Haft en mys pys helg med Elias..

Puh jag är super trött!! Jobbat idag men tror inte att det är därför jag är trött hihi...Elias kom till oss i fredags kväll, vi skulle passa honom till söndag em.. han kom ganska sent så va nästan till att sova direkt..han låg mellan oss :-) Jag sov inte så hårt, vaknade av minsta rörelsen, och han låg inte stilla hihi.. men va mysigt!

jag jobbade i lördags då va Rickard o Elias själva, dem cyklade, matade ankorna, gick på stan, köpte godis och åt på macdonals :-) när jag kom hem vid 14,30 sov elias han va helt slut!! Vi åkte hem till Petra o robban senare..lagade mat och bara tog det lungt!! Skönt o mys att vara hos dem!! Vi åkte hem runt 22 och sov :-)

I sön slappade vi först lite sen åkte vi ut till Landön o busade, sofie o Attila kom ut när dem va kör dugliga haha då grillade vi.. igår kväll somnade jag 21,45 tror jag haha va super trött!!

Jag hade körlektion idag 9,30..fick läxa till nästa gång och det är imorgon så måste plugga lite om järnväg och skyltar nu hihi :-)

Kompis, hoppas att det gick bra igår med hemlisen hihi, kommer sakna dig på lör när jag ska ha tjejfest!
Sista dagen att höra av sig imorgon och väntar svar från några..

Lunch med Ullis imorgon sedan kanske till EKO med Marie och köra förståss!! Puss



Fredag :-)

Härligt med fredag och helg även om jag jobbar både idag och imorgon! Ikväll slutar jag 19,30 vi ska nog inte göra ngt speciellt då bara ta det lungt och mysa tror jag!!

Imorgon ska vi passa Elias hela dagen och natten ska bli roligt, tycker han är så himla rolig nu när han snackar massor.. Han är riktigt tuff hihi!! Sofie och Attila ska på möhippa/svensexa så Elias kommer hit imorgon bitti runt 8 tror jag.. Jag ska jobba 9,30-14,30 så Rickard och Elias får busa själva några timmar då.. sen får vi se vad vi hitta på :-) vi har ju säkert x antal timmar på söndagen oxå att busa på :-)

va och klippte mig lite igår, tack Marie!! Har mitt hår lite på utväxt tänkte jag men man måste ju ändå klippa sig lite.. Marie är så himla rolig hahaha :-) Kär å galen!! *Lycka till*

Ha en trevlig helg mina vänner!!!

Ledig idag...

Idag är jag ledig, va och körde i förmiddags gick ganska bra..va på söder och fickparkerade och lite sånt!!
Tvättar lite och bara tagit det lungt! Ska åka med Emelie o Fredrik ikväll till Önnestad och titta på Rickards match!

Glömde berätta om i söndags när vi var hos Petra.. Så himla kul.. Robban säger att han ställt 2 höbalar som jag kan träna på att parkera i mellan haha, jag lovar det va tur att ingen såg mig och Petra.. han hade ställt dem mitt ute på åkern haha så himla kul hahaha :-) Gud!!

Ha en bra dag!!!!

A - Kassan aaaaa blir knäpp

Får aldrig några pengar från A kassan.. blir galen.. ringde dem nu.. Nej då är inte ens mitt beslut fattar om hur mycket pengar jag har rätt till varje månad..
Ja och sedan väntar vi på en kopia av ditt sommar jobbs anställning sa hon..
eee jaha sa jag det har ingen sagt att jag ska skicka in..ska ma bara veta sådant eller??
Jag blir knäpp.. aaaaa....

Nu ska jag strax gå till jobbet.. jobbar ganskamycket denna veckan oxå med sedan blir det mindre för då är alla ordinarie tillbaka från sina semestrar!!

Igår va vi hos Petra o hade mys.. Elias är bara världens underbaraste.. På lördag o Sön ska vi passa honom ska blir skojigt :-)

Heej sålänge!!

Räkor, Vin och Buzz..

Ikväll blir det mys med Carolina o Linda dem kommer strax till mig då ska vi äta räkor och tragga skit hihih.. Mamma har inte haft någon kräftskiva i år och jag saknar räkor o kräftor..Rickard äter gärna inte räkor.. så ikväll ska jag passa på :-) han är ehmma hos Macke och tittar på fotboll..dem kanske kommer hit sen.. Blir lite vin och Buzz för oss och killarna ska nog spela poker..vem vet hur kvällen slutar hihi :-)

Usch vi har haft mkt problem med stölder på jobbet.. nu måste vi be alla om att få titta i deras ryggsäckar eller större väskor..usch jag tycker det är skit jobbigt.. fått tag på några snattare.. bra övervakningsystem.. :-)

Ha en mysig helg mina vänner!! puss

Mina 2 lediga dagar snart slut..

Puh igår började dagen inte såå kul.. klockan 08,45 ringde det på dörren..jag sov och rickard va på jobbet..när det plingar vaknar jag direkt och det slår mig oh nej besiktningen på lägenheten.. vi fick lapp för någon vecka sedan ang detta men helt glömt.. Fick panik hittade inget att ta på mig, det plingar igen..aaa jag tog en handduk runt mig..
öppnar dörren hahah usch pinsamt..
jaja jag kom upp i tid..hade körlektion, lunchade med Petra och sedan han jag städa o tvätta,handla o laga mat tills Rickard kom hem :-) Eller maten va inte riktigt klar när han kom!!!

Idag har jag faktiskt oxå kört.. backa runt hörn,parkera.. svårt..men börjar bli lite roligare..nu måste jag bara samla ihop lite pengar så jag kan köpa 10 nya lektioner..(3900kr) som hittar!!! jag har en betald av svärmor iaf :-) fick när jag fyllde som jag inte uttnyttjat ännu.. vet ju bara inte när jag frå pengar..från akassan alltså..
va och framkalla några foto idag, skönt att ha det gjort..
Va även och köpte körkortsterorin på cd skiva så jag kan plugga det hemma :-) måste sätta igårng med pluggandet oxå..

imorgon bitti ska jag till maxi med Petra..jobbar 12,50-19,30 imorgon..
Jag,Linda o Carro ska pilla räkor och spela buzz på lördag :-)

Saknar syster, vi får aldrig ihop det å ses..
puss o hej!

Malena och Jens Bröllop!!!

Ahh vilket underbart bröllop... Fått många sms nu på morgonen folk som vill se foto på hur fina vi var allihopa!! Så jag tänkte lägga upp några här..

På Maries salong var det fullt upp..




hihi prinsesstårta passade idag..




Jag fick håret fixat av camilla, jätte fint!!! Sedan kom Petra och hämtade mig vi körde hem till mig..jag blev sminkad och fick fina naglar.. Anna o Petra hjälpte mig med allt! TACK!!
Blev jag fin??

Önnestad Kyrka







På väg ut från kyrkan, nygifta!!

Såp bubblor hihi..

Vet inte vad Camilla gör här men hon är inte så kort hihi,ser lustigt ut..hon böjer sig på ngt sätt haha

Alla va såå fina..

Ingen dålig bil dem åkte runt i..

Såå fina!


Festen va på stadshotellet.. jag hade försökt att fixa en överaskning till malena främst, men verkade inte gå så bra..tills jag kom på att min kompis jobbade på banken.. Måns Zelmerlöv skulle spela på banken samma kväll och vi var bara några meter där i från..jag smsade sara på banken och undra om hon kunde hjälpa mig att kanske fixa in Måns till oss 5 min för att överaska Malena..(Malena tycker väldigt mkt om Måns)
hon svarade lite senare att jag kunde gå över och prata med honom för han va på banken då..va runt 18 tiden.. haha närvös som jag va gick jag över och pratade med Måns.. han sa att det kanske skulle kunna fixa sig..han tog mitt nr och skulle höra av sig om han kom över..han ville då jag skulle möta honom, jag ville oxå hinna säga tll toastmasten isf..

Plötsligt kom det ett sms.. Då va han på väg.. Hjälp haha..
Mötte honom, sa till Lotta toastmastern och Måns gästade festen..Malena blev chockad och säkert många av gästerna oxå hihi..han gick fram o kramade henne och sjöng jag må dem leva!! Självklart tog jag själv oxå en kram hahah!!

Bamse kram!!!

Här sjunger han hihih..

han va lite blyg faktiskt..

jens är ute, killarna passar på att pussa bruden!!



haha jens målade av malena på svensexan..malena ser inte nöjd ut hahah

Malenas resultat av jens hihi

Här spelar vi upp låtarna dem fick spela in på svensexan/möhippan

Usch Jens tyckete det va jobbigt..

Tänder ett ljus för varje gäst..

Glada stiliga killar











Denna fina bilden får avsluta detta bild inlägg :-) Tack för en fantastisk dag!!

Malena och Jens...Äntligen bröllop..

Tjohhoo nu är dagen här.. Dem ska bli man o fru Sjöstedt (Såklart) Enligt svärmor har man inget val ang efternamnet hahah...
Om en timme ska jag till salongen och bli fin i håret hihi :-)
hade ställt klockan på 9 idag men kunde inte sova från kl 7 ca.. gick upp 8 hihi..

Puss o hej!!

Ledig idag..

Hade tid på kör skolan 9,30 idag..fick köra liten landsväg ute i nosaby.. gick sådär.. börjar gå lite bättre iallafall.. måste komma igång med teorin oxå nu..ledig lite nästa vecka så då blir det nog att plugga..
Sedan gick jag o Rickard till Marie för hon skulle klippa Rickard och färga min utväxt lite så vi är snygga till bröllopet på lördag..
Jag gick en runda på stan, handlade lite mat..fixade o grejade lite..
Nu tror jag läget är under kontroll haha.. ska bli jätte kul på lördag.. alla kommer vara så fina.. Hoppas Anna som ska sminka mig har vattenfast mascara hahah..bölig som jag är..

Rickard har varit och hjälpt Malena o Jens lite idag, men jag kände att jag hade lite eget att fixa för nu jobbar jag tor o fre..
Rickard ska vara med Jens på fredag kväll han ska sova där, Malena o Marie ska vara i skoglösa hos Ingrid o Gert jag vet inte än hur jag ska göra, jobbar till 19,30 ca.. får kanske stanna hemma!!

Mmm nu ska jag göra en god kycklingsallad..

Heej!!

Grillfest och dop :-)

I lördags var vi bjudna på Grillfest hemma hos Tessa o Björn, dem träffar man inte så ofta längre va jätte trevligt..men vi tog det lungt skulle på dop på söndagen kl 11..
Tessa o björn bjöd på grillat och massa gott till detta!! Vi spelade kubb och hade lite knep o knåp att lösa va mysigt!!











sanra körde så vi åkte med henne, vi körde runt 23.. tack tessa o björn!!

Vi fick ställa klockan i söndags till dopet.. upp och göra oss fina!!
Såg inte Jennys syster o kille i kyrkan konstigt tyckte jag.. När vi va klara i kyrkan och kom hem till Jenny o daniel kom hon dit och sa att hon trode det var kl 13 haha..då har man dålig koll på käget..men hon skämdes nog ganska mycket..tur hon inte skulle vara gudmor denna gången..lite pinsamt!! Eller vad säger du jenny? hihi tokigt!!


Trevlig präst hon snackade så man fattade..kunde skoja och vara rolig..

Tessa o Leon.. vad han stirrar på mig hihih..

Gudföräldrarna Rasums(Daniels halv bror) Sandra(jennys kusin) dem är ett par hihihi träffades på min och jennys 25års fest galet :-)

Älskar denna bilden härligt..Thelma och Tessas största Nellie

Jessica och Jens, Chrille och Anna

Min älskling..


Igår jobbade jag hela dagen.. idag ledig..inte gjort så mycket var en runda på stan med rickard vi fikade med Emelie..hon hade en jätte fin ring tyckte jag hon hade köpt den på donna så jag och Rickard gick dit sen och tittade men den fanns inte och tjejerna förstor inte riktig vad jag menade.. När jag kom hem och det gått nån timme fick jag ett sms av emelie hon undrade om vi hade kompisringar nu? Men svara att de inte fanns..då skrev hon jag sa sisters va? att hon köpt den där...aaa jag sprang ner igen och då fanns det en kvar jippi!!

Körde imorse oxå, så feg är jag hihi..vågar inte köra fort haha.. ska på det imorgon igen..
ska fixa håret oxå imorgon..

Nu ska jag kolla hur det går med potatisen och kycklingen som är i ugnen..

hejsvej!!

Haft så mycket senaste dagarna..







Ella o Olivia kom ner med tåget, sofie hämtade dem i hässleholm sedan fickade vi lite på trenidi :-)
Mys pys!!
vi visste inte förrän kvällen inna natt tjejerna skulle komma ner så tyvärr hade jag redan massa inbokat att jag inte hunnit träffa tjejerna mera!!

Åkte till göteborg i ons 7,50, hade en mysig vistelse där.. Bella o fredrik mötte oss vid tåget..sedan gick vi till hotellet med våra grejer och sedan liseberg..det va såå vamt och jag har aldig sett så mycket folk där helt galet..
Det va tråkigt för vi han inte åka så mycket fast vi va där från 11,30-22( dem stängde då) haha












haha jag vann..petra vann ett stort toblerone hihih..


vi gick till hotellet när dem stängde bamse trötta!!! På tor va det shopping på schemat!! Killarna hoppade av glädje haha..jag hittade en jätte fin kavaj till bröllopet, eller va petra som hittade den..sedan blev det lite på ginatricot ...har en klockren bild här på killarna medans tjejerna va på gina hahah









Har jobbat igår och idag..nu ska vi snart på grillfest hos tessa o björn.. imorgon dop..fullt upp som jag sa hiihi..

puss o hej!!

aaaaaaaaa..

Bytte körlärare idag..gud det var det bästa jag gjort på länge haha.. va kul att köra idag och gick lite bättre faktiskt..kände mig lugn o trygg med denna äldre farbrorn haha...

Nu ska jag snart nana ska upp tidigt imorgon, tåget till göteborg går 7,50!! Ska bli mys pys!! Puss o godnatt!

såå trött..

Gud jag är jätte trött, måste vara helgens festande som sitter i.. Super trött..Jobbat hela dagen oxå 8,30-18,30.. Men nu är jag ledig 3 dagar,, Fick vet ikväll att mina små systrar kommer ner med tåget imorgon från Eskilstuna..Sofie ska hämta dem i hässleholm sedan ska vi luncha på stan..

På onsdag morgon åker jag,rickard,petra o barnen till Göteborg.. Hälsa på Bella o Fredrik :-) gå på liseberg,sova på hotell och titta i affärer.. Japp bir nog mest titta för mig..

Beslutat mig för att följa med fam sjöstedt till Thailand i  jan/feb och den resan är igentligen inte min budget direkt så blir en snål o trisst höst för mig, men jag hoppas det blir värt det..
Har funderat fram och tillbaka...Blivit några tårar.. pratat med mamma o petra.. och älsklingen såklart han vet oxå konsikvenserna för mig..Men jag vet han hjälper o stöttar han är bäst!! Vill bara kunna fortsätta ta körlektioner nu..det kostar oxå massor.. så ovetade med jobb nu och hur min höst ser ut, hur mycket jag får från a kassan vaje månad..det är inte rätt tid för mig igentligen att boka en resa..hade det inte varit för Rickard hade jag fått tacka nej...

ska slänga mig på soffan nu! Puss

Vilken helg...Elias 3år, poolparty!!

Heej alla glada!!
Jag är inte så bra på att blogga mera!! ni kommenterar ju så kasst tråkigt!!

I lördags när jag jobbar klart åkte vi på kalas till Elias, han blev 3 år! Stor gosse!!












Sedan var det bara dax att svira om för vi skulle åka direkt till Ullis o Peter sedan på lite poolfest, åh nej jag badade inte hahaha.. vi hade jätte trevligt men gud vad det är tuff att festa med dem som är 35-52år puh dem slutar ju aldrig haha vi gick och la oss först 03,15 och vi va yngst haha och dem sista gick hem 05 typ..vi va dem ända som sov över..
Jag vet knappt vilka bilder jag vågar lägga upp haha..
Ullis

Ylva o Ullis

Fredrik älskar kameran..not!

Kim o Anki



hahaha





eee ja jag vet inte haha



oj oj denna stolpen fick dansa massor haha



hahaha vet inte vad Anette gör..



Hmm Susanne haha

Ullis ville oxå dansa med stolpen..


Ja gud..vi hade jätte kul och super god mat tack!!! Som sagt vi sov över..vaknade kl 11.. då cyklade Peter och köpte frukost mm.. det va super fint väder härligt..vi käkade och sedan var det bad kläder på och vi bara slappade i solen till 16 innan vi åkte hem.. Härlig helg!!





aaaa så trött ska försöka vara varken liten stund till haha..godnatt!

RSS 2.0