Magbilder..

 
 
Gick in i vecka 23 nu i slutet på denna veckan, fått klagomål för att jag inte visat så mkt magbilder hihi, här är det snart läggdax och en trött sandra men det bjuder jag på :-) Nattis!

Ikea och Klubbkompis!

Yes idag blev det en liten shopping tur, först åkte vi till Ikea där blev det lite smått och gott! Första bebis sakerna är inhandlade.. Det blev en säng och massa saker till den, skötbord och lite små saker! Känns kul att få börja handla lite! Det känns lite mera verkligt nu för dem seanste 2 veckorna har jag verkligen fått känna bebisen i magen, den sparkar och har sig :-) Hihi härftig känsla!
 
Vi körde sedan till Robin på klubbkompis vi behövde nya stolar till matbordet och han tipsade oss om dessa som vi gillade, vi behövde 6st och dem kostade 895kr st, kändes som ganska mycket pengar när vi kom direkt från Ikea haha, tur dem har bra kompis pris på klubbkompis ;-) Tack Robin, det blev super bra!! Så nu har vi 2 sköna extra stolar när vi får gäster :-)
 

Jobbig dag..

Nu ska jag strax åka till jobbet och ja vill inte att denna jobbedagen tar slut, det är Calles sista dag hos oss och det gör verkligen ont :-( Tycker om Calle jätte mkt både som jobbarkompis o vän! Han ska anta nya utmaningar på nytt systembolag i nytt köpcenter i Malmö, glad för hans skull såklart men ledsen för våran förlust! Lycka till kompis! Vi får inte säga "Hejdå" idag..känslig som man är.. :-/
 
 
igår hade vi fredagsmys med Ida o Sebbe, underbara vänner! Vi tog hem pizza till oss, grabbarna tog någon öl och vi bara slappade i soffan och pratade massa strunt!! Härligt!
Trevlig helg på er, och en extra KRAM till bästa Farmor!!!!
 

vila middag..

åå vad skönt det är att vila middag, borde ingå när man jobbar oxå hihi.. men ida är jag ledig..vaknade tidigt, slängde in en maskin tvätt och plockade undan i köket..slappade lite bara! fick middags inbjudan till petra ikväll men tänkte ändå göra en fläskfile gryta som vi kan ha med oss till jobben imorgon, hittade ett recept och det blev mumsigt! Vatt ute o gått med petra o farmors hund i eftermiddags...ikväll ska vi till anna nord här borta som har öppet hus i sin salong med snittar, bubbel o fina erbjudande! imorgon blir det jobb hela dagen seda  lite fredagsmys med ida o sebbe! kram

Grattis på 2års dagen Anton!


Härliga soliga lediga måndag!

Skulle jobbat ikväll men eftersom en slapp så ville jag gärna slippa :-) Ikväll ska alla flaskor byta plats, ska tas ut ur hyllan och torkas..detta görs 2 gånger om året för att få in nyheter, ta bort utgående osv.. har gjort det alkoholfria och bubbel/starkviner förra veckan men det va ganska tufft för lilla mig just nu, ligga på golvet på alla fyra va nog inte det bästa o upp o ner osv..så nu va dem snälla mot mig! Ska in till Marie i em och fixa håret behövs verkligen, väldigt slitet nog längesen ja klippt igenom det! Får se om vi får i någon kul färg oxå, vaknade på lite busigt humör men blir väll det gamla vanliga ändå haha!
 
Helgen i hässlehom va bra men intensiv! Kl 16.30 checkade vi in, fixade oss lite på rummet och sedan var det mingel o bubbel..alla fick alkoholfritt ;-) bra för mig tråkigt för dem andra.. Sedan var det 3 rätters middag.. Hummersoppa till förrätt, oxfile,rödvinssås och potatiskaka till varmrätt, sedan en päron pannacotta med havtorns sås.. jätte god mat.. till det fick alla vars ett glas vitt och ett rött vin.. Mycket mera fest än så var det inte.. kanske för att schemat på söndagen va fullt upp från kl 7.30-16.. ni frågar efter foto, jag tog faktiskt inga kanske för utbrottet jag hade på lördagen innan jag åkte, kände inte mig på topp och kändes som ja tältade i min egna kropp hade en dålig dag hel enkelt med tårar och besvikelse..pricken över i:et kom när jag samlat mig och skulle gå till bussen.. det regnade och jag märkte att jag inte kunde knäppa min jacka :-/  idag är en ny vecka med nya tag och humöret är bättre.. vecka 22 går jag in i nu..
 
Kram på er!!!
 

Kick-off och utbildning..

Nu åker jag strax till hässleholm för middga o fest med alla systembolag i området, vi ska sova över på hotellet och imorgon blir det utbildning hela dagen 8-16, jag lär inte va bakis iallafal som många andra kanske hihi!
 
Blev ledsen här innan efter att ha provat kläder i över en timme ( där rök middags vilan) inget satt fint.. mycket passade inte, mycket passade men så såg man inte magen utan såg mest ut som ja bodde i ett tält o ja såg bara tjock ut.. köpte en svart vanlig mamma klänning ingen märkvärdig alls fick bli den till slut iallafall fick piffa upp det med smink o nagellack.. nu sticker jag!!!

Ångest..

Jag fick lite smått ångest igår kväll när jag åkte hem från vårat möte på jobbet.. På lördag-söndag ska vi på utbildning i hässleholm på ett hotell och sova där, träffa folk från andra butiker osv.. Men igår fick vi höra lite mera info om vad som gäller i helgen och vilka tider osv.. vi ska checka in på våra rum mellan 17-18, sedan är det fördrink o mingel, fin middag, modevisning för våra nya kläder, bar o dans?? Hmm trode inte det va en fest på lördagen liksom.. Alla började snacka kläd kod och det verkade som alla verkligen skulle klä upp sig.. Men vad tusan ska jag ha på mig? Jag måste se fall jag får på mig något av mina gamla pary kläder..tror knappast det men får väll göra ett försök.. och inte en ända mamma kjol har jag hittat att köpa..förutom på nätet för typ 700kr som inte min budget tillåter.. åå panik..
 
Idag börjar jag klockan 11.50 men ska in nu kl 10 och fika med Lotta, får dra in henne på hennes och kolla fall där kommit in någon kjol, går ganska fort att kolla igenom mamma kläderna där då det är typ 3ställ :-/ brukar inte finnas så mkt kul.. sen blir det hem i kväll o kolla vad man har i sina gömmer..
 
Trevlig dag!

Fiskarna....

Vart tusan ska vi göra av våra fiskar vi har där ute i dammen?? Vi har snackat länge fram och tillbaka hur vi ska göra och kom väll fram till att vi nog ville gräva igen dammen.. men vart gör vi av fiskarna där är ganska många plus att i sommar har där plötsligt kommit massa yngel som börjar växa till sig.. hjälp! Nu är det väll inte rätt årstid att bli av med fiskarna sålätt? plus att vår damm börjat läcka väldigt mycket vatten då snacka vi mycket vatten, vi måste fylla på den typ varje dag annars är där inget vatten kvar, vi känner inte för att lägga massa pengar på den nu och vill inte behöva ha ett staket runt om den när vi fått barn.. kanske där kan bli en liten uteplats,vattenfall eller lekhörna istället haha?!
Någon som har tips??
 
Kramizz!!!
 
 

Barnvagn..

Puh igår åkte vi in till kids corner för att titta på barnvagnar hade hört att vissa modeller va iallafall 12 veckors leverans tid så dax att börja kolla lite kanske :-) Vi blev trevligt bemötta och en tjej gick igenom alla modeller,märke och bra o negativt..det va verkligen en djungel.. Vet inte om jag blev mycket klokare men tror faktiskt det, nu ska man bara läsa lite om alla och fundera på vad just vi vill ha och vad våra behov är.. varför finns det så mycket att välja på? :-) Fågade efter tips i fre på facebook och det blev en het disskusion , klart alla hade olika behov,märke och priser..det som passar en annan kanske inte jag är så sugen på osv.. Dok har jag provat Malins vagn hon köpt till Erik och den gillade jag ju :-) Tittade lite extra på den igår! ;-)
 
Igår hade vi spel kväll med Linda,Robin,Petra o Robban mycket trevligt :-) Längesen jag träffade Linda nu får bli andra bullar nu tycker jag, får inte gå sålångt mellan gångerna!
 
Idag ska jag träffa mammi!! kramizzz

Extra jobb!

Idag skulle jag varit ledig men får hoppa in och jobba lite extra 11.50-18.30.. skulle träffat mamma i eftermiddag men flyttade på det tills söndag istället!
 
Ledig på lördag och nästa lördag o var ledig nu lördagen som var men typiskt nog jobbar jag lör 29e när Anton ska ha kalas kl 14, jag jobbar till 14.30 så tänkte ja kunde hunnit med en sväng dit sen men nu måste jag nog jobba över oxå för att på måndagen sen släpps massa nyheter som ska packas upp på lördagen när vi stängt! Sen på kvällen där den 29e kommer Malin, Johan o deras lille Erik hit, ska bli jätte mysigt ser verkligen fram emot det!
Får se om jag får hälsa på Anton en annan dag istället! Måste ringa Marie oxå och boka en tid för lite fix i håret :-)
 
Va ganska härligt att ta på skinnjackan idag får jag erkänna ;-)
 
Ha en bra dag mina vänner, Å Tack Challe för tipset det kör jag på ;-)
Josse, jag ska försöka bättra mig med magbilderna hihih..
 
Kramizz

Lediga måndag..

Va direkt rastlös när jag vaknade imorse efter mina 10 timmars sömn, åt frukost och läste tidningen..slängde iväg ett sms till Petra och frågade vad hon skulle göra idag fick svar ganska fort att hon strax skulle köra till Eko och maxi, jag hoppade in i duschen och hängde på, skulle inte ha ngt speciellt men ville göra något! Hade dok glömt igår när vi handlade att köpa ngt vi kunde ha efter maten ikväll när Tina kommer, så jag köpte frukt, tänkte göra en fruktsallad! Ska bjuda på bakad potatis med min goda kassler röra och massa grönsaker! Hoppas det uppskattas!
 
Igår gick jag in i vecka 20 och då skulle jag börja äta mina järn tabeltter så har tagit första idag, läste om när man skulle ta dem och stod gärna direkt på morgonen när magen va tom sen fick man inte äta på 2 timmar, det klarar jag inte, jag äter direkt när jag vaknat..så man kunde ta dem 2 timmar efter man käkat oxå..ska bara ta en varannan dag..ska man komma ihåg det oxå bara!! Halva tiden gått alltså.. går sakta upp lite nu känner jag totalt 6kg..
 
Kram på er!!
 
 

Sovmorgon,god frukost o slappe söndag!

Idag vaknade jag kl 9, lät Rickard sova till nästan tio innan jag väckte han :-) Vi åkte til maxi och pantade burkar o flaskor för 170kr haha.. Handlade god frukost som vi fixade när vi kom hem! Vi skulle egentligen åkt helsingborg-helsingör med Rickards fam men blev tyvärr inte så för Rickards morfar blev sjuk och inlagd på sjukhus igår :-( Hoppas han snart är på benen igen! Var bla en julklapp dem hade fått av oss så vi tar det en annan gång!
 
Nyss slängt in en falukorv i ugnen och satt på potatisen till lite god mos, så sugen på det :-)
Var och kollade på Rickards match hade gjort varm chokladmjölk som vi drack, kändes som höst :-) mysigt!
 
Igår gifte sig Emelies mamma o hennes gubbe Janne i hemlighet, dem hade bjudit in dem närmsta släkten till kalas för att fira Emelie mamma som fyllt år trode dem, men det fick dem veta när dem kom att det va en liten bröllopsfest! Emelie hade frågat Bella om hon ville sjunga 4låtar som betydde mkt för Carina och det ville Bella, Hennes musik kompis Jörgen ställde upp o spelade gitarr, jag hängde mä.. När vi kom dit blev carina jätte överraskad över musik stunden, jätte fint blev det lyckat!
Sen körde vi till rosegarden o köpte mat, hem till Petra och åt för att sen se kärleksfilmen The lucky one.. Mysig film med snygg skådespelare ;-) Lite pojkig med söt hihih... Stackard Bella höll på att svimma i kärleks scenena hihih..
 
Imorgon ska jag bjuda min älskade gamla jobbar kompis på lite kvällsmat, Tina kommer på besök så roligt!!!
Här har vi Tina,Ida o Marie
 
Idag går mina tankar till en kär kompis som hade en väldans otur i nattens festligheter, Kram till dig Sebbe!!
 
 
 
 
Kram på er!
 
 

En planerad lördag..

Idag har jag vatt ledig och vi hade inga planer, började dagen men att städa,tvätta, Rickard målade lite och körde och slängde flaskor o tidningar..sedan blev det lite slapp i soffan! Jag smsa Petra om vad dem skulle göra ikväll hon skrev det blir hämte mat o film, vi tyckte det lär toppen så hängder nog på där :-)
Först ska jag bara hänga med Bella på hemligt uppdrag, kan berätta sen vad hon ska göra men hemlis änsålänge ;-)
 
Kanske det är dax att börja kolla på lite bebis saker men jag känner ändå så nej vi väntar, nej vi väntar mä det.. vet inte varför på ngt sätt känns det fortfarande väldigt overkligt att vi ska gå med en barnvagn i feb, att vi ska inreda ett barnrum,köpta bebiskläder osv ;-) Men snart dax att inse att det faktiskt är så hihih..
 
Igår kväll hemma hos Petra satt jag o Ebba o mös själva i soffan då klappa Ebba mig på magen så sa jag där är en bebis, då tog hon direkt ut sin napp o pussade min mage ;-) sötaste!!
 
Trevlig helg!

Haft en underbar vecka på Cypern!

Nu är vi hemma igen, äntligen får man väll säga efter våran mardrömms resa hem :-/ Vi var i tid och så när vi startade men fick vända om efter 20 min i luften pga ngt fel på vingen.. och då började en låång väntan.. kl 15.15 skulle vi åkt men blev istället 05..puh det var ingen kul alls.. kanske man va extra känslig nu både som väldigt flygrädd, gravid och att man inte fått sova på typ över ett dygn :-/ fick vara lediga en extra dag från jobbet i tis, vi var hemma vid 10.30 sen sov vi typ fyra timmar, åkte till maxi o handlade och bjöd in oss på middag hos bästa Petra :-) sen sov vi vid 21 tror jag!!
 
Men som sagt jätte nöjda med våran semester, lagt upp lite bilder på facebook men vet att inte alla mina läsare har facebook så ska lägga upp ett par här oxå!!
Våran strand
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0