GRAN CANARIA..

Nu har vi strax packat klart, planet går 06,30 imorgon bitti så blir snart sänger för klockan ringer vid 02 tror jag :-) knappt lönt att sova men behöver lite sömn annars mår jag kasst inatt..
Ska bli kul att testa allinclusiv :-)

idag hade jag och ulrika våran sista dag tillsammans, vi har haft såå mycket att göra hela dagen så vi kan inte hunnit tänka på detta vilket va ganska skönt.. vi avslutade med en jätte bra försäljningsdag :-)
Hade köpt ett halsband till henne men orka inte ge henne det för vet tårarna hade kommit så gömnde det i hennes väska hihi.. :-) vi sa aldrig hejdå.. ulrika sa bara ha en trevlig semester..sen gick jag, men tårarna rann hela vägen hem..suck!!
och blir ledsen bara jag tänker på det..kan inte fatta..

Nu ska jag ha semester och fundera över lite saker som jag ska ta ställning till när jag kommer hem från semestern..

Hej sålänge!!!!

Puss!!

Igår...

Firade vi peter 40år!! Chefens man eller gubbe kanske man får säga nu hihi.. :-)
Va himla trevligt att få vara med dem på denna stora dag..vi hade lite mys i butiken först med skumpa o lite tilltugg sen väntarde thai mat mums mums va jätte gott på thai kong!! Emelie o fredrik va oxå mä!!!
Får bjuda på några bilder från gårdagen..
Några små presenter hade vi fixat..



Världens underbarast...



Skååll!!



Hmm vet inte vad Fredrik gör..



Hela ligan :-)



va jätte trevligt tack för igår mina vänner och hoppas peter hade trevligt!!!!

Nu borde jag packa... Helt slut efter denna dagen..kunde varit en underbar dag för jag o fredrik har sålt bra men våran framkallnings maskin har mest bråkat och tagit våran tid o energi..aaaaaaaaaa....kan inte bara allt fungera!!

Imorgon är det en hemsk dag, jag kan inte fatta att det är min sista dag jag ska arbeta med Ulrika..det är fruktansvärt och hemskt..träffat henne nästan varje dag nu i typ 2år..  men jag önskar henne klart lycka till.. vi lär ju ses o smsa ganska mycket fortfarande hihi..brukar ju inte gå många timmar innan vi hör ifrån varandra om vi inte setts en dag eller någon av oss varit lediga.. vi får inte säga hejdå imorgon bara när vi går hem för då brister det för mig..bara tanken nu när jag skrev det så brast det :-(
LOVE YOU ULLIS!!!!!

Ska ha möte med regions chefen imorgon så vi får se vad han säger om ny personal till oss.. för när jag kommer hem från semestern är ju inte ullis där snyft!!

Neej måste packa!! Älsklingen tränar.. så blir inte mycket födelsedags mys ikväll.. vi tog det imorse ist hihi!!

hej sålänge!!

Älsklingen 26År GRATTIS!!!

Idag fyller Rickard år GRATTIS!!
Han har nyss åkt till jobbet, jag va nere och köpte frallor så han fick lite gott att äta :-)

Vi hade kalas för honom redan i tisdags för idag tränar han och har fullt upp..Det va bara hans närmsta släkt o
mamma o tommy!!!

Här är en del av ligan hihi..


Rickard syster  marie o henke..


Systern malena o jens


Svärmor ingrid, rickard o hans mormor..


Kära mamma :-)



Vi hade det trevligt :-)

Hej o hå!!!

Utmanad av Anna...

Utmanad av Anna

Denna bilden ligger i sjätte mappen och är sjätte bilden på våran data...
Den föreställer mig och Rickard, ett maskerad party hos mia o björn förra året..



Den som blir utmanad ska gå in i mina bilder, och välja den 6e bilden i den 6e mappen och lägga upp den på sin blogg..skriv vad den föreställer och utmans 6st...

Jag utmanar följande....

Jennie och Norah
Hanna Magnusson
KillerTess
Sofie
Björn Singelpappa
Linda Verting

Hihih..



FUSKA INTE!!!  Puss


Emmah..

Lilla kära Emmah ( carolinas lilla syster) har fått en liten gosse redan..
ha ville ut nu i 5e månaden.. Önskar er lycka till och hoppas att allt går bra med er
och lille leo.. Grattis Emmah!! o grattis Carro, moster nu :-) det är underbart kul!!!

Kramizz

Måndag..

Tråkigt måndag.. varit en tråkig dag på jobbet..bara fixat o grejat :-( Hoppas allt går bra nu..Suck!!


hade en super vecka på jobbet förra veckan, jag såld massor och hade skit kul, men denna veckan har inte börjat så bra..tråkigt!!

Vi hade super mys hos petra i lördags..maten blev jätte god o melodifestivalen hade bra låtar :-)
Blev inte så sent vi va trötta alla tror jag hihi..

Vi lagade maten tillsammans, eller ja robban läste upp alla hjärtans hälsningar från kristianstad bladet ist haha..
så han stod för underhållningen  :-) va kanske bäst så..han o mat..nja..haha






Får vi göra om mina vänner :-)

Söndagen bestod av städ o tvätt.. Rickard stack och klippte sig och hjälpte till lite i maries salong hon fick tillgång igår..så nu ska det renoveras o fixas.. ska bli spännande blir säkert jätte fint!! Så nu förstår ni mina vänner att ni måste gå o kilppa er på maries salong som öppnar i mars :-) Ni får ge henne en chans, ni säger ju alltid att jag e såå cool i håret hihi :-)  *Lycka till Marie*

jag gick bort om och kollade läget, sen tog jag pysen ( svärföräldrarnas hund) på en liten promenad, blev bara 25min för det va såå kallt hade för lite kläder på mig tror jag..

imorgon ska rickard ha sin släkt här på kalas..han fyller ju inte förrän tor men passar bäst med kalas imorgon..

puss o hej!

Alla Hjärtans Dag!!!

Önskar er alla en underbart mysig dag :-)

Vi ska åka hem till Petra o Robban o ha mys!!!
Ska laga oxfile, dricka lite röd vin o se på mums måns :-) hahah!!

Dessa fina fick jag av älsklingen idag, han är bäst!!!

Älskar Rickard över allt annat!!!!


Tok Jimmy..

Haha igår vakande jag av ett sms från jimmy det stor, har du tid en stund idag? Jag fick läsa det flera gånger??!! Han bor i eskilstuna och vi har inte setts på lännggee.. jag tänkte tid en stund? hmm.. Självklart fick jag fixa det :-)

han körde från eskilstuna vid 08,00 och vi 13-14 va han nere, jag jobbade så han åkte till petra sålänge..vid 15,30 kom dem in till mig på jobbet jag hade fjäskat för chefen så jag kunde gå då.. har haft ganska lungt på jobbet på eftermiddagarna nu så gick bra.. tack chef!!

Vi handlade lite o åkte hem till petra, lagade mat o käkade och hade trevligt, älsklingen kom efter jobbet..
va jätte kul att träffa Jimmy!! Sen såg vi lets dans och johan glans dvdn, det va den showen vi sett live..den är såå jädra rolig kan se den flera gånger.. vid 22,30 körde jimmy hem igen..
Vi trodde att han hade ngt ärende hit eller ngt.. men han sa bara att han saknat oss och fick ett ryck.. hahah helt galen!!! jag bad han förvarna lite bättre nästa gång haha :-) sedan sa jag att vi gärna ville träffa hans tjej oxå :-)
varit jätte skoj!!! Killarna hade lite knep o knåp hahah.....




Indoorwalking..

Ett nytt tränings pass som passar mig :-) tyckte det va jätte skoj!! Kom nyss hem från ett, fick mä mig Marie va skojigt!! Ska försöka bli en vana hihi..

Idag har jag köpt present till älsklingen han fyller snart år, visste inte alls vad jag skulle köpa men sprang bara på den perfekta idag.. kan inte säga vad för han tjuv läser här ibland tror jag hihi.. skönt att ha det klart iaf!!

Nu när jag kom hem hade han gjort mat till mig gulligt, själv är han o bowlar..uppskattar verkligen sånt :-)

Imorgon är jag ledig skönt.. ska leta fram lite sommar kläder.. åker ju snart måste titta lite vad jag vill ha mä mig, ngt kanske måste tvättas..

Snart alla hjärtans dag oxå!! Då ska vi he till petra o robban på mys.. vi ska laga god mat o ha mysigt!!

Sköt om er kramizz!!

TACK Älskling!

Först vill jag bara säga tack pappa för komentaren du lämnat i mitt inlägg jag skrev till sofie 29dec, tack pappa!! visste inte att du va här och läste hihi vad kul!!!

tack till älsklingen oxå som bjudigt mig på allt denna helgen!!!

igår kl 14 när jag slutade sprang jag hem o duscha o packade, malena va redan här då.. vi körde ner till malmö 15, direkt till gina för en snabb shopping runda.. jag måste spara mina penga till semestern o älsklingens födelsedag men lite fick jag unna mig hihi.. mötte upp jens på gina..

Sedan vid 17 stack vi till hotellet o checkade in.. vi fick ett jätte fint o stort rum






Vi käkade i restaurangen på hotellet där va super fint.. Rickard kusin jobbade där och han jobbade denna kvällen så han kom o sa hej..han va kock :-) han sa att han bjöd oss alla på maten ohh såå snällt!! han rekomenderade deras helg meny och det va 3 rätters så vi tackade inte nej till det hihi..va super gott förätt va 2 olika lax bitar en vild lax och en gravad lax med massa gott.. Mums!!




till huvudrätt var det fläskfile med massa gott, vi fick välja på potatisgratäng, stekt potatis, eller potatis kylfter.. va en lingon grädd sås till va helt underbart gott!! och till efterätt äpplekaka med vaniljsås.. mm..
Jag, malen o jens delade en flaska röd vin o rickard drack cider..





malena fick frukt istället för äpplekakan..men hon va lika glad för det.. hon är laktos juh..



Sen hade vi en liten stund kvar tills taxin skulle hämta oss så vi han mä en drink..grabarna dvs haha..fast vi smakade :-)



Taxin kom och körde oss till slakthuset där revyn var med tomas pettersson den va skojig, han är ju så rolig!!
När den va slut gick vi en runda på stan, tog en på ett ställe som hetter chili på en drink mums..





Vi bestämde men rickard kusin han han skulle möta upp oss o ta en öl, när han kom gick vi tillbaka till hotellet för där va ett disco vi gick in på..snackade lite o hade trevligt :-)

Vid 01,00 va vi trötta och gick o la oss.....



Vi ställde klockan på 9, frukosten serveras till 10,30 men vi va såå trötta när klockan ringde så tog ett tag innan vi kom upp hihi..

aa vad gott det är med hotell frukost där finns ju allt mumsigt!!

vi va hemma rung 13,30 idag, ha sovit nu några timmar, vi är skit trötta.. blev bjudan hem till svärmor på middag men vi tackade nej, ganska ovanligt....inte varit hemma på hela helgen o vi båda är helt slut..tack ändå indrig hihi!!


blir nog soffan snart igen..

För er som undrar vaför jag är ledsen o deppig är det för att min chef o en av mina bästa vänner har sagt upp sig från jobbet.. det är väldigt jobbigt o tufft! samtidigt som jag är super glad för hennes skull att hon blivit erbjuden ett annat jobb..så vi jobbar bara ett par veckor tillsammans till sedan hennes sista vecka är jag på grand canaria..ska bli kul o se hur detta blir..puh..

puss o hej!

Lite deppig..

Därför har jag inget kul att skriva, det mesta känns bara grått o trisst...

Varit hos petra nu, käkat tacos o myst!! Alltid trevligt att vara hos dem!! Åkte hem nu i pausen på lets dans..har lagt fram kläder o så till malmö trippen imorgon men vet inte vad jag ska ha på mig för vänta o se tills jag sett vad Malena har på sig haha!! Direkt efter jobbet imorgon ska jag bara springa hem o duscha o byta om sen vid 15 senast ska vi åka till malmö, jag o malena måste hinna inom ginatricot ju innan vi ska checka in på hotellet o käka gott!
För er som inte vet fick jag denna malmö tripp av älsklingen i julklapp vi ska gå o se Tomas petterssons revy/teater..sedan ska vi sova på hotell :-) ska bli skojigt!!

Annars har det nog inte hänt så mycket alls... Sovgott!! Kramizz!!!

Hemma..

Idag är jag ledig.. ganska skönt för jag har sovit dåligt inatt.. funderat på mycket fram o tillbaka.. hoppas bara att allt löser sig till det bästa för oss alla!! Just nu är jag jätte glad för din skull och jätte ledsen samtidigt.. jobbig situation..
Puh, men jag vet att du är jätte glad och det är ju det bästa, för du är värd det!!!!! kan inte tänka på mig själv här!! men jag vet att jag inte klarar mig utan dig, för du är den bästa!!!!  Älskar dig!!!!

Idag har jag tvätt dag.. vi hade massor av tvätt.. städar o plockar...
ska springa ner till domus sen oxå o handla lite till middagen ikväll!!

Jag har något att se fram emot nu iallafall.... 21 feb åker jag o älsklingen till gran canaria :-) *Härligt*

Puss o hej!!!

haha fin present va??!!


Kan det vara nått??

http://www.solresor.se/solresor/Index.j2e?id=279

tror att det blir detta!!!!! vad tycker ni?????!  Puss o haj!!

bilderna tar aldrig slut.. från chefens kamera detta hihi..

     Älsklingen o Emelie!!!

   Ja jag vet inte vad jag gör....

  Fredrik visar mig hur jag ska göra....

   Fylle bild från grand...

   Dem ser ju städade ut iallafall..

   Söta Malena..

   Älsklingen....

   Syster yster...

   Fredrik bartendern...

  Emelie fick skoskav o aja foten...

   Hmm...

  Chefen o Hennes man!!!

  shot o Shot.. Hell me!!!

  Dessa låg såhära i vår säng när vi kom hem...
Någon busade med oss haha!!! jag som bäddat så fint haha!!!!!

Puss o haj!!

Oj hittade en kamera till.. Får lägga ut dessa oxå...







¨







Finns flera bilder i inlägget här under :-) hehe!!!! Titta på dem oxå om du vågar!!!

Vilken helg :-)

Haft en jätte skojig helg :-)

I fredags efter jobbet skulle vi fira svärmor, vi käkade på rosegarden o bowlade va mkt trevligt!!
Det gick inte så bra för mig på bowlingen men jag hade skoj iallfall hihi.. Sedan gick vi alla upp till oss en snabb sväng för camilla skulle få se våran lägenhet, fick ett jätte fint halsband av dem *gulligt* blev jätte glad!!

Igår va det min tur att fylla år :-) dagen började att älsklingen väckte mig vid 06,45 innan han skulle iväg fick ett tomas sabo armband med en ängel barlock jätte fint!! Sen somnade jag om lite hihi..

Gick till frissan o fixa håret, kändes konstigt att det inte va marie som klippte mig, men jag blev nöjd ändå!!  Hihi..
Sedan kom mamma hem till mig o hjälpte mig lite, och sofie kom o lämnade av elias för hon skulle jobba!!

jag fick ett blomster bud, blev jätte förvånad men glas gulligt av Jimmy han är en underbar människa, för er som inte vet vem jimmy är så va det syrrans kille i eskilstuna dem va tillsammans ganska länge och jag o jimmy fick en bra relation och har hållt kontakt sedan det tog slut oxå mellan dem.. Han är super go!! tack jimmy!!!

Elias hjälpte oss med tårtan hihi...




Vad 13,30 komm släkten hihi.. Vi åt smörgåstårta o hallon tårta gott!! Fick en kjol o pengar av petra o familjen o farfar o kerstin! Pengar av mamma o tommy! En jätte fin tomas sabo barlock o en körlektion av rickard föräldrar tack!!

Marie kom upp o sa grattis hon va sjuk o kunde inte komma tråkigt så hon o henke kom inte! carro o philip o brandt va oxå sjuka suck!!

Sedan när dem gått va det bara att förbereda för vännerna :-) Gjorde lite allt möjligt smått o gott plock!! Fick jätte fina presenter av mina vänner oxå tack så mycket!!!

Tänkte visa några bilder fån kvällen!!!!!







































Puh jag har många bilder haha!!! jag är nöjd och hade jätte kul!!! Hoppas alla tyckte det!! Puss o haj!!

RSS 2.0