I söndags var det 1a advent och magsjukan började..

I söndags fixade vi lite jul fint här hemma, bella hade nanat här så hon hjälpte oss lite!! Man skulle ju behöva lite mera grejer nu när man bor i hus men jag tror det blev ganska bra ändå!! Litet bild bevis på mina nya jul gardiner hihih..



Bella försvann plötsligt ut en runda.. Och detta var vad hon gjorde haha...







Hon är så kreativ lilla bella!!! Vi åkte hem till petra sedan och blev bjudan på litet julbord.. fast var ganska mkt mat ändå haha!! Hon kallade det Julbord light!!

Efter ett tag började jag må väldigt kasst.. fick springa på toa massor.. Vi körde hem.. blev lite bättre fast hade fort ont i magen.. vi tittade lite på tv och bara vilade i soffan 20,40 släks allt..hela rinkaby blev svart.. Fick tända några ljus och mysa i soffan haha.. smsade Anna dem hade oxå mörkt.. Usch vid 21,40 bestämde vi oss för att gå och lägga oss.. strax efter 23 vakande jag av att strömen kom tillbaka och det var tänt lite här och var i huset :-)

igår när jag vakande fick jag börja springa på toa igen... mamma kom hit med lite fransbröd och blåbärs soppa..men fick inte behålla ngt.. framåt kvällen började jag må illa oxå och kände paniken att det var på väg från båda hållen (ursäkta) satt man på toa med en hink i knät och det var igång igen.. nu spydde jag oxå.. la mig i gästrummet för att ha nära till toa.. varit upp 2 gånger inatt men inte kräkt iallafall.. för fy fan vad det är hemskt..
Hoppas inte jag har smittat nån med detta!!! jag har inte varit mag sjuk sen jag var liten typ..

Petra hade anmält Bella som spanska vikarie på fjälkinge skolan bella skrattade lite åt det och tänkte jaja säkert dem ringer.. och igår morse ringde dem haha bella blev skit närvös.. Hon hade 2 lektioner spanska med åttorna.. idag ringde dem igen hoppas det går bra för henne idag oxå!! jag blir så stolt hon kan fan allt och vågar allt oxå!! Hon är så jädra duktig.. Tänk er själva hon är 19år och stå framför en klass 8:or..

I lör hade vi sådan sjuk fest hos Mia får lägga upp lite bilder senare.. Det var såå himla roligt!!!

jag hatar att ligga hemma sjuk.. men idag orkar jag aillafall titta på tv och sitta här vid datan!! Ska se Dear John nu!!!

Tack för alla krya på dig hälsningar!!!

Några bilder från helgen..



Har man på sig sånna kalsonger i min tunna så hamnar man på min blogg, skyll dig själv hihihi...


Vi hade en super trevlig lördag hemma hos oss!!! Käkade lite gott, spelade spel och hade trevligt!! Killarna badade och jag och linda traggade skit!!!
Killarna har bokat en skidsemester i mars 10dagar i italien.. Hur ska vi klara oss?? :-(
Jag o linda blev lite dans sugna så vi ville in till grand, fick mattias o robin med oss!! Rickard o Rikard satt kvar o badade hur länge som helst.. 3,5timme närmre bestämt haha!!
var inte så mkt folk på grand men var roligt ändå vi dansa hela natten lång :-)
I sön var det mys dag bara!!! Linda o Robin kom vid 17 dem skulle hämta sina grejer och pizza hade dem med sig så var trevligt :-) slapp laga mat hihih..
Idag är jag ledig men ska in och arbeta 3 timmar ikväll bara på en provning med tema julen drycker hihih ska bli himla kul!! imorgon ska jag på bubbel provning :-)
Puss hej!!!

Städ hjälp och barnvakt!!

Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att gör lite nytta här hemma, ledig idag ju!! Hade fått ett sms av Bella hon undrade vad jag gjorde.. det slutade med att hon kom hit och åt frukost!! Jag sa att jag var tyungen att fixa lite här hemma så hon hjälpte mig, det tar inte många min förrän jag får ett sms av Sofie hon undrade om jag kunde ha Ebba ett par timmar och det kunde jag såklart!!! Vi han få ordning lite här hemma iallafall hihi!!

Snart kommer Malin hit vi ska ha lite mys, äta lite och tragga skit!! Det är vi ganska bra på hihih.. så glad att vi har börjat umgås igen.. Och det är faktiskt Malin som frågat senare gångerna om vi inte kan ses, och det är jag mycket glad över för ibland tröttnar man lite på att alltid vara den som gör så att man träffas.. Nu menade jag inte att jag alltid varit den som gjort att malin och jag träffast innan.. men skönt att nån annan ibland frågar o fixar tycker jag!!

Imorgon blir det lite indoorwalking kl 07!! Sedan jobb 12,50-19,30 skulle slutat halv sju för en gång skull men lilla Mia kom och frågade mig om vi kunde byta och snäll som man är så.... :-)

Bella har tatuerat sig... galning men såå fint!!!

Hoppade över träningen..

Fick hoppa över träningen idag för igår vaknade jag med aja halsen :-( så det var lika bra! men känns faktiskt bättre idag igen.. men jag bara väntar på att jag ska åka på en sådan hej dundrandes förkylning brukar få en sådan varje vinter.. Rickard har redan haft sin men han har inte blivit av med den riktigt än heller,,segt!!!
Idag är jag ledig har inte gjort så mycket ännu faktiskt! Ska träffa Marie lite senare vi ska åka till Eko.. Kanske var Petra och Bella oxå sugna på att hänga med!! Jag måste gå ner och titta om jag hittar våra jul grejar och se lite vad vi har!!
Bella kom till mig i helgen och sa hon skulle berätta en sak hon trodde jag skulle bli arg.. Hon sa hon skulle tatuera sig.. jag svarade att det hade jag oxå velat om jag vågat haha, då blev hon lite chockad haha..
men hon sa att jag vågade ju ta hål i tungan?!! ja men det kan ja inte fatta att jag vågade göra faktiskt det finns inte idag haha.. vet inte vad som tog till mig då faktiskt..
Igår var jag med på en Whisky och Whiskey provning usch o fy haha!!
Nej kanske man ska göra lite nytta då!!!
hejsvej!!!!

En ledig helg - Det var inte igår..

Ååå det har varit så härligt att vara ledig i helgen.. Det är inte många lördagar jag varit ledig sedan jag började på systembolaget för ett och ett halvt år sedan.. Förutom när jag tog ledigt på semestrar och Malenas bröllop och möhippa kan man räkna lediga lördagar på en halv hand haha..
I fredags åkte vi hem till Syster o André för lite tacos och fredags mys!! var mysigt, kul att se deras hus var himla mysigt!!
Man är ganska trött på fredagarna jag hade jobbat 9-19,30 så det blev inte så länge innan jag behövde hem och nana kudden! Sofie skulle upp och jobba på lördagen sedan så passade bra att åka hem i tid!!
I lördags åkte Jag,Rickard och Bella in till stan för att spana lite julklappar jag hittade faktiskt lite granna!!
Rickard körde till Önnestad för att hämta en data han skulle låna av Malena, men jag och bella stannade kvar på stan så blev många timmar där hihi..
Nu är man fattig så får vänta tills nästa pengar kommer haha!!! Älskar julen, jag är fortfarande som ett litet barn hihih!!
Rickard skulle spela poker SM kl sex och jag hade inget planerar.. var ganska skönt att bara vara hemma, klart jag hade nog inte bangat om nån bjudit med mig på en fest haha!!!
Han tittade på fotboll lite på eftermiddagen och sedan säger han lite tyst typ YES, jag frågade vad det var, han sa jag vann 4200kr.... Hade jag vunnit så mycket pengar ( är mkt för mig) hade jag sprungit ett varv runt huset och bara skrikigt haha.. jag hörde bara ett litet yes från soffan haha min tok!! Jag sa plötsligt hela min önskelista 2 gånger :-)
Såå mkt jag önskar mig hihih!! Aldrig gjort det innan för då har man själv haft en del pengar och man har köpt det man velat ha!!
Jag såg så mycket bättre igår och en ny film som hette Back up Plan med Jennifer Lopez den var rolig!!
I dag är det fars dag!! Rickard är hemma hos sin pappa och fikar lite!! Jag har städat och tvättat! Rickard hjälpte mig innan han körde!!
Vi ska hem till Petra o Robban och käka lite sen, man tackar ju inte nej direkt!!
Känns kul att ha Syster Bella här nere men hon behöver ett jobb, någon som har ngt tips.. hon har sådan överskotts energi som det finns ju inte hahah!!! Tänk på bella om ni hör/ser ngt!!! ( Hoppas allt löser sig till det bästa för syster)


Lilla söta Ebba!!

Igår passade jag lilla Ebba så himla gosig!! men dagen började med ett pass kl 07 på gymet, indoorwalking! Denna gången kom jag upp i tid iallafall!! Skönt när man väl är där!! Jag o Bella åkte hem sedan och käkade frukost!!
Vid halv tolv kom Syrran och lämnade Ebba, då var det nästan mat dax direkt :-)
Anna o Hedda kom och hälsade på hihi det var skojigt, vi la dem båda söta töserna på en filt, åå vad dem tittade på varandra och snackade hihih Hedda fick inte fram så jätte mkt men jag tror hon hörde vad Ebba sa för log gjorde hon :-) Sötisar! Sen blev den ena ledsen, och det smittade av sig.. men det gick över ganska fort!! Ebba blev jätte trött så jag la henne på sängen och hon somnade bums!!
Jag o Anna käkade lite spagetti o köttfärssås, snackade lite skit!!! Mys att ha henne så nära!!
Många har varit "oroliga" för om jag skulle våga passa Ebba.. jag har alltid tyckt det varit lite läskigt när dem är så små! men jag ville gärna passa henne, man blir ju inte mindre orolig när många håller på o inte tro jag ska fixa det!!
Min lilla mamma kom ju hit direkt efter jobbet för att se hur det gick haha lilla mamma, hon hade god fika med sig oxå!!
Vid 17,15 kom Andre och hämtade henne, syrrans möte hade dragit ut sig på tiden!! Så jag fick passa henne lite längre än det var tänkt men det gjorde inget!! mamma fick ju lite panik där för hon hade ju inte tänkt att stanna så länge hos mig men jag märkte hon knappt vågade lämna mig haha, men det gjorde hon iallafall!
Lilla mamma..
Jag ger mig själv en femma av fem möjliga som barnvakt :-)
Puss hej!!

Underbara helgen..

I fredags skulle jag,petra o bella på indorrworking kl 07.. jag hade ställt min klocka på 06 för att dem skulle hämta mig 06,40 och jag skulle direkt till jobbet sedan så ville packa dusch grejer och sådant.. på min gamla mob kunde man ha mobilen på ljudlöst fast alarm ringde ändå men tydligen inte på denna mob..aaaa jag vakande 06,39 i värsta paniken.. jag han tänka så mycket på en minut att jag inte visste vad jag skulle börja göra..jag står i trosor i köket och ser bella o petra komma gud.. jag kunde ju inte banga.. jag hoppa i mysdressen tog lite grejer ner i en påse och hoppa i bilen på 2min haha.. jag han inte ens kissa..vi kom precis i tid iaf haha vilken panik känsla.. samtidigt lite läskigt att just vakna en min innan dem kommer..tror kroppen har nån slags klocka ändå hihih...

I fredags slutade jag för en gång skull 18,30 isf 19,30 det var jätte skönt! Vi var hem bjudna till Emelie,Fredrik och Olivia på lite fredagsmys!! Dem bjöd på en god kyckling gryta med mango mkt gott!! Blev lite godis och efterätt oxå!!
Olivia är så himla go.. Så roligt nu när det börjar hända massa saker hihih.. Blev lite bebis mys!! Vi var trötta så åkte hem strax efter 22! Det var så skönt att vara ledig i lör.. vi började dagen med ett pass på gymet, sedan mötte jag Rickard på stan han shoppade lite och vi tog en lunch!!
Jag åkte hem till Petra vid halv fyra vi fixade oss lite och sedan var det förfest och middag hos Petras kompis.. mkt god pastagratäng mums.. blev lite cider och tjejsnack innan "limosinen" en förlängd volvo hämtade oss och körde oss till ladies night..
Det var en mkt trevlig kväll!!!! men vi orkade oss inte vidare sedan utan åkte hem o nanade :-)
Idag har jag städat o grejat..
Följde med Petra,farmor,bella o david till Åhus vi tittade på Ylva när hon hoppade med sin häst!! Eller inte sin egna häst men ni fattade :-)
Nu väntas det god mat!! Kram

ledig idag..

idag är jag ledig började dagen men en liten jogging tur..puh vilken dålig kondis jag har måste förbättra den lite.. ska försöka iaf!!

igår kom en väldigt ledsen syster men tåget från göteborg.. Hon och killen har gjort slut.. man kan bara hoppas att det löser sig, kanske behöver dem bara vara i från varandra lite!!
Helgen har varit mkt trevlig, i fredags åkte vi hem till Mia,Ralle o lilla Messi.. vi käka pizza och tittade på idol mkt trevligt, kommer vi göra om snart!! *Hoppas jag*
Festen hos Linda var mkt trevlig jag får lägga upp lite foto nån dag snart hihi det blev grand sen och dans för hela slanten!!
i söndags åkte vi till vårdcentralen med Rickards jädra hosta, tycker så synd om honom!! Men verkar gå åt rätt håll nu iallafall, sedan blev det god mat hos Rickards föräldrar, jag blev ljusare i håret och fick gosa på lille Anton hih :-)
Hänt mkt kul senaste dagarna...
* syster o andre fick huset o flyttat
* andre har fått jobb, butikschef för en data butik som ska öppna i gamla glitterslokal *grattis* kommer passa
han perfekt
* jag fick bra svar från doktorn om testen jag gjorde för 2 veckor sedan..puh..
* Jag har fått pengarna för mitt kära armband
* gjort ljusa slingor
massa bra saker hihih...
Får se vad dagen har att erbjuda..vill kolla in syster hus men behöver till stan oxå :-)
hejsvej!

RSS 2.0