Torsdagen. .

Igår var det lite fix inför helgen, bak, städ och lite sånt. Walle hjälpte mig..




kvällen spenderades på steakhouse med god mat för att fira svärmor som fyllde år, jätte gott och trevligt!


Idag är det min födelsedag och familjerna kommer ikväll! mysigt!

bläää..

Jag vill verkligen inte ha såhär mkt snö..Bella skulle hjälpa mig idag med massa inför fredag och lördag men så var hon tvungen att hoppa in och jobba istället för andre för han är hemma med Ebba som mä var hostig suck! :-(
Men en dag imorgon också. .



Tuffa dygn..

Haft det jobbigt här hemna nu ett par dygn, ingen sömn och hängig bebis!
Så synd om Walle, hans hosta är inte att leka mä och han vill bara sova men blir så störd av den. Inatt vaknade han kl 02 och vi gav mediciner men inte förrän 04 slutade han hosta.. jag o han satt i fåtöljen! Stackars Rickard skulle upp 04.30 och jobba han fick inte mkt sömn heller! Walle har varit bättre idag så hoppas på en bra natt! Han somnade nyss så jag ska mä lägga mig! Helt färdig!
Känner mig så stressad inför fredag och lördag, min planering var inte såhär! Tur Bella kan hjälpa lite! Nattis!

Sjukling ♥

Walle är riktigt förkyld och hemska hostan bara han kan få känns det som.. igår kl 23 spydde han massa så som han hostade! Jag o han satt i fåtöljen sedan till 02 ca då la vi oss i soffan och fick lite sömn! så synd om honom ♥
Idag är det också väldigt jobbigt, stackars liten..


han lyckades få 30min sömn nyss i vagnen. .kändes dumt o låta han vara i den men där kan han sitta o sova o jag kunde äta lite o lämna fåtöljen!

-1.5kg är jag nöjd mä efter dessa 2veckorna men ändrade matvanor och endast lite motion. ..måste öka motionen. .bättre väder tack!
massa att göra inför fre o lör :-/ det löser sig! kram



Wiiii....

Köpte pulka idag wii läskigt, spännande och jätte kul!!




Varit hemma hela helgen och inte gjort speciellt mycket alls.. Var med mamma idag på öob och maxi, blir en tur till maxi i veckan också för att handla lite till kalaset på fredag när jag visst fyller år!

ikväll har Walle roat sig mkt i köket att det kan vara såå kul..




Walle har blivit förkyld :-( hostat idag en del mä och kräkt av hostan 2 gånger, ikväll direkt efter middagen allt kom upp och det var riktigt kaskad kräkning..fy stackars liten ♥ får se hur natten blir!




Zizzi..

Mamma bad mig kolla en klänning igår i en butik i gallerian som heter zizzi, men tydligen var stl S ca 42 vilket är för stort för mamma men är den stl jag brukar ha så det finns för oss lite större där var riktigt mycket tuffa kläder! Vill ha!

fikade med Bella på fenix, gjorde vid håret och var inom jobbet! Sedan fredagsmys hos Petra!



Nya kläder!

Hittade lite tuffa mysiga kläder till Walle igår och några var det 50 procent rea på!









Zoda!

Walle har fått en ny kompis som är 9veckor och heter Zoda ♥ Denna lilla hunden har flyttat hem till Petra o Robban! För mig påminner hon om Zmilla i päls och färg, jätte fin ♥







Godmorgon från soffan ♥




Brrr..

Såå kallt det har varit idag fast det bara varit ett par minus kändes det som -15 minst när vi var ute idag brr..
Varit start i dag på termin 2 på babysången mysigt att det har börjat igen!




Imorgon har vi inga planer, får se vad som händer!

Mammi mammi..


Åh Walle har varit så mammi nu några dagar en riktigt mammagris! Inget annat duger! Jag får inte gå en meter från honom då blir han så ledsen.. han bara klänger och ställer sig mot mina ben. igår kväll när Rickard jobbade kunde jag knappt varken kissa eller äta..
Han somnade vid 19 han var trött men vaknade 19.30 och jag fick inte honom att somna om, inget fungerade. .bara min famn! Rickard kom hem och tog över men det gick verkligen inte att få honom att sova. Jag gick och la mig i gästsängen med honom och han somnade tätt intill mig och där sov vi hela natten! Walle vaknade inte en ända gång. han vill ha massa närhet♥



Fina vänner på besök!

Igår eftermiddag kom ida och tina på besök med sina små!
Vi hade en trevlig eftermiddag och barnen busade! Dricka kaffet varmt är kört nu förtiden haha!
















aaa..

Det är väldigt jobbigt när man kämpar med vikten och godis suget att veta att det finns godis i skåpet kvar sen i lördags. ..bläää... vi har blivit duktig här hemma nu får se hur länge det går att ha en lyxdag i veckan bara då man får äta gotte på..
Vi bestämde förra måndagen att ända lite vanor när det gäller kosten och allt gott!

Önskar mig?!

Åh det är så svårt att säga vad man önskar sig, nu har folk börjat fråga och det ända jag sagt är att jag önskar mig saker till mig själv, sen Walle kom har man inte precis köpt saker till sig själv!
Jag vill ha nya kläder så presentkort på tex Vero Moda, Lindex, Kappahl, Staduim hade varit uppskattat! Likaså som presentkort på Annas salong Ruthohilding ♥ eller hälsa o helhet ♥
Det är faktiskt det ända jag vill ha som jag kan komma på just nu!

11månader. .

Våra 11månaders gosse fick ny energi efter vällingen han fick 19.30 då han var jätte trött! Puh nu vill jag iallafall gå och sova får väll se hur det går..
Ser ut såhär just nu..



Lördag!

Igår hade vi en mysig kväll med Linda, Robin, Lowa och Mattias!
Vi bjöd på lite mat, fruktsallad och sedan lite smått o gott!
Walles favvis Robin busade mkt med honom och han ville inte sova förrän dem åkte hem kl 23 galet, han kan ju missa ngt!



















Tack för en mysig kväll!

Just nu väntar jag på att sista isen ska smälta..



Och såhär ser det ut i fåtöljen någon tar igen lite sömn..



Dagis!

Fick svar från kommunen i tisdags att vi fått vårat 1a val Femöringen här i Rinkaby! Jag och Walle gick dit i onsdags och blev trevligt bemöta, Walle charmade en av fröknarna direkt, han kröp fram till henne och sträcker upp händerna, han ville upp hihi.. Dröm att det blir så sedan också. .
Stora killen ska börja på dagis 14e apri♥
Inte fått svar från det privata här i Rinkaby men kommer ändå välja detta!



Inte så stökigt. .

Inte alls så farligt med tanke på att vi varit hemma hela dagen.. brukar vara stökigare, ändå plockar jag undan varje kväll..








Onsdagen. .

Igår kom Bella, Sofie och Ebba hit och busade! Så roligt att se Ebba o Walle leka hihi! Vi åkte alla ner till mamma sedan och hälsade på, mysigt!
Jag är mä på en loppis sida på Facebook och i tisdags var där en tjej som sökte mammakläder så jag svarade att jag hade lite så igår kom hon hit o köpte några plagg!

Idag har Walle varit jätte dålig i magen och biter i allt han kommer åt, nog lite tänder på G han har varit jätte trött o bara velat mysa!

Några bilder från senaste dagarna..











Massa bus..

Lovian var här igår fullt ös..






Mormor kom en runda på eftermiddagen, det kvittar vilket humör han är på så bara älskar han när mormor kommer ♥


Han gillar att byta kanal på tvn..


En riktig tröttis myste med mig igår kväll..




Vilka läser nu för tiden? några som bloggar?




Fredagsmys!

Igår hade vi jätte trevligt hemma hos Simonette, Niclas och Vigo! Trivs så bra i deras sällskap! Så roligt nu när grabbarna verkligen leker tillsammans! Vi fick god mat och efterrätt hade vi köpt med! Vigo somnade lite fortare än Walle men tillslut somnade Walle också och vi kunde avsluta kvällen med ett roligt spel! Fler sådana kvällar tack ♥



























Grattis fina syster ♥



Grattis min älskade syster på din dag! Älskar dig! ♥

Mammagruppen..

Igår hade vi besök av 3st från mammagruppen mysigt! Det var fullt ös...



















Besök..

imorse åkte jag till maxi kl 8 och handlade frukost, Rickard fick frallor att ta med till golfbanan och jag och Walle fick fint besök av Ullis ♥
Jag var rätt ensam på maxi..


Vi fikade och sen blev det massa bus..







Tack för en mysig eftermiddag Ullis!

Lite bilder från helgen..

Lagade god middag i fredags när Rickard kom hem, pepparbiff gott! Walle fick äta lite efterrätt själv sen fick han bada ;-)



i lördags fick Rickard golfa haha, jag och Walle åkte med mamma till stan och bytte några julklappar! Lunchade på darins med Bella..





Igår kväll åkte vi till petra och myste åt god mat och vi tog med lite frukt och skulle bjuda på lite efterrätt. .ända chokladen vi hade hemma var romerska bågar blev jätte gott när det vatt i ugnen. .

Robban är en favorit. .






Jag och Petra har varit duktiga idag..




Massa bus..

Idag har jag och Walle bara varit hemma, dagen har bjudit på massa bus vill jag lova! Rickard är inte hemma förrän lite efter 19 idag :-( men då blir det fredagsmys!
Bjuder på bilder från idag.. han lär sig nya saker varje dag ♥ stanna tiden lite..























mys mys..

Idag har vi bara varit hemma och myst och busat! Mamma kom liten runda i eftermiddags och busade med Walle!
Varit lugnt och skönt! Lagade spagetti och köttfärssås ikväll, gjorde till Walle mä och det var poppis! Han och Rickard satte sig i fåtöljen nedans jag diskade, och Walle somnade minsann 18.45 what? vi la honom i hans säng och det tog 40min sen vaknade han såå ledsen nu sitter han med Rickard igen och han somnade om men Rickard kunde inte lägga honom i sin säng igen :-(

Mys i förmiddags. .













Nyår!

Vi hade jätte mysigt hos Marie igår! Niclas och Törnkvist hade gjort förrätt, varmrätten hade vi beställt och efterrätten gjorde simonette.. Efterrätten var ett recept jag fått av syrran! Vi spelade lite spel och hade trevligt! Walle skötte sig bra! Bjuder på några bilder!





























Tack alla för en mysig kväll!

Gott nytt år!




RSS 2.0