Mjuk start!!

Hade en liten mjukstart efter min semester, jag jobbade igår sen ledig idag :-) blev lite putt igår då det var jätte fint väder när man gick till jobbet då jag inte haft en ända dag på semestern med fint väder.. så idag vaknade jag glad såg att solen sken :-) jag gick upp vid åtta, har dammsugit, tvättat en maskin (strax klar) tagit upp mat från frysen som jag ska laga ikväll, diskat, plockat undan! Ska bara vänta på att solen strax kommer till altanen och min sol stol sen ska jag bara vara ute resten av dagen :-) ååå underbart!!!
Morsdag blev inte riktigt som jag tänkt mig! vaknade i sön av ett sms från Petra att Bella var inlagd på sjukhuset pga magsmärtor hon hade så ont att man inte ens kunde ta på hennes mage.. dem gjorde ultraljud och tog massa prover men alla svar var då bra, dem gav henne drop så hon kunde fast till igår då dem ville göra sådan gastroskopi och kolla om dem hittade ngt då!
Vi åkte ut till mamma vid 11.30 som planerat och åt lite lunch! Sedan skulle vi åka ut till skoglösa och grilla med Rickard familj men jag kände att jag gärna ville åka och hälsa på bella för mamma skulle dit på besökstiden på kvällen, så frågade Rickard om det var ok att jag gjorde det istället! vi visste inte hur länge hon skulle behöva stanna på sjukhuset och igår jobbade jag så kunde inte ha hälsat på då! Vi köpte med oss lite tidningar och körde in till bella! Jag var så jädra närvös för att åka dit jag hatar sjukhus över allt annat där efter kommer att åka hiss som oxå är en av mina störst forbier, på sjukhuset måste man göra båda dessa sakerna fy blää, luktar illa där och är så hemskt! jag håller typ på att svimma innan jag kommer innan för dörrarna! När vi kommer upp till bellas rum möts vi först av en en gamal tant sedan lite längre bort ligger syster!! usch var hemska att se henne ligga där!!
Igår fick jag smsa av henne att hon skulle få åka hem igår kväll så skönt! Hon hade en inflammation i magsäcken och i tolvfingertarmen, hennes magsyra var så stark att dem frät i sönder magsäcken, detta fick hon piller mot att ta varje dag, måste även vara försiktig med vad hon äter, undvika stark mat osv det är vad vi vet just nu!!!
Min lilla syster!!
Lördagens fest hos mia var grymt rolig som vanligt med dem tjejerna!!! Får berätta om den vid ett annat tillfälle!!
Puss hej!!!

Natt besök!!!

Hihi inatt har Elias nanat hos oss! Sofie blev dålig igår och behövde sova.. jag erbjöd mig att ha Elias om han ville kunde han sova hos oss, och det ville han!! jag var hos petra igår vi bakade hela dagen blev lite frukostbullar, kladdkaka muffins med hallon, citron muffins med dumle :-) sedan grillade vi och åt en päronpaj vi oxå slängt ihop hihi!
Mamma kom och lämnade Elias hos Petra, sen körde Rickard oss hem vid åtta innan han skulle iväg på bio! jag och Elias tittade på talang han somnade på soffan! Bar in han på Rickards plats då han bestämt att där skulle han sova och Rickard skulle ligga i gästrummet och så fick det bli :-)
han är så gosig och vill gärna kramas :-) Jätte mysigt hade vi!!!
Puss hej!

Fest hos Mia!!

Ikväll ska Jag och Ida hem till våran underbara Mia och fira henne hon fyller år i morgon! Ska bli jätte roligt, brukar gå ganska hett till på Mias fester haha vi får väll se hur denna kvällen slutar! Tänkte bjuda på ett par bilder från någon fest med Mia hihi..
Tycker väldigt mycket om dessa tjajor!!!!! :-)

Soliga fredag!

Nu ska Jag,Sofie,Petra o Farmor åka ut till Ingrid o Gert dem vill köpa lite blommor :-) så jag hänger på! sedan ska vi baka lite hemma hos Petra, nu har jag frys så kan frysa in lite hihi :-) jag är så trött på att köpa bröd så jag nästan kräks alltså är så trött på dem så nu äter jag knappt ngt bröd.. tänkte se om vi kunde baka lite goda frukostbullar bla!
Ikväll ska Rickard på bio med Malena o Micke, tyvärr ville jag inte hänga med för dem ska se pirates of the caribbean och jag har inte sett någon av dem andra filmerna så kände jag klarade mig utan denna med, inte min typ av film lite tråkigt för jag och Rickard har länge velat gå på bio haha!!
Trevlig helg mina vänner!!!

Torsdag..

Veckan går fort när man har semester hihih!!! Igår kväll kom Sandra hit en runda vi har inte träffats på jätte länge.. Man märker direkt hur mycket man saknat varandra när det gått så långt mellan gångerna.. vi pratade om allt.. blev ganska mycket gamla minnen som kom upp då vi haft jätte kul under skoltiden och studenten.. vi tittade på gamla foto och bara skrattade.. jag är så glad att jag haft den roliga tiden under skolan, reste mycket, festade och hade ett stort kompis gäng, det har jag ju fortfarande dok och det är jag glad över!! sandra fick barn tidigt och "missade" lite av det vi andra hade efter stundenten, medans hennes barn är stora nu och hon är en ung mamma som kanske nu vill ut och dansa lite igen :-) ska lära henne dricka lite rose vin då hon bara dricker cola o te :-) ihih vi har verkligen haft det så himla kul tillsammans!!!
sandra till vänster och sen josse!
du bjuder på den bilden va sandra? :-)
Då ligger bilen ute på blocket och vi ska sälja den.. har 3 veckor på oss annars köper bilfirman in den.. där står en Volvo och väntar på oss....
Puss hej!!!!

Semester!

Jag har semester denna veckan det är faktiskt jätte skönt jag behövde detta :-)

I måndags fyllde bästaste petra år det var kalas för henne mycket trevligt, på dagen var jag med sofie och barnen en runda på stan! Mys!
igår åkte jag,petra o bella till nova lund sofie hade varit där förra veckan hon hittade inget direkt men jag var sugen på att åka dit ändå, jag hittade faktiskt lite grejer så är jätte nöjd!
När jag kom hem igår fixade jag lite mat och älsklingen kom hem efter att ha kollat på nya bilar, han är jätte sugen på att köpa ny bil och har varit det ett tag.. han var som ett litet barn på julafton när han prov kört lite bilar.. han hade en hemma i natt för att köra lite med, vi får se om han nanat på saken :-)
han är nog hemma hos sina föräldrar nu och rådfrågar lite, jag kan ju INGENTING om bilar!!
Typiskt denna veckan när jag är ledig jobbar rickard 05-14 vilket gör att han inte vill cykla till jobbet annars hade jag ju haft bil om jag velat gör ngt! Skulle vilja ha en gamal skrutt bil ibland att köra runt i..
Idag åkte jag och farmor till robins affär och kollade nya köks möbler till henne hon beställde nytt bord o stolar, sådana stolar vill jag oxå ha..jätte fina o sköna!
Vi skulle inom broby för jag ville handla en grillad kyckling bla för ska göra kycklingsallad sen tog vi fel väg tillbaka så blev en omväg på småvägar där man bara såg träd runt sig haha vad vi skrattade! åkte hem och fikade hos farmor! haft en trevlig dag!!
bakat några kärleksmums för i kväll får jag besök av Sanra vi har inte setts på alldeles för lång tid usch får dåligt samvete  när det går så långt mellan gångerna..
ska träffa Ullis oxå måste höra av mig till henne, även en som jag gärna vill träffa och det har gått för lång tid :-( jag kan göra listan lång för är flera jag länge försökt att hinna träffa..
kramar på er alla!!

herre gud..

Jag skulle börja med att skriva dagen jobb citat kanske för gud vad många roliga frågor man får ibland, denna som jag fick idag har jag fått en gång innan då låg jag nästan dubbel men trodde aldrig att den skulle komma igen, nu kom den igen så måste dela med mig av den
En dam kommer fram och säger
-Ursäkta mig vart har ni dem vita rosé vinerna? jag kunde bara hitta dem röda?!!! hahaha!!!!
En dam frågade oxå micke i dag hur länge hennes 3liters box varade? hahah Micke skrattade bara och sa ja du det vet inte jag riktigt och då kom hon på vad hon sagt hon menade så klart hur länge den höll när man öppnat den hihi..
I morgon blir det jobb 8-18.30!!
På lör ska jag hem till Erika på lite tjejkväll och vin provning :-) trevligt!!
Godnattis vänner!!

Ledig!!!

Igår jobbade jag bara 3 timmar på kvällen på en provning där man lärde sig prova vitt vin, var för allmänheten var himla trevligt! På dagen var jag och Rickard på eko och handlade lite bla vars en solstol :-) sedan körde vi runt och tittade på en frys, vi behöver han en extra i källaren.. Petra har sagt länge vi skulle få deras gamla när dem köpte ny men dem blir ju aldrig färdiga till att köra en ny hahah :-) vi köpte en som vi får i slutet på veckan..
Så nu kan vi oxå stor handla o frysa in massa mat, jag kan baka oxå och få plast med lite glass i frysen hihi :-)
Skrev på min facebook idag att jag var ledig och hemma hela dagen, det såg syster yster så snart kommer det 2 vild djur till mig hihih mys <3 lönar sig ibland att skriva man är ledig! Hon ska in och fixa pass bla för dem reser till cypern snart en vecka... inte alla avis.. men det är dem värda! Vet knappt om syrran varit utomlands senaste massa åren.. själv blir det kanske en sommar för mig utan utomlands semester vem vet.. varit iväg varje år sen jag var 18 det kan man ju inte ändra på.. får se vad linda o robin oxå säger våra killar är inte så sugna men jag och linda är haha!! Nu har dem köpt tomt oxå och är i fullt gång att leta hus/rita och fixa inför husbygge.. så glad för deras skull..
Det var trevligt att några gjorde sig tillkänna som läser min blogg men finns verkligen många kvar som jag inte har en aning om vilka ni är!!
Kramizz alla <3

vilka läser??

Vilka läser min blogg nu för tiden? kan ni inte skriva era blogg adresser om ni har någon?
Vill ha flera att följa :-) annars får ni gärna göra er tillkänna ändå :-)

Underbara helgen..

Har haft en riktigt trevlig o mysig helg!!!i fredags när jag kom hem hade älsklingen gjort god mat, mycket uppskattat!! I lördags var jag ledig så skönt, man njuter av att vara ledig på lördagen för det händer inte så ofta hihi!!
Rickard åkte iväg med några kompisar dem skulle paddla, så jag städade och fixade in för 3 rätters middagen vi skulle bjuda våra kära vänner på, Mia,Rasmus,Ida och Sebbe skulle komma! Älskar dessa tjejer dem är så underbara på alla sätt o vis, har så himla roligt med dem <3 Deras killar är oxå super härliga såklart!!
hade verkligen sett fram emot denna kvällen!!!
Det blev en räktoast med advokadokräm och lite annat gott till förrätt, sedan blev det bakad potatis med massa gott till den, och fruktsallad till efterrätt!!
kvällen blev jätte lyckad och jag hade jätte trevligt, tror alla hade det faktiskt!!
Vi spelade spel och traggade massa skit, det blev oxå en hel del dans o limbo haha :-)
Linda o Robin dök upp strax efter nio vilket var himla skojigt :-)
Jag har massa foto vet knappt om jag vågar lägga upp dem hihih kanske senare i veckan!!
igår var jag väldigt mör får jag erkänna ;-)

Visste det!!!!!

Hade aldrig berättat om "mitt" super dåliga kundmöte om jag inte veta själv att det inte var jag.. det var så jädra jobbigt att inte kunna bevisa att det var inte jag som var oförskämd,okunnig och nonchalant mot kunden.. jag gick vidare med detta..

Min chefs chef tog kontakt med företaget som skickade ut den här killen till våran butik för mera info, då får vi svart på vitt när han berättat att han hade en försäljare på golvet och en i kassan men båda hette sandra, vi har dok bara en sandra.. vi vet att jag har honom i kassan för det har vi på film vi kan dok inte se vet som har han på golvet.. men jag fick svart på vitt att det inte var jag.. jag fick dok inte så bra betyg i kassan men det var som min chef sa att det kvittat om jag kysst kunden där för han var redan så arg o besviken...
Det som gör mig lite ledsen är att mina kolleger sett man stor böla en hel jävla fredag, när säkert någon vetat att det inte var jag som gjort fel, då vi har bilden på honom på en tv skärm i vårt uppräkningsrum, så nån måste ju vetat eller känt igen honom.. jag vill inte sätta dit nån annan vill bara att folk ska veta att det inte var jag så det så!!! man ska inte ge sig, skönast av allt är när chefen säger att detta visste han hela tiden att det inte var jag alltså :-)

syster yster..

Isabel Guerrero Garcia - Moondance (Cover)
Ååå fått dille på denna låten nu, den är så bra syster!!!! fast va längesen hon gjorde den, men älskar den!!!
Jobb igår 8.30-21.30, jobb idag 8.30-19.30 och typ samma imorgon fast börjar 9... så fullt upp!!! men är ledig helgen ska bli underbart, ska ha 2 fina tjejer på besök med deras gossar kanske det kommer en fin tjej till senare vi får väll se ;-)
Nu ska jag sticka till bussen!!! puss hej!

Helgen..


åååå

Åå min älskade Petra, faster och bästa vän, varit så orolig för dig.. idag skulle jag hjälpa Petra att harpa skulle vara ledig från jobbet idag, men igår eftermiddag fråga dem mig om jag kunde jobba extra idag dem vet att jag alltid säger ja direkt, men igår sa jag att jag måste först ringa Petra o fråga, så ringde hem till dem o David svara att petra var på akuten och skulle sova där inatt.. blev jätte rädd, ringde Robban och fick höra lite mera, petra har inte mått bra sista veckan, haft ont i huvudet bla.. så förstod ju att dem verkligen behövde min hjälp.. så hjälpte robban 8-12 sen var jag på systemet 13.18.30.. Allt är bra med petra nu hon fick åka hem ikväll var "bara" migrän" eller spänningshuvudverk, men dem gjorde ryggmärgsprov för att ute sluta någon blödning, usch vad närvös jag varit! Petra är betyder alllt för mig!! *puss*

Valborg!!!

Hade en jätte trevlig valborg med goda vänner och syster med familj :-)
Vi grillade och åt massa gott, kändes som vi åt hela kvällen hihi!!!
Vi lekte lite lekar, spelade kubb och badade i tunnan!!!
Jag städade undan lite medan dem andra badade ganska skönt att få lite i ordning :-)
sen när alla åkt hem så tyckte jag att vi skulle bada själv hihi, var mysigt under stjärnorna hihih!!!
Tack alla vänner!!!
Igår var det bara slappe dag rakt igenom!! Skönt!!! jag är ledig idag, lite rastlös innan så jag tvätta sängkläderna,stryker, putsar fönster och plockar undan haha!!!
kram hej!!!

Mardröm..

Min fredag började super bra, var hos Marie och blev jätte fin i håret, började inte jobba förrän kl 12 lyx!! jag gick till jobbet och bytte om, när jag kom ner och skulle ta min kassa, sa calle han ville snacka med mig, han så väldigt ledsen ut :-( vill egentligen inte berätta detta men gör det ändå för att jag vet att detta inte stämmer och ska gå vidare med detta!!

Han frågade mig om jag kom ihåg en kund i tor kväll vid kl 17 som frågat efter vin till grillad oxfile? hade ingen aning var uppe ganska mycket i tor så hade många kunder jag tipsade om vin! I allafall så var denna mannen en "shopper" alltså en kund som betygsätter våran butik, personalen i detta fallet blev det jag, sedan sätter han betyg på avslutet och personen i kassan, i detta fallet var det oxå jag.. för jag var inhoppare och hoppade in då det blev kö, då mannen ställde sig i min kassa..
vi har sådan shopper ca 2gånger i månaden..
Calle fortsatte att berätta att jag gjort ett jätte kasst möte och avslut i kassan, vår butik har aldrig någon gång fått så låga poäng.. calle säger att han inte tror på detta och att ngt blivit ett missförstånd..
Varken Janne eller Danne orkade ta detta med mig för dem var så arga och chockade ( inte på mig som tur var)
vi får ett papper med betyg och lite saker som shoppern har skrivit.. detta var katastrof och jag blev så ledsen grät i över en timme inne i kassa rummet där jag låste in mig bara för att tänka.. bad om att få se killen på övervaknings kameran, ser när han handlar av mig och vilket vin han köper, känner inte alls igen honom plus att vinet han tagit har jag aldrig rek..
Janne kom in med gråt i halsen och gav mig en bamse kram efter att han pratat med dem som skickar dem här shopperna, han berättade för mig att han sagt vi vill träffa den här killen och få en förklaring, då janne säger att jag är en av dem duktigaste säljarna i butiken, vilket värmde otroligt mycket i denna jobbiga stund! Att killen sedan skrivit att han upplevt mig som nonchalant och okunnig, är ju ett skämt? jag nonchalant? vet knappt vad det betyder bara!!
jag kan inte förklara hur ledsen jag är över detta!! Det känns så jävla skit tråkigt, hade erkänt direkt om jag kom ihåg mannen och om jag hade kommit ihåg att jag varit kort mot honom, men gör verkligen inte det så känns förjävligt.. det står så mycket i pappret som inte alls låter som mig?! så skönt för att alla på jobbet är på min sida, dem är så arga bara, jag är nära till gråt bara jag tänker på det.. alla på jobbet vet inte detta ännu, men dem såg hur ledsen jag var!!
I lör fick jag lite revansch, vi var elva stycken som jobbade och på frukost mötet säger calle att han och jag är utan kassa och jag är chef på golvet i butiken :-) var himla kul att ha sten koll på läget och ha sina ansvars områden.. annars är det nästan så att man sitter i kassan hela lördagen..
Detta har tagit mig väldigt hårt.. jag är ju alltid glad och trevlig :-) visst kan jag oxå ha en dålig dag men nonchalant mot en kund har jag aldrig någonsin varit det vet jag!!!

RSS 2.0