Min dag..

Idag är det min födelsedag!!

Den ska firas ikväll med lite kalas!! Är ledig idag så det är skönt!!
Helgen har varit super trevlig, festen i lördags blev himla lyckad,super trevligt! Får lägga upp bilder en dag senare i veckan!!
Igår fyllde svärmor år, vi var där hemma på lite kalas!! Trevligt!! fast jag var super trött, när vi åkte hem vid halv åtta så tittade vi på solsidan och time out sen tog det inte lång tid förrän jag sov på soffan hihih..
Tack alla för en trevlig helg, jag är så lycklig som har så många goa vänner!! Puss!

Fredag tjohoo..

ÅÅ vad jag gillar fredagar fast jag ändå nästan alltid jobbar 9-19.30 och sedan lördagen.. men jag gillar dem ändå :-)
Igår var det en jobbig dag.. visste att Elias skulle opereras kl åtta och att syrran jobbigt nog bara fick sitta i väntrummet fick bara vara en med han inne i rummet..
Mamma ringde och berättade att Bella inte fick luft att det var lite panik uppe i abisko där hon är nu och jobbar.. dem hon bor hos ringde en ambulans men det är tio mil till närmsta sjukhus som ligger i kiruna så det var bara att köra och möta ambulansen,jobbigt att vara så långt i från henne när hon behöver oss! men jag är glad att hon bor hos underbara människor!!
Allt gick bra med både Bella o Elias båda fick komma hem lite senare från sjukhusen!!!
Denna helgen är bara min hihih, fredags mys med älsklingen ikväll, fest imorgon för underbara vänner..på söndag blir det nog bara slapp och måndag kalas :-) Trevliga dagar framför sig, dem jobbiga har redan varit!!!
Trevlig helg!!! Puss!!! Min underbara syster!!!!

En väldigt..

En väldigt stressig vecka, en väldigt jobbig vecka, en väldigt närvös vecka,en väldigt orolig vecka, en väldigt rolig vecka.. Så här mycket känslor på en vecka är inte bra.. Håller bara mina tummar att allt blir på bästa möjliga sätt för alla..
Tänker på dig det vet du!!! Du är så stark och så grym!!!
Det var en bra sammanfattning på denna veckan.. Hoppas på att kunna fira ordentligt på lördag på alla sätt o vis!!!
Puss hej!!!!

Mys helgen snart över..

Herregud vem är du "Sara" varför ens lägga tid på att kommentera mitt inlägg.. vad är du avundsjuk på? Sluta läs istället Tack!!!
Igår efter jobbet åkte jag bara hem och tog det lugnt.. Vi lagade god mat och fruktsallad, tittade på handbollen.. jag gjorde lite annat i mellan haha.. sedan tittade vi på en rolig revy!! hade bara mys pys och tog det lugnt själva.. det var längesen!
Vakande redan 9 idag.. Jag kände direkt att jag vill göra ngt men visste inte vad.. Frågade älsklinen om vi skulle åka till Nova lund och titta lite, vet att han letat ganska länge efter lite grejer men inte hittat i stan.. så jag fick inte direkt nej utan kanske vi kunde åka.. sedan tog det inte lång tid förrän vi satt i bilen :-)
Hade en trevlig dag på Nova, hjärtat fyndade och hittade en hel hel! jag gick inte lott lös hem jag heller!!
Nu blir det snart handboll igen, kanske får fixa ngt lätt att äta, vi åt lunch i Lund men man behöver ngt mera ikväll!!
Åå man drömmer sig bort till värmen igen.. här var det inte helt fel att vara..
På lör ska jag ha tjejfest ska bli jätte roligt!!! Puss hej!!

Min lilla Elias..

Mamma ringde i kväll, Sofie fick åka in med Elias tlll sjukhuset.. han har svårt att andas.. han har såå litet hål i halsen.. Hoppas allt går bra, undrar vad dem gör med min lille gosse!!!
Han har varit grötig ett tag i halsen nu..
Jag ska snart gå och lägga mig och hoppas på att jag kan sova inatt iallafall!!!
Har varit riktigt duktig dessa 2 dagar.. gjort mkt nytta.. rensat skafferiet, rensat i gardroben, städat,tvättat,tränat, vi ha städat i källaren idag var riktigt skönt!!
Nu blir det jobba 4 dagar och det ser jag fram emot!!! I helgen har vi inga planer ganska skönt får se vad vi hittar på ngt blir det alltid!!
Sovgott!!!!

Haft en trevlig helg!!

Lite trött är man allt idag.. kom nyss hem från skoglösa har nanat där inatt!! Rickards föräldrar är på lyx kryssning i västindien.. inte alls avis!! Så vi hjälps åt alla att passa huset, blommorna och hunden :-)

Hade mys kväll med Malena o Micke, vi tittade på massa sport , lagade mat, spelade kort och andra spel väldigt trevligt!! När klockan tickat över 01 och vi blev trötta var det först dax för grädd krig mellan malena o micke herre gud hahah.. Tack för en trevlig helg!!
Ska ha en födelsedags bjudning i slutet av månaden ska bli trevligt, bjudit alla tjejerna på jobbet plus andra vänner och släkt.. ska bli jätte kul blir blandade åldrar!! hiihihi..
Får hoppas att många vill komma!!!
Folk har börjat fråga redan vad jag önskar mig, det är ju så himla svårt sånt haha..sagt bara dem kommer blir jag glad..
Sagt till min familj att jag bara önskar mig pengar och presentkort i klädaffärer, för vi ska till malmö i slutet på feb och då hade det varit kul att kunna shoppa lite!! Lätta önskamål va? hihi.. Sånt gillar mamma iaf :-) Hon tycker det är smidigt så får man själv köpa vad man vill ha!!
vet inget annat jag vill ha.. bara presentort!!!
Petra är dok duktig på att köpa presenter så hon får fria händer :-)
Vi ska snart hem till Petra, syrran och dem ska oxå dit så blir mysigt att träffa alla!!!
puss hej!

Helgen sviss förbi..

Då är helgen snart över igen.. men jag är ledig mån och tis så har ju 2 dagar att vila mig på haha.. ska försöka hinna träffa lite vänner och byta gardiner här hemma och lite sånt smått!!
I fredags jobbade jag hela dagen.. kom hem vid åtta då hade Rickard gjort god mat och efterrätt, var så skönt att bara bli serverad uppskattar det jätte mkt!
Igår fyllde syster 25år och det skulle bara firas med hennes lilla familj.. Hmm jag ville ju oxå träffa syster på hennes stora dag!! Så med lite sms med Andre då bestämde vi att jag,rickard,linda,robin och ida skulle komma hem till dem vid åtta.. vi hade köpt med oss lite gotte och dricka..
Jag hade fixat 2 sällskaps spel.. Vi ringer på dörren där öppnar en myskläd syster dörren och vi börjar sjunga hon blev nog lite paff hihi hon hade inte räknat med det alls tror ja.. jag hoppas hon blev glad!! Vi invaderade köket och fixade till allt gott vi köpt med oss!! Satte oss ner och bara pratade massa skit, sedan spelade vi 2 roliga spel, Det var skönt att se syster skrattandes till tårar :-)
Detta behövde hon!!! Och jag är så glad att vi gjorde detta!! tack vännerna som hjälpte mig!!!
Hade inte kunnat ha på mitt samvete att inte fira min syster!!
På dagen igår var jag och Rickard en runda på stan, sedan åkte vi till skoglösa och hälsade på.. Rickards stora syster och hennes barn kom på besök så vi hade en trevlig eftermiddag/kväll där åkte vid sex, var tvungen att hem och fixa sig lite!
camilla klippte mig blev jätte bra!!!
Nu ska vi snart på kalas till Rickard kusin, sedan ska jag hem till david och lämna hans present han fyllde oxå år igår.. fullt upp!!
Hoppas ni haft en trevlig helg!!! kramizz!!

Torsdag?

Man blir ju helt vilsen på dagarna hihi.. Knappt börjat jobba förrän de blev helgdag igen.. ganska skönt! Så jobbar man hela dagen i morgon (9.30-19.30) sedan ledig igen ett par dagar ganska nice!!
Igår kväll var vi på kalas hos syster.. var trevligt åt god mat och tårta, sjöng för henne med våra ljuvliga röster, hon fick fina saker.. hoppas hon är nöjd! Ska fira henne lite på lördag oxå med några kompisar! Dok känner jag inte för att gå ut på stan men kan ju ändra sig, är det så att syster gärna vill det får man kanske ställa upp! Annars har vi börjar köra på lite hemma mys/fest istället och det blir alltid kul!!
Snart ska vi ner till Åhus igen och bowla lite, sedan blir det middags lagning hemma hos Petra!!
Man kanske skulle ta och fixa till sig lite :-)
vad gör ni en sådan här klämdag?
Puss hej!!!

Heej!!

Skriver inte så ofta längre har bara blivit så.. Skulle varit ledig måndag och tisdag men gunilla har varit sjuk så jag fick hoppa in och jobba lite extra och det gillar jag, känns som hur mkt jag än jobbar och tar för mig blir det aldrig några pengar över och det är såå tråkigt..skulle behöva jobba en dag i veckan någon annanstans men det är ganska svårt att få ihop, och vem vill ha min hjälp en dag?!

Blev jätte glad i mån när Janne (chefen) sa att jag skulle få lite mera ansvar, fick börja med att lära mig stänga så det håller jag på med denna veckan :-) man är glad för allt extra man får göra :-)
Nu in och jobba sedan kalas hos syster!!! kramizz!!!

Foto från nyår hemma hos oss!!!!


Nästan alla orkade festa till klockan 03 hihihi!!!!!
Tack alla vänner som firade in det nya året med oss, vilken fest!!!!!

RSS 2.0