Jobba jobba..

Känns inte som man hinner med så himla mycket annat :-( puh.. men så är det väll?! Extra tråkigt när Ulrika är ledig oxå förståss även om jag o fredrik haft ganska kul idag trots lite kunder.. Tiden har gått såå sakta..Vad skulle jag gjort utan mina käka jobbar kompisar?! usch vet inte.. Björn kom in en stund o livade upp stämningen lite haha han är skojig!!! Fick en bit ost oxå som han tjatar om haha :-) Den var goodd!! fredrik sprang o köpte en på lunchen hihi..

jag är kvar på jobbet nu, inte lönt att gå hem för jag ska vara på hälsa o helhet 18,45, ska på ansiktsbehandling som jag fick av bella i julklapp tack syster ska bli härligt!!

Sen ikväll när jag kommer hem blir det städa städa till helgen, för imorgon hinner jag inte göra ngt ska jobba hela dagen sen ska vi ut o käka o bowla o fira svärmor som fyller år imorgon :-)

Om jag orkar ska jag gå upp lite tidigare imorgon bitti så kanske jag hinner få gjort lite nytta innan jobbet.. men jag är ju såå morgon trött..

Hej sålänge mina vänner!!!!

Tråkigt syster..

Trodde att vi äntligen skulle få festa tillsammans på lördag, men har jag fattat rätt så
ska inte du festa.. Ska du komma? typiskt jätte tråkigt tycker jag! men kanske inte meningen att vi ska
göra det.. kan inte minnas när vi va ute tillsammans sist..aaa..suck!!  *ÄLSKAR DIG SYSTER*

Godnattis!!!

Tjohoo Tjohoo vad kul..

Anna och Foffo kommer ner till helgen vad skojigt :-) passar ju såå bra...
Vilken födelsedags present.. hihi.. Nu får dem ju gå på fest oxå hihi och inte vilken fest som hälst hihi !!!

Ska bli så skojigt Tjohoo!!! Puss!!


Shoppa Shoppa..

aaa finns så mycket fint nu i affärerna tycker jag :-) men måste spara mina pengar juh.. varit kul att ha något nytt på sig på lördag men vi får se.. Tråkigt att älsklingen ska vara borta större delen av dagen suck, men han ska vara med på festen på kvällen iallafall.. Mamma söta mamma ska hjälpa mig på dagen..

Tänkte bjuda på några bilder från andys igår..

Papporna hade nog lika skoj hihi..



Mycket klättring..



Thelma älskade boll havet.. första gånge thelma var där :-) tur jag drog mä dem hihi..



Glass dax..



Thelma hade inte tid att fika men vi lockade med en glass, ser ut som den är sur eller ngt?! hmm..




Här ser hon ganska nöjd ut ändå :-) mums..


Vi träffa självaste Andy :) Thelma vågade inte gå fram till honom,men Elias ville så han tog min hand så gick vi
och hälsade hihi :-) kunde inte ta kort på elias o andy tillsammans för elias släppte inte min hand haha..



har inget vettigt att skriva idag som altid så jag skippar det nu!! Puss o hej..

lugn lördag..

igår när jag slutat jobba gick jag hem o städade undan lite o gjorde fint sen vilade jag mig liten stund va ganska trött!! in i duschen och sedan fixade jag tacos, macke o rickard tittade på fotboll.. vid sex kom emelie o fredrik då käkade vi alla :-) gott!! sedan var det hanbolls dax..gick ju sådär för sverige..
Fredrik fick gå till harrys vid åtta då var jobbe dax, vi andra spelade buzz o ett sällskaps spel va trevligt..
Emelie var en tröttis, kanske inte så konstigt när hon kom hem från thailand i fredags kväll..så hon gick hem vid 22 samtidigt som macke..
Vi gick in i sängen o tittade tv tror jag somnade ganska fort..

Nu har vi nyss plockat undan från frukosten hihi :-) älsklingen va nere o köpte bullar!!

Snart väntar Andys med attila o elias.. och faktiskt familjen nilsson/nordkvis oxå som nyss blev bestämt trevligt!! Hoppas jag får mä mig rickard han är lite förkyld o hängig stackaren..

Sen är vi bjudan på middag till mamma.. tror vi ska hinna mä det..

hejsålänge..


Fredags mys..

Skönt med fredagar även om man jobbar liten runda imorgon oxå, då är fredrik tillbaka så man får kanske höra lite smarrigt från thailand hihi.. Dem kom med tågen till kristianstad vid 17 idag, så dem gick inom oss på jobbet hihi skojigt, men man kände sig ganska blek usch..

Rickard fick semester vecka 9 så då tar vi en sista minuten resa nånstans :-) *härligt*

Idag fick det bli pizza, skönt att slippa laga mat, älskligen kom med förslaget och jag tackade inte nej, hade gissat på att det blivit jag som fått laga maten annars idag för han slutade oxå sent..

jag o emelie bestämde att vi ska ses imorgon så hon kommer hem till oss imorgon kväll, rickard ska ha tips lör här med macke men tycket vi kunde få en del av soffan hihi..blir lite tacos o spel kanske..

Ska ladda för nästa lördag då ska jag festa, bara såå ledsen att älsklige faktiskt ska iväg hela min födelsedag nästan eller han kommer hem vid 17 typ SUCK!! Missar kalaset.. ringde mamma o fråga om hon kunde hjälpa mig lite för jag hade ju räknat med rickard hjälp den dagen.. Självklart kunde mamma göra det.. *TACK*

Sovgott!! kramizz!!

AAAAaa..

Glömt att berätta.. Mia o Björn fick en gosse 29dec fick sms på nyårsafton att Elvis kom till världen 29dec..
Så i söndags tänkte jag nu kan man ju ringa och kolla läget med dem, man vill ju vänta ett par veckor tills det lugnat ner sig för dem osv.. Jag tänkte att jag smsar henne iallfall och ser hur det är..Hon ringer upp mig direkt :-) Då visar det sig att dem nyss kommit hem från sjukhuset, dem har legat inne 18dagar, Elvis va nära att lämna mia o björn.. Det va så hemskt allt mia berättade o man kännde sig så dum..Jag som bara ville vänta o höra av mig så har dem legat inne nästan 3 veckor.. nu får inte Elvis träffa någon på 2 veckor men sedan ska vi ses har vi bestämt!! Nu mår elvis bra!!
Tänker på er!! Puss!!

Får en att tänka efter..


Japp Björns berättelse får en att tänka efter och inte klaga på små saker, utan uppskatta det man har!!
har ni inte läst artiklen eller hans blogg är det ett tips, kanske får det just dig att stanna upp ett tag och tänka efter en gång till..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4234807.ab

Björn va inne hos oss idag och va nöjd med artiklen, ska han vara för det var jätte bra skrivet!!
han orkade inget kaffe idag för han hade varit o fikat med kristianstad bladet  så på lör kommer det nog en artikel till..

Jag har handlat,lagat mat,diskat, slängt i en maskin tvätt,dammsgat och torkat golvet puh..nu är jag en tröttis!! Är inte ledig något denna veckan heller ju så sådant tråkigt får man då göra på kvällen..

Ska ha litet kalas lör 31 med några släktingar och rickards föräldrar, tyckte det va bäst att ta det den dagen :-)
Älskligen ringde innan och sa ha skulle iväg på min födelsedag mellan 8-16 typ jag hoppas verkligen att han skojade, blir ledsen annars! va ngt med jobbet :-( Jag vill ju vara med han hela den dagen och jag behöver hans hjälp oxå med att fixa,handla,städa o greja!!

Elias är magsjuk :-( stackare massa kramar till dig!!

Puss o hej sålänge!!

BÄSTA JENNY 26ÅR GRATTIS!!!

Phu, Jenny du hade en himla tur idag, tänkte lägga upp massa kuligt bilder här på dig idag men attans har mina cd skivor på jobbet suck..får se om jag lägger upp några bilder på dig imorgon istället.. Denna bilden kan jag bjuda på iallfall grattis darling!! men denna bilden va ju såå snäll!!!



Hoppas du har en underbar dag darling!!

Blev så chockad idag en tjej ( jennie) skrev på min blogg, jag träffade henne för massa år sedan nere på magaluf vi festade och hade jätte skoj tillsammans, hon hittade min blogg genom björns blogg, tack björn vad bra att du blivit kändis nu o hjälper mig att hitta gamla kompisar haha!! Va jätte kul att se henne..

Tränade efter jobbet idag för som jag sa va jag såå trött när klockan ringde idag hihi..

Puss o hej!!

Inget vettigt..

Nej precis inget vettigt har jag att skriva om idag :-( Va skönt att öppna 10 i butiken!! Jag ska försöka träna någon morgon innan jobbet, bara att jag alltid är sån tröttis på morgonen suck!!

jag brukar hålla vad jag lovar och det gjorde jag även denna gången,  jag ringde trafik skolan och kollade lite hur man går till väga osv.. Dem ka hjälpa mig fast jag inte övningkört ngt.. jag glömde fråga vad intensiv kurs kostade ops!! Tror att jag bara måste önska mig pengar i födelsedags present så jag ka ta detta körtkort..inte billigt.. så mamma lite pengar i prsenet önskar jag mig..jag vet inte kul, men jag måste ha pengar om jag ska ha råd att ta körkort!! Får väll se om jag klarar det.. ska kolla vilka veckor dem har och vad som passar med jobbet osv..ska dit o ansöka om lemp snart oxå..får se hur lång tid det tar tills jag gör det haha.. sagt till älsklingen att jag får leva på han en månad sen kanske haha :-)

Har nyss lagat mat o käkat, älskligen tränar!!

Vi ska på bio på onsdag o se allt flyter tror jag det hetter, någon som sett den? vi ville se en annan men den gick inte förrän 21 och det blir för sent, peter o ulrika måste hem till sina tjejer juh :-) skönare att gå direkt efter jobbet till bion..men en svensk komedi kan vara skoj ibland :-)

Tänkte se idrottsgalan nu :-)  puss o hej!!

dö inte nu..

Men jag har varit på gymet idag haha va längesedan åh det kändes vill jag lova, kanske värre imorgon haha!! Ska försöka börjar vara lite duktig igen med träningen, nu ska vi ju öppna 10 på jobbet isf 9 så då kanske ma kan ta lite ork till att träna innan jobbet ibland? Får se hur duktig jag är! Mest jobbigt när klockan ringer på morgnarna och man vet att går jag inte till gymet nu så kan jag sova en timme längre hmm.. ska se hur duktig jag är!!

Lovar älskligen att ringa trafikskolan imorgon och se hur man går till väga när man inte har nån att övningsköra med kan man börja från grunden på trafik skolan? hihi.. vill verkligen inte ta körkort och hur lätt är det då att klara? jag kommer aldrig att klara det!! jag vet ju det! Hatar att köra bil och tycker att det är så tråkigt.. alla bara tjatar blir mest sur då och på dåligt humör :-( aaa..

jag och älskligen ska ut o resa tänkte vi :-) får se när och var hihii :-)

Idag har jag även dammsugat o tvättat, vi va på maxi sen och handlade lite av varje! Tror jag ska lägga mig på soffan nu hos rickard!! Puss o hej!!

Grattis Malena

Till examen och tack för igår var trevligt och god mat o dricka :-) synd bara att man skulle upp och jobba idag! man är en liten tröttis idag och det känns att man jobbat fulla dagar mån-lör här är så skitigt hemma måste städas o tvättas o handlas imorgon puh!!Kanske ska jag chocka och hinna med en runda på gymet oxå haha!!

Idag när jag kom hem från jobbet var hela kylen full med godsaker o mat som blivit över igår.. behövde inte laga mat idag, tack MALENA!! Men godiset, kakorna och efterätten hade vi inte behövt haha!! tack!!

rickard är hos macke o ser handboll, jag har slappat på soffan!!  Vet inte än om jag ska följa med dem hem till nicke strax o spela lite spel får se..

Malena fick ett STORT paket hihi..


Älsklingen va såå fin!!



Presenten från jobbet kom i tor det var ett presentkort på coolstuff.se hmm aldrig handlat där men får se om jag hittar något skojigt för 400kr :-)

trevlig helg!!

Äntligen fredag..

Igår va jag inte på så bra humör så pallade inte att skriva ngt!
Idag mår jag bättre tror och hoppas jag!!

ska snart iväg till jobbet, ska ta med mig några kläder så jag kan byta om när jag slutat för rickard hämtar mig direkt, för vi ska åka hem till Malena för att hon tar examen GRATTIS!! Blir inte så sent för mig ikväll för jobbet väntar imorgon oxå!!
sanra tog examen igår, mycket stolt över henne och hur hon klarat av allt, se verklige upp till henne!! grattis gumsan du är grym!!

Imorgon ska jag nog bara ta det helt lungt o bara slappa framför tvn tror jag, tror att jag behöver det!! rickard ska nog ha spel kväll med några kompisar får se vad jag känner för imorgon!!

ha en trevligt helg alla mina vänner!! Puss o hej!!

Längtar bort..

Aaa vad jag längtar efter värme, vad skönt det hade varit att bara resa iväg o sola o bad... vill,vill,vill...

Tack Ulrika2 så du har hittat hit :-) hihi vad skoj!!! Hoppas att allt är bra med er!!

Nyss ätigt lite kalkon sallas o vitlöks bröd var mumsigt! Blev sugen på det idag när jag gick hem från jobbet så gick inom Domus o handlade lite!!
Nu är jag ganska trött, hållt på med en kunds ärende hela dagen idag varit så struligt och jag står fortfarande på ruta ett.. det är frustrerande när ingen kan hjälpa mig och jag ringer dit, blir kopplad sen får jag ett nytt nummer att ringa osv blir galen.. får på detta direkt imorgon bitti igen suck!! Kan inte släppa det förrän jag vet att det är löst!! va fredriks kund från början men nu är han i Thailand ju, inte alls avis!!!!
Får väll nya mig att titta på programmet nu kl 20 från svenskar i thailand eller vad det va :-)

Grattis BJÖRN, vi sa ju din blogg skulle bli bäst!! Nu har du slått blondinbella hehe det du?! 
 
www.singelpappa.blogg.se

Du har väll så mycket att göra nu för vi har ju inte sett dig på ett par dagar haha!!

Hejsålänge!!.

Vi är så himla bra..

i våran butik :-) eller hur Chef? hihihi.. Fick ett mail igår från regionschefen på vilka som gjort ngt bra i dec månad dem skulle få en present hem skickad med posten hih!!

För bästa prestation SANDRA SCHYLLERT tjohoo!!!!
Sålt mest abonnemang ULRIKA MY BOSS!!!!
Extra ordinära insatser FREDRIK...

Alltså alla i våran butik har gjort ngt bra :-) va skönt att höra!!!

Nu när fredrik är i thailand har jag o ulrika tagit några sovmornar var ganska skönt.. bara för vi inte ska slita ut oss helt när han glassar i thailand!! Vi ska börja öppna kl 10 snart, nu öppnar vi 9 känns ganska onödigt..

Får nog gå o fixa frillan lite innan jobbet väntar!! Tjoohej!!

Som ett barn på julafton..

Ja såå glad va älsklingen idag när jag kom hem från jobbet.. såg hur han log.. aaa hans canal plus kom idag..haha..
Jag tyckte att det räcker med dem kanalerna vi hade men men nu förstår jag hur gärna han ville ha det.. sagt jag inte betalar det för jag tycker det är onödigt, blir säkert bara massa fotboll...haha!!

Nyss plockat undan maten o diskat.. Blev korv o stroganoff blev sugen på det idag!! Igår va syrran,patrik o elvis här på middag då bjöd jag på pannbiff o potatis mos det blev poppis dem åt massor :-) Kul!! Känns fortfarande jätte konstigt att se syrran med sin nya kille, tar nog ett tag..fast nu har jag iallafall träffat honom 3 gånger.. Bara hon är lycklig så..

Idag ringde min tandläkare puh.. Dem sa att dem kan operera mig utan några risker om jag vill, nu efter att ha sett bilderna från sjukhuset! Dem sa oxå att jag fick fundera ett tag på det ,och bestämmer jag mig för att opereras så är det bara att ringa och boka tid?! vet inte hur jag ska göra? jag är ju SÅÅÅ rädd, och nu har jag inga problem heller.. så jag väntar nog! När ingen säger att jag MÅSTE så fegar jag..Får jag problem igen får jag ringa o boka en tid!! Kanske?!

Hmm funderar på vad jag ska ge Rickard när han fyller år?! fast det är ett tag till hihi..hoppas att jag kommer på ngt bra! Tror kanske att jag ska ha lite fest när JAG fyller år :-) Men svårt vilka man ska bjuda, vi har ju inte såå jätte stort..knepigt ibland att ha så många vänner haha!! nej jag är jätte glad för alla mina kära kompisar!!

Oj soffan vill jag ska komma o titta lite på tv :-)  puss o hej!!!!!

Måndag igen..

Hade inte tid att blogga igår va fullt upp hela dagen.. vaknade av att någon stampade på mitt lilla huvud, men sen när jag gick ner till domus o köpte frukost känndes det bättre! Det va nog värre för honom som låg kvar i sängen och inte ens ville ha någon frukost haha!! Blev lite mycket av det goda igår för älsklingen!! Det blev inte bara jag, carro o linda utan sara smsa mig o undrar om hon o ida fick komma.. visst sa jag!! jenny Johansson smsa oxå och va party sugen så plötsligt blev vi sex tjejer.. vi spelade lite spel och hade trevligt! Vid 21 smsa Rickard mig och fråga om han o Macke fick komma över o självklart fick dem det! va trevligt! Sen kom även en jenny till.. Vid tolv gick vi till grand dok inte carro o sara!! Vilket jag missade och inte sa hejdå suck!! Förlåt tjejer va inte meningen!! Bjuder på några bilder..















Tack Anna för du fixat min blogg!! Du är så dukigt!!

Nu ska jag snart palla mig iväg till jobbet, har en 6dagars vecka framför mig.. Hejsålänge!!!

Hihihi.. busiga jag..

Hihi haft en skojig dag på jobbet idag fast ändå ganska tråkigt! Städat undan julen och hur hilma kul var det? snön bara flög omkring i hela butiken..och det killades i min näsa annars hade vi skoj..Björn o Ellen kommer in ibland och livar upp stämningen..hihi Dem är jätte skojiga!!
Vill ni INTE bli beroende av att läsa någons blogg så ska ni INTE gå in på www.singelpappa.blogg.se  hahah :-)

Björn hade ordnat en tävling idag på sin blogg att den som först gick in på butik 47 och sa dem läste Björna blogg fick ett 2pack trosor från CHEAP MONDAY.. Kolla in på Björnas blogg VEM som vann dessa trosor..  Hehe!!

Nu ska jag diska, bädda och plocka undran lite här hemma, ska festa lite o spela lite spel sedan väntar GRAND!!!
Någon var ju ledig idag men har inte hunnit fixa här hemme ngt jaja bara att sätta fart nu, vill inte ha stökigt när några vänner kommer över juh..

Kalaset hos Petra va trevligt igår.. Alltid mysiga att träffa alla!! Får väll bjuda på några skojiga bilder från gårdagen...

mamma bygger bil bana med Elias..



En glad Petra och en glad Elias..



Aja baja, vi fick inte ta mera tårta sa Elias.. hihi!!



Världens charm troll!!!!



Nej nu måste jag göra lite nytta!!!  Hejsålänge!!

Till Fixar Anna :-)










GRATTIS SYSTER PÅ 23 ÅRS DAGEN!!!

Jag får leta i arkivet och bjuda på lite skojiga bilder va?! hihi..


Sexparty hos mig...



Badade balja på landön...



Ida och syster!!



Tosselilla sommaren 08



Oxå från tosselilla 08 



Jag o sofie maj 08



syskon kärlek..



Snygga EKO tröjan :-) Bella skrattar åt ngt kul?!




Det får räcka med dem fotona hihi :-) Grattis syster hoppas att du har en bra födelsedag!! Puss!!

Mys hos Jenny, Daniel o Thelma..

Undrar om dem blir glada när jag lägger upp lite bilder från kvällen igår hihi..
Vi åt jätte god mat, kalkonbröst,rotfruktsgratäng o smarrig rödvinsås o sallad!! Jätte gott!!

Sedan hade Rickard o Thelma kaffe rep på hennes rum





hii daniel ser farlig ut här.. han laddar för spelen vi ska spela..



Vi började med ett spel som heter trodde du ja, det va himla skojigt hihi..fast ma kanske vågat göra flera utmaningar om man varit lite berusad haha, fast några blev det iallafall..

Ha toa papper runt huvudet tex :-) hihi..



Daniel gick på catwalken...Snyggt!!! han hade lärt sig från Top Model..



Sedan spelade vi absolut överens hihi..nja det va kanske inte Jenny o daniel om vissa saker haha!!



tack för en mkt trevlig kväll!!! Vi gick hem vid 22.30 älsklingen skulle ju upp o jobba!!
jag är ledig idag oxå..ska med mamma till eko i eftermiddag behöver lite nya blommor bla!! tack mamma för du ville följa med!! Tänkte ringa svärmor annars o fråga men då hade jag nog fått en pik om att tänk nu vad bra det hade varit om du haft körkort kunde du kört dit ensam hihi, nej da jag tror nog hon följt med mig om hon inte haft annat för sig idag!!! men mamma va ledig idag o nappade,slapp jag störa ingrid!!

hejsålänge!!

kommer sakna dig syster, ses snart igen..


Skönt att vara ledig..

Städat lite idag o tagit bort julgardinerna skönt att få undan det!!

Snart åker bella hem tåget går nu vid 18.20.. blir tomt hemma!! Vi ska bort till Jenny,daniel o thelma nu kl 18 och äta o spela lite spel mysigt, får bjuda igen snart.. kanske bäst att bestämma datum för det idag så att det blir av snart hihi!!

Jag fyller snart år och det inträffar på en lördag, ska jag fixa någon fest då kanske??!! :-)

Mia o Björn har fått en gosse Elivs ska han heta!! inte pratat med dem ännu men fick ett sms på nyår att han kommit till världen aaa..GRATTIS!! Ska ringa henne snart när det lugnat ner sig för henne!!

Nu ska jag välja ut något spel vi ska ta med oss, hmm undrar vad dem vill spela??!!

Puss o hej!!

Andys..

Varit på Andys idag hihi Bella lekte nog mera än elias haha :-) Gick dit efter jobbet..brr vad kallt det är idag helt galen juh!!! Va på andys över 2timmar  sedan skulle dem äta på macdonalds men det skulle minnsan inte jag göra haha, blev köttsoppa o knäckemacka hihi!! :-) måste tänka på vad jag äter nu haha, men på helgerna får man äta lite gott o onyttigt ibland.. o godis kan jag inte vara utan på helgerna haha!!!

Va skönt att träffa syster idag va ju ganska längesen!! Kul att se henne glad!! ledig imorgon o onsdag känns konstigt men skönt!! Sen åker fredrik o emelie till thailand på tor så det blir det 2 långa jobbe veckor med bara söndagarnaledigt!!

sagt upp mitt telenor nu så kan jag oxå gå över till 3 ska bli kul :-) vet inte ännu vad jag ska ha för mobil bara!!

Imorgon åker Bella hem till götebog blir tomt i lägenheten!! varit kul att ha henne här!! Va kul att hon fira nyår med oss oxå!!

Imorgon ska vi hem till jenny,daniel o thelma på lite mys!! äntligen!!! :-) puss!!

Slappe söndag å kalas..

Idag har vi tagit det lungt, plockat ner tomtarna o myst!!
Åkte på kalas kl 13 till rickards kusin åt god mat sedan glass o jordgubbar till efterrätt :-)
Sedan blev det godis bord med massa gott!! sedan kaffe o kladdkaka, o massa andra kakor puh rullande hem sen!! Körde inom maxi o handlade lite små saker bara!! Nu har jag,rickard o bella sett en läskig film barnhemmet hette den ganska mysko film!!
Sängen väntar på mig nu, tröttis!! Jobbar bara 8,45-15,15 imorgon skönt!!

Godnatt!! puss!!

Nu kommer bilderna från nyår!!!













Lite skojiga lekar....



Hmm..



Jag mellan benen..



Linda visar hur vig hon är haha..



Puss o peta i örat kunde man oxå få göra..



Jag skulle vara en groda som fått en kall sup hihi..







Dricka snabbast, bella vann!!!



Doppa tampong i läsk flaska!!



hihi..



dans hela natten låånngg..



Oh yes!!




Nyår..

Vi hade en jätte trevlig nyårsafton!! Idag Är vi bara så trötta :-) skönt att inte jag är så bakis iallafall hihi, bella är lite..
Jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder idag från nattens bravader och vissa är kanske tacksamma för det, tror att jag glömde min kamera i skoglösa! Vi åkte dit ganska tidigt igår efter vi köpt raketer av glenn och va inom maxi oxå, missat handla ngt.. Men bilder kommer en annan dag!!

Vid sex kom gästerna då stod förätten på bordet, en liten räk o kräft toast som jag o bella gjort!! Jenny o macke hade fixat lekar för hela kvällen va allt möjligt så vi hade att göra hihi.. sedan åt vi fläskfile gryta med sparris o dragonsås mumsigt, klyftpotatis,ris,sallad och vitlöksbröd till det!!
Efterrätten åt vi inte förrän 22,20 klockan bara sprang iväg.. det blev vama hallon,glass o maränger till det :-) sedan snabbt fram med gotte bordet hihi man vill ju inte att det ska bli så mycket sådant över haha!!

Sedan lekte vi o dansade massor.. aa störigt att jag glömt kameran..har kuliga bilder!!

vid 23,45 gick vi ut med raketer o skumpa..

Önskar mig ett lika härligt 2009 som jag fick 2008, för 2008 inlede jag med min Rickard!! jag älskar honom över allt annat!!!

Vid 03,15 gick vi o la oss, va kul för att alla 12 som vi va skulle sova över hihi.. så frukost ingick :-)

Vid 10,45 vakande jag o rickard..nike va vaken då sedan trillade en efter en in till frukostbordet.. En lyckad kväll!!

Puss!!

RSS 2.0