Sova över gäst...

Vi passar Elias idag, han ska sova här.. Just nu ser det ut såhär hos oss..


ikväll blir det nog bara tacos, godis, pyjamas och film.. mysigt!!!






Tack..

Fick fina kläder till Walle igår av svärmor, tur hon har bra smak hihi..




Hade fixat middag och efterrätt men när vi åt efterrätten såg jag plötsligt en lös hund på gatan som gick in på våran gräsmatta och ingen ägare syntes till..Hunden morrade så gick inte så nära, den var tjock och inte så snabb men ändå haha..Rickard ringde polisen. .men efter ett tag kom ägaren skönt, mkt trafik här utanför ju..
Walle fick gosa mä pysen iaf..



Fotboll..

Igår kväll gick vi ner och kollade på Rickards match, mötte upp Ingrid och Gert mysigt! Inte så kul att sitta där själv och kolla..
Dem vann..



Framtida hipp hoppare??

På dagen myste vi bara hemma och den bjöd även på massa bus..






Mys!

Igår var jag, mamma och sofie på graffiti och åt och sedan bio super mys! Minns inte när jag var på bio mä mamma senast men hon sa att vi hade varit det haha!!!





Hihi...

Från helgen hos Petra..









Maaat!





Inte lätt att få in maten i munnen....

Promis till Åhus..

Blev rastlös igår eftermiddag och det var så fint väder så jag och Walle gick till mamma.. Fick blir en vattenpaus och liten matpaus.. Walle somna först när vi hade tio minuter kvar och vaknade när vagnen slutade rulla.. Walle då...
Blev så sugen på varma mackor med svamp stuvning så det fixade mamma!!







Malena o Miche♥

Igår var det bröllop och Malena blev en Davidsson! Jätte fint trädgårds bröllop i skoglösa! Vi lämnade Walle till Petra och Robban, glada vi gjorde det för vi kunde njuta av allt och missade inget! Walle hade lite svårt att sova men det har han hemma mä så inget konstigt! Idag när vi kom till Petra så ville vi stanna lite till för Rickard skulle golfa så kom faktiskt nästan nyss hem, sov och myst där hela dagen!
Tack till Malena o Miche ♥
Vill visa några bilder..













































Bästa ♥




Ångest..

Åhh bröllop på lördag i skoglösa, Rickards syster gifter sig! Ska vi ha med Walle eller Petra ska passa honom? Det blir ju från lör kl 15 till söndag efter frukost.. inte orolig över att han ska vara hos Petra bara nojjig över att vara utan honom :-) kan jag njuta ändå?! Samtidigt kan vi njuta av att ha med honom? jag menar han sover ju gärna inte ensam..vi kanske fått springa ut och in hela tiden och kolla honom, kanske vi missar massa kul! Kanske vatt kul att bara vara jag och Rickard för en kväll..
Han är ju lite svår somnad och vill ha saker på sitt sätt redan hihi.. Får se hur vi gör hihi.. lutar åt att han får vara hos petra och funkar det inte får hon sätta honom i bilen och köra till oss :-)
Men åh vad det kommer kännas konstigt.. :-)

6månader ♥

Vi firade 6månader med att träffa mammagrupp på stan och sedan bvc..
9140g 73cm stor gosse ♥ Tänk det redan gått 6månader!!!


Firade med kyckling och potatis och till efterrätt frukt yoghurt, idag var det poppis!!
Ge mig mera mat!!!!!






Helgen..

åhh hade skrivit en långt inlägg om helgen men det försvann suck! Får lägga upp några bilder från helgen ist..
Mys med vänner o barn i lör, vi lagade mat och efterrätt tillsammans o åt en massa gott :-)









Det är Vigo på sista bilden, Walle sov såklart inte förrän alla åkt hem vid 23..
Han sov 30min mellan 14.30-23.15.. galet!

Igår morse kom en väldigt lycklig Jenny för att hämta mig vi skulle till Ullared, hennes Daniel hade äntligen friat och nästa år blir det bröllop wiii! Lyx att få gå på bröllop nästa år igen! Längtar!
Vi hade en jätte rolig dag i går och det blev en del shopping och första julklappen är inhandlad :-)






Inatt hände det något sjukt walle somna hos oss 22, ammade honom 23 och fick ersättning 01.20 sen sov han till kl 07 wiiii!!!! Glad för det lilla ♥


Torsdagen..

Natten till tor var ingen hit alls, vi lyckades få Walle att somna i sin säng runt 22 så då gick vi mä och la oss 22.40 började det han hamna på magen och blev ledsen kan ju inte vända tillbaka sig :-( bara upp och vända honom..sen blev han ledsen igen efter liten stund och ja kämpade lääääng till att få honom att somna om i sin säng till slut orkade jag inte mera så la honom mellan oss och bums han somna direkt :-/ vet det är fel men ibland säger tålamodet stopp.. Rickard skulle ju upp och jobba mä!
En fin vän, Simonette kom med lunch som vi mumsade på sen tog hon Walle på en lång promenad så fick jag vila och läsa en tidning hon hade köpt såå gulligt av henne! Walle hade vatt jätte snäll!


Tack för alla tips vi testar alla :-)

Frukost imorse, banangröt!





Shopping!

Idag blev det en hel del shopping, älskar rabattkuponger.. fick massa för 1000kr! Det lär shoppas mera på söndag :-)
















Ett sms..

Fick ett sms av en vän..

-ska vi åka till ullared på sön?

Jaa för det ska vi.... tjoss!!!

Hjälp och tips tack!

Jag har så många läsare men ni är så kassa på att kommentera, jag ber om lite hjälp och tips..alla mottages!
Det handlar om Walle och sömn, det är ingen bra kombo alls när det kommer till nätterna! Detta har varit såhär i flera månader och jag tycker det blir värre och värre.. Ska försöka förklara en natt..
Han äter 21 och somnar gott, vaknar kl 21.45 ledsen får ta upp honom och trösta men somnar om fort, vaknar kl 23 hungrig får ersättning eller ammar jag börjar med varannan gång ca. han somnar om fort, vaknar ledsen vid 00, såhär håller det på hela nätterna, lyfter över honom från sin säng till våran.. Ca varje timme är det ngt som stör honom, vi får aldrig ens 2timmars sömn i sträck och jag hinner aldrig komma in i någon djup sömn. Jag känner mig så sliten nu och orkar inte göra så mkt, sover på dagarna när han sover osv.
Igår testa vi godnattvälling innan läggdax han slök allt men höll sig bara 2timmar.
Fått tips om nattlampa men ingen skillnad..
Tänkt min mat kanske inte räcker längre men han håller sig på dagen 3-4timmar när jag ammat, samma som ersättning..
Börjat ge gröt och smakis han är inte alls intresserad..kämpar och tvingar i honom nästan...
Han anväder inte napp men nu önskar ja han gjort det för det kanske räckt som tröst...
Vad ska jag göra? Vad är det som stör honom hela tiden i hans sömn?!



Myser ♥






Söndags frulle..

Hade fina Simonette och Vigo på frukost här igår! Underbar tjej det där ♥ Hon hade köpt frallor o kaka mä sig, vi fick dok inte riktigt njuta i lugn o ro då våra grabbar inte var på bästa humöret hihi!
Men det hör ju till ♥





Walle kolla fotboll igår kväll med pappi♥





Premiär..

Spagetti och köttfärssås blev första maten.. liten smakis mums tyckte Walle!







Älskade Rickard ♥

Efter en väldigt jobbig vecka med sömnlösa dagar och nätter, massa skrik och tårar, tänker inte skriva om denna veckan då säkert jag fått massa kommentarer jag inte vill läsa..
Igår kom Rickard hem från jobbet och sa vi skulle ut och äta på min favvis restaurang rosegarden kl 19.30! Han hade fixat barnvakt, för första gången skulle vi lämna bort Walle..visst han är snart 6mån så på tiden kanske hihi.. Han hade frågat Sofie som blev glad över att få vara barnvakt! Jag åt sushi till förrätt sen buffen den är såå god! Njöt av mitt första glas rött på typ 15månader, det smaka sååå gott! Tack för allt ♥ och tack alla som hjälpt och stöttat oss, extra tack till mamma och sofie ♥



Fotboll..

Vi fick sällskap idag till Rickards match..mysigt!













Godmorgon..



jäkla tänder

Jobbig söndag..

Igår var en hemsk dag, ingen passade lille Walle :-/ visst har han alltid sovit väldigt lite både dag som natt men han är alltid glad och pigg på dagarna men igår funka inget, det började redan i lör när vi var på trevlig fest hos mina svärföräldrar.
Igår var det mkt skrik och inget dög, han somna i min famn till slut på dagen men det gick inte att lägga honom i från mig, han åt hattigt och ville knappt leka bara ledsen.. Ville bara hem i från liten stund igår kväll när han somnade vid 19.30 så körde till maxi och köpte godis bla..när jag kom hem kämpade Rickard med Walle han hade bara nanat 20min typ..
vet inte vad som stör honom när han sover.. på natten är det max 2,5timmes sömn innan han blir ledsen och man får somna om honom eller ge mat..
Vi är vana vid glad o pigg Walle.. Va jobbigt igår och mkt tårar..sa till Rickard att jag nästan önska det var jag som började jobba idag, så får man väll inte tänka ens för då är man väll världelös och allt annat.. Rickards 6veckor sa puff!!
Det är inte alltid en dans på rosor! Jag är så himla trött, imorse åkte jag ut till mamma så fick jag massa hjälp med Walle, linda o robin kom mä fika mysigt ♥ Kom hem nu vid 20..



















Vår goding!






Möhippa!!!

Lyckad möhippa igår för Malena ♥






















































En stund för mig själv..

Jag kan rek Anna Nord som har sin egna salong där hon bor i legeved! Jätte mysigt! Hon har jobbat på hälsa och helhet bla.
Hon är underbar Anna och tar verkligen hand om sina kunder. Man kan gå dit ensam, med en kompis eller i grupp! Jag brukar välja valfri timme, kostar 600kr då får man göra vad man vill och hinner på den timmen, brukar bli färg på fransar, vax och färg på bryn, massage, lätt make upp eller fint nagellack tex.
Idag tog jag bara vax och färg av bryn och färg på fransar..Under tiden färgen satt fick jag även hand och huvud massage 5-10min underbart kostar 320kr.

Anna är även super duktig på smink, brud och fest makeup. Säljer massa bra produkter mä!

Gå in på hennes hemsida och titta, lovar ni blir nöjda! Kanske någon av er varit där?
www.ruthohilding.se













Grattis Elias 7år!!





Nova Lund!

Igår blev det Nova för lite shopping! Det blev bestämt typ kl 10 och kl 11 var vi iväg. Jag, Walle, Petra och Bella, mysig dag! Fick mkt hjälp med Walle så jag hade fokus på mig själv när det gällde shopping, sånt hinner man inte när man går ensam på stan..
Bella ville köra vagnen hela tiden haha! Han trivs i sittvagnen, han ser massa och får vara mera mä!
köpte endast en keps till Walle..


Jag och Petra hitta en snygg väska..

Köpte byxor svarta med små detaljer..

2toppar


En klänning..

Jag åt köttbullar och visst var dem hemlagade..inget tvivel..mina är tom rundare och mindre..

Efterrätt












RSS 2.0