Håller tummarna!!!

Idag måste jag fråga efter min semester, jag hoppas verkligen att jag får dem 2 veckorna jag frågat om..
Han sa att det NOG löser sig men jag måste få veta 100 idag att jag får semester..
resan är ju redan bokad hihihi (preliminärbokad) hihih

Ska in och träffa Emelie en snabbis idag innan jag ska jobba..fick hoppa in extra idag 14,50-18,20!!

Kramizz!!!

3 snygga töser fyllde år i går!!

igår fyllde 3 av mina töser år hihih jag han inte skriva grattis igår på bloggen men ni fick sms av mig hihih :-)
Hoppas era fördelsedagar var toppen!!!!







GRATTISSS PÅ ERAN DAG!!!! NI ÄR BÄST!!!!! KRAMAR!!!

Igår sa vi godnatt..

Det var en väldigt fin begravining,var väldigt fin musik,fina blommor,solen tittade fram ibland när vi gick till gravplatsen.. Det var väldigt smärtsamt.. Jag är glad att jag var där för min vän vet att det betydde mycket för henne..

Sovgott!!


begravning..

Försöker förbereda sig för begraviningen som är i eftermiddag,men det går inte att förbereda sig det vet jag.. Jag ska finnas där för sandra o hennes familj men även för att jag själv vill säga hejdå till lilla Elsy!
sandra som aldrig ens varit på en begraving,tänker så mycket på henne.. Det är så fruktansvärt!

Jag och Anna ska ha följe dit..

Krya på dig syster tänker på dig som ligger på tråkiga sjukhuset,men känns skönt att veta att du är i rätt händer och att lilla flickan mår ok trots att du inte gör det..



Kramar!!!

Syster Yster

Naw sofie ligger inne på sjukhuset,hon är ganska dålig stackaren.. Det ända positiva är att bebisen mår bra!!
Håll i er nu, hon har lindrig lunginflammation,halsfluss,dubbelsidig öroninflammation,urinvägsinfektion varit hos doktern i omgångar och fått medicin.. hennes levervärden var jätte dåliga så dem ville lägga in henne..hon är så envis oxå så hon har gått ganska länge och varit sjuk.. Nu är hon i rätta händer och det känns skönt,kanske dem kollar allt ordentligt.. Hon skulle hämta Elias i sön,hon var väldigt blek och såg sjuk ut.. Hon fick lämna Elias igår hos Attila igen.. Hoppas du blir frisk snart syster!!!

I sön fyllde Petra år gratttiss!!! Vi var där på lite kalas och mys,men åkte hem ganska tidigt för vi var himla trötta efter lördagen fest :-) får lägga upp bilder på den när jag har tid :-)
tack Petra för all hjälp!! och tack mina vänner för en sjukt kul kväll!!!

Igår var det jobba 8,30-21,15 ( hade möte när vi stängt) så var en lång dag...

Idag fyller Rickard pappa år,grattis!! Får se om vi ska träffa han ikväll har inte så stor koll.. kanske gå ut och äta ngt sa Rickard får se!!!

Imorgon är det begravning kommer bli fruktansvärt jobbigt,ska åka dit med Anna..
Det är jordbegravning oxå och det tycker jag är extra hemskt och jobbigt..

Kramar!!

Fest!!!!

Yes ikväll är det inflyttninigfest ska bli jätte kul :-)
men först ska jag iväg och jobba några timmar så älsklingen får sköta städningen!!
Puss

Äntligen fredag..

Ska bli så himla kul imorgon med lite party party!!! Hoppas det blir lyckat och att vi får skoj!! Det ska nog inte vara några problem hihih..vi blir mkt folk :-)

Undrar om Emelie o Fredrik kan komma eller det blir bebis imorgon oh spännande!!!

Städat lite nu på förmiddagen får älsklingen göra resten då han slutar tidigt idag och ha är ju ledig imorgon när jag jobbar :-( kommer bli fullt ös imorgon när jag kommer hem från jobbet,petra ska hjälpa mig vad hade jag gjort utan henne??!!

Trevlig helg mina vänner!!!


fixa,trixa,plocka,handla,städa..

yes det har varit sånna dagar nu, lite att fixa inför festen på lördag,ska bli jätte trevligt..
idag börjar jag 12,50 så ska hinna en hel del innan dess..strax är tvätten klar iallafall..en av alla maskiner vi hade behövt tvätta haha..

har fixat mig ledig på onsdag,eller jag kunde byta min onsdag så att jag jobbar på måndag i stället, ska följa med sanra på begravingen både som stöd för henne och för att jag oxå vill säga hejdå! Ska ha följe med Anna dit..känns skönt att slippa gå dit själv..
sanra har aldrig varit på någon begravining och nu planerar hon sin egen mammas,känns så orättvist och fruktansvärt,finns inga ord..


Halv kväll med Emelie och Carro,hel kväll/natt med Ida..hihih :-)

Får lägga upp lite bilder från lördagen.. vi började hemma hos ida med lite fördrink sedan blev det lite god mat och dricka på Bånken som det nu mera heter haha.. vid halv tio gick vi hem till ida igen och festade vidare,emelie gick hem och la sig och carro åkte hem vid 22,20!! jag o ida festade vidare och traggade massa skit och tönta oss lite haha.. Dem bodde jätte fint hon och sin gosse sebbe!!

jag och Ida rockade hela natten på bånken :-) tack tjejer för en trevlig kväll!




















Finner inga ord..

Det finns inga ord som kan beskriva känslan.. En av mina närmsta vänner miste sin mamma för nästan extakt ett halv år sedan..

Nu har det hänt igen,en nära vän förlorade sin älskade mamma.. varför är livet så skört och orättvist?!
Hon kämpade in i det sista..men hon orkade inte längre.. jag höll mina tummar som du bad mig om,men det räckte inte.. Du vakade vid hennes sida.. varför ingen förvarning? varför kan allt gå så fort?
Vi har 1000 frågor vi aldrig kommer kunna få svar på..


Jag finns här för dig min älskade vän!!!


Bånken..

Ikväll blir det bånken med några töser,käka och dricka gott å tragga skit haha!!
Ska först hem till ida,måste kolla in hur dem bor nu när hon flyttat in hos killen :-)

Vi kanske får dansa igång emelie oxå ikväll haha,snart är det bebis dax!!

Aaa vill gå på massage,min rygg mår inte bra :-(

Trelig helg!!!

Ledig idag!!!

Idag är jag ledig, har plockat undan lite här hemma,packat upp några lådor jag inte haft ork att göra innan,håller på att tvätta lite sängkläder bla!

Ikväll ska jag o Petra åka runt och hämta lite balklänningar som jag ska få låna, eller ja bella ska få låna om någon av dem passar bra! Vilket jag verkligen hoppas!! På onsdag kväll kommer hon ner och åker hem på fredag inte bokat hem resa ännu så får se hur dax!

Håller tummarna att någon av klänningarna passar och att hon gillar den förståss! sedan har jag gjort mitt kan inte hjälpa henne mkt mera!! man gör vad man kan!!

Igår kom sanra,neo o nellan på lite fika! Sofie ringde oxå och va på väg att hämta elias så dem stannade oxå på liten fika!!! :-) fullt ös haha!!
Det första elias sa när jag frågade vad han o papa gjort så svarade han
-åt massa gooodis och cola hela natten!! haha han är så rolig!!!

Snart få man börja planera lite för inflyttningsfesten sagt vi vill veta till helgen vilka som kommer och inte kommer så man kan börja planera lite :-) verkar som vi blir en hel del folk iaf :-)


Får se om emelie o fredrik kan komma hihi spännande,deras bebis är berkäkna att komma 23 maj alltså dagen efter festen hihi :-)

hejsvej!!!

Helgen..

Nu är snart helgen här fast jag har lite kvar att jobba 9,30-19,30 idag och några timmar imorgon! Ikväll blir det bara soffan när jag kommer hem,kanske man får en bit mat oxå ;-)

Imorgon vet jag inte än vad som händer,kanske åka hem till petra o robban och ta det lungt,spela lite kort och sådära..Det tycker jag låter bra!! Rickard ska fiska på söndag med Fredrik..så dem sticker väll iväg super tidigt..
kan vara skönt med en lugn lördag :-)

vem har skivit tipset ang tanläkaren?

Trevlig helg!!!

Jädra tänder..

Var hos tandläkaren igår och det gick inte alls bra :-( jag har inte haft några problem med ngt så var inte speciellt rädd för att gå dit faktiskt..

Hade jag inte skött mina tänder hade det varit en annan sak och jag hade fått skylla mig själv.. Men jag är så jädra noga med dem just för att jag hatar tandläkaren.. Fick 3 nya tider..hade tandsten att ta bort,inflamation i tandköttet(sån man inte märker av förrän det gått för långt typ) och 2 hål..
som sagt fick 3 nya tider och fick välja lite hur mkt jag ville betala varje gång då slut notan för detta blev 6500kr..
så jädra ledsen,det var nog mina semester pengar..aaaaaaaaa!!

Nu ska jag gå och köpa en el tandborst det kunde kanske hjälpa mig att komma bättre åt längst in vid mina jobbiga gropiga visdomständer.. var deras tips så får köra på det!!! Nu får jag börja spara till detta isf för semester känns det som!!!

Träffade Cissi en runda igår va kul att få snacka lite med henne :-) Skulle träffa sanra en runda sen men när jag ringde henne var hennes mob avstängd,jag blev jätte rädd tänkte det hade hänt ngt mera med hennes lilla mamma,provade ringa igen men avstängd,förstod då att hon va på sjukhuset!
Jag åkte hem för visste inte när jag kunde få tag på henne.. jag tänker på dig sanra hela tiden,jag tror oxå på mirakel!!

kramar!!!

........................

Mina tankar finns bara hos dig min vän, hoppas du vet att jag finns för dig!! Detta kommer bli bra gumman, som du sa till mig så håller jag mina tummar!!!! kramar!!!

Valborg och 1a Maj!!!

Jaha då var denna helgen snart över, i fredags jobbade jag länge (19,30).. sedan åkte vi ut till skoglösa för att grilla lite,vi kom så sent så allt va färdigt..va skönt att komma till dukat bord faktiskt haha var ett tag sen ;-)

åt musigt och spelade lite spel.. rasmus skulle ju bada fast det inte hunnit bli så varmt i poolen bara 22grade brr..







Igår var vi hemma hos oss.. åt tacos och hade trevligt.. Vi spelade kort och dem andra badade :-)
Malena och Jens stannade över,trevligt!! Nu har vi iallafall gäst sängar att erbjuda!!
På inflyttningsfesten är det först till kvarn haha!!

Hela ligan samlad haha,blev lite impuls men mkt trevligt!!







Nu ska vi hem till peta och grilla och spela lite kort..

Jag är ledig imorgon och sugen på att göra ngt kul men vad?? hmmm får fundera!!!




RSS 2.0