Söndagen..

Vi åkte till ett köpcentrum och shoppade lite, fikade och bara tittade lite!




På kvällen kom systrarna Ella och Olivia och även Kristinas dotter Kajsa, vi fick jätte god mat och efterrätt! Hade en mysig kväll tillsammans!





Så tacksam för dessa dagar!

Idag efter jobbet åkte jag till syster ett par timmar ♥
Det är så skrämmande att folk inte hör av sig till henne eller frågar hur hon mår!


lördagen i Eskilstuna!

Haft en underbar dag hos pappa och kristina idag!
Pulkaåkning och det var jätte kul tycke Walle!
Kristina skämmer bort oss med massa god mat och fika!





Kristina fick åka massa.. Hon var poppis..







Varm choklad i pausen. .







Kristina bakade en fin sockerkaka, liten födelsedags hälsning till mig i förskott. .

Passar på att bada..

Nu har vi avnjutit en god middag och lördagsgodiset är framme..

Walle och morfar kollar motorcyklar. .



Eskilstuna. .


Lite lyx och muta på lång bilfärd. .

McDonalds. .



Var framme vid 14.30, passade på att busa lite i snön..





önskelista. .

Familjen har börjat fråga vad vi önskar oss när vi fyller år, min lilla familj fyller ju väldigt tätt! Tycker det är så svårt då vi nyss fått massa fint i julklappar! Walle fick så mycket leksaker att han verkligen inte behöver flera just nu, han hinner inte leka med alla haha! Vi önskar oss lite pengar till resan som nog blir av i september, nu betalar vi för Walle också! Vi vill ha en ny matstol till Walle men inte hittat någon, vi har bara dem tråkiga plaststolen från ikea.
Jag skulle vilja ha presentkort hos Anna på ruth och Hilding, älskar att gå dit. Presentkort i klädesaffärer till lite vår kläder är välkommet till Walle ♥
Kanske tråkiga presenter med bra bra för oss!
Present till Rickard är alltid svårt men har kanske något i kikaren..

Söndag!

I förmiddags gick vi till lekplatsen, vi gick hem till farmor och happy där fick vi kaffe och fralla mysigt att vara hos dem. Hem och vila middag, passade också på! Sen körde jag och Walle ner till mamma, där grillade vi korv och fikade. Rickard ville ha lite egentid hemma :-)
Elias var hos mamma och Ebba kom med Andre en runda. Mysigt att barnen får ses lite nu även när mycket är upp och ner.. Tack för en mysig dag!

Elias leker mycket med hampus som bor mitt över mamma och såklart ville Walle vara med stora grabbarna. .








En kväll med tjejerna. .

Igår hade jag en dag för mig själv då Rickard och Walle åkte med hans familj till Malmö och såg Disney on ice. På förmiddagen fixade jag och Petra lite i sofies lägenhet, plockade undan granen och så! Sen slappade jag hemma bara tills det var dax att träffa mammagruppen!
Vi var på Narins restaurang på söder torg, pizza buffé hade vi bokat, till förrätt var det buffé på massa gott, vi alla åt massa där i från och mindre pizza fast den också var jätte god, tunna bottnar och fräsch fyllning! Efterrätt ingick om man bokade bord som vi gjorde, glömde ta kort på pizzan. Vi alla kommer nog gå dit igen.



Nutella pizza till efterrätt att dela på..




En drink på Bånken för mig innan jag åkte hem 00.10..



Härlig kväll!

Lyxigt

Jenny bjöd på en jätte lyxig eftermiddag och kväll igår! Två timmar på hälsa och helhets spa avdelning, vi var själva där! Bubblade ute i regnet jätte härligt! Vi åt på rosegarden älskar verkligen deras buffé, man äter lite för mycket bara haha! Det var härligt att träffas och snacka massa skit dessutom!










Igår på förmiddagen hade jag och Walle myspys tillsammans ♥






Nu blir det jobb till 18.30 :-)

Mys med Jenny!

Imorgon ska jag träffa Jenny, vi ska ses i stan vid 16 och jag skulle vara hemma vid 21 tiden sa hon, jag vet inte alls vad vi ska göra, och jag behövde inte ha något med mig, spännande! Hon vill tacka på något sätt sa hon för det jag gjorde på deras bröllop! Hade inte alls förväntat mig något för det, det var bara roligt och smickrande att vara toastmadame ♥
Ska bli mysigt att ses bara, sen blir det andra bonus, hoppas bara vi ska äta något annars blir vi hungriga haha!



I eftermiddag när jag hämtade Walle mötte vi upp farmor, Petra och hundarna för en kall promenad och sedan lite kaffe! Mysigt att ses, när man var mammaledig blev det så ofta nu går det länge mellan gångerna, walle slängde sig runt Kerstins hals och ville inte hem haha!

Lite bad ikväll. .

Walle fick köra premiär bajsen på toaletten haha, frös gjorde han men han sa till att han faktiskt blev nödig mitt i badet haha!


Äter väldigt lite..

Walle äter väldigt lite och ibland ingenting alls. Man ska ju inte oroa sig säger alla för det går i perioder osv, men hur länge är en period då? sista månaden har varit allra värst. Idag var det första dagen på dagis sen 22dec och fröknarna sa att Walle blivit smal. .mmm.. jag bad dem redovisa hur walle äter och lunchen sa dem han åt ok dvs lite grann, mellanmål åt han inget alls. Han äter liksom inte onyttiga saker heller.. mellanmål brukar inget duga fast jag erbjuder frukt, macka, yoghurt, flingor mm. Vällingen älskar han, han får en flaska när han vaknat 06.30-07 men sen får vi oftast inte i honom något innan lunch kl 11 11.30.. Har vi tur äter han lite lunch då..
Jag börjar tycka det är riktigt jobbigt, gått så långt att han ibland får kolla på tv när han ska äta för han oftast äter då.. vet det är fel men så blir det ibland. .

Han väger typ samma som för ett år sedan..
Vi har fått tid nu till att kolla mandlarna och polyperna då vi tror att det kan vara liten orsak.. Han får ju pinsamt nog fortfarande barnmat på burk ibland för han gillar det han slipper tugga så mycket. .
Kanske det också har lite att göra med hans problem att sova på nätterna. .
Var bara tvungen att skriva av mig!


Lördagen. .

Äntligen blev våran dejt av med Mia, Rasmus, Ida och Sebbe! Det såg mörkt ut då Walle blev dålig natten till torsdag, han fick riktiga krupp anfall och Rickard var hemma med honom i torsdags och jag i fredags. Linda som skulle vara barnvakt var också krasslig. Men i fredags kväll var Walle mycket bättre och sov hela natten till lördagen och ingen hosta. Linda var oxå frisk på lördagen så dem tog hand om Walle som det var planerat. Han hade varit jätte duktig, dok nästan inte ätigt något men det är ju som vanligt tyvärr, börjar tycka att det är riktigt jobbigt!
Jag och Rickard njöt av lång sovmorgon och är tacksamma att walle fick vara i broby. Vi behövde liten egentid.
Bjuder på några bilder!!








Skaldjurssoppan vi hade till förrätt var jätte god om jag får säga det.. Rickard gjorde den mest och jag hittade receptet..lite vitlöksbröd till mums!

Dessa bilderna är från i fredags..
Såå duktig med att inhalera, hade vi inte fått denna sist med oss hem hade vi fått åka in så skönt att ha den..

Leksakerna var mera sugna tydligen. .



Fick tvätta snutten för det hände liten kräk olycka. .

Drog fram massa saker..


På lördag är jag ledig så skönt, men så ska Rickard och Walle till Malmö med hans familj så lite typiskt att jag är fri..


Godnatt!!

Ingen blogg lust...

Lägger upp några bilder från senaste dagarna.. Har det tufft i familjen så har ingen lust att skriva. . så glad att jag har mina gossar ♥
Hälsade på kusin och moster i Göteborg. .

Litet stopp i Ullared..

















Nyårsafton!

En väldigt lugn nyår, massa mys och gott i magen! Barnen lekte fint och Walle sov 20.30-21.30 sen var han mä till alla åkte hem vid 00.30, bjuder på lite bilder!























Tack alla för en fin kväll ♥

Nyårsafton!

En väldigt

RSS 2.0