Godmorgon!

Idag börjar jag jobba kl 11-21.30 ikväll är det en provning jag ska hjälpa till på! Ska även packa upp lite nyheter för imorgon släpps det massa nytt :-) Igår var oxå en lång dag blev 8.30-21 för vi hade möte som vi har en gång i månaden ca! Hade fått sms av Rickard att han sov nog igår när jag kom hem för han började 03.30 imorse! Så vi har jobbat om varandra lite kan man säga!! Får se om han är vaken ikväll när jag kommer hem!
I måndags va jag ledig då hämtade mamma mig så hämtade vi Bella o körde henne till tåget hon är i spanien nu och överraskade sin pappa som fyller 70år på fredag! Vilken present han fick :-) Hon skrev igår att dem hade 24grader och att det blev ett dopp i poolen! Fusk! Sen körde jag o mamma och lunchade för vi ville stanna i stan till kl 13.30 då det var besöks tid på sjukhuset! Fick smsa av Sofie att hon nog skulle få åka hem, så vi fick faktiskt ta med henne hem när vi kom, skönt!!
Dem hittade inget annat på henne förutom att mjälten blivit ännu lite större än vad den redan var så kanske den gör att hon får svårt att andras i bland om den trycker på.. dem sa att hon nog även fått sitt första migrän anfall :-( det var ju därför hon åkte in i söndags för det kändes som nån hade skjutit henne i huvundet och hon spydde av smärta..
20mars ska hon till Göteborg i 2-5dagar för ytterligare undersökningar! Min älskade syster!!!
Ska vara i stan kl 10 idag så har jag en timme på mig att handla ngt till mamma som fyller år imorgon!!!
Kram!!
Bella o hennes pappa!!!

jag vet..

Ja jag vet att många vänner till mig bryr sig väldigt mycket om sofie fast hon inte kanske vet att så många smsar/ringer mig och frågar hur hon mår! Jag tänkte göra en kort uppdatering här..
Sofie åkte in i lördages men blev hem skickad igen och skulle komma tillbaka på måndag, men igår skriver hon till mig att hon är på väg in till akuten för hon har så ont i huvudet så hon kräker av smärtan..
Dem tog prover men hittade inget annorlunda, läkaren skulle råd fråga en annan läkare..
satt här hemma igår kväll med mobilen i handen och bara ville hon skulle höra av sig..
Fick ett sms där det stor såhära...
Jag måste stanna på sjukhuset dem ska göra skiktröntgen av lungorna så jag inte har en propp, skiktröntgen på huvudet, ultraljud av mjälte,lungor och lever..

så ni förstår hur min natt varit..inte nanat så bra alls!! (ledig idag som tur är)
Idag ringde mamma dem hade inte hittat ngt i huvudet eller lungorna... en sten släppte från hjärtat..
Nu ska dem göra allt annat som dem inte gjorde igår kväll!!
Man känner sig så hjälplös o liten..





Lördagen i bilder!

Hur stor chans var det att Ullis med familj hade platser bakom oss ;-)
Klart vi bokade ju nästan samtidigt men ändå ;-)
Riktigt bra plater hade vi..
Hem till Mattias på förfest..
Vår stjärna hade äntligen tid för oss ett tag ;-)
Deo dax tydligen..

åååå nej..

Fick smsa imorse av Sofie att hon inte kunde följa med i dag till Malmö o melodifestivalen hon mådde inte alls bra och behövde in till sjukhuset, ååå det är så himla tråkigt och så himla synd om henne!!
Marie följer med oss istället kul att hon kunde med så kort varsel å allt!
Jag hoppas allt går bra för syster idag på sjukhuset!! Mamma körde in henne innan och dem stannde till här och gav mig biljetten, gav henne en kram och sa att dem fick höra av sig sen, så jobbigt att se henne så trött o liten på något sätt, man är så hjläplös :-( Min älskade syster!!!

Ser fram emot lördag...

ååå japp jag ser fram emot lördagen som ska gå i tjejernas tecken :-) Alltså shopping,god mat, melodifestivalen japp schlager för hela slanten!!! Ska bli jätte mysigt!!!!
Idag är jag ledig jag har nyss startat en maskin tvätt, borde städa bland mina kläder men orkar inte ta tag i det, puh får se när jag orkar göra det haha!!
Ska in till stan o möta Malin vid halv fem, ska bli mysigt att få se henne o hennes mage :-)
Pappa hans tjej o barn och Olivia o Ella är och åker skidor i Åre, känner mig lite sugen på en skidsemester inom närmsta åren hade varit jätte kul fall jag vågar, kanske det sitter i mig, vi åkte ju en del när vi va små med mamma o pappa!! Hihi kan dok inte se mig på ett par skidor! Sen slår inget sol semster men det vill jag ha detta året, undrar om jag får det?! Hihih
Ska bjuda på några gamla sommar bilder!!!

Jobba..

Yes nu ska jag strax in och jobba, skönt med lite sovmorgon när man inte känner sig helt hundra, för det är oftast på morgonen jag mår lite si och så, hostar o nyser..
Hoppas jag mår bättre imorgon, jag är dok ledig men ska träffa Malin när hon slutat halv fem :-) Då vill man ju vara pigg o glad!!! Kan vila hela dagen iallafall!!!
Ser fram emot lördag då ska Jag,Sofie,Bella o Petra ner till Malmö o kolla på melodifestivalen, blir en liten shopping runda oxå kan tänka mig att vi kör ner efter middag eller ngt.. Blir inte så lång shopping runda men bara jag hinner inom några butiken blir jag nöjd :-)
Borde styra upp ngt den 10mars för då är det ju FINAL :-)
Puss o hej!!!

FÖRLOVADE!!

Grattis mina äldskade vänner till eran förlovning och tack för att vi fick vara med på denna kvällen och fira med er!!! Tusen tack för allt ni fixade till Rickards överraskningsfest! Vilken lyckad kväll!!! Ni är bäst!!! <3
Jag skulle lägga upp lite foto här men det bara strulade försökt sen i söndags så fick lägga bilderna på facebook istället!!!
Lördagen började med att jag och Rickard åt på Steakhouse och sen gick vi bort till Linda o Robin, Rickard trode att vi fyra skulle spela kort o slappa lite!! Han började ana ngt när han såg Malenas bil utanför och när linda öppnade dörren och hade värsta snygga klänningen på sig ;-) Ut från sovrummet hoppas hela gänget av vänner fram och sjunger för honom, festen var igång!!! han lev väldigt chockad ändå!!!
Robin hade friat till Linda bara liten stund innan vi kom, när alla va på plats så öppnades champagnen!
Skål o Grattis!!!!
Idag mår jag inget bra :-/ Hoppas det blir bättre under dagen kan bara inte bli sjuk nu IGEN!!! dax för jobb! Puss

GRATTIS!!!

Grattis älsklingen och farmor på eran födelsedag!! tack för en mysig helg!!!

Älskade systrar..

Mmmm mina kära systrar åker fram och tillbaka flera gånger i veckan till sjukhuset, jag tycker så synd om det som får genomlida så himla mycket alltid..
Nu va det Bellas tur igen att spenadera hela dagen på sjukhuset, idag handlade det inte om hennes allergi utan om hennes lilla mage o tarmar igen :-( hon blev sjukskriven.. Krya på dig sötis!!
Tur mina systrar e mycket starkare än lilla jag!!
Idag har jag namnsdag och 3st har Grattat mig, Rickards mormor o morfar och en kund på jobbet ;-) det ni!!
jag ska gå o sova nu sjukt trött, och jobb imorgon igen! nattis!!

Önskemål om recept..

Yes här kommer Receptet på Mia chokladkaka med daimgrädde!!!
200g smör
200g mörk choklad, jag använder Marabou
4ägg
2dl socker
2.5dl vetemjöl
1krm salt
Smörj en form med lösbar kant.
Smält 200g smör och bryt i chpkladen som oxå ska smälta.
vispa 4ägg o 2dl socker. Rör i chokladsmeten.
Blanda i 2.5dl vetemjöl o salt.
Häll smeten i formen o grädda i 200grader i 15min.
Låt svalna helt..
Innan servering vispa 3dl grädde med 1.5msk kakao och 1.5msk florsocker..smeta snyggt på kakan..
Hacka daim och strö uppe på...

Bakar..

Yes nu har jag bakat en chokladtårta med daimgrädde den är så himla god, jag är inte så mkt för tårta o sånt men detta är en jätte god chokladkaka/tårta som är super god :-) Fått recept av mia... får hoppas familjen gillar den ikväll!!! Denna bilden är från Mia, jag har inte lagt på min grädde ännu, det är ingen kakao i kakan utan mörk choklad bara...mums!
Ska bli mys att träffa dem :-)
Rickard fyller på sön och jag har inte haft nått kalas, min familj vill oxå gratta Rickard så får bli idag.. sen vet jag inte än hur det blir på söndag när han fyller år det återstår att se :-)
men gud vad mkt diskt det blir o stökigt bara för att baka liten kaka, när jag ändå va igång gjorde jag Rickards favvo kaka, kärleksmums :-)
Puss mina vänner!!!

Lite gamla foto som jag bjuder på..

Lite smått kul från mtt stora arkiv :-)

Två dagars ledigt!

Yes ledig onsdag o torsdag, men man njuter inte på samma sätt denna veckan för man bara jobbar tre dagar! Förra veckan jobbade jag fem dagar o då njuter man mera av sin lediga dag tycker jag, visst jag har samma månadslön men man vill ändå ha lite jämt jobb liksom! Imorgon kommer mamma o systrarna på lite middag! Ska snart in till maxi o handla så Rickard kan hämta mig lagom tills han slutat!! Tänkte baka lite imorgon oxå fall jag har lust till det även då! :-)
Min lilla jobbar kompis Lotta är gravid och ska ha i början av Maj, samma sag som min kompis Malin eller det är 3dagar mellan kanske?! iallafall så mår Lotta inte alls bra och ligger hemma nu sjukskriven efter att fått vara på sjukhuset några dagar! hennes lille bebis i magen e lite mindre än han borde vara och Lotta har fått en bakterie på livmoderhalsen o får bara ligga o villa nu två veckor, känns kanske som hon inte kommer att jobba mera, men såklart hoppas jag på det för ja saknar henne redan!!! Hon har fått antibiotika så hoppas hon mår bättre snart!!
Krya på dig Lotta o lille Morris <3 ( tror inte du läser här men ändå) :-)

Tack Älskling!!

Fick super fin blomma idag av Älsklingen! Tack blev jätte glad <3 Love you!!

60st..

Hmmm 60st läsare har jag på bloggen nästan varje dag, vilka är alla dessa!?
Så himla tråkigt att ingen kommenterar ngt, vissa är flitiga men alla ni andra då? tråkmånsar!
Man vill ju få lite kommentarer på det man skriver, tips eller annat skoj!
Nu är jag ledig onsdag o torsdag! På Tor ska ja ha lite kalas för min familj som jag fortfarande inte hunnit fira med, vet inte vad jag ska bjuda på men något ska jag nog komma på!!
Skulle vilja inviga mina nya fina träningskläder men fortfarande hosta så kanske ingen bra kombo?! saknar träningen!!
Lyckades inte lägga upp film klippet jag filma i helgen,den va för stor fast filmen bara va 59sek, så kunde inte direkt klippa bort något, vet inte hur jag gör? Ida ville hellre ja la upp den på facebook för där visste hon vilka som såg dem medan Mia inte ville facebook alls, så får se om jag lyckas lägga upp den här någon dag!!!
Puss hej!

LÖRDAGENS FESTLIGHETER!!

Herre gud vilken rolig och "smått" galen fest vi hade i lördags!! Att endast sex stycken kan ha såhära roligt!!! jag skrattar bara jag tänkter på allt fortfarande!!!! Hur ska vi toppa dessa galenskaperna?!
Det började med champagne och lite snacks! Sedan bjöd vi på Sparrisfile det är fläskfile med en sås på dragon,persilja,grädde,tabasco o lite annat gott! Man bryner köttet o lägger i en form sen gör man såsen o häller över o på med sparris, vi hade ris,klyftisar o sallad till!! Tror maten gick hem :-) Hade en paj med jordgubbar o blåbär till efterrätt!
Lite godis,vin,shots,drinkar imellan :-) Några bad blev det oxå ;-)
Jag får bjuda på några bilder, många kan jag inte lägga upp men några får vi väll bjuda på ;-)
GÄNGET!!
DANSEN IGÅNG..
Ser ut som Ida är naken på denna bilden men det lovar jag att du inte är just här :-) hihi..
BAD BOYSEN!
BAJA PÄRON!! SKÅL!
SNUFF!!
MIA JAGAR HANDDUKEN
Sen hade jag visst en här på rumpan, Mia lyckades sno ralles handduk..
Finn ett fel?!!! Mia har Sebbes kalsonger...
VET INTE VAD DEM GÖR??
DISCO DANS
KASEDANS
MYS PYS
UPP O DANSA IGEN..
Lite spännar bilder, jag valde dem MED handdukar ;-)
SEN tog krafterna slut.... Denna söta bild från avsluta detta inlägg!
Tack för en super nice kväll, vi hade så himla roligt!!
Jag vill så gärna lägga upp ett flimklipp från kvällen ska bara reda ut hur man gör, lyckas jag så
får ni bjuda på den tjejer!!!

Jobb igen..

Japp Igår var det jobbe dax igen, skönt att komma igång igen! Ligga hemma är verkligen inget för mig!!
Ska snart in och göra lite nytta igen! Började med en lång dag igår 8.30-20.30 hade ett möte på kvällen!!
När jag satt på bussen hem igår så såg jag att Linda skrev på facebook att Robin hade haft änglavakt, jag smsade henne direkt för att kolla vad som hade hänt, då hade han krockat med en Älg.. hela bilen var helt paj och Robin klarade sig bra med endast glas splitter i händerna.. Det är sjukt vilken tur han hade igår kväll, där ser man hur skört livet är och hur snabbt det kan ta slut, Robin han tänka tanken att hans sista stund nog var inne.. Det är fruktansvärt!! Jag är så glad att detta slutade så bra, en ny bil kan man köpa för pengar!!!
Tänker på er mina vänner <3

Varför?

ja varför kan inte jag bara blir så vanligt förkyld bara? Nej jag måste bli jätte sjuk o få högfeber o hosta i flera dagar oxå :-(
I tisdags var det min dag, kände mig lite konstig på morgonen som att ngt var på gång..tänkte inte mera på det utan åkte till jobbet.. det va tungt att andas o jag blev varm för ingenting.. jag jobbade mig igenom hela dagen och mötte upp Rickard,Ingrid o Gert utanför Barbko, vi skulle äta gott o fira mig! jag mådde ganska ok då.. Maten va helt fantastiskt god, jag o Ingrid tog ett glas rött till :-) När jag kom hem gick jag o la mig direkt nästan, sov lite dåligt på natten o vaknade med hög feber.. som tur var så va jag ledig ons o tor.. jag bara låg o sov, orkade knappt titta på tv, hade svårt att få ner febern, inte van att knapra så mkt tabletter haha.. i fre fick jag sjukskriva mig, det tar verkligen emot först för att jag visste folk redan va sjuka plus att man missar så mkt pengar när man är hemma men vad skulle jag göra med 39grader feber o helt off :-/ I helgen skulle jag ju ha kalas o fira mig men så blev det inte..låg igår oxå :-/ idag är första dagen som jag är uppe o har haft aptit..så ikväll ska ja laga lite mat för senaste middagen jag åt va i tis kväll..
Fick jätte fina träningskläder av Rickard som jag önskat mig men trode inte jag skulle få dem för hade redan fått ett par jeans :-) tack snälla, nu vill ja bara bli friskt så ja kan börja träna igen!! Av Rickards föräldrar fick jag pengar och det fick jag även av Rickards mormor o morfar!!! Tack Snälla!!! Även Pappa skickade en peng!! Tack!
Antar jag har några presenter som väntar på mig men det får vi ta sen :-)
Sitter o kollar lite recept till lördag när det är vår tur att ha Mia,Ralle,Ida o Sebbe på middag! ÅÅ svårt vet inte alls vad jag/vi ska laga.. hmmm
puss!!

RSS 2.0