JAG..

ÄR SÅ NÖJD!!!! Japp idag är jag sjukt nöjd över mig själv bara känner mig duktig och jag kämpar med min viktklubb! Måndag är ju vägning nu visar vågen -4.4kg sen jag började och jag är jätte nöjd, Men jag har lite kvar :-) men det är en bra början iallafall!!!
Idag är jag ledig eller ja jag ska in ikväll och jobba några timmer, jag ska hjälpa till att packa upp all glögg och massa nyhter som släpps imorgon!!
Igår var bara en slappe dag hela dagen lång, man va lite trött och mör efter lördagen fest! Ska försöka hinna bli laddad tilll tjejfesten på lördag oxå som Marie P ska ha, minns inte ens när hon och jag festade tillsammans! Fick sms av sandra igår hon tyckte vi kunde käka ngt tillsammans innan, smsade linda hon var oxå på och sa vi kunde äta ngt hos henne o ta en drink innan vi får se hur det blir :-)
Nu dax för lite frukost!!!

Lördagen!!

Tänkte bjuda å några bilder från festen i lördags!!!

Ingen lust bara..

Nix ingen blogg lust bara.... så godnatt!!!

Grattis sötis!!!!

Vill bara säga GRATTIS till min underbara Anna som fyller år idag!!!!! Önskar dig en underbar dag! Puss!

Soliga söndagen!

Idag gick Rickard upp vid nio för han skulle i väg och spela golf.. Jag hade inga alls planer för dagen! Åt frukost och bara slappade framför tvn.. Sedan tog jag på mig och gick ut i solen och gick en runda, det var väldigt skönt! Mådde inte så bra igår kväll blev frösen och det var som en förkylning var på gång men hoppas inte..
Vi hade trevligt här igår kväll jag lagade kycklingfile som va marinerad i vitlök o pesto, sen rullade jag bacon runt och in i ugnen.. gjorde kylftpotatis till och en kall pesto/basilikasås.. Fick receptet på såsen av mamma den var god! Gjorde även tzatsiki till å sallad! Dem åt iallafall :-) Inte så ofta vi bjuder fam kempner på mat vi brukar ju vara där å äta haha, men jag tyckte det va dax! Hade även bjudit in Rickards föräldrar men dem kunde inte! man har lite ångest när man ska bjuda dem på mat för dem lagar alltid så god mat!!!
Sen blev det lite fruktsallad till efterätt!!
Jag är ledig imorgon oxå sen blir det jobb resten av veckan och hela dagar, plus möte på tisdag kväll! Ska träffa Ullis på torsdag kväll om inget konstigt dyker upp!
På lördag sen är det fest hos Linda o Robin och dans natten lång :-)
Kram på er!

Min lediga helg..

Igår hade vi en tuff dag på jobbet, jag satt i kassan nästan hela dagen och blev extra insatt på morgonen.. En va sjuk på jobbet och det märks jätte tydligt! brukar inte sitta i kassan så mkt men igår blev det så! Igår när jag slutat gick vi hem till Anna o Foffo för lite fredasg mys! Vi åt tacos, drack vin och glass till efterätt! Jag hade köpt med mig ett vin som jag bara älskade när vi provade det i onsdags på jobbet! Det va en nyhet från USA kostade 99kr och heter Red diamond nr 6486! Det är verkligen ett tips om ni gillar fruktiga fylliga viner, mmm smakade så gott! Jag hade det som sällskapsdryck men passar jätte bra till en köttbit oxå :-)
Vi såg lite på idol o traggade skit super mys! <3
Idag sov vi nästan till kl tio så skönt att inte behöva ställa klockan! Vi åkte till Maxi o handlade och ikväll kommer familjen kempner på middag :-) Hoppas maten blir god som vi ska bjuda på! Det blir kortspel o kanske lite tv :-)
vad gör ni i helgen?
ååå Louise läser du min blogg hade jag inte en aning om vad roligt :-)
Grattis till kusin som äntligen klarade sitt körkort i tor, han har verkligen kämpat o jag är så glad för hans skull!!!
Kramizzz

Jippi!!!

ÅÅååå jag är så glad, fick 100% på en kund undersökning som var i lördags, jag satt i kassan och fick högsta betyg! Det är kul att höra sånt bland :-)
På lappen stod typ att det inte hade varit så lång kö, att jag varit väldigt artig, hälsat och fått bra ögonkontakt, jag hade små pratat och kunden kände att jag gjort ngt extra för henne! Hon skrev även att mitt leende hade smittat av sig på henne när hon lämnade butiken :-)

Hur ska jag klara mig?!

Då är det klart på jobbet och jag har fått en tjänst på 70% alltså 28timmar i veckan.. jag kommer få en  fast månadslön på 70% varje månad plus ob då förstås.. Jag har aldrig jobbar mindre än 30-32timmar i veckan nu senaste året och alltid tagit på mig massa extra provningar och annat som gett extra pengar! Gör jag det nu efter 1nov så kommer dem timmarna hamna på ett plus konto som man sedan får ut i ledig tid, men jag vill inte ha ledig tid när jag kanske bara jobbar 3-4dagar i veckan.. det vill man ju ha i pengar då?! men går inte.. sett mitt schema nu för nov och då jobbar jag inte ens mina 28timmar utan kanske 23-25timmar bara, det är för att då hamnar det massa timmar på mitt minuskonto alltså timmar jag blir skyldig företaget, det beror på att chefen nog sparar timmar till dec då jag behövs mera än mina 28timmar.. så i dec kanske jag jobbar heltid i stället men kommer alltid ha samma lön.. Kommer bli spännande att se hur min lön kommer att se ut, väldigt ont i magen!!!!!! Dessutom är jag ledig nu 4 LÖRDAGR i rad eee what? då blir det inget extra ob och annat, kanske ska jobba nästa lör för Martin som då inte kan..
Haft fått en ganska hög löneförhöjning men den gäller först 1jan så först då jag kommer sen min nya lön!
Mår inget vidare över detta... Men många på jobbet är i samma sits!!! Hoppas allt ordnar sig!! Detta kommer ju bli att man inte blir så sugen på att jobba extra o ta på dig extra jobb för då får man det i ledig tid :-/
Igår jobbade jag 8.30-21.30, hade en trevlig provning på jobbet, Lär dig prova rött vin! Louise en gamal kompis dör upp roligt!! Inte sett henne på länge!
Nu blir det strax jobb till 19.30! kram på er!!

Min LEDIGA dag...

Japp idag har jag en ledig dag skönt, men kunde haft roligare på den! jag har hunnit med ganska mycket redan och klockan är bara strax tre! Jag har gjort följande..
* Kört över med dammsugaren..
* Torkat golven
* Laddat o tömt diskmaskinen
* Tvättat 3 maskiner tvätt
* Lagar matlådor till veckan, spagetti o köttfärssås, färsbiffar med pepparsås..
* Kört ett pass på min crosstrainer
* Städat toa
Sist men inte minst sett reprisen på Ensam mamma söker :-)
Varit väldigt duktig idag alltså!!! Snart får man väll förbereda kvällsmaten tänkte det skulle bli lite fisk ikväll med potatis o citron/dillsås!!
Så ont i min rygg att jag inte vet vad jag ska göra rikigt :-/
Skulle kunna tänka mig att boka en ny resa snart...

Underbara helgen!!!

Skrev nyss ett långt inlägg som bara försvannn aaaa.. trött jag blir!
I fredags hade vi mys hos Emelie,Fredrik o Olivia jätte trevligt synd bara att det går så lång tid mellan gångerna!!
I lördags golfade Rickard sen hämtade han mig efter jobbet så åkte vi hem o slappade en stund innan det va dax att fixa till sig o åka till teatern för att se grease! Det va så himla bra och va jätte kul att se våran egna stjärna Macke han va så himla duktig verkligen!
Vi gick hem till Mattias efteråt och spelade spel o drack lite vin! Jag blev dans sugen men va den ända som blev det haha, Linda blev mest trött o sen mådde hon illa plötsligt, ( nej hon drack inte mycket )
Vi åkte hem vid ett.. Rickard stack upp o golfa i sön oxå och ja visste inte vad ja skulle hitta på så fick för mig att GÅ hem till mamma.. visste inte hur långt det va riktigt men tor 1timme o 15min.. va så fint väder igår ju, fick lite lunch där mamma passade Elias o Ebba oxå så va mys pys!
Idag va jag hos tandläkaren o tog bort tandsten o kollade mitt tandkött som ja haft inflammation i.. det va väll sådär..fortfarande lite små irriterat! Haft ont i huvudet ända sen dem grejja i munnen blää..
Tack för er som peppat mig lite ang mitt försök till att gå ner några kilo..gått en månad nu o tappat 3 kilo, låter inte så mycket men tappar jag 3 till på denna månaden som kommer är jag jätte nöjd :-)
ledig imorgon skönt!
kramizz

Tips tack..

Jag måste gå på massage, min rygg mår inte bra!! Tips på vart man kan gå då jenny som jag gick hos innan har slutat som massör :-( Hon va verkligen bäst!!!

Lite tips tack?!

Tack snälla Anna..

Söta Anna har fixat min blogg så fint! Fick ett sms av henne i tisdags kväll att hon ville göra vid min blogg blev så glad :-) skickade henne några foto o såhär fint blev det! Hon fick helt fria händer och jag är så nöjd! Tack Söt!
Igår jobbade jag 8.30-21.30 så det var bara hem o duscha o sova sen idag har jag inte mkt bättre haha 9-19.30 men men jag behöver pengar därför jag tatt på mig lite extra!! O vem behöver inte extra pengar nu när det nämar sig jul?! Brr riktigt kallt ute idag..
i Tisdags när jag var ledig följde jag med sofie, barnen o bella till willys o skopunkten! Sofie skulle ringa mig innan den körde hon gissa på en halv timme eller ngt, så jag började gå mot åhus, kom en bit in i Horna! Blev en liten promenad!
jag har inte varit på willys sen ja bodde på vilan tror jag, vad fint där blivit måste jag säga himla fräscht blev positivt överaskad!!
Nu måste jag fixa till mig lite inför en jobbe dag!!!
Kram på er!!

Bus-gästar!

Hallå alla Sandras läsare!

Nu har jag varit här och förnyat lite, hoppas hon gillar det, annars är det lätt fixat stumpan!

Kram på er

/Anna

ANNAS BLOGG

Annas syblogg
HEDDISH


slappar..

Idag är jag hemma, lediga dagen! vakande vid åtta men gick inte upp förrän strax innan nio! Skönt!
Ska kanske träffa sofie o barnen idag får se..
Helgen försvann fort, i lördags var det fest i önnestad hos Malena och Miche! Dem andra körde gocart på dagen sedan var det kräftskiva på kvällen, jag gjorde en tabbe och glömde min kamera hemma så inga bilder denna gången suck.. men ni som har marie på eran facebook kanske fick se några där!
Vid 00.45 kom Gert och hämtade oss, några skulle in på grand men jag o Rickard valde att åka hem!!
I söndags fick jag sms av Bella om vi inte kunde se film o käka fajita kyckling i pitabröd.. så det blev så :-) Mattias kom oxå o gjorde oss sällskap vi va ett trött gäng men hade trevligt! Såg en film som heter something borrowed den var jätte bra tyckte jag, en sandra film!! ( romantisk komedi) :-)
Igår var det jobb och lite kurs, en tjej kom och visade lite tips och hade lite teori om kroppen och små knep att underlätta vårt arbets med lyft, kassa osv! Det mest visste jag men sen är det en annan sak att göra dem oxå, har ju så ont i min rygg ibland o vet varför men ända svårt att ändra på mig :-/
Nu blir det 2 slappe helger sen väntar några party helger.. på lördags ska vi se macke i grease ska bli jätte trevligt!!
kram på er alla!!!

Trött bara..

Går runt och är lite små sur, irriterad och allmänt nere bara.. så vaknar man idag kl sju när man börjar kl ett.. har redan svettats på min crosstrainer och duschat.. Ville ute o jogga men när ja vaknade i morse och det öste ner va jag inte så sugen längre..

Något som gör mig glad är att vi har ganska mycket kul saker bokat fram över i höst, grease och lite fester o sådant som man kan se fram emot.. men ja gillar inte att gå runt o vara små sur.. ska ta tag i att träffa lite vänner oxå som jag saknar..
Marcus har även fått en roll i sound of music, säger GRATTIS till honom han är så grym och brinner verkligen för detta, dok tråkigt för oss som får vänta ännu längre innan han har tid med oss igen ;-)
Orolig för jobbet oxå snart ska vi få reda på våra nya kontrakt och vad allt innebär :-/ närvöst.. jag lever på min vik tid som jag jobbar extra över mitt kontrakt så nu får vi se hur det blir med den saken.. inte roligt hoppas på det bästa!!
Marie fyllde år i går får säga Grattis här på bloggen oxå :-)
Nu ska jag ner o fixa min maskin tvätt som är klar!!! Puss!

Viktklubb..

Nu har jag varit med i viktklubb 2 veckor och jag känner mig nöjd med min förändring på allt, känner inte att jag bantar på det sätter för jag äter fortfarande allt dok äter jag inte den där sista portionen som jag kanske fått ner igentligen utan slutar när jag är lagom mätt, på viktklubb redovisar man allt man äter och där har jag fått en plan som säger hur mycket jag bör äta varje dag! Det är jätte lärorikt och man lär sig himla mycket om all kost! jag festade förra lördag och var på kalas i lör då unnade jag mig att smaka en bit tårta, när jag festade åt jag efterätt och lite godis! Jag unnar mig ngt gott på lördagarna, det är min fest dag! Alkoholen gjorde att jag inte klarade mitt mål förra lördage annars hade jag nog hållt mig inom dem kalorierna ja får äta varje dag!

Måndagar väger jag mig, första vägningen visade - 0.6 kilo o idag -1kg så totalt -1.6kilo på 2 veckor det är jag nöjd med för jag har syndat lite! På min plan jag lagt upp genon viktklubb har jag själv valt att gå ner sakta då jag tycker att det är ett mål som jag kan klara!
Man handlar lite annorlunda, dricker bara vatten,mjölk och te faktiskt, inte unnan mig nån läsk ännu då jag vet hur lång runda jag måste gå för att bli av med den läsken och då känner jag att det inte är värt det!
Jag äter inte godis mitt i veckan, tar en clementin på kvällen när suget kommer krypandes, dem är så jädra sura just nu och det tar bort söt suget tycker jag :-)
Ska fortsätta med detta några veckor till, enligt min plan ska jag nått mitt mål efter 3 månader!! Tror det är lättare att hålla sin vikt sen när man slutat med viktklubb då man lärt sig väldigt mycket! jag är nöjd o ska kämpa!

Ledig hela helgen!

Varit jätte skönt att få vara ledig hela helgen, om man inte räknar min semester så var det senast i juni jag va ledig en lördag! På fre kvällen när jag slutat åkte jag hem till Petra, Rickard var redan där, jag fick lite god mat, vi såg idol och spelade kort :-) Jag va ganska trött så blev inte så sent! När jag gick o la mig var det bara så skönt att inte behöva ställa klockan, lite tråkigare var det dok att rickard sa på fre kvällen han skulle golfa på lördag morgon ett par timmar..när jag väll var ledig men men, aldrig sagt han inte får golfa..

jag slappade, tränade och åt god frukost! Vid lite efter ett åkte vi til stan, malena/marie hade bett oss köpa ljus till antons födelsedagståg..dem sa det skulle finnas  en leksaks affär vid borett men dem hade inga, fick tips där att vincent hade men icke körde till kidscorner dem brkade ha men va slut där, vidare till babyproffsen dem hade inga, sen gav vi upp tyvärr inga ljus..
Vi firade Anton 1 år och marie som fyller 22 i veckan som kommer, fikade och snackade skit! satt ute i solen var så himla varmt helt sjukt 1okt o så varmt.. vi åt god mat sen o bara snackade lite.. Skönt att kunna sitta ute o äta.. sen körde vi hem strax efter åtta, la oss å soffan o såg en film..
Idag smsade jag med Sofie, hon tyckte vi skulle bjuda in oss på middag hos mamma så sagt i gjort, tar bussen ner om en timme knappt.. Rickard ska till önnestad o se fotboll, stor o viktig match!
Saknar Ebba o Elias bamse mycket!!!
Hur har eran helg varit? kramizz

RSS 2.0