Mysdag!

I förmiddags kom Sofie och Anna på besök, vi snackade om allt möjligt, alla behövde ventilera lite! Walle trivdes med deras besök, han somnade så gott på Annas bröst! Rekord idag i bajs blöjor, herregud var kommer allt ifrån hihi, hinner knappt byta förrän det är dax igen..hihi!

Rickard var på maxi och handlade idag, han lagade en god middag.. han bjöd på ryggbiff.. Walle sov så vi kunde äta i lugn och ro.. Sedan somnade jag en stund i hans trygga famn ♥ mysigt att bara kramas, man får inte glömma bort varandra!

Sovgott mina vänner!







Jobbigt att äta.. Godnatt!!




Lite besök..

Igår och idag har vi haft lite besök.. Ullis och hennes tjejer var här igår kväll vi fikade och bara myste! Ullis fick äntligen träffa Walle som hon sa :-) vi fick fina kläder och ett gosedjur som hon köpt i thailand får ta kort o visa allt någon dag! Moster Bella kom oxå igår och sa hej, hon har inte hunnit träffa Walle innan!
Idag var gamel farmor här och sa hej, hon kom mitt i matningen men hon fick se en liten skymt av honom :-) fick fina pyjamasar!
Bvc tanten var här idag och vägde Walle, han hade gått upp som han skulle..Hon gav mig beröm för amningen och tyckte Walle var en perfekt bebis.. Så säger dem säkert till alla men blev glad ändå :-) vi snackade om allt och hon hade mkt info att ge! Vi valde östermalms bvc!

Rickard va ute med Walle en runda idag medans jag städade undan lite.. Rickard har oxå fått träna idag.. Han behöver lite egen tid mä :-)
Jag gick lite för långt igår på vår promis får ta det lite försiktigt man e ju ganska överkörd fortfarande, får lyssna på kroppen! Nu vill någon ha mat ;-)





Gravida vänner..

Har fått frågor nu och innan om jag vill skriva en förlossningsberättelse men eftersom min förlossning inte blev helt odramatisk o lätt måste ja fråga mina alla gravida vänner om jag verkligen ska skriva om den?! Har många vänner som oxå väntar barn! Hur som kommer det dröja måste samla mig lite först!

Walle säger heej!!


Blev en liten premiär tur mä vagnen, vi behövde friskluft!


Tuff start..

Det blev en tuff start för oss, magsjuk man hade vi inte räknat med..han fick bo i källaren sön em till igår kväll, jag fick det tufft.. blev rädd för att bli smittad..hade bara sovit 8-10 både sön o mån..hade räknat med lite sömn men inte att klara allt nytt själv, har ju inte hunnit lära känna vår nya familje medlem! Mamma kom två tim igår det var guld! Tror Rickards mage inte mådde bra pga att han fått käka skräpmat en vecka och kanske spänningarna som släppt! Han åt igår kväll och allt är bra nu. Natten va underbar, Walle åt 23 sen somna vi..mat 02,05,08 lyx massa sömn!
Alla har berättar om gråt perioderna trode folk överdrev men nu fattar jag vad folk snackar om..gud..



Kusin på besök..

Idag kom Kusin Elias på besök, han var nyfiken på Walle! Petra har mä varit här en runda!
Annars har vi inte gjort så mycket idag, skönt att bara vara och gå runt i myskläder!
Walle är himla snäll, var vaken mycket inatt, han låg mest o smacka lite och verkade ganska nöjd med lite mat ibland bara! kl 7 ville han ha mat när jag gett honom det gick Rickard upp med honom och jag fick sova lite.. 7.45-9.45 sov jag, jag sov så hård så jag nästan vaknade med huvudvärk..men gud så skönt, inte varit många timmars dömn sen förra helgen.. Fast man knappt sovit på en vecka är man piggare än man kunnat tro, var får man energin i från! :-) kanske för man varit förberedd på det.. mysigt att vara hemma!












Hem ljuva hem!

Igår kl 13 lämnade vi bb för att åka hem och börja vårat nya liv! Kändes jätte skönt att få komma hem samtidigt som tiden på bb var guld värd, jag uttnyttjade tiden på bb till max, sov där tom en extra natt än vad vi behövde!
Malenas Elli döptes igår, rickard fick stressa till dopet som var kl 15.. trode aldrig att jag skulle missa dopet men hade ju verkligen inte räknat med att gå över 18 dagar, tråkigt att missa men kan inte hjälpas!
Mamma va hos mig igår, även Sofie och Johan kom en snabbis.

När Rickard kom hem såg vi melodifestivalen och bara myste!
sitter och matar en liten gosse nu!








Walle hälsar Tack!!

Walle tackar för alla grattis, vi stannar på bb till imorgon.. Vi är så bortskämda här!
Ska han verkligen med oss hem? Magisk känsla ♥





Äntligen som vi kämpat alla tre!!

Imorse så föddes äntligen vår stor gosse kl 04.07..
4555g 56cm lång..18dagar efter bf.

Som vi kämpat!!






Sova inatt på sjukan..

Ikväll ska vi åka in till sjukhuset, vi ska sova där inatt pga att jag haft mkt värkar och inte kunde sova natten som var..händer inte mera med mina värkar så det känns jätte jobbigt..nu är även mitt tålamod slut, finns mest tårar kvar!
Vill berätta så ni vet kommer inte kunna ha mob på och vill inte ni ska tro ngt annat..

Bebis mår toppen i magen..

Det positiva med dagen undersökningar är att bebis mår jätte bra i min mage.. det verkar vara en väldigt gosig mage jag har.. dagens undersökningar gjordes på förlossningen, Rickard sprang på cissi en vän som fick bebis inatt..2v för tidigt fusk :-) haha! Ni är väll trötta på mina uppdateringar nu? Ny tid till sjukan igen..

Ser snart slutet iallafall..



Snart kan jag bara inte vara gravid längre och nästa helg har vi en bebis i vilket fall..skön känsla! Jag hoppas det ska starta själv, kanske ikväll då till melodifestivalen?! Sagt mello bebis ju..känns tajt.. Trevlig helg ♥

Sjukhus koll..

Hade tid imorse kl 8 för att kolla fostervatten, hur bebis mår och hur pass min livmodertapp var mogen.. Gjorde ctg först 10min sen kollen på fostervattnet var bra fanns mkt kvar.. hon kunde inte svepa hinnorna fullt pga att min livmodertapp inte var så mogen! Läkaren ville jag skulle göra en ctg till på 30min så bara att koppla på sig sladdar igen! bebisen va vild och lite höga hjärtljud men efter 30min blev det godkänt. Sedan fick vi en ny tid för samma kontroller..så bara att åka hem! När vi är i viby ringer läkaren o ber oss komma om en tim igen för det kändes inte bra att skicka hem oss då hon funderat o nog tyckt bebisens hjärtljud skulle gå ner lite till.. fick en klump i halsen.. åkte till fantasi o fika sen in igen.. då var hjärtljuden bra igen och vi fick åka hem! vilken dag!

Hem o vila, Rickard blev lite rastlös i eftermiddags så vi våldgästa Malena,Miche o Elli.. Dem bjöd på god mat, bebis mys o på spåret! Nu ska ja sova tröttis! Tack för all stöttning idag ♥



Ååå söta!

Som jag berättade innan gav jag min barnmorska tulpaner och choklad i tisdags på sista besöket hos henne, hon blev ju så rörd o började gråta..hon pussa mig på kinden och sa gå nu mä dig ;-) hihi.. Av en slump såg jag idag att hon hade facebook och vi hade några gemensamma vänner.. ibland ser jag andras sidor om någon av mina vänner gillat eller kommenterat ens sida..
Nu blev jag röd över att hon nämt mig på sin facebook..


Varit på maxi med Bella o Robban haha det var ett äventyr :-) Köpte vaniljhjärta och bjöd hit mamma,bella o sofie på fika! Jag visste mamma slutade 15 smsade henne..
-köpt vanilj hjärta kom o fika om du vill..

hon läste det snabbt som att köp vanilj hjärta och kom.. stackars mamma körde hela åhus o leta hjärta..hon köpte hjärt bakelse istället..så fika hade vi..
Skulle aldrig bett mamma köpa fika med sig men läget är ju som det är nu och hon hade nog inte räknat med att jag vatt på maxi..hihi!

Nu ska det lagas god mat och fruktsallad ♥♥♥

Glad alla hjärtans dag mina vänner!

12e dagen...



Många tror idag men då får bebis rappa på!! Glad alla ♥ dag mina vänner! Kram!

Sluta klaga..skäms..

Idag fick jag mig en tankeställare.. Här klagar jag för att jag får bära vårt barn ett par veckor extra i min mage.. Medans en vän kämpat för att få ett syskon och äntligen lyckades plussa.. Hon var så glad i går för dem hade fått se det lilla hjärtat slå på ett tidigt ultraljud.. Hon skickade mig en bild, jag var så glad för deras skull och var så skönt att dem fått höra lilla hjärtat! Några timmar senare var allt borta och inget liv fanns längre! Jag blev så ledsen och såklart kan inget trösta dem i denna sorg! Jag hade inga ord till henne bara tårar och förtvivlan!
Min kära fina vän ♥ Jag vet hon är så glad för min skull och längtar så mkt efter vår gosse men vi skulle ju gå långa promenader i höst med våra bebisar,mysa,leka o bara va..
Jag ska inte klaga över små saker längre! Jag vet att vi har våran bebis om senast 8dagar.. då menar jag verkligen senast! Hoppas fortfarande imorgon men då får det skyndas på..

Vännen, finns för dig och tänker på er! Älskar dig ♥

Sjukt faktiskt..

Sjukt att man ligger och väntar på smärta och önskar det så mycket just nu haha!!
Ge mig smärta, kom nu lille gossen! Vi är så redo..♥

Barnmorskan!

Idag var det sista besöket hos min fina barnmorska Linda Nordström helt underbar människa! Trode dok det skulle vara sista besöket förra tisdagen, var närvös för jag bestämde mig att göra hinnsvepningen.. Söta Jenny följde mig mig så gulligt! Mitt blodtryck va högt.. Linda känner mig och jag sa det var nog för jag var närvös för jag tänkte på hinnsvepningen.. Linda hade ångrat sig och tyckte inte att vi skulle göra det, min mage är så långt ner likaså huvudet, jag har haft känningar och andra symtom som sägs att det snart är på gång.. Det var då onödigt att reta igång ngt, allt går bättre om det får starta själv.. tog nytt blodtryck högt fort.. fick ligga ner och vi lyssna på hjärtat.. hon snacka med en doktor..på 3e försöket hade jag bra blodtryck :-) puh! Gav choklad o blomma till Linda hon blev så glad o börja gråta.. naw!
Gick och luncha med Jenny o Rickard sen på rosegarden..nu ligger jag på soffan.. sur att jag missat att det är fettisdagen idag.. tänkt hela tiden att det är på söndag man äter semlor men är kanske båda dagarna?!
Det börjar kännas som att jag kanske missar dopet nästa helg, lille Ellis dop.. det börjar bli tajt med tiden :-( och varför har jag inte fixat Rickards 30års present innan han fyller om 1v? åå vet inte vad jag ska köpa! Tack för alla sms o pepp ni ger mig! kram

Lunchdejt!

Eller ja frukost fast på lunchtid kan man oxå säga! Idag kom Simonette på besök, hon hade frallor och lite annat gott med sig och jag hade fixat lite gott! Hon är i vecka 33 imorgon ( tror jag det var ) så det blev mkt bebis snack! 3 timmar gick fort! Mysigt att träffa henne!
Nu ska jag slänga mig på soffan!



Många väntar på dig...




Vad ska jag göra idag?!

Hmm vad ska Sandra hitta på idag? Man vågar inte planera för mkt eller för många timmar fram för man vet inte riktigt vad man orkar o känner för..
Rickard ska till Olearys o käka med några vänner men känner att det stället är inget för mig i detta läget! Många är sjuka och det vill jag inte riskera att bli.. Petra o co ska se Johan Glans i Lund men det vågar jag nog inte hänga mä på man vet ju aldrig, inte för att det skulle gå så fort men inte kul att sitta där om man börjar få känningar eller börjar må dåligt på ngt sätt.. Mamma o Bella jobbar o Sofie ska på middag/fest! Jag tror det blir Schlager i min ensamhet i soffan orkar nog inte iväg..hmm.. får se hur kvällen blir..Schlager bebis känns tajt om vi inte ska behöva vänta till nästa lör. kramiz

Men du..

Nu börjar det bli tråkigt och lite jobbigt att gå över tiden, även om jag räknat mä det! Man var så laddad innan men nu känns det nästan som man tappat energin! Jag känner inget alls idag och sov hela natten förutom en toa paus! Känner mig tråkig och rastlös ändå vet jag inte om jag skulle orkat hitta på ngt idag!
Jag hoppas det slipper gå så långt att jag måste bli igångsatt men det är många dagar kvar till dess.. bara gått över 6 dagar så får inte klaga mera nu..



Groda till prinsen..

Köpte en söt pyjamas till bebis med grodor på.. Kom på att vi inte hade så många pyjamasar..

Jenny va här i fm och lämnade en pilates boll hon tyckte att jag skulle låna, hon hade själv nytta av den när värkarna startat, gulligt av henne! Hoppat lite på den idag dok inte för värkarna börjat haha! Kanske sätter fart ;-) Gulligt av Jenny tack! Tur ingen såg mig dok hihi..

Åkte med henne till stan behövde komma ut en runda.. träffa Petra, hängde med henne till maxi..
Blev sugen på köttfärssoppa så det lagade jag ikväll till det hade vi sådan god ljus onyttig fralla :-)

Vi har packat bb väskan idag så nu är vi redo, när är du redo att träffa oss? ♥



Lite tråkigt :-(

Lite tråkigt att det inte blir ngt sommar mys på landön i år :-(




Onsdag..

Det går ingen nöd på mig ännu, klart man längtar och hoppas det snart är dax! Mest nojjig hur mkt till bebisen hinner växa i magen..räcker nog :-) Rickard har ju sagt 7e feb ända sen ultraljudet så isf om han ska få rätt måste det starta snart haha!!
Ni är inte så många kvar som gissat i tidigare inlägg tror ni är 3st kvar som fortfarande kan få rätt!

Lite rubbad sömn inatt med ryggont men lyckades somna om på soffan..
Fick middags inbjudan igår till Petra, efterlängtad köttfärslimpa hon har skämt bort mig massor nu sista veckorna, mer än vanligt alltså hihi! Mmm vad gott!

Mamma smsa innan hon kommer med fika idag när hon slutat, det säger man inte nej till :-)
Pappa är mä nyfiken så blivit några sms från honom oxå!
Vänner, jag är inte trött på era sms :-)

kraam

Haha!

Okej jag brukar svara fort men ngt blev fel idag haha! Fick 6 sms av Bella på en gång..det står att dem är skickade samma tidpunkt men det var dem tydligen inte hon var i någon skog mä dålig täckning haha.. lite roligt hihi..




Barnmorskan!

Idag kl 11 var det dax för barnmorskan..börjar närma mig + 20kg.. Det får man ta tag i sen hon uppskattade gossen på 4-4.5kg men ibland har hon fel sa hon :-) huvudet låg väldigt långt ner och jag ligger högst upp på kurvan.. hjärtljuden starka och mitt blodtryck var bra! Fick en tid om en vecka då kan hon göra en svepning tror jag det hette om jag ville..fick även en tid till sjukhuset om jag går över sålänge att dem måste igångsätta mig..men på den tiden är det inte säkert dem sätter igång mig om bebis mår bra väntar dem ytterligare två dagar.. men tror det startar av sig själv :-) kramiz

När är du redo att träffa oss?!



Det är väldigt spännande nu, väldigt närvös,förväntansfull, rädd ja skräckblandad förtjusning helt enkelt! Nu kan det vara dax när som.. Dok inte så mkt som talar för dem närmsta dagarna ännu iaf.. Vi får väll se, tack för alla peppande sms :-)

Grilla korv hos syster o johan!

Blev en liten tripp till syrran, johan o alla deras barn hihi.. Det blev snöbollskrig och massa mys! Solen försvann så vi gick faktiskt in och åt! När vi kom låg Ebba i Johans säng o titta på film, mysmaja!

Det är lugnt i magen, han verkar trivas! Försökt vara lite aktiv idag men känner inte mera för det! Han kommer när han är redo!
Jag svarar alltid så fort på sms men råkar det gå 15min nu tänker folk att nu är det på g haha! Får väll retas lite mä folket hihi..













En promis..

Det gick inte så fort som det brukar men jag orkade 40min sen slängde jag mig på soffan haha! Jätte härligt väder verkligen, solen värmde ordentligt!

Petra passar Farmors Happy lite idag så det blev en lång runda för henne!





Melodifestivalmys hos Petra!




BF imorgon..

Känns sjukt att det redan är BF imorgon.. den magiska datumen.. Sagt det skulle bli en schlager bebis men känns lite tajt till imorgon och har ingen lust att vänta till nästa lör juh :-)
Tog ju gravtest den lör Loreen vann Eurovision :-)

Nu blir det sängen! Nattis!

Min födelsedag!

Igår fyllde jag 30år som alla vet! Jag hade en jätte mysig dag! Malena, Miche o Elli kom och fikade på eftermiddagen och jag fick fin present..

Lite senare kom familjen kempner, Sofie , Ebba och mamma på fika.. Av fam Kempner och farmor fick jag ett jätte fint silverarmband


Av mamma och Tommy fick jag pengar och silverskedar..

Av Bella fick jag 30st små presenter med allt från nagellack,saker till håret,bodylotion mm..galning haha!




Sofie, Johan och barnen fick jag presentkort och en rolig body skimmer från bodyshop


Svärföräldrarna hade gjort ett eget presentkort till en framtida resa..




Rickards mormor o morfar, en fin blomma där det växt pengar.. :-)


Av Rickard fick jag ett halsband o blommor såå fint ♥





Ullis kom hit med en blomma :-)


Sandra o barnen skickade tulpaner hit :-)


Anna kom hit med ett fint babynest hon själv gjort såå fint..



Vet vissa hamnar på fel håll men min mobil bara bråkar just nu.. hmm.

Igår kväll hände ngt stort.. jag tog bort min piercing i tungan..stort! Haha!

Tack till alla som gratta mig igår!

RSS 2.0