GOTT NYTT ÅR!!

Ville bara önska ett gott nytt år till er mina vänner och läsare!! Nu ska jag sticka och jobba några timmar! Undrar om det kommer ngt folk idag för jag tror att ALLA handlade igår helt galet alltså ;-)
Hoppas vi får en trevlig fest här hemma ikväll och att maten smakar bra som vi beställt från östermalmskrogen!!
En bild från förra nyår, då hade LITE snö! verkar som vi får kallt idag iallafall för det är 4.4minus just nu grr..
Va rädda om er! Kramar!

Stress o förkyld..

Japp ingen bra kombo alls.. Mkt jobb och mkt som ska fixas till nyår!! Både jag o Rickard är mega förkylda.. Idag jobbade jag till 19.30, imorgon 21 och fre 20.30 sen lör till 14.30..fullt ös verkligen på jobbet o samma frågor från kunderna.. :-) Alla ska nog äta oxfile o potatisgratäng på nyår detta året oxå hihih..
Gjorde hälso drink ikväll till oss, kokade vatten men ingefära,citron och honung skulle vara bra sa Gunilla på jobbet :-) smakande ganska okej!!
Ska snart krypa ner! Nattis <3

Fyra år med dig!!!

Idag firar Jag och Rickard hela fyra år tillsammans och på julafton var det två år som förlovade!!!
Jag älskar dig över allt annat!!!! Glad jag kämpade den dära juldagen för fyra år sedan..hade bestämt mig för att ta dig med storm ;-) åå jag lyckades..

Mina klappar!!

Ville visa vad jag fått för fint så försökte ta lite foto på mina saker så jag kunde visa er :-)

Av Rickard fick jag stora schampoo o balsam, gillar dem, Marie har dem på sin salong!
Fick även presentkort på ansiktsbehandling,massage osv aldrig varit på ren hud ska bli underbart!
Fina underkläder av Farmor
Av Petra med familj fick jag 2st ID ögonskuggor, ansiktskräm o rengöring som hon köpt av Anna, fick prov på detta sist jag va där o tyckte det va underbara produkter! Fick även ett kitt från Bodyshop Love it!!
Detta fick jag av sofie.. Älskar Te!!
Fick smink av mig själv..
En bok..
Av svärföräldrarna fick vi biljett till diggiloo i sommar!
Super fin som Ingrid hittat..
Fick en parfym av Bella jag glömde foto :-) från lancome mmm luktade super gott!
Fick 500kr av Rickards mormor och morfar dem är helt underbara!
Fick även pengar av Mamma o Tompa!!
Sen ska jag,sofie,petra o bella på melodifestivalens deltävling i Malmö! Jag o Bella gav det till Petra och jag gav det till Sofie , sen gav jag o Bella det till varandra oxå :-) ska bli jätte mys!!
Tusen tack alla!!!

Julafton!

Julafton startade vi hos Mamma o Tommy med god frukost!! Ville hinna träffa dem oxå innan alla skulle iväg på annat håll, var tomt utan Elias såklart då han firade jul med sin pappa detta året! Vi bara åt och snackade skit myspys!!
Sedan åkte vi hem och byte om och fixade oss klart för att se kalle Anka hemma hos Petra <3
Massa gott till Kalle Anka!!! Glad att jag han träffa dem oxå på Julafton!
Klockan 16.30 var vi hemma hos Rickards föräldrar, det blev massa god mat! Sen kom en sjukt sexig tomte och gud vad snälla vi varit, jag tror aldrig att jag sett så mycket julklappar ändå skulle både Petra o Ingrid dra ner på julklappar i år men det kunde inte jag se dok! Vi åt massa godis, och annat gott!!
Tack för en underbar jul! Så glad att jag har så många fina människor omkring mig <3

Bilder från Lillejul hos farmor!

Vill dela med mig av lite bilder från lilljul som vi firade hemma hos Farmor! När jag slutade jobbet stod Jerker utanför och hämtade mig vilken lyx, jag hade jobbat 8.30-19.30 vilket va en himla tuff dag helt galet mkt folk!
När jag kom till farmor hade dem käkat såklart, jag va hungrig när jag kom.. åt fisk,senapssås och potatis så himla gott alltså mmm..
Hihi Dem hade lika dana kläder <3
Tack farmor för en mysig kväll!!!!
Julafton får jag skriva om en annan dag! Nu frukost hos Petra!!!

Lillejul..

Idag är det lilljulafton det är en super mysig kväll tycker jag, först ska man bara ta igenom sig detta lilla tuffa arbetspass som väntar 8.30.19.30 då man gärna bara sitter i kassan hela dagen för när man är uppe på golvet är man ngt köttstycke kan man känns sig som ibland alla springer efter en och alla ska ha hjälp, vilket är himla roligt men ibland kan jag bli lite irriterad för står man med en annan kund och hjälper kan folk ändå komma fram o störa och säga ursäkta en snabb fråga bara?! Och även om det är en SNABB fråga måste jag ändå avbryta med kunder jag håller på med vilket jag inte tycker är rätt då får man be dem lite snälla att vänta på din tur..
dem vanligaste frågaorna nu är
-vart står glöggen?
-har ni öppet på julafton?
-kan man dricka vin till julmaten?
-vart finns presentkartongerna?
:-)
Igår jobbade jag över till 21.30 så kändes inte som man rikigt han hem och sova ens haha!!
Ha en mysig dag alla nära o kära!! Själv ska jag tillbringa min kväll hos bästa farmor!! kramizz

Fullt ös..

Japp nu har det blivit fullt ös på jobbet hihi, igår var det riktigt bra drag :-) det är roligt och man känner hög puls hela dagen :-) Folk är lite stressade o lika så vi såklart!!!
Idag har jag lite sovmorgon ska börja nu klockan elva!!!
Jag ser verkligen fram emot en mysig jul med alla nära o kära!!!!
Kram på er!!!

Fest hos Hanna!

I lördags hade jag inget planerat, hade snackat med Sanra förra veckan om att vi kanske skulle göra något på lör men sen blev ja sjukt o bara glömde att höra av mig! När jag kom hem från jobbet vid 16 smsade jag Sanra och frågade vad hon skulle hitta på men hon visste inte riktigt, vi bestämde att vi skulle höras lite senare!! Jag skrev på facebook och frågade vad som händer ikväll?! Då skrev Hanna att hon skulle ha lite tjejfest att jag o sanra gärna fick komma, smsade Sanra och hon verkade sugen!! Då det blev en himla trevlig kväll, Sanra kom hit för hon ville låna något av mig att ha på sig och vi hittade en röd topp som va så fin på henne <3
Vi åkte hem till Marie för det visade sig att hon oxå skulle dit, hade följe med henne till Hanna!! Vi snackade skit och hade jätte trevligt, längesen jag festade med Hanna, kul! Tack Hanna!!
Det blev en sväng till Grand var inte så mycket folk men dansa gjorde vi ändå :-)

åååå inget för mig..

Nej det är då inget för mig att ligga hemma och vara sjuk, det är sååå tråkigt! Vet inte om jag mått så här dåligt någon gång fy attans!! Det tog 24timmar exakt tills Rickard oxå blev kass, dok hade han "tur" och blev inte alls så kass som jag blev han blev BARA dålig i magen.. Igår låg vi båda exakt hela dagen sa knappt hej till varandra bara, båda va helt slut, idag känner jag mig bra men jag är fortfarande öm i magen och väldigt trött! Jag har vatt uppe små stunder idag men Rickard har bara legat! han ska vara hemma imorgon oxå men jag ska försöka jobba mig igenom mitt lilla nätta pass 9-19.30 såhär en fredag innan jul, puh kommer bli tufft men ska göra så gott ja kan!!
Åt lite soppa till Lunch, nu ska jag snart göra lite kvällsmat och hoppas det smakar bra!! man har ju rasat några kilo på vågen men kanske inte så konstigt när man är helt tom i kroppen, dem kommer jag snart gå upp igen, tyvärr haha!! Annars kunde man ju fått ngt positivt med sig kan man ju tycka hihi..men icke!!
Vet det är fel men känner paniken hur mycket pengar jag förlorat på att vara hemma dessa 3 dagarana :-/ snyft..
kramizz!!

Vinterkräksjukan..

Fy farao vad jag mått dåligt, det började i måndags kväll sent efter att malin åkt hem.. jag tog en dusch o det började köra lite i magen.. jag gick och la mig men sen kom paniken, fram med svabb spannen och ner på toa..då var det båda hållen samtidigt och hela tiden.. la mig på soffan låg där hela natten men fick springa på toa minst en gång i timmen.. det är bland det värst jag varit med om :-/ tidigt igår morse hade jag verkligen inget kvar i kroppen men spy det skulle jag visst göra, det va ännu värre då ju, gjorde så jädra ont! Älskade farmor kom hit med blåbärssoppa, nyponsoppa och lite piller jag skulle ta, tack älskade farmor!!
jag drack lite avslagen coca cola, aldrig har cola smakat så gott, skulle kunna dricka hur mycket som helst men tog det försiktigt med en liten sked :-)
en gång av alla dem ja sprang ner på toa så blev det svart för ögonen och jag trillade och slog mig lite, hamnade mitt på golvet på rumpan o spydde på golvet, fy fan vad läskigt det är när man inte kan kontrollera sin kropp!
Inatt fick jag sova hela natten, åt nyss en knäckemacka, annars har jag inte käkat ngt sen i mån kväll :-/
Rickard är oxå hemma idag, inatt va det hans tur, han är "bara" dålig i magen.. Trots skilda toaletter o sovrum tog det bara 24timmar innan han mådde dåligt..
Detta önskar jag inte ens min värsta fiende, om jag haft någon! Nyss tatt en dusch det var underbart för så fräsch va jag då inte innan..
nu blir det soffan igen, tar nog tid att återhämta sig, kroppen e helt färdig..
Tack för alla söta sms å annat!
kram

Börjar med en ledig dag..

Denna veckan är jag ledig idag och lördag, dem ringde nyss från jobbet o frågade om jag kunde jobba över två timmar imorgon tillsammans med två till, vi skulle packa upp o snygga till butiken, kanske har dem haft mycket att göra idag när det är Lussevaka.. för det är väll inatt man "festa"? borde va natten till Lucia, va ju ett tag sen man va ute på lussevakan haha!!
Vakande vid halv nio idag, tvättade sängkläder, plockade undan lite o tog ett ryck med dammsugaren!
Tog på mig massa kläder och gick ut på en liten promis, smsade farmor o kollade vad hon gjorde, hon svarade snabbat att hon var hemma så då bestämde jag mig för att gå dit och säga hej!! Fick såklart hennes goda bullar o kolakaka så det var bara att gå en extra lång runda hem sen ;-) Myspys!!!
Helgen har vatt jätte mysig bara slappat o haft mys med Elias <3
Ikväll kommer söta Malin hit en runda, jag tänkte bjuda på biff stroganoff hoppas hon äter det hihih, sen blir det bara massa skit snacka tror jag :-) fick ställa in vår förra dejt så va jätte längesen vi träffades ska bli kul att se henne!! Borde det inte vara förbjudet att vara såhär snygg!!!!?
Trevlig kväll mina läsare!!!

Elias..

Då var det lördag igen och strax kommer Elias vi ska passa honom ikväll, eller ja till imorgon faktiskt han ska sova över.. Myspys! Vi har laddat upp med Tacos,filmer och godis såklart! Ska bli mysigt!
Har inte gjort ngt alls idag, bara slappat o sett en film, den va jätte bra en riktig tjej film så mysig och snyftig.. det heter A little bit of heaven! Se den!! Jag grät...haha..
Igår kväll efter jobbet åkte jag hem till Petra på fredags mys! Där bli man ompysslad med mat och fruktsallad ;-) Rickard o hans familj va i sjöbo o hälsade på camilla o familjen!
Vi såg Idol såklart o snackade skit!!
Nu kommer snart busen <3

Torsdag igen..

Veckorna går så fort tycker jag... har städat lite, tvättat och lagat spagetti o köttfärssås som strax e klar :-)
Ledig idag men ska faktiskt jobba på Teaterbaren ikväll utan min syster, Hoppas Sara i Ida tar hand om mig där ikväll, vet bara att det är julbord och att det kan bli sent jag börjar 16.30, allt lite närvös haha!!! Bella har själv fullt upp idag så hon fick dela med sig lite till mig, hon jobbar på Apiti nu och sedan på Mstore!!
I tisdags var vi på Kippers med jobbet som varje år i Dec var jätte mysigt, det e så mysigt där nere!! Vi fick en soppa till förrätt med massa gott i och det fanns oxå pilgrimsmusslor i som jag aldrig käkat innan, det va lite läskig konsistens tyckte jag haha :-) ett vitt vin till detta!! Varmrätt var det hjortfile med rödkål, en god sås, råstekt potatis med massa vitlök och andra små goda tillbehör! Ett rött vin till detta såklart! Efterätt var en krusbärskräm med glass och massa annat gott på :-) ett sött vin till detta :-) Hade en mysig kväll! Det var en väldigt trevlig meny dessutom! Dok sprack mina points lite hahah ;-)
Nu ska jag äta lite lunch och fixa till mig lite!! kram på er!!

Hårt..

Usch igår såg jag på facebook att en väldigt fin hund dött, jag visste inte att denna hunden va sjuk men verkade så när man läste inläggen! jag är ingen hund människa men detta var en jätte gosig hund som man träffat ibland sen valp, Tess som hade hunden och jag flyttade efter varandra i åhus några gånger, ganska komiskt haha!
En trevlig tjej, och hunden va väldigt mysig! När jag o Andreas skaffade Zmilla så fick hon o Ronja busa ibland! Det var en jätte fin hund! Lider med Tess nu, vet att hunden tillsammans med hennes son ligger på plats nr ett för henne!! Usch... Tänker på dig Tess!!!
Vet bara hur det kändes att lämna Zmilla till Andreas när vi separerade, men det var för Zmillas skull! Zmilla börjar oxå bli gamal nu hon föddes i april 04.. tiden går fort.. Hon har det väldigt bra hos Andreas föräldrar! vet att jag får hälsa på men inte gjort det för tror jag tycker det blivit jätte jobbigt, dok varit sugen många gånger! kanske jag ångrar mig en dag om hon skulle gå bort, kanske skulle hälsat på henne?!
Ledig imorgon, vad göra?! Städa...
Sovgott!!! kramizz

Åhus..

Igår gick jag ner till mamma i Åhus, tog på maj massa kläder typ dubbelt av allt så kände mig som en liten tomte haha! Frös inte ett dugg bara lite frösen om kinderna hihi! Det blev en härlig promenad tog lite mer än en timme! Tog en kopp te hos mamma, sen kom Bella,Petra o Robban till åhus så vi gick en snabbis på marknaden, var svin kallt blåste läskiga vindar brr.. fick lite marknads nougat iaf det var huvudsaken haha!!
Alla frågar vad jag önskar mig i julklapp tycker det är så himla svårt men jag önskar bara mig saker till mig själv har jag kommit på :-)
Av Rickard har jag önskat mig hår saker som Shampo,balsam,hår
spray, hårinpackning och sånt! Sagt att jag skulle vilja gå på ansiktsbehandling oxå!!
Önskar mig presentkort på Vero Moda, köpt lite där på sistonde!
Presentkort på hennes!
Önskar mig pengar till massage, något jag behöver börja unna mig lite oftare!
Ny mascara,eyeliner, ansiktskräm,strumpor!
Av Petra har jag önskar mig lite av varje, parfym,underkläder,sak från bodyshop och lite sånt :-)
Vi får väll se hur snäll jag har varit :-)
Jag är nästan klar med mina nu :-)
Imorgon ska vi äta på kippers med jobbet, vi gör det varje dec, vi får 3rätters isf för julbord! Brukar vara jätte mysigt!!
Ledig idag ska ta ett tyck här hemma!! kramizz

Nyår..

Vilken fest ska man välja av alla dem man bivit bjuden till?!!!! Det börjar ju närma sig :-)
Suck haha, vi har inte blivit bjudna någonstans.. Så funderar på att styra upp något här hemma bara snackat med Linda o Robin, vet inte vilka fler vi ska fråga man vill ju fråga alla men samtidigt orkar jag inte ta tag i det, folk är kanske trötta på mina inbjudningar..
Någon som vill fira nyår med oss? hahah!! man vill ju vara några stycken :-) Men alla har kanske andra planer!
Vill bada lite detta året oxå för det var ju himla mysigt sist, blir nog att beställa mat som vi gjorde förra året om vi blir några stycken, det var himla smidigt, kanske man gör efterätten eller förrätten själva får se!

Julbak hos Petra!

I Torsdags hade vi julbak hos Petra var super mysigt, det blev lussekatter,knäck,rocky roads, Mozartkulor, chokladfuge! Jag glömde ta foto på allt för det blev lite stressigt mot slutet, jag smet iväg till Annas salong för lite massage då jag har väldigt ont i rygg och armar! Det va super härligt men det gjorde väldigt ont men ändå skönt haha! jag behöver gå lite oftare för hade verkligen massa knutor o skit! Aldrig har det gått ut i armarna men har det gjort nu!
Sedan ringde bellas chef hon skulle börja jobba kl 15 men en tjej hade blivit sjuk så dem undrade om jag kunde hjälpa till så det gjorde jag, jag o bella fick lämna sofie o petra med sista saken som vi inte hunnit göra och disken! Robban fick köra oss till teaterbaren så blev väldigt stressigt men vi han! Så vi jobbade 15-20.30! var himla roligt!
Dessutom jobbade sara o ida som jag känner så var himla kul! Även Ariel jobbade som jag inte känner, fast jag vet ju vem han är! Trevligt!
Några bilder blev det iallafall..
Bella som varit i faret om ni ser något konstigt på plåten haha!!!
tack för en mysig dag!!!

RSS 2.0