Fredag..

En vecka har man varit ledig snart, oj vad tiden går fort! Jag har mest slappat, varit med Petra, vi har vatt på stan,maxi en runda i Åhus, bakat och lite sånt mysigt! Igår låg jag o solade några timmar äntligen..Nu ska jag in och fixa till håret så man är nyfin till bröllopet nästa helg.. ikväll blir det diggiloo , vi fick det i julklapp av Rickard föräldrar ska bli trevligt hoppas vädret håller i sig bara! Ska inom jobbet oxå och säga hej, man saknar dem allt! Puss!!!

Ledsen..

Jag är faktiskt ledsen, jag brukar inte klaga på vädret för man kan inte göra ngt åt det..men har man semester och det känns som höst kan man inte annat än att vara putt.. 13grader ute idag när jag vaknade och helt mörkt på himlen.. jag vill ha sol o värme, hade rickard oxå varit ledig nu hade vi åkt till varmt o soligt ställe det hade jag sett till, men nu jobbar han 2 veckor till.. och när han går på semester så hans första helg ska vi på bröllopet på lör och konfirmation på söndagen, det hade varit nån av dem dagarna vi vatt tvungna att åka för att jag skulle hinna vara iväg en vecka innan jag börjar jobba igen.. ser mörkt ut för sol o värme!

Midsommar!

Tänkte lägga upp några bilder från midsommar som vi firade i färlöv hemma hos Jenny o Daniel! Tack så mycket för allt jätte trevligt o mysigt att träffa alla!!! Kvällen bjöd på god mat, jordgubbar, massa god dricka och lekar, vissa intog mera dricka än andra hihih.. en jätte trevlig kväll!!! Tack mina vänner!
Dax att grilla för dem som inte äter sill..
 Grillmästare
 Midsommar fina Jenny
 Naw Anna o Hedda
 Några i gänget
 Hmm..
 Hedda killmagneten..
 Sanra o Neo
Fina töser
Denna kärleks bild får avsluta detta inlägg!!!!! Hihi..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ligger efter..

Hej alla glada! Jag ligger efter med bloggandet inte haft tid senaste veckan :-/ varit en tuff vecka.. Förra lördagen hade vi möhippa för våran älskade Mia det blev jätte lyckat, underbara vänner har hon, jag och Ida smälte in ganska bra hihih!! Bjuder på ett par bilder! Pussen
 
 
 

Philips student i bilder!

Man får passa på, inte ofta man får en kram av Philip..
Familjen Kempner..
Snygga fotografen..
Några klass kompisar..
Ebba myser med sin fördrink..
Skåål
Massa god mat..
Ganska nöjd..
Hej hopp!!

STUDENT!!

Idag tar min kära kusin studenten, kan inte fatta att det är 10år sedan jag själv tog stundenten.. Det är verkligen en dag man vill göra igen och igen.. Jag hoppas Philip får en lika underbar student som jag hade! Strax hämtar Sofie mig då ska vi till wendesskolan för att kolla när våran målare springer ut!! Första gången man ska besöka den skolan, kanske sista oxå!! Grattis Philip!!!

Ledig igår, jobb idag!!!

Igår åkte jag hem till kära Malin och hennes lilla Erik en månad, åå han var så himla fin! Malin oxå för den delen som hon alltid är! Fick tårar i ögonen när jag såg deras underverk så himla fin! Vi fikade lite och snackade skit snack, ville inte höra hela hennes förlossnings berättelse då det verkligen inte var en dröm förlossning, hon åkte in tisdagen kl 23 och på fredag morgon kom han äntligen ut, hon hade värkar hela tiden och sov en timme på dessa dygn.. Den "milda" berättelsen va jag nöjd med!!
Jag stannade bara 2 timmar så dem skulle få liten paus till innan nästa besök!! Jag gick till bussen, bussen va väldigt sen började undra om ngt hänt, jag stod ändå vid andra hållplatsen tyckte det va konstigt att bussen va så sen då, det visade sig sen när den kom att hela bussen va full av studenter som skulle in och gå karnevalen.. fy vilket liv i bussen.. men jag log lite o tänkte att för tio årsedan va jag minst lika glad o störig haha!!!
Strax in en runda till stan innan jobbet väntar, blir nog fullt ös idag på jobbet!!! Dok kan jag inte förstå att typ alla väntar till att handla sin dricka idag, sista dagen innan studenten..
Kram på er!

Helgen..

Haft en väldigt trevlig helg som bara svissa förbi.. i fredags efter jobbet åkte vi till skoglösa och hälsade på Rickards föräldrar,åt god mat och spelade lite kort!! Marie,Johan o Anton kom oxå in en runda! Trevligt!
Igår lördag så fixade vi lite inför kvällens grillparty,fixade till i uterummet,städade osv! Rickard hade match kl 15 jag gick ner och kollade, Ingrid o Gert var oxå där, Rickard skadade foten och fick gå av det blev värre idag så vi fick åka till näsby vårdcentral men va inte hälsenan som han kanske va rädd för så var tur.. Ingen fotboll på ett tag nu!
Vid 18.30 kom gästerna o grillarna tändes :-) maten dukades fram och stämningen va på topp!!
En väldigt trevlig kväll!!
Idag har vi varit alla och firat Rickards morfar som fyller år imorgon dem bjöd oss alla på middag på skepparslövs golfkrog jätte fint där ute, aldrig varit där! Fick med oss efterrätt hem allihopa, kakor och jorgbubbar så det har vi mumsat på ikväll dem är så himla goa och snälla tack så mycket för idag Aina och Ebbe!!!
Kram på er!

Morris Frost!

Idag har jag varit och hälsat på 3veckor gamla Morris o älskade Lotta! Var mysigt att träffa dem, jag köpte med mig mackor från graffiti vi mumsade på! Hade oxå med mig en tuff boby o häftiga stumpor!
Myspysigt!!!
Verkligen helt perfekt gosse!!!!!

Lediga röda dag!!!!

Idag är man ledig som dem flesta! Älsklingen gick upp kl 05, dem skulle samlas på fantasi kl 06 för frukost innan dem skulle hem till Rasmus och kidnappa han för svensexa, dem får en lååång och intensiv dag men oxå jätte rolig får vi hoppas! Han kommer nog bli jätte nöjd med allt kul som väntar!!
Jag har inte gjort så himla mycket idag ännu, slappat men oxå tvättat och städat lite..
jag ska ha 2 fina flickor på besök i kväll på lite middags mys, jag träffar dem för sällan.. Sanra var det inte så längesen jag träffade som Marie, vågar inte ens tänka på när jag träffade Marie senast :-/ Vi har nog alla massa att snacka om ikväll!!! Önskar man blev bättre på att ses!!
På fredag ska vi hem till Ingrid o Gert på lite fredagsmys efter jobbet alltid trevligt, på lördag har Rickard match, det blir att fixa lite inför kvällen och sedan grilla med vännerna!!! En trevlig vecka alltså!!
Kram på er!!!

Oj..

Skulle bara ha lite grillmys på lördag planerade jag o carro men vi slutade på 16st ups..Hur ska detta gå..haha..va bara tänkt som en liten grej men nu blev det största partyt haha.. men men så går det när man har så många som vill vara med en haha :-)
Ska bli trevligt o vi alla ska hjälpas åt så är ingen fara!! Ser fram emot lördagen..
haft ganska mkt på jobbet idag, kanske inte så mkt folk men mkt att hålla reda på pga att studenterna haft skattjakt, dem flesta har inte åldern inne ens, bara dem som gått om ett år.. folk vart lite berusade, folk som försökt langa ja idag har det varit mkt att hålla reda på! Blir sängen tidigt ikväll tröttis!!! Puss!!!

Midsommar!

Så glad att vi blev bjudna på en midsommarfest till Jenny o Daniel, ska verkligen bli jätte roligt! Samtidigt som det känns lite som att vi sviker våran tradition.. Vi har fixat midsommar nu sen jag o Rickard blev tillsammans tror jag närmre bestämt.. Men i år vad det ingen annan som sagt ngt eller planerat ngt vad jag vet, så tänkte jaja får väll ta tag i det igen :-) Jag tycker det är kul o vi hjälps alltid åt men i år kändes det så skönt att bli bjuden till något kul och att någon annan planerar o fixar osv, dessutom att det är Jenny o Daniel gör saker extra kul!!
Hörde oxå att Malena o Miche ska till herrljunga så dem sviker oxå :-) hihih..
Tänkte bjuda på några gamla midsommar bilder!!!!

Mysig helg..

Haft en skön slappe helg, kunde behövas efter min sjuk vecka, fortfarande väldigt förkyld dok!! Skulle träffa Malin o lille Erik imorgon men fick hoppa in och jobba, hade inte kunnat träffa dem ändå för är så förkyld.. Hoppas vi får ihop en ny dag snart, rädd att kläderna jag köpt till honom inte passar längre :-/ får köpa nya kanske...
I fredags hade jag fredagsmys med mig själv och letsdans finalen :-) Rickard hade match och sedan bowlade dem i Åhus!!! I lör körde vi ut en runda till skoglösa Rickard skulle hjälpa hans pappa med lite saker så jag hjälpte oxå till ett par timmar bara!! Vi körde till maxi och handlade lite, hem o slappa en stund för att sedan åka till Petra på grillmys! Sofie o Ebba va oxå där :-) Andre är i paris med jobb och Elias hos sin pappa!!
Hans har köpt en helt ny camaro, gul och svart riktigt häftig, Petra hade den i helgen för att Hans va bortrest, vi passade på att köra en runda och samtidigt köra Bella till tbaren där nattpass väntade!!!
Tack för en mysig kväll!!!
Idag är Rickard o spelar golf tävling.. Jag har inte gjort så mkt ännu..får se vad dagen bjuder på!
Kram på er!

RSS 2.0