Göteborg!

I helgen väntas en trevlig helg i Göteborg, ska bli mysigt!
Hoppas det går bra med dem små :-)
Imorse var Tessa o Loke här på frukost trevligt, jag o walle ska bara mysa resten av dagen..
Hej sålänge!

Ledig torsdag. .

vi vaknade 06 idag, Rickard hade kört till jobbet..Vi myser framför barnkanalen, skönt att inte börja busa direkt!

I tisdags missade ni väll inte att syrran tog en guldbiljett i idol, det var inspelat i slutet på mars! 22mars var hon i malmö o träffa massa andra jurys, 23e mars kom film teamet till kstad och spelade in filmen, 24e mars på hennes födelsedag fick hon ner till malmö o sjunga för riktiga juryn :-)


Vi var stylister hihi..


Skönt att vara igång med jobb o vardag igen, jobbigt bara med barnvakt att vi måste fixa o puzzla för att få ihop det när det krockar att både jag o Rickard jobbar kväll vilket blir 1-2 gånger i veckan. .

Wii..

Ikväll är det idol från Malmö tror lilla syster kommer synas i rutan..


Nu är jag påväg till dagis, hoppas det gått bra för Walle idag var längesedan han var på dagis, han blev lite ledsen imorse!


Såå mycket man behöver och vill ha..

Önskar för tillfället att pengar växte under madrassen.. Behöver saker till Walle nu i höst, dem sakerna han hade i våras passar knappt, en hel del behövs inhandlas, har hittat en sittvagn vi vill köpa nu till Spanien men även att vi kommer använda den mycket hemma istället för den stora vi har nu, 1600kr kostade den..
bröllop i okt man vill ha nya kläder, fixa hår och naglar :-)
Göteborg nästa helg man önskar man kunde shoppa loss då :-)

Får se vad denna söndagen bjuder på! Walle sov för en gångs skull till 07.10 men såklart skulle Rickard upp 06.15 och golfa så blev ändå ingen sovmorgon!

Igår vad Linda med familj här..





Walles nya tuffa..




Veckan som gått..

Jag o Walle har semester men känns som höstlov! längtar efter jobbet, tur vi har 10dagar i Spanien framför oss annars hade ja gråtit haha, inte en stranddag på min semester! Tur man hade några lediga dagar i fina vädret!
Vi har varit hos Annette och busat en förmiddag, hade Elsa o Alva från babysången här i tisdags! Bak med Bella och Sofie var har två eftermiddadar med oss mysigt! Idol hos Petra, inte visat Malmö ännu blir nästa vecka! Spännande! Hälsat på farmor o happy mm.
Ikväll ska vi till Jenny med familj på fredagsmys!
Imorgon kommer Linda med familj!










Walle har somnat själv senaste veckan i fåtöljen, efter middagen på dagen och efter välling på kvällen så skönt sen bär vi in honom i sin säng!



Köpte en matta igår för billig peng, den var poppis!




Idol..

Ivåras sökte syster till idol och igår började programmet, hon sökte i malmö och var inte med igår men i slutet visade dem några sekunder av henne ledsen, hoppas få se henne i veckan när hon sjunger för juryn så nyfiken. . håll tummarna!



Jennys möhippa!

I lördags var det dax för möhippan, jennys lilla syster höll i dagen och vi hade jätte roligt! Visst önskade jag att få hålla i den och bestämma o fixa för älskar sådant men nu var det lilla syster som gjorde det såklart! ! kl 23.30 åkte jag hem nöjd och döds trött efter 15timmars party! kidnappad hemma..

Liten biltur..

Frukost i tivoliparken..

Mys på hälsa o helhet..







Lunch på lillatorg..

Presentöppning..



Kaos i litet kör..





Pyssel..

Kvällens middag lagade vi i tre olika grupper, innan vi gick från stan delades vi in i tre grupper och fick en summa pengar att handla för! Jag kom i efterrätts gruppen och 300kr att fixa efterrätt till 16st! Blev fruktsallad med kola grädde o kex :-)
Rolig dag att minnas, lite för snäll möhippa :-) jätte mysig dag!

Hälsade på min farmor. .

Tidigt imorse åkte Rickard och fiskade..När jag o Walle gått upp och myst och busat en stund blev vi rastlösa så vi tog en promenad till Kerstin. .
Han nobbade även farmors fantastiska smörbullar, som sagt han äter inte mycket. .









Walle lärde sig att säga Happy idag som hunden heter och han ville hålla i kopplet väldigt spännande!




Ullared..

Jag o bella åkte tidigt igår till ullared, va i varuhuset 9.30-17 haha! Vi hade super kul! Fick sms under dagen av fler som ville ha lite saker och vissa kunde vi hjälpa medan vissa saker var slut eller inte fanns! Lite av sakerna jag köpte var tex, kläder till Walle, leksaker som puzzel, böcker, bilar, presenter, underkläder, strumpor, munktröja, blus, kaffe muggar, espresso muggar, pajform, ramar, matlådor, sängkläder, handdukar, tvål, deo, tvättmedel, elvisp, kapslar till kaffemaskinen, hårspray, blöjor, våtservetter, grattis kort o lite till hihi..





Heldag på stan..

Jag o Walle mötte upp Jenny kl 09 för frukost på fantasi! Sen mötte vi Bella, vi gick till lokalen som Jenny o Daniel ska ha sin bröllopsfest på, tittade lite! Hämtade Walles pass, kollade vigselring till Jenny, bokade tid till henne att göra naglar o fransar ååå längtar! Sen åkte Jenny! Jag o Bella tittade lite sen lunchade vi, busade i tivoliparken.. Nyss landat i soffan puh..







Igår kväll kom Vigo med familj på grillning. .






När Walle badat igår hihi..






Nya vänner!

I fredags kom två familjer som jag och walle lärt känna genom babysången! Sofia o Lotta heter mammorna dem har två flickor i fem års åldern och sen har Lotta Thindra och Sofia har Viktor dem är lite yngre än Walle men ska börja på Walles dagis nästa vecka och deras stora systrar går också där fast på stora avdelning. Jätte trevliga och roligt att ha lärt känna folk i byn :-)
Barnen busade massa och vi åt gott!











Mysigt kväll!

Grillning. .

Ida, Sebbe och Lovian kom hit i eftermiddags och grillade, trevligt! Vi ses för sällan!







Underbar dag i Halmstad!

Haft en fantastisk dag på äventyrslandet med svärföräldrarna, körde även ut till tylösands camping och tittade, Rickards familj campade mycket där när han var liten! Visar bilder från dagen!


























Riktigt bra för mindre barn! Föräldrar gick in gratis!













Tack snälla för en jätte mysig dag!

Kusin Elias..

Igår eftermiddag kom Syrran, Elias o mamma hit på fika! Så roligt Elias och Walle hade tillsammans, fullt ös! Mamma åkte efter fikan och Rickard körde och golfade men Sofie o Elias stannade kvar, vi lagade kvällsmat och barnen busade massa. Jätte mysigt att bara vara vi fyra några timmar!









Idag har vi fixat pass till Walle och varit på 18månaders kontroll och vaccination!
87cm lång och ca 12.5kg!


Tropisk hetta..

Vilken dag, såå varmt o skönt!
Stranden såklart. .




Åkte ut till svärföräldrarna sen för mera bad o grillning. .


Ifredags när jag kom från jobbet var svärföräldrarna här, impuls grillning trevligt! Walle busade hela kvällen. .




Igår kväll våldgästa vi Petra, tacos och kort, perfekt lördag!


Haft en perfekt helg! Nu semester! !

Två dagar kvar..

Snart semester för mig mä!
Ska bli kul att göra lite saker med familj o vänner! Börjar redan på måndag med en tripp till Halmstad med svärföräldrarna. Vi gjorde aldrig något förra sommaren ihop, plus att vi missade ystad djurpark så nu hoppas vi på en mysig dag! Liseberg står oxå på önskelistan!
I onsdags sjöng Bella på rökeriet jätte mysigt, hon är så duktig! Stolt!

Igår var hag ledig, shoppade lite, lunchade med mamma och hade mysigt!



Min prirat har precis vinkat hejdå..




RSS 2.0