Tack Mammi

Idag kom mamma när hon slutat o hjälpte mig att putsa fönsterna, vi tog allt utom uterummet dem får vi ta i helgen eller ngt :-) Hon hade Elias med sig o han tyckte inte detta va jätte kul så fick underhålla han oxå lite :-)
Skulle behöva mamma här mera :-) Hon städade fläkten o vask osv, tack snälla mamma!
Pappa o dem kommer ner på tor om en vecka och stannar över påsken så man vill ha lite fint här såklart! Vet dok inte hur ja ska hinna men ledig på måndag så får väll städas då oxå, bäddat rent i gästsängarna iallafall..
Nu har jag lagat pannbiff o potatismos mums blev det!!!
Skulle träffat sandra o svante idag men han va sjuk så vi fick skjuta upp vår dejt så tråkigt när vi äntligen bestämt men vad gör man :-( Hoppas vi får till det efter påsk, vill verkligen träffa dem och mår lite dåligt över att det va så längesen vi sågs, har några vänner tll som det va så längesen men vad gör man? ja hinner inte med o känner inte för att alltid själv fixa o bestämma o fråga om man ska ses.. ibland känner man att man inte räcker till :-/
Kramar!

Ingen blogg lust alls :-/

Min blogg lust är borta, har inget kul att dela med mig av och vet inte vad jag ska skriva :-(
Helgen har varit toppen bra och vi hade en riktigt trevlig lördag här hemma, och firade Bella med Kinamat,skumpa,charader o singstar :-) Vi åkte vidare till  Mattias sen och hade följe med dem in på Grand! Hade inte så roligt på grand denna gången.. va inte så mkt folk ute som jag kände..
Helgen blir det bara slappa slappa, kan behöva det varit väldigt mycket nu sista tiden.. har dö ont i halsen oxå o känner mig så slö, vilat hela dagen nästan men nu ska jag snart åka in på möte på jobbet,typiskt att det hamnar på sin lediga dag men men!!
Fick tillbaka en bra slant på skatten det känns jätte skönt, Rickard oxå så ngt kul ska vi väll kunna göra i sommar!!
Kramizz!

GRATTIS ÄLSKADE SYSYER!!!

Grattis underbara syster på din 21års dag! Ikväll ska vi fira dig med mat,bubbel o dans natten lååång!!! Ska göra mitt bästa för att du blir nöjd med din dag!!!
Aldrig tråkigt med dig!!! Pussen!!! Love ya!

Håll tummarna!

Fick sms från systrarna nu att vi ska hålla tummarna för Sofie idag på dem sista testerna och att hon får ett positvit besked så hjälp mig med detta snälla <3
Hur ska jag hinna få ordning här i huset tills lördag då vi ska fira bella här med lite fest? Jag jobbar ju idag,hela dagen imorgon och sen lör till kl 14.30, idag börjar jag vid lunch men jag måste in nu och köpa presenter :-/ Puh..känns stressigt.. men men!! Här är allt annat än rent kan jag säga, här är inte så stökigt men skitigt :-/ blää hatar det!
Ha en bra dag mina vänner!!! Kramar!

Mätt o trätt..

Japp nu är jag en tröttis, nyss käkat god mat jag gjorde snitzel mums blev det! Rickard kommer snart hem från träningen då får han oxå lite mat! Orkade egentligen inte laga mat men vad gör man när man redan tatt upp kött som måste tilllagas :-/
Idag skulle jag varit ledig men fick jobba 8-13 då vi hade mycket varor att packa upp! Vi fyllde inte på så mycket igår direkt för vi hade lite kvälls jobb igår när vi stängt.. vi skulle torka alla hyllor o dem flesta flaskor skulle hoppa ett eller flera steg då vi skulle göra plats för nyhet så det va fullt ös!!!
Imorgon börjar jag 12.50 men ska åka in tidgare och kolla lite presenter till Bella inte hittat ngt så wow ännu hoppas göra det imorgon!
På lördag ska jag,rickard,linda,robin,bella o marie ha lite fest här, bella kommer lite senare för hon ska äta på Barbko med Petra o dem! Vi får klara oss utan henne lite själva först,men hon får skynda sig hit ;-) bella fyller ju år på lör därför vi ville göra ngt, någon mera som är sugen så är det bara att höra av sig :-)
Sofie o Bella är i göteborg, dem åkte igår morse, dem har haft ett tufft schema.. eller ja sofie har haft såklart men bella har vatt med henne hela tiden! Dem ska stanna till imorgon kväll så 3 dagar med massa undersökningar,snack med olika läkare,sjuksköterskor,tatt jätte mycket blodprov,gjort 2ultraljud,snackat med patientkordinatorer o kurator..imorgon blir det olika styrketest o ekg.. Ni som inte vet så genom går sofie resan för att få en ny lever!

Min lediga måndag..

Idag har jag varit väldigt duktig om jag får säga det själv..
*Tvättat
*dammsugat
*städat toa
*fixat disken
*stooor handlat på maxi
*bakat pollymuffins
*bakat klibullar, mumsigt bullar att äta till frukost
*lagat en ny kycklingrätt, hittat ett recept på nätet! Kul att prova ngt nytt!!!
Nu soffan, lång jobbe dag imorgon 8.30-22 minst tror jag..

Kalas..

Kom nyss hem från kalaset där vi firade Philip som fyller 19 idag och Bella som fyller 21 på lördag!
Vi fick riktig söndags mat, helstekt kalkon bröst, gräddsås,potatis o massa goda tillbehör mmmm!
Sedan daim tårta till efterrätt!!
Philip fyller 19år känns helt galet..
Dok har dagen inte varit så som jag tänkt mig, visste sofie o hennes familj inte skulle komma på kalaset för barnen har varit magsjuka så det visste jag men att sofie skulle behöva åka in till sjukhuset i eftermiddags visste jag inte :-( Hon har högfeber o haft några dagar nu, det är verkligen inte bra för henne :-( hon som ska till Göteborg på tis, undrar om hon kommer kunna åka! fick sms av henne innan hon hade inte fått träffa någon läkare ännu men hade iallafall fått en säng.. dok inget rum utan hon låg i korridoren :-/ Hoppas hon fått ett rum nu!! Det gör så ont i hela mig allt detta med min älskade syster!!!! Jag kan inte förstå hur sjuk hon är..
Igår kväll hade vi mys hos Rikard vi grillade,spelade spel o hade jätte trevligt! Blev lite stressigt för blev impuls planerat o Rickard( min skyttekung) mål igen ;-) kom hem från sin match vid fyra o jag hade jobbat, så vi fick inom Maxi o handla kött påvägen dit, hade Carro,linda o Robin oxå med oss i bilen :-)
Skulle möta Mia o hennes vänner utanför Grand, när ja nästan va framme o ringde henne hade dem inte åkt från förfesten, Rickard snäll som han är körde o hämtade Mia o två av hennes vänner o körde oss till grand, ja låg nog efter lite där kände jag hihih, va super kul att träffa Mia!!!

LÖRDAG!!

Igår kväll efter en lång dag på jobbet (8-18.30) åkte vi hem till Ingrid o Gert på fredags mys! Vi fick god mat och trevligt sällskap! Marie o Anton var oxå där!!
Jag va dok jätte trött, va hemma runt 22 då la jag mig direkt o somnade bums! Rickard fick sms av Törnkvist men då sov ja han undrar om vi ville vara med o hitta på ngt ikväll så vi får väll se vad dem tänkt sig! Grabbarna får väll planera :-)
Nu ska jag ta mig till jobbet ska jobba för albin idag som hade en match han gärna ville spela!!
Trevlig helg mina vänner!!!

Mys med mamma!

Haft en mysig eftermiddag med lilla mammi! Vi åkte till solhaga,mio och lite andra butiken och kollade lite! Sedan åkte vi till Åhus och köpte fika sen hem till Mamma och snackade lite skit drack te och åt en kaka :-)
Vi åkte ner i byn och solade en stund, inte gjort det på jätte länge! Satt o kollade resa innan idag man blir så sugen, så fick lite sol idag iallafall hihih!!
Mamma till vänster hihih :-)

En ledig torsdag..

Haft det skönt idag på förmiddagen, tvättat lite, fixat med disken o sen bara tatt det lugnt en stund nu! Mamma kommer o hämtar mig när hon slutat strax efter två jag ska följa med henne på lite ärende!
Igår hade jag utvecklingssamtal med chefen vi har det en gång om året då vi verkligen sitter ner o snackar om allt, vi traggade över en och en halv timme haha! Det gick bra med allting han har lite mål för mig som han vill jag ska uppfylla innan detta året är slut så det är bara att kämpa på!
Igår när jag kom hem såg Rickard lite hängig ut han hade ont i halsen o kände inte sig så kry, han ville ha varm choklad så vi gjorde det till kvällsmat och lite ägg mackor :-) Lite dagis mat hihi, blev grädde oxå till chokladen gud såå gott!! han gick o la sig tidigt o jag satt uppe o kollade på mina program hihi!!!
har inte så mycket planer för helgen ska jobba för Albin på lördag och på söndag ska vi på kalas o fira Philip o Bella :-) bella fyller nästa helg så vi får fira henne lite då oxå :-)
Nu ska jag fixa mig i ordning lite!!!
Kram på er!

Så fel det kan bli...

Hmm folk bara snackar herre gud så fel allt kan bli..hahaha!!!! Ibland undrar man alltså... :-/

Mello finalen!

I lör började dagen med lite städ o fix, Rickard åkte iväg och spelade match och jag åkte en runda till stan! Min skyttekung hihihi kom hem vid 16 dem vann och han gjorde två mål roligt :-) Sen på kvällen hade vi underbara vänner här! Peter o Ullis kom och åt tacos med oss och snackade lite skit, va mys att äntligen träffa dem! Lite senare kom Linda o Robin oxå, vi dukade upp massa gotte och gjorde oss klara för finalen!! Jag hade Loreen och Danny som mina favvisar, gillade även David Lindgren en hel del, men visste han inte skulle vinna, men han är bra o söött!!
Vi gjorde även tips om i vilken ordning alla skulle komma, jag hade 4 rätt o vann :-)
Tack för en underbar helg!!!! <3

Hahah Rodney tillbaka..

Jaha då var Rodney tillbaka i bigbrother, tror ni har stannar i huset länge eller han gör det som en kul grej en vecka typ? det var nästan 90 procent som röstde ja för att han skulle stanna i huset roligt! jag gillar Roddan, han är riktigt skön!! Eller vad säger du Linda?! ;-)

VEM VINNER IKVÄLL?

Spännande med final ikväll, fast igentligen tror jag inte det blir jätte spännande men vi får se :-)
Vinner Loreen,danny eller david är jag super nöjd annars ska vi inte prata om... :-/
Snart kommer Ullis o Peter maten e snart klar :-) Linda o robin kommer lite senare då dem jobbat idag!!
Vi får se hur denna kvällen slutar!! Ska bli så trevligt! puss

Bara trött..

Varit jätte trött om kvällarna denna veckan :-/ typ gått o lagt mig vid halv tio.. somnar direkt.. Nu har jag två monster pass framför mig 9-19.30 både idag och imorgon!
Igår fick jag lossa öl för första gången, kul att göra ngt nytt men det va ganska svettigt haha!! Kört in öl i butiken har jag gjort någon gång innan :-)
1april är det dax för massa nyheter att komma in i vanliga varvet, det är massa fix och förberedelser som börjar nu inför detta, vilka ska tas bort, hur många kommer nya, vart ska dem vara, nya platser,nya prislappar, det är massa att göra blir lite kvällsjobb nu i mars för att fixa! jag har fått stora äran att hjälpa Daniel med rött vin så det är vårat huvudansvar!! Ska bli kul att vara en del i gänget liksom!
Igår köpte jag nya kläder för mitt presentkort på vero moda jag fick när jag fyllde år.. hade vår känsla igår och blev shopping sugen.. idag vakande man till snööö!!!
Nu ska jag snart in till jobbet!!! ha det så bra idag!

vem ska vinna?

Vem ska vinna på lördag? Schlager nörd som man är? Tur att man ska få titta på finalen med andra schlager nördar hihih.. Linda,Robin, Ullis o Peter kommer hit ska bli himla trevigt!!!
Va längesen jag träffade Ullis o Peter en hel kväll liksom, springer på varandra ibland bara :-)
Sovgott mina vänner!!

Snyft..

Usch igår var det en tråkig dag, många av våra älskade fiskar är döda :-( Dem stora oxå..
Dem sover ju längst ner längst bort under vintern där är en pump som gör att det inte fryser där nere, var inga problem förra vintern, men i år känns det som dem inte rikigt gått i ide.. vi har sett dem simma runt osv.. igår såg det väldigt konstigt ut så Rickard gik ut o kollade o då låg 4-5st av dem stor fiskarna döda o fast frusna uppe vid ytan vet inte vad dem sysslat med för det är inte fryst längst ner i dammen.. väldigt tråkigt iallfall och vi kan inte ta bort dem förrän isen är borta :-( usch, väldigt tråkigt faktiskt!!
helgen var himla trevlig, Rickard va iväg hela dagen med fotbolls grabbarna! Anna frågade mig på jobbet om vi skulle hitta på något så jag åkte hem till henne, vi drack lite vin och snackade om allt! hennes kompis joel kom oxå o fick vara med i tjej snacket haha!! Blev en runda på grand o dans natten lång!!!
Snart hämtar sofie mig då ska vi på en liten road tripp upp i skogarna ;-)

Lördag..

Det var roligt att 6st läser min blogg, tack!! Ville ha nån ny blogg att följa men ingn av er som skrev kommentar  på förra inlägget verkar ha någon blogg.. Annika? vilken Annika? nyfiken!!!
Nu ska jag strax ta bussen in till jobbet, har inga planer på resten av eftermiddagen/kvällen får se vad som händer! Rickard ska träffa fotbolls killarna o se fotboll o ta en öl på olearys kl 14 sen vet han inte mera vad som händer, han kanske är hemma kl 17 eller drar dem vidare så kanske han e hemma mitt inatten vem vet :-/ haha!
Igår kväll var Marie o Anton här på lite fredagsmys! Vi åt tacos o busade :-) Mysigt!!
Ha en trevlig helg mina vänner!!

Vilka läser..

Vill veta igen vilka som läser min blogg.. snälla söta rara ni!!!!

Mamma!

Idag fyller kära mamma år vi ska ner där ikväll och äta lite mat o fira henne ska bli mysigt!!
Jag är ledig idag inte gjort så mycket mer än tvättat, tittat på lite inspelade program och vatt med sofie o fixat mammas present!!
Sagt till Rickard att vi måste stor städa här en dag snart innan jag får panik, alltså städa o rensa i alla skåp osv.. iallafall börja med något rum! Tror det blir på söndag! jag vill inte ta tag i detta själv!
15mars har vi bott här i 2 år gud vad tiden går fort!!!
Partymen jag fick av Bella i julklapp är helt underbar jag har aldrig någonsin fått så mycket komplimanger att jag lukar så gott, tom folk jag inte känner frågar vilken parfym jag har, när vi är ute o fester kommer tjejer fram å lukar på mig haha, idag mailade Malena mig o frågade vad parfymen heter.. den är underbar..
Lancome tresor midnight rose, lite speciell men jag älskar den o många andra oxå tydligen!!
Igår kväll stannade jag o Marie på jobbet ett par timmar och packade upp massa nyheter, så kolla in hylla 25 när ni är i butiken nästa gång den är längst ner efter det röda vinet, där står allt från 60-500kr både rött o vitt, plus att det kom massa alkoholfria äppelmustar som brukar vara såå goda!! Lite öl kom oxå men är inget för mig ;-)
Puss!!

RSS 2.0