tommys barn firade hos sin mamma i fjälkinge så vi bytte tomte..Tommy åkte dit sedan kom Ralf hit och var roligaste tomten..gud som vi skrattade! Vi öppnade våra julklappar o alla va nöjda o glada! När mamma o tommy åkte hem vid 21 körde jag, bella o rickard hem till petra o bytte klappar o spela kort! vi ska strax på kalkon middag dit och åå vad gott det ska bli!











Jag fick fina julklappar, av rickards föräldrar fick jag tidningspremeration på 13nr av Amelia, berlock och spegel att ha i handväskan! En peng av Rickards mormor o morfar! Sen vi som sagt mkt tillsammans till bebisen..plus en kamera som man även kan filma med. Av
mamma fick vi oxå mkt till bebisen och jag fick ett armband som jag önskat. Av Rickard en parfym,bodybutter och en lyx behandling på ren hud på 2 timmar! :-) Av bella och petra, farmor fick jag pyjamas, smycke träd, id smink, hudvård. Jag har inte fotat allt ännu men tog några kort nyss..











Bella busade med Robban som vanligt och gav honom två guld fiskar haha!







Lillejul hos svärföräldrarna!

igår firade vi jul med Rickards familj, vi blev bortskämda med god mat, fika och massa julklappar! Vi fick mycket saker till bebisen vilket var bra :-) jag ska ta foto på lite av sakerna sen och visa för er! Vi blev såklart bortskämda själva oxå!



















God jul på er mina vänner, nu väntar vi på min familj, vi ska fira jul hemma för första gången! Dessutom har jag och Rickard 3årig förlovningsdag idag!

Lite gravid foto!

Några av er ville se lite flera av våra foto som Fredrik tog på oss för en vecka sedan då var jag i vecka 33+1..
 
 
 
 
 
 

Sista dagen..

Imorgon blir det sista dagen för mig på jobbet på väldigt länge, det känns väldigt konstigt.. Min första sjukskrivning på 50 procent går ut 27e dec så jag fick förlängt av läkaren 27e dec-10 jan fast då helt sjukskriven... Vatt lite tyst här på bloggen men vatt lite svårt att smälta att jag bara jobbar imorgon mä, älskar mitt jobb o mina jobbar kompisar, men nu får jag lyssna på kroppen och läkarna! Igår kom Amanda tillbaka efter hennes mamma ledighet, snacka om att lösa av varandra ;-) Nu ska ja försöka njuta av min ledighet, vila och ladda för det som komma ska ;-) Tack för sms och ni som stöttat mig! kram

Läkar dax..

Får se vad läkaren säger idag, tyvärr inte samma som sist men hoppas slippa göra alla undersökningarna igen, håll tummarna! kraam

Haft mys hos mamma!

Ikväll har vi haft lite mys hos mamma! Jag, mamma o bella gick på stan liten runda o köpte lite klappar sen åkte vi till åhus! Sofie o barnen kom och även Johan när han hade slutat!
När jag kom hem hade svärfar varit och lämnat en julgran till oss tack, älsklingen hade pyntat den så fint! Flirtat med syrran så hon ska hjälpa mig att julhandla på maxi imorn bitti :-)







Sju veckor..

Tiden går så läskigt fort, igår var det sju veckor kvar till beräknad förlossning..Det känns verkligen helt galet.. På onsdag ska jag träffa en läkare och förhoppningsvis få min sjukskrivning förlängd..får se hur länge man orkar med halvtid! Godnatt!!

Glöggmys och massa gott!

Varit hemma hos Emelie o Fredrik, vi var där lite tidigare för jag hade bestämt med Fredrik att han skulle ta gravid foto på mig i hans hemma studio :-) får hoppas dem blev bra ska få dem på cd i veckan! Hade ångrat mig sen säkert om jag inte tagit dessa kort! Sen kom Carro, Sandra, Nisse o barnen och vi fikade mysigt! Inte träffat dem på länge! Vi körde innan dem andra för vi hade vatt där ganska tidigt och jag var trött! Tog lite foto på allt gott Emelie gjort..













Mys hos Ullis o Peter!

Hade nyss skrivit ett långt inlägg men det bara var borta plötsligt.. Igår blev vi bortsämda hos Ullis o Peter med god mat, efterrätt, dricka och annat mumsigt! Så mysigt att komma hem till dem! Deras hund gillade mig, tror han hade koll på att jag har en bebis i magen, han ville gärna vara på magen ;-) Vid strax efter 23 körde vi hem, jag körde faktiskt..men blää var jätte dimmigt.. jag var trött och Peter skulle jobba tidigt idag! får bjuda på några bilder..













Tack för ikväll mina vänner! När vi kom hem hade Bella o Marie förfest här hihi..







städat vår säng..

Idag kom det en försäljare till oss, hon hade varit hos erika o dansk och dem hade sedan gett ut vårat nummer, var inget köp tvång.. man fick soffan, sängen, mattan tvättad..brukar inte låta försäljare komma in men det kom en ung tjej och jag sa direkt jag inte hade råd att köpa hennes fantastiska städ maskin..hon erbjöd ändå att visa sina saker.. nu har vi en ren och fin säng utan kvalster o räliga saker..usch vad skit det finns som man inte ser..så tyvärr vänner nu har jag gett ut era nummer för jag fick en fin vinöppnare ;-) bara säg ni inte e intreserade om dem ringer eller få sängen städad som jag fick :-) nu ska vi hem till ullis o peter på lördagsmys! puss

Lucia fika hos Frida!

Idag var det dax för lucia fika hemma hos Frida! Jag har fått äran att vara med dessa 4 söta töser och deras bebisar när dem har dejter! Det är roligt för frida har jag bara träffat några gånger genom Malin, dem fick barn samtigt! Frida kommer från stockholm om jag inte har fel för mig, nu bor hon i åhus och har barn med min gamla barndoms kompis Niclas som jag umgåtts mkt med innan men inte haft så mkt kontakt mä på senare år! Hoppas det blir ändring på det :-) goda människor! Tog några bilder från dagens fika!











Vecka 32+5




-17.5

Brrr kollade nu hur kallt det var ute, trode det stod -7.5 men var visst -17.5 brr..det är vi inte vana vid här hemma! Hört att det ska bli regn o plus grader till helgen hoppas verkligen inte det, då blir det väldigt blött! Döds trött kröp just ner under täcket! Älskligen tränar! Inte konstigt jag gått upp lite på sista veckorna, orkar ju inte röra på mig så länge mera! ibland får jag så ont i ljumskar o mellan benen att jag bara vill lägga mig ner :-/ Fått nya kläder på jobbet alla e så fina i sina västar o scarfsar..jag fick en söt mamma blus med rosett i ryggen


Idag sjöng Bella på riksgymnasiet hos ida o hennes elever det va jätte kul att se! Bella är så grym! Ida strålade likaså hennes elever som hade modevisning, fick tyvärr inga bra foto!


imorgon ska jag på tjejmys fika kl 13, hoppas verkligen att jag orkar! Har ajaj idag.. Barnmorskan sa igår att huvudet låg neråt o rumpan typ vid brösten men att han inte var fixerad utan kunde fortfarande snurra rundor! Kan bara ligga max 2min på rygg sen mår jag illa.. Tänkte nana snart! kraam




Barnmorskan!

Det gick bra igår, hjärtat slog som det skulle, jag hade gått upp i vikt haha närmre 14 kilo.. Säkert varav flera kilo i varje ben :-/ jag låg fint i kurvan varken över eller under! Tack för fina kommentarer! Nu ska jag göra mig redo för att åka och kolla när Bella ska sjunga på riksgymnasiet hos min vän Ida och hennes elever! Idas elever ska sedan ha en modevisning ♥ spännande! Sedan blir det jobb kl 14. kram

Mina vänner!

Livet är inte rättvist alls, tänker på mina vänner som nu mist 3 nära o kära på knappt 5 veckor! Jag finner inga ord! Dem har inte hunnit säga förväl till en släkting förrän nästa dödsbesked har kommit, hur mkt orkar man? Finns här! Älskar er mina fina vänner ♥

Bebis bebis..

Blev mycket gos och snack idag hos fina Tina och hennes lilla Milla♥ Jag hade 1000 frågor men ville höra milda svar haha! Tina hade ingen jätte lätt förlossning, tog tid! Vi fikade och tragga massor! Känns sjukt att vi snart har en sådan liten bebis hos oss! Det var riktigt snö kaos idag trode knappt jag skulle lyckas ta mig till åhus! Mamma hämtade mig hos Tina sen körde vi hem till henne och fika och gjorde inköps lista till julafton! Det hade blåst så mkt så vi kom knappt in..


Tog lite kort på fina Milla oxå!









Hon var så ljuvlig, snäll och sa inte så mkt, verkade väldigt nöjd! Dem ringde från kidscorner o sa vår vagn har kommit, känns overkligt! På sön ska Fredrik ta lite gravid foto på mig,magen och oss ♥ får hoppas där blir ngt fint hihi! kram

Hallå busse...





Får se om det kommer någon buss som kan ta mig till åhus, kan ju inte ställa in en dejt med Tina och hennes 3 veckor gamla Milla pga vädret...

Bella Bella..

Sms drottningen.. svårt att smsa med en gipsad arm samtidigt som hon äter en macka..bra man har en näsa då att smsa mä haha ;-)



Blev lite julbak idag mä..

Skulle bestämma en dag med petra idag när vi skulle baka men vi hade svårt att få ihop en hel dag innan jul.. så vi åkte till maxi o handla sen har vi bakat hela dagen hihi..









Det blev flera lussekatter,kola, mandelmassa med choklad o krossade hasselnötter, polkagristryffel :-)
Vi orkade och han inte med att göra kolakakor så ska fråga farmor om inte man kan få några av henne hon gör dem godaste :-) Nu blir det soffan, fy för vilket oväder..kram

Dec. 08, 2012





Brr när vi vaknade idag var det många minus och mera snö hade kommit..Älsklingen var duktig och skottade så fint! Nu är jag påväg till jobbet för ett litet pass 11-14.25.. Blir nog en slappe lördag! Kram

Dagens köp....






Fredagen började bra..

Kl 10 hade jag frukost gäst, fina Anna hälsade på! Så glad att hon tog tag i en dejt, jag har så mkt vänner jag vill träffa men orken att ta tag i det är lite borta :-/ inte likt mig så är glad när andra tar tag i det! Vi hade trevligt, pratar om allt och då menar jag allt, skrattar och gråter :-) Vi åkte in till stan och gick i några affärer blev lite shopping till bebis, får visa senare! Nu är det strax dax för jobb..sitter i vårt fika rum och har käkat lite lunch! Trevlig helg!!

Citron,honung,ingefära..

Yes det dricker jag nu med lite kokande vatten :-) Känner att jag har en förkylning på gång, kli i näsan och halsen och lite attjooo.. känner mig slö och trött..Dem säger detta ska vara en dunder kur! Skulle träffat Sanra o barnen ikväll men hon mådde inte så bra, hennes förkylning hade brakat loss :-/ vi får boka en dag nästa vecka istället, känner mig inte heller hundra ju..! Kraam

Godnatt!

Ska försöka att sova gott inatt och inte drömma för mycket förlossning o smärtlindring efter dagens kurs puh.. blev lite lätt illamående av allt snack och tänkte vad har jag gett mig in på?! ;-) känslig som jag är, jag tänker inte så mkt på hur han kommer ut osv för det vet jag att han gör, jag tänker mer på alla undersökningar, dropp, sprutor, nålar osv..blää.. imorgon jobb 8.30-13 kramiz

Julen..

Nu har vi nog bestämt oss för hur julen kommer att se ut i år, det känns lite jobbigt att bryta en tradition som jag haft sen jag var nyfödd, det är att vara hos farmor på lillejul och äta hennes goda fisk, stämmningen och gottebordet :-) Den traditionen får jag bryta i år och det känns faktiskt lite jobbigt! Lillejul i år kommer bli mysig iallafall såklart men det är ändå ngt visst att vara hos farmor..Såklart ingen som tvingar mig till något annat men farmor och co får jag träffa på juldagen istället i år! Lillejul i år ska firas hemma hos rickards föräldrar med Mormor,Morfar,Marie,Anton,Malena,Miche och lille Elli, tror det är vi :-)! För på julafton har inte Marie Anton och dem andra ska köra upp till Miches släkt. Ska bli mysigt med en heldag med alla i skoglösa!!
Mamma undrade vilken dag vi ville fira med henne, inte bestämt ngt och inte direkt snackat om det, men igår kom jag på att jag vill nog vara hemma på julafton i år, vi har inte firat julafton hemma någon gång varken här eller när vi bodde i stan! Ja hade tyckt det vart mysigt och få göra lite julfint, fixa lite mat och gottis! Jag kommer nog inte få göra så mkt för mamma dok, hon fixar säger hon!! Jag frågade mamma igår vad hon tyckte om det och dem gilade mitt förslag! Jag trode att Rickards föräldrar va själva på julafton så bad Rickard kolla med dem oxå för dem kanske mä velat vara här, dem hade blivit bort bjudna till Mattias föräldrar så vi blir nog inte så många här på julafton! Vi får se vilka som vill komma :-)
Juldagen firas hemma hos Petra, det är oxå en tradtion då hela släkten samlas och äter kalkon :-)
Tror detta kommer bli en jätte mysig jul, jag är bara lite ledsen att Sofie inte får ha Ebba på julafton då hon har Elias detta året, tycker dem borde få fira julafton tillsammans.. Tycker  inte det är rätt mot barnen att inte få fira jul med sina syskon men inget jag kan lägga mig i bara jätte tråkigt :-/
 
Hihi gamlat kort på Anton hihih...söt Nisse!
 
 
 

Dax att åka till föräldrarkursen..




Slapp dag..

Idag har jag bara myst hemma i min ensamhet, jag har verkligen inte gjort ngt alls! Från sängen till soffan, sängen till soffan och snart dax att krypa ner i sängen igen! Det har varit jätte skönt att ha en sådan mys dag! Det är lite farligt att slappa såhär, man hinner tänka en massa..börjar tänka mkt på förlossningen och framtiden, känner lite panik hur jag ska klara allt?! massa tankar! Imorgon är det dax för föräldrarkurs igen..snack om förlossning och smärtlindring puh..hoppas jag orkar lyssna och inte svimmar ;-) Stackars Bella fick gipsa sin arm idag tycker så synd om henne! Godnattis!

Mys framför julkalendern!

Mina gossar ♥



Lussekatter!

Mmm blev massa goda lussekatter, även gjort tryffel bitar som Robban önskat!
Stackars Bella blev klämd inatt i en dörr när hon jobbade på Tbaren, satt hela natten på akuten.. hon ville ändå vara med och baka så hon fick sätta i russin iaf ;-)






1a advent och snö!

Mysigt med lite snö, passar perfekt när vi har bakhelg och ska äta litet julbord ikväll hos petra! Idag blir det lussekatter och något mera julgodis! Blir mkt godsaker i frysen så fika gäster efterlyses sen :-) igår hade jag tryck i magen första gången jag liksom känt ngt extra och han var vildare än vanligt..kanske han redan snart är redo för att lägga sig rätt vem vet?! Minns för 2år sedan när vi fick skotta fram badtunnan för att kunna bada, kanske det blir så mkt snö iår oxå.
Nu ska jag göra mig redo för mys söndag hos petra! Bra början till mkt snö..



Julbak med Petra!

Spenderar helgen med bästa faster! imorse åkte vi till maxi och handlade till lite bak :-) satt oss nyss och fikade med vars en nybakad saffrans bulle med vanilj..jätte mumsiga! Även gjort Rocky Roads, ska strax göra winernougat oxå! ikväll blir det så mycket bättre i soffan med lite gottis! En onyttig kväll :-)








RSS 2.0