Jag 30år!

Ska man skratta eller gråta haha 30år!! Ligger sömnlös och lyssnar på stormen..flyttat mig till soffan för att inte störa Rickard! Hoppas ni andra kan sova där ute!








Firat svärmor!

Nu har jag lagt mig i sängen döds trött! Haft en trevlig kväll hos svärmor, god mat och hennes goda semla mmm som jag längtat :-) Ska sova nu och imorgon är det min stora dag 30 herre gud!!



Anton myser med favvisen!








Lyckades i år..

Yes i år lyckades jag med mina jul stjärnor men idag fick dem faktiskt åka ut hihi.. dem brukar hinna dö innan julafton haha!


Jag fick hämta ut en chokladtårta och tårtspade på maxi snällt att få present när man fyller jämt :-)



Igår kväll kom fina Ullis hit, vi åt pasta och köttfärssås, traggade skit och bara myste i soffan! Hon kallar bebis för Bosse :-) så hon retades med honom och fick sig några buffar tillbaka! Blev en kopp te och en chokladbit oxå! Mysigt att ha henne här!

Fullt upp idag! Bakar lite fall några vill komma på fika imorgon.. Inte bjudit in några för har varit svårt att planera men alla är välkomna får bli lite öppet hus!

Idag säger vi grattis till bästa svärmor! Lyckligt lottad som fått en så fin extra familj ♥ Det känns som hon får ha sin födelsedag för sig själv :-)




Härligt och charmigt besök♥

Idag kl 10 kom Malin och Erik på frukost! Längesen jag träffade dem nu, Erik hade växt så mycket på dessa 5v som jag inte sett honom kändes det som!
Jag hade ju lite resorser plötsligt här hemma som lekmatta och barnstol perfekt haha! Det har jag ju inte haft tidigare! Jag hade frågar Malin om hon hade lite gamla bebis kläder man kunde få köpa och hon tog mä massor, som hon sa vissa saker är bara tvättade en gång.. dem hinner inte använda det.. Känns onödigt.. Jag fick så mkt fint för en löjlig summa.. Så tacksam ♥








Mys hos mamma!

Idag hämtade Bella mig och vi åkte till åhus för att hälsa på mamma.. Jag hade frågat Andre om vi fick låna Ebba i dag ett par timmar.. så hon var mä och myste hos mamma! Vid 17 gick jag och lämnade Ebba och Bella körde mig hem! Var inom kvantum en snabbis bara..Legat på soffan nu ikväll och bara slappat!

Imorgon kl 10 kommer Malin och Erik på frukost sedan imorgon kväll kommer Ullis och säger hej! Där i mellan blir det nog att vila :-)







En dag i taget..

Japp nu får man planera en dag i taget, nanat gott inatt och känner mig lite pigg :-) Ska åka ner och hälsa på mamma.. Skönt att komma ut en liten runda! Rickard jobbar hela dagen sedan direkt till träningen så han är inte hemma förrän kl 20 :-/ Tack för alla söta sms♥

Redo?! Nja...hihi...




Lördagen..

Igår hade vi ganska fullt upp.. Rickard sa när vi vaknade att han behövde in till stan..jag ville hänga mä såklart men jag fick gå ensam en stund.. han skulle nog kolla present till mig :-) glömt att jag fyller 30 på torsdag man har liksom lite annat i huvudet :-) får kanske ha lite öppet hus kalas på tor fall ingen bebis har kommit eller hmm hur ska jag göra? får ta det på tor!
Vi fikade med Malena, Marie och Elli innan vi åkte hem!

Kl 17.30 hämtade vi Sofie o Johan och körde till kosan och mötte upp Linda o Robin för lite god mat innan vi gick till Mattias fest! Tyvärr åkte vi hem redan kl 21 för jag blev trött och fick lite värkar så ville bara hem och lägga mig.. skulle kanske inte gjort det för när ja kom hem o vilat ett tag var allt normalt igen.. haha!
Varit rastlös idag.. siktade in mig på att åka till mamma och få mat men dem skulle iväg typiskt.. får laga mat själv ist.. har tvättat, städat toa, vilat och är himla rastlös...








Party dax!




Fredagen..

Hade en intensiv fredag.. Fikade med Sofie o Johan! Fixade svärmors present hihi.. Var hos Marie o la lite ljusa slingor.. sedan bjöd jag jobbet på kärleksmums och fikade mä dem! När jag kom hem lagade jag god middag till oss och bara slappa i soffan!
Jag har lite problem nu att äta framför tvn men det går hihi..





snygg style va? Vatten glaset syns inte men det finns typ mellan låren haha!! Trevlig helg!

Fika gäster!

Vid lunch kom Malena, Miche och Elli med frallor som vi fikade på! Jag fick även choklad och skvaller, tack! Jätte mys att träffa dem..Elli är två månader nu tiden har gått så fort! Jag glömde ta foto på sötnosen :-( Vi sa att vi ska försöka ses lite oftare!

Jag bakade kärleksmuns idag som jag ska bjuda jobbet på imorgon! Ska fika mä dem imorgon eftermiddag! På fredagarna jobbar ju alla så då får man passa på..lovat länge nu men inte blivit av.. jag var där i tis men då jobbade bara 5st så det räknades inte tyckte vissa som inte va där..kul att man är saknad!

Jag ska fika mä Syster oxå imorgon och sen fixa håret..fullt upp! Rickard kom hem från jobbet idag vid lunch med feber stackaren han mår inte så bra :-( så nu får bebis vänta!

Ska ju inte läsa massa förlossnings berättelser men nu har jag gjort det igen haha.. Alla säger att man tillslut blir redo men jag undrar när min sån dag kommer ;-) Sovgott!

Vecka 38+5

Magbild önskades, tycker det luras lite för jag ser mycket större ut i verkligheten haha!



Nära..




Hemma dag!

Känns som typ varannan dag blir mys dag hemma, igår kväll fick jag väldigt starka sammandragningar.. jag gick och duscha och sen la jag mig på soffan.. fick väldigt ont mellan benen så jag kunde knappt resa mig och flytta mig till sängen.det gjorde så ont att gå.. hade ont varje gång jag skulle vända mig.. foglossning är trevligt haha!
Idag har det varit jätte lugnt igen! Vi får väll se hur det blir ikväll! Försöker ställa mig in på att gå över så har saker planerade på lördag om jag orkar :-)
Imorgon kommer Malena, Miche o Elli på lite fika, ska bli trevligt..
Idag har jag torkat av vaggan vi har fått låna och bäddat madrassen men lakan behöver ett litet täcke och sådant skydd man har runt om..För det har man väll på vagga oxå eller nej? Perfekt liten vagga att ha brevid sängen som dessutom gungar väldigt bra :-)

Min blogg har ökat med dubbelt så många läsare sen jag blev gravid typ.. Några som vill göra sig tillkänna, vatt kul att följa era bloggar oxå! kram

Fullt upp..

Igår var en dag där jag gick i pyjamasen hela dagen :-)
 
Idag har det varit fullt upp!
Jag åkte in till jobbet vid 9 köpte med mig lite frallor och åt frukost med några av mina jobbarkompisar! Mysigt att träffa dem! Strax innan frukost fick chefen ett samtal av Mikaela på jobbet att hennes bror dog i söndags, det är så fruktansvärt när en ung människa inte ser att det inte finns någon utväg och bestämmer sig för att inte finnas hos oss mera, mina tankar är hos Mikaela hennes familj och alla vänner, det gör så ont!
 
Kl 11 var det dax för kontroll hos barnmorskan, det visade sig att min barnmorska var sjuk så jag fick träffa en ny, det funkade bra det var bara vanliga kontroller, hjärtljuden va starka och allt såg bra ut..Jag ligger precis på toppen av kurvan och magmåttet va 38cm vilket är max innan man går över tydligen, kul man har typ 2v kvar haha! Tyckte hon sa att 80procent har ryggen på vänster sida av magen då dem skruvar sig lättare ut det hållet men min har såklart ryggen på vänster sida och det kan påverka att själva sista delen i förlossningen tar lite längre tid.. hade det varit min vanliga barnmorska hade hon nog inte berättat det då hon vet hur rädd jag är, det finns ingen plats för han o vända sig så det får bli såhära :-) Ut ska han juh!
+18kg om ni vill veta haha!!
 
Sedan gick jag upp till Ullis jobb och lunchade med henne och tragga lite skit, var så mysigt att få träffa henne! brun som en pepparkaka efter sina 4v i thailand! Jag gick i 2 affärer sen va jag helt färdig, haft mkt sammandragningar idag och känt mig som en levande vagga :-)
 
Kl 13 hämtade Petra mig i stan för en tur till Maxi, skönt att få lite handlat och hjälp med det :-)
 
Sov en timme på soffan när jag kom hem hihih!
 
Trygghansa ringde mig och ville boka en timmes gratis rådgivning, har ni trygghansa försäkringar?!
Hon skulle återkomma när vi fått bebisen.. vad har ni för tips? verkar vara en djungel?!
 
Kramizz!
 

Vilken överraskning!

Jag kunde inte skriva igår om lördagens överraskningsmiddag för mig o Rickard, jag hade liksom inga ord och när jag vaknade trode verkligen att jag drömt allt! Det började när vi firade Sofie o David, jag blev så sugen på Petras köttfärslimpa så jag ville att vi skulle äta det inom en snar framtid.. dagarna gick och för typ 1.5v sen fick ja sms om vi kunde käka det lör 19e..vi och sofie med fam.. Vi bestämde det och det var inte mera mä det! Så i lör ringer Bella o undrar vad vi ska ha på oss om vi ska vara fin klädda för Sofies Johan hade gått in för att det va fin middag så om Rickard mä kunde ha skjorta..javisst sa jag och tyckte inte det va konstigt då det va lör och Johan bara hade träffat Petra typ en gång! Jag däremot har inga fin kläder som passa så tog byxor o en topp! Bella ringde o va rastlös o fråga om hon fick komma en stund och det fick hon, jag höll på att fixa mig och hon tog över..plattade mitt hår och sminka mig..inget ovanligt heller :-) Vi åkte vid 17.45 till Petra, Robban öppna fin ingången och sa vi fick gå det hållet för Philip hade lastat massa fiske saker i vanliga hallen! När vi stampar in börjar massa människor sjunga grattis låt..minns faktiskt inte vilken..mitt hjärta stanna, tårarna spruta och jag han inte tänka så mkt..Dem första jag ser är Anna o Sandra.. Detta va inte sant.. Där va så mkt folk.. Va dem där för våran skull? Ja har sagt vi får fira oss i sommar och ja hade inte alls förväntat mig detta! Dem hade gjort snittar, middagen var så god..oxfile,fläskfile,potatisgratäng,sås o sallad! Anna hade gjort en underbar tårta, sen gotte på det! Det var en fantastisk kväll! vi fick tom ett presentkort på 2500kr på ystad saltsjöbad..aldrig varit där! Kommer aldrig kunna tacka tillräckligt för denna kvällen!














































Tack alla för en fantastisk kväll!

Tack Josse!

Josse var här igår och fikade, vi har inte setts på länge men fått bra kontakt igen när vi båda blev gravida! Hon bor ju en bit ifrån! Det blev mkt bebis snack såklart! Det var roligt att träffa henne! Jag fick fina blommor och en fin bok!

Igår var jag och Rickard hos Chrille och Malin och hämtade en vagga som vi ska få låna :-) jätte tacksam för det! Nu ska den bara städas av lite och bäddas, får se om jag har ngt att bädda den med haha..så liten juh..

Dagens shopping!

Bella skulle in till arbetsförmedlingen på möte/intervju så jag passade på att gå en timme i stan! En timme blev lagom :-) jag hittade lite smått o gott!









jätte mysig filt som Carro lura på mig inne på polarn o pyret jätte gosig o rea mä :-)


En Åhus tripp..

Idag var jag tvungen att göra ngt, hade inte ont o kände mig pigg imorse! Smsa min gamla kollega som nu är chef i Åhus om han jobba idag.. Åkte ner till honom och hälsade på..tragga skit och kollade hur han hade det! Verkligen skillnad på butikerna och storlekarna! Sedan gick jag till apoteket, ett gratis paket jag beställt var tvungen att hämtas ut i åhus! Hälsade på mamma en stund, sen var det lagom att åka hem till älsklingen! Imorgon har vi inga planer får se vad som dyker upp :-) Det ovanliga i detta gratis paketet var att det inte fanns några mamma tidningar utan bara pappa tidningar :-)



Väldigt fint men kallt!

Vilket fint väder vi har, men brrr riktigt kallt! Glad man slapp gå ut tidigt imorse!






Haft en bökig tidig morgon, vaknade strax innan 05 det var värsta livet i magen, synd jag låg i sängen och det va mörkt annars hade ja nog filmat det..helt sjukt undrar vad han gjorde! Jag höll handen där han buffade och när jag gjorde det buffade han ännu mera..va riktigt kraftigt..kunde greppa hela kroppen kändes det som! Tog ett par timmar men lyckades somna om en liten stund! Han håller på igen nu, haft lite sammandragningar men inget mera.. vem vet kan ju vara en hel månad kvar..hoppas inte det dok! Strax kommer Rickard han körde inom maxi nu när han slutat! kraam

Ska försöka sova..

Ligger på soffan, tittat lite på tv..han har bökat runt en massa i magen! Man hittar ingen skön ställning direkt.. Älsklingen gick och la sig vid 21 han ska upp 02.45.. han ska köra till malmö nu tre nätter i rad..Det vågar jag inte säga till mamma :-) hon är lite nojjig hihi! Skönt för han slutar vid 11.30 då har jag ju inte varit uppe så många timmar :-) Jag vet att det finns andra jag kan ringa om det skulle vara ngt akut! Foglossning nu ganska ordentligt, inget skönt..idag har jag haft så ont i ljumskarna att jag skippade min lilla promenad..hoppas det känns bättre imorn! Vart kom kylan ifrån? brr..den ökade kraftigt idag..svin kallt nu! Imorse var Jenny här på frukost jätte mysigt, hon hade mä en passande present oxå gulligt! sovgott!


ops!



Gud, läs dem sista raderna.. Mamma gick över 3veckor med mig och Ingrid typ 12dagar med Rickard haha hur ska detta sluta?!

åååå..

Hade bestämt att vi skulle ha vaggan som vi alla haft och som Ebba hade senast men idag när jag fick hem den ser vi att den är förstörd och att den inte går att använda..den har stått i ett garage länge nu.. Den var inte fräsch alls.. hade ju tänkt att ha den i vårt sovrum och den hade vatt lätt att flytta på om man velat ha den i något annat rum.. hmm får tänka om.. Hade ju velat ha en söt vagga!
Idag har jag bara varit hemma och vilat mig efter helgens fest :-) Gjorde god middag till oss idag som vi nyss käkat..pannbiff, potatismos och svampsås.. Så skönt med Rickard han är verkligen underbar, han förväntar sig inte att maten ska vara klar när han kommer hem, han förväntar sig inte ens att jag tagit upp mat ur frysen, han tycker inte att jag behöver göra massa här hemma han är så underbar! Sen fixar jag o grejar såklart ändå! Jag sover på eftermiddagen och det är så skönt! Verkligen vatt en slapp dag idag! Imorgon vid 10.30 kommer Jenny med frallor, ska bli mysigt! Kul med fika gäster! kram

Lördagsmys!

Igår hade vi fint besök av goda vänner! Mia, Rasmus, Ida o Sebbe.. Var våran tur och jag ville bjuda hem innan bebisen kommit! Vi bjöd på morotssoppa och vitlöksbröd till förrätt gillar den soppan! Sedan blev det fajitas kyckling med pitabröd/tortillas, massa grönsaker o såser! Efterrätt blev Johans Daimglass tårta som jag o Bella gjorde i tor! Dem åt så tror dem gillade det! Ida ville ha receptet på soppan och Mia på glassen så va nog bra betyg! Vi spelade spel och hade mysigt! Killarna badade tunna 2timmar då passade vi på att kolla på gamla foto o videoklipp, tragga bebis snack och bara mös! Trivs så bra mä dessa människor!















Tina o Milla!

Haft en jätte mysig förmiddag med två goa töser! Vi åt lite frukost och traggade lite skit, mkt bebis snack blev det! Lilla Milla hade en present med sig som dem köpt i Åhus!


Det är första gose djuret hihi! Jätte tuff! Solen sken och vi blev sugna på en liten promis då sa Tina att det var ju synd att jag inte tog med min vagn! Det var bara att ta bort plasten från min och prov köra den, jag körde mest såklart utom förbi mina grannar då kanske dem trott att jag redan fått bebis :-) Den kändes lätt och smidig, tina blev oxå lite förälskad hon har själv en urban jungel! Det blåste kallt men vi gick 45min sen orkade inte mina ben mera! Sov en tim när dem åkt hem! I eftermiddag har jag strykt bebis kläder o tvättat lite.. ångrar jag köpt så mkt i st 56 nu när vi väntar en jätte bebis haha!



Smsa Petra o fråga om dem ville spela lite kort så vi ska strax dit!
Trevlig helg!!

Frukost dax!

Väntar in mina frukost gäster som idag är Tina och hennes lilla Milla som föddes 20nov om jag inte minns helt fel! Skönt med lite fika gäster, tragga lite, gosa och kanske gå en liten promis! Sen blir det nog att vila.. Kul att så många gissat, får jag gå tillbaka sen och titta :-) Alla tror på jätte bebis, några va lite snälla hihi! Min barnmorska sa i tis att han är lång o ganska stor och det skrev jag ju på facebook så det han säkert ni se innan ni gissa! 31jan är min 30års dag, vi vill ha egna dagar men vi får väll se :-) Mamma köpte en jätte fin mössa till lillen som hon hittade i åhus, super fin den får han åka hem i :-)



Gissa!!

Mina läsare kan ni inte gissa vilken dag ni tror våran kille föds och hur stor han är? Hade varit kul och se sen vem som har rätt eller kommer närmst :-) Jag har BF 2 feb! Gissa på!!



Grattis Sofie, David och Elis!

Ja o Bella bjöd Sofie på fika hemma kl 15, mamma kom oxå! Sofie önskade kokostoppar haha bara att fixa det! Kl 17 var det kalas hemma hos Petra det blev tacos buffe och tårta! Sofie ville inte ha kalas men hon gick gärna på kusinens kalas hihi.. Så hon fick tårta idag iallafall lyx! Kärleksmums,morotskaka o kokostoppar









vi hittade en jätte kul T-shirt till David..





Fint besök!

Syster är hundvakt till lilla Vega!





Ensam måndag..

Idag började Rickard jobba igen efter att han har varit lite ledig! Alltid skönt att ha han hemma! Jag åkte till maxi med Petra i eftermiddags, jag o Bella skulle baka morotskaka idag..mmm den blev jätte god! Så blev lite till frysen! Mamma ringde när jag va på maxi hon ville bara kolla hur det var med mig, om det nu går så är hon mera närvös än vad jag är hihi.. När Petra släppte av mig hemma så kom mamma hit :-) Jag var helt slut efter maxi haha! Haft lite ont ikväll i magen, duschat varmt nu så får hoppas det går över..men är bara att vänja sig vid kraftiga samandragningar tror jag ;-) imorgon bitti är det dax för barnmorskan, vi får se vad hon säger! Trode det va slut med blod proven men tydligen dax imorn igen..:-/Nu ska jag fortsätta att kolla på tv :-)

Mums!

Lite impuls middag hos fam Kempner idag, bakad potatis och fruktsallad sjukt gott! Bella var här och bakade kärleksmums med mig i eftermiddags :-) vi ska fortsätta baka imorgon, får ha lite gott i frysen :-) Har många dejter i veckan trevligt..



Trevlig lördagsmys!

Igår var vi bjudna på middag hos Johan och Sofie! Johan hade fixat middag för Sofie som fyller år på tis men som inte vill ha kalas, han hade även bjudit hem två vänner till dem! Sofie visste inte vilka som skulle komma..Johan hade gjort en mycket god kyckling gryta och italiensk glass med daim! Den glassen var så himla god ska se om jag lyckas göra den mmm!! Ebba, Elias och Johans ena son var oxå mä..Dem lekte jätte bra alla tre! Bella o My hängde oxå på! En trevlig, lugn och mysig kväll!











Sötisar..

Igår kväll var vi hos Rickards föräldrar på middag, Anton vill gärna göra som lilla Elli.. Han är så rolig, han ville oxå ligga i en liggdel, dricka välling och sedan skulle vi bära upp honom, slå han lite försiktigt på rumpan så han kunde rapa hihi :-)



vaggar fram..

ikväll kom jag på mig själv att jag börjat vagga mig fram nästan, ikväll har jag haft full rulle i magen och det känns som han fixerat sig.. haft ett väldans tryck neråt idag.. får se vad barnmorskan säger på tisdag! På den känslan jag haft och har gogglat på fick jag fram fixering och foglossning.. har haft lite mer ont än vanligt mellan benen idag :-/ Fått tips idag av en vän ang förlossningsbrev osv.. Jag tänkte inte skriva ngt för vet ju inte alls vad ja vill ha för smärtlindring, men det finns så mkt annat man kan skriva och jag ska nog göra det eftersom jag är så rädd! Snart dax att packa väskan mä även om det kan bli många veckor innan det blir dax :-)

överraskning..

Ikväll har jag o Marie överraskat Sandra på hennes 30års dag! Jag hade fixat med Sorin att han skulle se till att dem va hemma 18.30 när Marie slutat, Sorin hade sagt till Sandra att han kom 18.30 till dem..Sandra ringde Sorin o sa att hon o barnen käka på stan och kom nog inte hem förrän 19..Sorin öppnade för oss hemma hos Sandra, vi han duka, tända ljus, ta fram kakorna och värma pajen.. När vi hör att Sandra o barnen kommer och öppnar dörren så sjunger vi med våra ljuvliga stämmor :-) Tror Sandra blev glad för det var meningen! Hade köpt med lite presenter oxå! Cornelia va oxå med men lyckades inte fånga henne på foto..











Hämtat våran fina vagn idag..

Kändes lite konstigt att hämta vagnen och bilbarnstolen idag :-) men nu står den här och väntar! Tack fina svärföräldrarna för vagnen ♥



Bilder från nyår!

Får bjuda på några bilder!!

























Pizza dag!

Alla käkar pizza idag läste jag i tidningen och vi var inte sämre vi..fast jag gjorde egen :-) Vi har bara slappat idag va hemma 03.30 inatt så var döds trött idag! festen igår var super trevlig får bjuda på bilder en annan dag! Godnattis!



RSS 2.0