VI SKA BLI TRE!!!!

Japp, jag har inte bara käkat för mycket på semestern jag är gravid, jag kan inte riktigt förstå det ännu faktiskt även om jag redan fått en mage.. Jag är i vecka 15 och bebisen beräknas komma dagen innan min 30årsdag!
 
Jag och Rickard är så himla glada, vi har försökt ett tag men det har inte velat sig riktigt, kanske det oxå beror på min rädsla som har med allt inför detta att göra!
 
Det har varit jätte svårt att lura alla genom att låtsas festa hela sommaren.varit mycket fester, möhippa,bröllop, 30års fest, midsommar, grillparty..men jag har lyckats hålla mitt alkoholfria rosevin i min väska o bara fyllt på efter hand  när ingen såg :-) Varit svårt! 
 
För ett par veckor sedan fick vi lyssna på hjärtljuden hos barnmorskan det var en häftig känsla, först då gick det nog upp för Rickard att detta var på riktigt!
Nu ser vi fram emot ultraljudet, hoppas kunna få reda på vilket kön som bor i min mage då vi tycker det hade underlättat lite att veta så man kan förbereda lite :-)
 
Jag mår jätte bra och har gjort hela tiden, bara varit så himla trött, och mina prov svar sa oxå att jag har järnbrist.. så det ska jag försöka ändra på nu, kommer äta järntabletter från vecka 20.. Nu ska jag försöka äta mat med massa järn!
 
Vi är så lyckliga! 
 
 

Det blev visst grill med goda vänner..

I lördags hade vi inget planerat efter att jag slutat jobbet och Rickards golf tävling var över jag handlade hem lite tacos och tänkte vi kunde äta det o bara slappa!
Vid kl 16 drar värsta sms rundan runt och törnkvist tyckte vi kunde grilla o spela spel, viss vi va på såklart tacosen kunde vänta! Vi skulle vara här, men sen passade Marie pysen ( Rickards föräldrars hund) så hon undrade om vi inte kunde vara där, det va 33 grande i poolen oxå och dem ville bada! Så vid 17.30 va Rickard hemma vi packade lite saker körde inom maxi o handlade lite sen va vi i skoglösa vid 18.30, blev en trevlig kväll, va hemma strax innan tolv!
 
Imorgon ska vi fixa nya pass fall vi blir res sugna vecka 35 när vi ha en veckas sem! Får se hur det blir inget bestämt ännu!
 
På lördag ska jag äntligen få äta räkor/kräftor så sugen.. frågat några tjejer som ska göra maj sällskap mm mums! Blir lite knytis tänkte jag så får höra av mig till dem andra o se om de vill fixa ngt gott till skaldjuren som alla själva tar med <3
 
Ikväll blir det tacomys hihih puss!

Fusk..

Nyss smörjt älsklingen på ryggen och skivat vattenmelon till honom, han stack nyss till stranden han va där igår oxå själv ska jag ta mig till jobbet snart! Det känns verkligen tufft att jobba dessa dagarna när det är sommar ute för första gången i år typ..(Även om ja älskar mitt jobb) dessutom va jag bara ledig i mån och jobbar nu full vecka vilket jag inte brukar göra, brukar ha en ledig dag till men inte denna veckan såklart, nej då inte bitter :-/
Jag som älskar solen!! Men glad för alla andra som har semester såklart!
 
Igår kväll hade jag dejt med Ida h, linda o syrran vi satt på bagels och snackade skit inte träffat Ida på jätte länge nån av oss så det va jätte mysigt vi snackade om allt det kom upp båda roliga saker och saker som va väldigt tråkiga.. Hoppas vi kommer hålla bättre kontakt med Ida när dem flyttat in i huset och fått ordning på saker o ting!
nej jag får väll palla mig till jobbet!!! Kramizz!!
 

Bio och middags mys!

Vi ska strax bli hämtade av Petra o Robban blir lite mat på stan och sedan har jag och Petra bestämt att vi ska se den svenska nya komedin cockpit tror jag den hette :-)
Vi bestämde det igår kväll när vi va där och grillade.. Hoppas filmen är rolig!!
 
Josse, du vet allt sånt du gillar och jobbar med är det värsta jag vet.. sprutor, nålar,blod,kvinnor/män i vita rockar haha :-/  men tur att någon vill jobba med sånt, du är grym :-)
 
Syrran med fam kom hem inatt å vad jag saknat dem hoppas få träffa dem imorgon, dem har varit på cypern 2 veckor..fuskisar!
 
Trevlig helg mina vänner!!
 

Hemskt..

Att ha forbier mot ngt är hemskt, jag har det själv mot en del saker, man kan inte förstå någon annan hur den känner eller hur det mår, men har man ingen själv så kan man verkligen inte ens uttala sig om det heller, att skratt åt en är typ som att pissa på en..Man gör det bara inte blää.... Ibland skäms man över sin forbi fast man vet att man inte kan hjälpa det.. Det är ingen som skrattat åt mig just nu men vet när man va mindre kunde man få ett skratt rakt i huvudet..
 
 

Semestern över..

Japp imorgon börjar allvaret igen, klockan ska ställas på 06.30 och jag börjar med en låång dag..( har ju det oftast) Idag lagade jag spagetti o köttfärssås, tillbaka till vardagsmaten så jag kan ta med mig matlådor! Hoppas på att rickard ska sköta maten/städningen nu då han är ledig 3 veckor till..:-)  jag handlade hem en hel del idag iallafall!!
Ikväll efter maten stack han ner till Åhus och bowlade med några fotbolls vänner, själv får jag lägga mig i tid idag så jag orkar upp!!
 
Krammiz!!!!

Helgen..

Oj vad tiden går fort helgen bara flög förbi.. I fredags körde vi till Eko behövde lite sånt dom dem här där hihi..tvättmedel,städsaker,toapapper och sånt kul.. Rickard körde till sina föräldrar och tvättade bilden och så.. På kvällen hade vi inget bestämt först men jag hade tatt upp färs till tacos för vi va sugna på det, först fråga Linda om vi ville mä dem o äta i stan sen frågade malena oss typiskt men vi kom på att vi kunde bjuda hem Ingrid o Gert på lite tacos så det gjorde vi, dem kom hit vi åt och spelade kort.. jag gjorde en jordgubb och rabarber smulpaj oxå vatt sugen på det länge, fick lite rabarber av grannen :-)
 
I lördags gjorde jag inte så mycket.. Bella o Mattias kom hit på lite middag sen körde mattias hem och fixade lite inför kvällens fest.. Bella och jag gjorde oss fina, va på toan flera timmar typ så Rickard fick gå ner i källaren o fixa sig hihih.. Vid 19 var det dax att inta festen :-)
 
 
 
 
 
Mina bilder vill inte som jag vill så får räcka med dessa sålänge...
 
 
 
 
 
 
 
 

Eskilstuna!

Imåndags när vi vaknade hade vi fortfarande inte bestämt vad vi skulle göra på våran gemensamma semester vecka.. såg på facebook att pappa och kristina va hemma från sin mc semester jag fick ett ryck att vi kanske kunde köra dit, jag ringde och kollade läget och pappa tyckte det varit jätte skoj! Vi funderade och typ en timme senare satt vi i bilen på väg upp.. 50-55mil..
Vi kom dit vid 18.30, då bjöd dem på grillat mums..satt uppe och snackade och tittade på tv bara.. vi fick låna Ellas rum hon va hos sin mamma.. på tisdagen körde vi till ett köpcenter och shoppade lite, pappa visade vägen dit sen gick vi själva där och hittade lite till oss :-) Alltid kul att komma till andra ställe och shoppa! Vi hade sagt vi skulle äta hemma vid 15-16 då hade Kristina gjort jätte god mat och efterrätt.. På kvällen kom kristinas ena dotter Emma och hennes kille och hälsade på då blev det mat igen, 2 olika pajer gjorde vi en med räkor och en med skina, vi orkade igenligen inte äta mera men fick göra dem sällskap :-)
Vi såg en film och bara tog det lugnt! På onsdagen körde jag och Rickard ner till stan och kollade läget ville visa han hur det såg ut där nere, jag shoppade lite till :-) vi fikade och bara kollade läget!
 
Åt kvällsmat hemma hos pappa sedan körde vi en runda och visade Rickard vart pappa bodde innan där jag brukade vara och vilken sjö vi brukade bada i,det blev jätte fint väder på kvällen så vi stannade och åt en jätte god glass påvägen hem mums.. synd vi inte haft bad väder varit mysigt att få sola o bada i sjön!
På torsdagen körde vi hem efter frukosten! Va jätt mysigt att få hälsa på pappa och han har verkligen träffat en helt underbar tjej!!
 
 

Farfar!!

Idag skulle ÄLSKADE Farfar fylla 75år, han togs bort från oss alldeles förtidigt och hastigt, tänker på honom
väldigt ofta och varit extra mycket nu i veckan när vi varit och hälsat på pappa för pappa blir mera och mera lika farfar!!!
Vi saknar dig jätte mycket farfar, hoppas att du vet om det! kramar!!

Bröllopet Mia o Rasmus!!!!

I lördags gifte sig våra fina vänner, vi åkte hem till Ida o Sebbe för att sedan åka vidare till Frida o Mattias på en liten drink innan det va dax att vara på näsbygård kl 17 för att möta upp brudparet och dem andra ca 95 gästerna! Det var en jätte rolig bröllops fest, den innehöll allt man kan tänka sig det va så himla roligt! Det va många fina tal och många tårar blev det känslig som man är men jag va inte ensam, det var dans,god mat,dricka och allt va helt perfekt, Deras vänner hoppas vi att få träffa igen helt underbara!!! Grattis Mia o Ralle!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en helt magisk kväll!!!!
 
 

Bilder från förra veckans strand besök..

Heej! varit borta några dagar och ligger efter med bloggen, men ni är ändå så tråkiga och inte kommenterar så då kan jag vara tråkig med mina uppdateringar haha!!! En dag förra veckan va jag på stranden 2timmar typ sen blev det kasst väder igen, ändå gången på stranden på min semester ska bjuda på ett par härliga bilder som jag glömt att visa er..
Det började med att Elias blev ner grävd, glömde att fota det, sen ville Anton oxå så Elias hjälper till..
Så söta!
Hihihi..
Fina Ebba som fyllde 2 år i tis, och det firade hon på cypern..

tråkar..

Mmmm haft en ganska trisst vecka bara små saker som livat upp den imellan åt :-/
Jag hoppas nästa vecka blir bättre då är Rickard oxå ledig iallafall.. Han har jobbat 05-14 dessa 2 veckorna, vilat när han kommer hem och lagt sig vädigt tidigt..så vatt för mycket ensam tid för min del..
Får se vad nästa vecka bjuder på hade det bara vatt sol hade allt vatt mkt roligare o jag hade vatt gladare haha!!!
Ser väldigt mycket fram emot morgon dagen iallafall BRÖLLOP!!!!! 

Heej..

Heej alla glada!
Igår vaknade jag av att det inte var ett moln på himlen, bestämde mig fort för att åka till stranden mötte syrran o barnen på kvantum 9.30 handlade fika och stack ner och la oss, jätte härligt! Mamma kom, Marie o Anton kom! Jätte skönt! Hade bestämt med Sanra o Nellan oxå att dem skulle komma ner, men dem dröjde Sanra hade fått problem med bilen! Massa folk på stranden äntligen, men lyckan varade inte så länge vid tolv blev det kallt och hela himlen va täckt av moln brr.. Sofie o mamma åkte hem.. jag han träffa Sanra en stunde dem han fika och så sen började jag frysa brr.. Åkte hem med Marie o Anton.. kunde man inte få en hel dag på stranden! Blev inte som jag tänkte mig alls :-/
 
Jag o älsklingen kollade resor i tis kväll och tänkte vi sticker iväg på en sista minuten på måndag, jag började närmligen med en ledig dag så vi hade hunnit det, men ser att våra passa gått ut idagarna suck, avgångarna va tidigt på måndag morgon vilket gjorde att vi vatt tvungna att åka ner till sturup i veckan o gjort tillfälliga pass som dessutom kosta 980st.. det va nog inte meningen vi skulle åka!!! vet inte vad vi ska göra nästa veckan för nån sol o värme verkar det inte bli.. 
 
Vi har sem vecka 35 oxå kanske vi sticker nånstans då om vi inte fått nån sol o bad!!
 
Kramizz
 
 

Fler bilder..

Hände ngt i förra inlägget så får fortsätta lägga upp bilder i ett nytt..

 
 
 
 
 
 
 
Jag behåller dem bilderna för mig själv där flera personer sen klär av sig hahahahah!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Överraskningsfest!!

Hej alla!!! Ser ut sm ni är en hel hög som läser fast ja inte bloggar så ofta, vet dok inte vilka alla är men men.. Tänkte lägga ut lite bilder från lördagen överraskningsfest vi hade en jätte lyckad kväll! Kl 12 var jag hos Sofie och hjälpte henne med all fixa massa mat o allt annat inför festen, vi var många som hjälpte till, andre var ute med hans pappa o båten o fiskade, de hade vi sett till att han skulle! Kl 17 kom alla gästerna och vid 17.30 kom andre hem då stod vi alla på gräsmattan och sjöng, vilken sommardag vi hade och vilken fest det blev!!! Han blev överraskad!! Bilderna får visa mera!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0