Mår inget vidare....

Super duper förkyld.. Mår kasst!!!! Va jobbigt igår att arbeta hoppas det går lite lättare idag.. Fick be om att sitta mkt i kassan för så fort jag va på golvet och gjorde minsta rörelsen blev jag genom svett puh.. Men va inte super kul att sitta i kassan heller när näsan rinner som en kran :-( men va bättre iaf!!
Ska göra ett försök idag oxå 12,50-19,30!! Idag har jag bara legat på soffan efter att ha nanat nästan 10timmar..inte orkat föra ngt..ser ut som kriget här men så får det vara!!!

Moget att skriva kommentare som man inte vågar stå för, tog bort dem för tycker det är ssåå pinsamt!!
Men du kan ju roa dig med det om du vill,tar inte åt mig!


kramiz

Drömmer mig bort...

AAAAAAAAAA kollade på gamla semester bilder o bara drömmer mig bort...
Vill så gärna åka en vecka i sommar...
Detta är från gran canaria feb -09 utsikt från hotellrummet..

En av poolerna

Stranden..




Detta är från Kreta sommaren 08 stranden..

hihihi

hahaha baywatch haha

Här satt vi och åt frukost bodde på standen..









Ska väll inte bli sjuk?

Usch mår lite konstigt kan inte förklara riktigt..ont i huvudet,kliar i halsen,nyser orkar inte göra ngt bara trött..stel i hela kroppen.. blää har inte tid att må kasst..
Nu kom Rickard hem med massa nya bananlådor så är väll bara att sätta igång igen men får nog vila lite först och dricka lite te!! Ska på möte ikväll på jobbet, hoppas jag är piggare ikväll!!!

Igår var vi och valde tapeter till det mesta..har data rummet kvar och hallen.. vill ha nytt i hallen oxå :-) men får vi nog vänta lite med..

kramizz

hihihihih gamal men kulig...

http://www.youtube.com/watch?v=YIqttbRlJUQ 


Hihihih

Börjat packa lite smått....

Ja gud man måste börja någonstans men man vet knappt vart man ska börja puh.. man har ganska mkt grejer om man säger så :-)

Börjat lite smått iallafall!! Ville vara ledig idag för att fixa lite här hemma, behövs ibland :-) men ska jobba i skoglösa imorgon och sen på systemet resten av veckan..hoppas vägarna är bättre imorgon och att det inte kommer mera snö för annars vågar jag inte köra ut där imorgon bitti..tycker det är lite läskigt när inte vägaran är bra, sådan haj bilförare är man ju inte än haha!!

I fredags va det 70års fest för farmor det var trevligt,jätte god mat tårta :-)
farmor fick en bil av oss alla, men va framför allt från hennes barn Petra o Jerker, vi andra hade fått bidra med valfri summa :-)




favvisen Robban och Elias








aa glömde ta kort på lilla mamma hon va så fin ju...

På lördagen va det dax för jobb för mig sedan va det bara att stressa hem för att sedan åka iväg på nästa kalas hihih firade Rickards mormor och Rickard såklart.. god mat och efterätt igen.. tårta orkade jag inte denna gången kanske inte så konstigt när dem även dukt fram typ 5-6olika kakor puh fick räcka med en sådan :-)
Drack ett glas rödvin till maten och fick jätte ajaja i huvudet va inte så kul..
Vi såg på melodifestivalen lite sedan och grabbarna spelade kort.. Blev ingen utgång för mig och rickard..dem andra ungdomarna drog ut på stan o svirade..

Igår åkte vi hem till petra och åt resten från fredagen fest, vilken bra helg har sluppigt laga mat haha!! Däremot har det blivit mkt onyttigt oxå haha..

Sofie har berättar för Elias nu att ha ska få en lillasyster, att sofie har en bebis i magen..
Elias sa då till sofie

- mamma, kan du inte få en kattunge nästa gång???

Hahahaha så gulligt,låg dubbel av skratt..härliga barn!!!

nej nu får jag fortsätta här hemma,rasten är slut!!!!

Ska kolla på tapeter ikväll och ev bestämma oss oxå haha!!!

Kramizz



GRATTIS ÄLSKLING OCH FARMOR PÅ ERA DAGAR!!!

Idag fyller älsklingen 27år och farmor fyller 70år!! Så det blir 70års fest ikväll hos Petra!! Älsklingen ska firas imorgon tillsammans med sin mormor som fyller 75 hihih fullt upp!! Kommer bli en trevlig helg!! Lite tråkigt bara att jag jobbar till 19,30 ikväll, vi kommer så sent till festen men men..
Älskar dig Rickard över allt annat!! Pussen!!!!

Min underbara bästaste faster!!!!!!!!!!!!!

Vad hade jag gjort utan dig? Du är så jädra fantastisk, du är helt underbar, du är bäst!!!
satt idag och tänkte på allt du gjort för mig, vad hade jag gjort utan dig?? Du har alltid trott på mig, alltid stöttat mig och alltid hjälpt mig med allt jag behövt!!!!
oh vad jag älskar dig Petra!!!!!!!!!!!!





Mina tankar finns hos er..Lyckliga besked=Lyckliga bilder!!!





Så glad,så härligt,helt underbart!!!!!!!!! Kramar på er!!!

Lite bilder på huset som det ser ut nu innan vi fått det :-) hihih


Lilla huset :-)



Taoletten



Fina köket

Uterummet

Snötäckt bad tunna haha

Vardagsrummet

Blivande gästrum

Här ska vi ha vårat sovrum

Får bli litet kontor

Nere i källaren,här ska det bli mys rum,vad tycks om den röd rutiga tapeten med matchande gardiner haha


Ingen bild på toan/dusch och bastun men finns även här i källaren och massa andra rum och bra gömmer haha!!
Kan detta bli fint tror ni?
puss


Haft en härlig helg med massa god mat och kärlek :-)

Haft en toppen heg, började med att jag slutade halv sju i fredags händer inte så ofta brukar sluta halv åtta..vi körde hem till rickards föräldrar dem hade gjort jätte god mat..bacon inlindad fläskfile med hasselbakspotatis va super gott..vi spelade kort och hade mys pys,jag vann förstås :-) Rickard fick dricka en öl jag kunde köra hem sa jag för en gång skull ;-) men gud vilket snöoväder det va när vi köde hem runt tolv usch inget kul,glad jag inte va ensam i bilden.

I lör jobbade jag sedan åkte vi till huset och tittade lite,mätte och sådära..dem som bor där har flyttat det mesta nu :-) snart ska vi flytta känns konstigt men underbart!
Lånat hem kataloger med tapeter ooo vad massa fint det finns!

Sedan åkte vi till Petra, tyvärr han jag inte hjälpa till med maten direkt,va ju meningen :-( farmor hjälpte henne..
Blev en härlig alla hjärtans middag :-)
tartaletter till förrätt med kassler,purjolök,mjukost o grejer mmm..sedan helstekt oxfile med en smarrig potatisgratäng och god sås..efterätt hallon och choklas mousse.. vi såg lite på melodifestivalen och spelade kort..sedan kaffe o kladdkaka..jag hoppade det va så himla mätt..fick ner lite chips ist hehe..

I söndags gjorde vi lite god frukost,sedan kom Ingrid och hämtade oss vi åkte till bromölla.. Beställde bokhyllan/tv möblen vi bara älskade,en matta och en super lyx fåtölj..svart skonn!! Blir väll att man får börja sitta ensam i soffan..
Grejerna står där tills vi flyttat då är det bara komma och hämta och betala perfekt..
Körde inom maxi och handlade lite mat,tacos...
Hem och ta det lungt en runda sen kom ingrid i gert på lite middag..trevligt!! vi mätte även hur lång Rickards tv var så den skulle passa bra i nya tv möblen..men NEJ!!!!! den va för lång,Rickards platt tv är ganska gamal och då satt högtalarna på sidan så får inte in våran 42tum där,men hade fått in en ny 47tum..så blir kanske en ny tv oxå haha..vi får se hur vi gör..

Idag har jag jobbat ute hos Ingrid o Gert jag är helt slut..inte van att vara ute en hel dag och inte heller att stå upp hela tiden..sover nog gott inatt!! Ska jobba där lite ibland när jag vill och det passar :-) var kul att se lite hur det funkar i en handelsträdgård! Började vid 8,15 puh vad mkt trafik blää..och slutade 15.30 va massa trafik när jag köde hem oxå..Tack snälla ni är så goa!! (sparar några stämplings dagar)

Kommer kanske lägga upp lite bilder på huset en dag om ni vill och är snälla???? :-)

Nu ska jag ta fram lite mat Rickard kommer strax!!

Härligt torsdag..

Oj vad tiden går fort puh.. Idag har jag,petra och farmor handlat lite.. Vi va på systemet och köpte lite till farmors fest nästa fredag :-) sedan var det maxi.. vi ska ha lite mys på lördag hemma hos petra kom vi överens om så vi skulle till maxi för att se vad vi skulle handla blir nog himla gott :-) Blir en lite alla hjärtans middag fast det är på söndag, vi ska inte fita ngt speciellt då har vi bestämt.. vi ska nog till bromölla då så kanske vi köpter ngt fint tillsammans isf :-)
Träffade en kämpe idag på maxi.. En pigg,fräsch och snygg Jens :-) det va kul att se dig!!!

Idag har jag funderat på att träna.. få med med Rickard..man måste ju börja någonstans så tänkte börja idag haha..Annars har det bara blivit lite promenader nu på sistonde..hoppas kunna träna med petra på söndagarna oxå :-) så sönt då på förmiddagen för då är där stängt och helt tomt härligt!!! man kan prova alla stora maskiner man annars inte vågar testa haha ;-)

Fått så mycket sms och annat om att alla verkligen hade så himla kul i lördags så det värmer fortfarande hihi!!

va och kollade på farmor och Rickard i tis när dem bowlade, glad att dem fortsatte med det efter att farfar gått bort,vet att han är stolt över att dem gjorde det, han älskar legeveds tröjorna dem gjorde hihi älskade farfar..
Får ibland titta en extra gång när det kommer in äldre män på systemet med cowboy hatt fast jag vet att det inte är du och fast jag vet att du inte va på systembolaget så ofta..men ändå..Tänker ofta på dig!!!

Imorgon det jobb sedan hem till skoglösa och ta det lite lungt och umgås :-)

Puss o hej!!!



Tack Anna!!!!

Tack så mycket Anna vad fin min blogg blev :-) Pussen!!!


Lite bilder från helgens(galna) fest...


Elias var oxå på besök hos Moster en runda hihih..Marie var hans dejt!!

Glada grabbar!

skåål!

Hahaha

Jocke o Josse var på beök från stor staden

Töserna naw..

Ville man skulle se hennes gosiga mage men blev inte så bra..

dem "gnossar"

Knep o knåp..

Marie har inte varit i thailand nyss a nej..

massa godis fanns det hihih

Dessa grabbarna rockade..

Knep o knåp

Söta töser!!



eeee ok...

stadiga groggar blandades i köket..



läckerbitarna!

En glad,pigg och snygg Anna!!!

Gör man en sådan hära sak får man räkna med att den läggs ut haha









vet inte vad som hände här??





hahahhaa



Ullis vad hände här då???

Dessa 3 grabbar alltså haha

smile

ojdå haha



snyggingar!

Japp i min kamera fanns det 5 olika rumpor, går man in 5st killar på min toa och fotar får man skylla sig själv..

hahaha!!!

En helt galet sjukt kul fest som jag får säga det själv!! Hade så gärna velat bjuda ännu flera vänner men det gick inte denna gången vi blev så många.. hoppas dem har förståelse för det! Sen fick jag sena återbud pga sjukdom vilket oxå va himla tråkigt!!!

Nå,vad tycker ni om fotona??

Tack vänner!!!

Tack så mycket för igår mina vänner!!! Hoppas ni hade lika kul som jag..
idag stampar nån mig på huvudet..ajajaja puss!!!

Våran mysiga helg i Malmö!!! Ingrid 50år!!!!

Vi åkte ner till malmö när jag slutat och mötte upp dem andra, vi såg en Revy med Tomas Pettersson den var himla bra, mkt skratt!! Sedan gick vi tillbaka till hotellet och drack lite fördrinkar upp på rummet..Ingrid hade köpt massa olika dricka och massa tilltugg mmm gott!! Det var ju hennes stora dag :-)





Lite Singha med tanke på att vi igentligen skulle fira denna dagen i Thailand, nu fick vi alla vara tillsammans och det var det som var huvudsaken!!!! Singha finns ju på systemet oxå :-)








Vi åt på rådhuskällaren var super gott mmmm





Liten drink sedan på hotellet






Tack så mycket Ingrid o Gert för allting!!!!!

PÅ söndagen när vi vaknade var det min dag :-) och börja den med hotelle frukost va ju super mumsigt!!! Sedan böev det en lite shopping runda på entre innan vi körde hem i snökaoset usch!!
kalas väntade hemma ju.. va trevligt att ha alla här hemma på lite fika :-) Tack för alla presenter!!!!

Det var lite om våran underbara helg!!!!! kramizz!!!


Del 3 på året 2009!!


























































































....................

Ett litet sms kunde jag väll fått igår iallafall.....

RSS 2.0