Ledig dag!

Idag är jag ledig min ända denna veckan faktiskt så känns bra att jobba fullt :-) fast jag har super ajaj rygg o nacke :-( ska gå på massage på tor hoppas att det hjälper lite!
Snart ska jag,sofie,ebba o bella in till stan en runda!! Lite sugen på ett par nya häftiga glasögon synd bara att det är så dyrt..
Helgen har varit fullt upp, varit en trevlig sådan.. I fredag efter jobbet åkte vi direkt ner till Åhus bowling för att fira bella som fyllt 20år!! Vi åt super god mat kan verkligen rek detta! fast vi fick vänta nästan en timme på maten men är kanske så är man kommer lönings fredagen! man beställde vilken köttbit man ville ha fanns allt att välja på sedan var det buffe på resten av sakerna.. goda gratänger,massa kul sallad,såser o annat gott!! super gott, blir flera gånger dit där! 179kr kosta min fläskfile oscar då fick man mkt kött och ta hur mkt man ville av det andra! var även super snyggt upplagt med lite kräftstjärtar och sparris..
I lördags kände jag för första gången att det var jobbigt att gå till jobbet var jätte trött och visste att butiken såg hemsk ut efter fredagen kaos, men vi är så grymma och styrde upp butiken igen till kl tio..
På kvällen åkte vi hem till Linda o Robin för lite fest, var trevligt som vanligt har aldrig tråkigt med det gänget.. jag hade flirtat till oss lite mat innan oxå :-) första gången vi käkade där himla trevligt hihi.. när det var dax för utgång så ville jag hem, kan ni tänka er jag bangade grand jag var så himla trött och orkade bara inte, tror aldrig att det hänt haha..
Saknar svärföräldrarna var tok förlängesen vi var där.. får jag nog styra upp ;-)
nu kommer strax syster får göra mig klar!! Puss hej!!

Vår och värme!!

Japp idag var det faktiskt både sol och värme.. hade min nya vår jacka på mig underbart!!
Igår jobbade jag till nästan 23, alla grejer skulle byta platser.. Jag fick vara i ölen, det är ju Mias plats, åå saknar lilla mia!! Jag och calle fick greja med det, ingen av oss har gjort det själva innan så var kanske liten miss att sätta oss 2 på det? nejda vi klara det så bra hihi, efter ett litet tag ;-) man lär sig av lite misstag!!
Varit ledig idag, vakande av ett sms från Marie på jobbet, hon skulle bara berätta att Chefen var så nöjd med gårdagen jobb! Roligt att höra!!
Idag åkte jag in till stan och fixa lite presenter, Bella fyller 20 på torsdag :-) Och Tommy fyller år i morgon så fullt upp med jobb å kalas resten av veckan!!
Kan inte fatta att Syrran fyller 20år, tiden går så fort.. det betyder ju att jag inte blir yngre heller haha..
Nu får hon handla av mig på mitt jobb haha..
Idag har Bella prov jobbat på Subway får se hur det går :-)
ÅÅ det är så skönt att ha älsklingen hemma igen!!
Denna bilden har aldrig jag lagt upp innan men den är från en fest för ett tag sen.. berättar inte vilka det är men den är såå jädra rolig, skrattar så varje gång jag ser den haha..
Pussen!!!

Jaaa!!!!

Ikväll kommer äntligen älsklingen hem!!! han har varit borta sen förra fredagen... Alla säger åå vad det gått fort?!! EE va?? kanske för er ja men inte för mig haha!!!!
Jag håller på att tvätta sängkläder och dammsuga lite så här är fint o ny bäddat till älsklingen kommer hem :-)
ska fixa lite tacos till oss ikväll oxå!!! Hoppas och tror att han hade gjort detsamma för mig!
igår blev Elias storebror igen till en liten tös!!! :-) han var så mallig så hihi..
igår var vi och firade Philip.. Min lilla skit kusin fyllde 18 och han fick en bil..åå inte alls avis hade oxå velat ha en sådan :-) jätte fin o lagom!! Vi år oxfile,fläskfile och potatisgratäng sedan glass och massa gott till efterätt mm..
Körde hem vid 22, körde bella till bussen då hon skulle jobba på teaterbaren dem hade satt in ett extra disco i helgen!!!
Älsklingen sa jag kunde önska mig en bil nästa gång så ska nog göra det, undrar om jag oxå får en bil då?! haha tror inte det... jag har nog inte ens råd att ha en egen bil just nu!!!
Det är super härligt väder idag man blir så glad!!
jag längtar verkligen till sommaren!!!

Philip 18!!

Idag fyller min kära kusin 18år! han ska fira med sina vänner i kväll och i morgon väntar släkt kalaset!!!
Hoppas han får en rolig ute kväl :-)
Kanske jag åker dit en runda ikväll och säger grattis om jag orkar annars blir det imorgon! Jobbar till halv åtta idag oxå, fast fick lite sovmorgon idag iallafall..
Ska inom och handla lite mjölk och sånt så jag har till Älsklingen när han kommer hem på sön!!!!
Trevlig helg alla nära o kära!!!!!

Tråkigt..

åååå det är så tråkigt att Rickard är på semester, fast han är värd sin grabb resa!!! Tycker bara synd om mig själv haha!!! I tisdags var jag på stan med Petra vi letade present till Philip det gick sådär haha.. Sedan följde jag med henne hem en runda vi lagade lite mat och tragga skit! Inte varit där på länge så tråkigt men har haft fullt upp med annat hoppas det blir ändring på det nu!!! jag jobbade på en vin provning sen på kvällen det gick jätte bra!!!
Igår var det jobb hela dagen 8.30-18.30 sen åkte jag hem till syster fick lite mat och vi fixade lite med Philips present hihi!!! Så jag har blivit bjuden på kvällsmat nu 2 kvällar i rad lite lyx, för hur tråkigt är det att laga mat till sig själv bara??
fast idag jobbar jag 9-19.30 så blir nog bara ngt lätt när jag kommer hem!!
Bella ska prov jobba på ett ställe idag som jag tipsat henne om, såg dem behövde folk! Får se hur det går och om det är roligt!!! Lycka till syster!!!
Snart får jag reda å vilka tre veckor i sommar jag får semester på, hoppas verkligen jag får med Rickard så vi kan göra ngt i sommar..Jag fick inte önska något utan jag ska in i ordinarie sem schema och dem har rullande så vet inte än vilken period jag ska tillhöra.. Rickard får ju önska men det skulle han göra i början på året så var ju inte så lätt..åå håller tummaren!!!
puss hej!!!

Underbara helgen!!!

har haft en bra helg fast jag varit utan älsklingen, kanske det gått bra för jag har haft saker bokade hela tiden!! I fre efter jobbet gick vi till bannken och tog en god dricka och bara tragga lite skit, jag var så trött och kände inte mig helt hundra så jag åkte hem redan vid nio!!!

Det var inget kul att komma hem till ett tomt och mörkt hus :-(
I lör jobbade jag igen, sedan var det bara hem att fixa inför tjejkvällen som gick i räk och schlager tema hihi!!
Vi hade himla trevligt här hemma, snacka massa skit och åt mycket gott!!!
Vi såg såklat melodifestivalen och som jag trodde skulle det stå mellan små gossarna Eric och Danny, det var jämt in i det sista!!
Bella kom oxå hit efter att hon jobbat klart på teatern.. Hon följde med in till stan men när vi var framme vid macdonalds hade hon glömt sin väska hemma hos oss, smartis!!! Hon ringde en kompis som körde henne fram och tillbaka sen kom hon in på grand :-) kändes konstigt att ha lilla Bella med sig på grand hihi, men var jätte kul!!
Puh på fredag fyller kusinen 18år och Bella fyller 20 nästa vecka, dem börjar bli stora hihi!!
Var roligt på grand, dansa loss hela natten! var himla kul att båda systrarna var med och Emelie som inte varit ute på länge!!
Igår slappade jag mest och smsa lite med Linda som oxå är ensam hemma..
Vi bestämde att hon skulle komma till mig vid 16 vi skulle se en tjejfilm och laga lite mat!! Efter 20min somnade linda, hon skyller på vår sköna fåtölj hihih...
idag har det varit en slappe dag oxå, varit hos farmor en runda bara! vi skulle kolla om det var ngt vi ville ha innan hon ska flytta och skänker bort grejerna.. där var mkt fina saker men vart ska man ha allt?
jag tog en tuff groda som ska stå ute vid dammen, det var farfars 70 års present!
Hon hade en super fin servis som sofie snackade om sedan innan, så det var klart att hon skulle få den men man blev ju lite avis, hade varit kul att ha ngt så fint ibland att använda..
Imorgon ska jag bara jobba på en provning på kvällen! men ska in till stan och lite present till philip usch inte lätt med 18års present till en kille, mkt lättare till tjejer hihi..
saknar Rickard massor redan såklart!!!! Pussen!!

åååå

På fredag åker Rickard på sin skid semester.. Hur ska jag klara mig ensam i huset och utan honom ända tills nästa söndag :-( snyft!!!!
Hoppas jag får jobba mycket så går tiden fort hihi..
På lördag blir det iallafall schlager för hela slanten :-)

Vilken tycker ni ska vinna????

Soliga, härliga och lediga tisdag!!!

Idag är jag ledig.. har faktiskt hel vecka denna veckan och det var längesen annars brukar jag bara jobba 4 dagar, men det är skönt för jag vill jobba!! Dessutom slutade jag redan 13.10 igår för jag hade bara städ igår!! Tycker det är kul att göra ngt annat ibland faktiskt, städa,pyssla o fixa frukost till mina älskade jobbe vänner!!!
Jag gick till maxi igår efter jobbet, mamma ringde och sa hon blev lite sen och det var ju inte bra.. hon skulle hämta mig på maxi.. så medan jag väntade på henne blev det massa mera ner i korgen haha= dyrt!!!
men nu behöver vi nog bara små handla som mjölk,bröd o sånt ni vet :-) För frysen är full!!!
Ser fram emot lördag då ska jag o några tjejer äta räkor och se melodifestivalen :-)
Rickard åker på fredag och är borta 10dagar snyft..
Får se vad som händer idag?! kramizz!!

Ännu en fantastisk helg..

Haft lite blogg torka, men har ändå inte haft ngt att berätta så det har ju inte gjort ngt hihi..
Men denna helgen har varit så rolig :-)
I fredags efter jobbet åkte jag och Rickard hem till älskade Mia o Ralle.. Ida o Sebbe kom oxå..
Vi åt god mat som dem gjort och en tårta till efterrätt som Mia sa hon misslyckats med men jag tyckte den var jätte god var med mint choklad mumsigt!! Jag körde så Rickard fick ta några öl :-)
hela kvällen var riktigt rolig, vi tragga skit och killarna snacka sport och spelade gitarr hero..
Sedan spelade vi ett sällskaps spel tillsammans som var himla roligt :-)
tack för en underbar kväll.. Vår eller Idas tur nästa gång :-)
Mina töser!!!
I lördags jobbade jag först, sedan åkte jag hem vilade en halv timme, ner i duschen o fixa till sig.. Rickard hade hjälpt sina föräldrar lite så han la sig oxå en stund på soffan, plötsligt var klockan 17.10 och bussen skulle gå 18.. jag han inte laga nån mat haha.. tänkte vi skulle ta 17.30 bussen i stället så fick vi äta något innan teatern men det slutade med att vi tog bilen in och ställde den vid Linda sen gick vi och tog en hamburgare.. Mötte upp dem andra vid teatern, vi skulle ju se Macke i skönheten o odjuret.. Den var super bra dem e så himla dukiga!!!
Gick hem till Linda o Robin sedan och festade o tragga skit, slutade med att vi dansa loss på grand :-)
Strax kommer Linda o Robin med våran bil och kina mat, mmm vilken nyttig helg!!!! men vad trevligt med lite sällskap och att slippa laga mat!!
Hur har eran helg varit???
Puss o kram ses på stan!!

RSS 2.0