Underbara helgen!!!

Heej alla!!!
Haft en underbar helg i Malmö.. Det började med att Malena o Micke kom hit så åkte vi alla i vår bil.. Vår och vår ja Rickards bil haha :-)
Vi åkte direkt till hotellet och checkade in våra grejer.. sedan gick vi ner på stan och shoppade.. jag köpte en väska och underkläder.. vid 15 gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss snygga :-) drack lite gott och bara tog det lugnt..
Sedan samlades vi i Malenas rum, då hade dem andra oxå kommit..
Sen väntade det mat för oss och lite vin :-) En buss kom och hämtade oss och körde oss direkt till arenan..Där mötte vi en bror till en i Lasse stefans.., han var närvös och snacke glad haha.. vi visste inte vad vi hade för platser, det stod louge?! och det stämde vi hade en egen louge haha.. egen toa å så :-) vi satt typ högst upp fast ändå rakt framför scensen så var super bra!!
Jag tyckte nästan alla var bra, det var nog lite extra bra när man var där på plast :-)
Jag älskar ju Linda Bengtzing som ni vet haha ;-) Riktig schalger låt, fast dem andra var oxå bra!!
Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och tog en drink, inte jag dok för kände mig ganska nöjd och blev ganska trött :-)
Hotell frukosten är såå god där tycker jag massa gott mmm...
Vi stack till Entre sedan för mera shopping, köpte en Jacka och Sjal på Veromoda.
En kofta på gina japp det var det :-) Smsa med Linda under tiden när vi va på entre, hon var i Helsingborg och shoppa, hon skriver att hon köpt en jacka.. hmmm vi kom snabbt fram till att vi båda köpt samma jacka.. jaja bra smak har den tjejen iaf :-)
Tack älskling för denna helgen!!! Älskar dig!!!
Idag har jag varit ledig men ska åka in strax på ett möte, lite segt att åka in när man har en ledig dag men men..
fast jag är ledig imorgon oxå då fyller lilla mamma år!!!
Puss hej!!!

Tåg eller bil??

Yes det är den stora frågan idag, ska vi ta tåget till Malmö eller åka bil? Hmmm....
Måste packa lite å sånt ikväll vet inte vad jag ska ha på mig hmm..
Kanske ska man ta med ngt litet gott att dricka på rummet när man duschar och fixar till sig lite?! :-)
men nu blir det jobb 9-19.30 samma som igår :-)
Trevlig helg alla!!!! Puss

Snyft..

Stod idag i tidningen att Landön ska hållas stängt denna sommaren.. Usch vad tråkigt.. Dit åkte man ju när man ville slappa o mysa :-( Mamma o Tommy har inte campingen längre men dem hade tänkt att vara där i sommar ändå, dem har köpt ny husvagn å allt.. Dem älskar människorna som bor där å alla har så kul tillsammans plus att dem kunde bo där hela sommaren för dem har ändå nära till jobbet.. nu vet dem inte hur dem ska göra :-( så tråkigt att se mamma så ledsen :-( Himla synd allting!!!
På lördag ska vi åka till Malmö för att se melodifestivalen ska bli så roligt! Kommer bli shopping och hotell mys oxå!!
I lördags hade vi middag och lite mys med lite vänner, spelade spel och hade trevligt :-)
I söndags var en slappe dag hihi.. skönt att ha de oxå fast jag kan bli ganska rastlös hihi.. Rickard undrade om vi inte skulle ut och gå en runda, jag sa What? inte ofta han säger det så det tackade jag inte nej till :-)
Igår jobbade jag 8.20-18-30 städade för första gången det var roligt. då städar man till kl 13 sedan har man Lunch och sen jobbar man på som vanligt med varor o kassa, var kul att göra ngt annat lite!! Kommer nog inte städa så ofta men han ville lära upp mig som reserv och till sommaren fattade jag det som :-) man tackar och tar emot allt och det vet han så kanske därför man fått lite mera ansvar nu :-)
Den 11 mars åker Rickard till Italien och åker skidor med 5 andra grabbar, jag ska bo ensam över en vecka :-( Hur ska jag klara mig.. Linda blir oxå ensam så vi ska sysselsätta varandra iaf på helgerna, kanske nån dag i veckan oxå.. :-)
Så störigt att jag inte vet alls när jag ska ha semester i sommar vill boka in ngt roligt och ha ngt att se fram emot :-)
Tror faktiskt att jag vill åka till Eskilstuna i sommar ett par dagar.. sedan vill jag klart till varmare ställen oxå :-)
Puss hej!!!

GRATTIS!!

Idag fyller älsklingen och farmor år GRATTIS!!!!!!
Varit en snabbis på stan sedan köpte vi med fika hem till farmor och överraskade henne lite! Nu väntar vi på lite vänner för lite mat,spel och lite gott att dricka!!! Pussen!!!

Ååå har aldrig tråkigt med er...

idag kommer Linda och Robin hem från sin semester, på lördags ska vi ses och festa lite.. fira älsklingens födelsedag, ska bli super skoj!! jag vet inte så mycket om vad som händer på lördag vet knappt vilka som kommer är ju hans dag så han får fixa ;-)
Pussen!!!

Sviss..

Så var helgen förbi :-( det går så fort snyft.. I fredags efter jobbet åkte jag ut till Rickards föräldrar han var redan där ute, han tog sem från sitt jobb ett par dagar och har hjälpt Rickards pappa med grejer sedan stormen.. Vi åt god mat och spelade kort alltid trevligt!

I lördags jobbade ja till 15.30, jobbade över lite och packade upp lite nyheter som släpps imorgon :-)
Sedan var det bara hem och duscha och åka hem till Jenny o Daniel vi skulle dit på lite lördags mys! Vi grillade, eller Daniel grillade :-) massa olika kött,korv och potatisgratäng,pastasallad,vitlökssås och annat gott mums!
Hade en jätte trevlig kväll, synd bara att det tar så lång tid mellan gångerna att det ska vara så svårt att få ihop det :-(
Idag har vi varit på dop för lille Anton mys pys, måste ju säga att fy vad det e tråkigt att gå i kyrkan.. Idag var det inte bara dop utan gudstjänst och nattvard oxå. tog en och en halv timme.. Det som var trevligt var ju bara när Antons döptes och att det fanns en liten barnkör som sjöng, dem var super duktiga!
Nu blir det bara soffan och tv, tröttis.. Inte haft någon vila i helgen direkt!! :-)
Puss o hej!!

Gamla foto från en rolig fest!!

Hihihi tittade på gamla foto hihi :-)
Ska bjuda på några hihih... Maskerad fest hos Mia o Björn..
Anja tjejen till vänser ligger just nu på BB, bebis dax när som..
Varför har ingen maskerad fest längre det var ju super kul hihih...

Oj vilken..

Vilken storm det var natten till igår herre gud!! Vi gick och la oss vid tio, halv elva sedan vakande vi runt tolv..Ojoj vad det blåste det var helt galet.. strömmen blinkade flera gånger tog inte många minuter förrän den försvann helt.. det var så mörkt i hela byn..

Vi kunde verkligen inte somna om.. Vi låg och snackade, vred och vände oss hela tiden..
jag la en hel kudde över huvudet men inget hjälpte..Man väntade bara på att det skulle sluta blåsa men icke.. det blev inte många minuters sömn fram till sju då vi gick upp, fortfarande ingen ström.. Vi gick upp och tände ljus och hade vars en ficklampa.. Det vara bara att försöka sminka sig och fixa håret, såg inte fram emot jobbe dagen 8.30-18.30 gäsp..
Rickard går och tittar hur det såg ut i trädgården, vårt bort och stolar var borta som står utanför uterummet.. dem har alltså lyfts iväg över hela räcket och över till gräsmattan helt galet..
men vi ska inte klaga finns dem som drabbats så hårt av detta, mycket som gått i sönder, mkt pengar som bara blåst iväg och massa extra jobb :-( Tänker på mina svärföräldrar vars växthus inte klarat stormen.. Fruktansvärt!
Det gick bra att jobba men man var trött.. Fick lära mig lite nytt igår på jobbet nu som min nya roll som butikskommunikatör hih :-)
Igår när jag kom hem vid 19 satt Rickard upp och sov typ, vi va så trötta..
Idag är jag ledig är skönt och solen skiner :-)

jaja..

Ca 70st har tittat på mina fina bilder ja lagt upp från min födelsedagsfest och EN kommentar vad roligt.. och den är från Linda som är på Aruba.. Dåligt Dåligt..
Jag är så ledsen, fick inbjudan till Heddas dop, hade så gärna velat gå men det är den lördagen jag inte kan 26e feb.. det är den helgen vi ska vara i Malmö, ni minns min julklapp från hjärtat! Så typiskt!!
Idag har jag fyndat för mitt presentkort jag fick av Ullis på Aima.. Blev 3 st fina tröjor för 229kr.. dem hade kostat nästan 800kr var 70procent Rea det gillas, Tack Ullis!!
Saknar min Linda, som njuter av sol och bad!!
Godnattis på er!!!

Lite bilder från min födelsedags fest..

Lite foto från min födelsedags fest förra helgen..
3 söta tjejer löser lite knep å knåp..
Hihihi Faster,kerstin och Nilla..
Söta Ida..
Ligan..
andra delen..
Underbara carro och sandra
snyggingarna..
Fina Marie..
Söta Tessa, Petra och Elina..
Yeee!!!
Jenny jenny..
Anette rockade..
Syster Yster..
Amanda
Nilla hihih
Anna hatar att leka..hihi..
hihihi..
Grrrr
Lilla jag..
Avslutar med denna fina bilden..
TACK alla för en lyckad kväll, så många fina vänner jag har.. och jag saknade några på denna festen..
Pussen!!

mmmmmm..

Mest bara trött :-( ont i ryggen, men kanske det känns bättre idag inte hunnit känna efter! Skulle varit på massage nu kl tio men hon ringde hennes barn hade spytt.. hade nog verkligen behövt massagen men det få vänta..
I mars ska älsklingen åka på skidresa i tio dagar hur ska jag klar mig? undrar ens om jag vågar sova här själv i huset haha.. Det vågar jag nog..men usch vad tråkigt.. hade jag haft pengar kanske jag oxå skulle åkt nånstans..
Får hoppas det blir nån semester i sommar istället..
Igår när jag kom hem hade älsklingen gjort en såå god köttfärssås..mm brukar vara jag som lagar den men gud vad gott det är att äta någon annans mat i bland hihi!!
Nu blir det frukost sedan jobb lite senare!!
Puss hej!!

RSS 2.0