Gravida vänner..

Har fått frågor nu och innan om jag vill skriva en förlossningsberättelse men eftersom min förlossning inte blev helt odramatisk o lätt måste ja fråga mina alla gravida vänner om jag verkligen ska skriva om den?! Har många vänner som oxå väntar barn! Hur som kommer det dröja måste samla mig lite först!

Walle säger heej!!


Blev en liten premiär tur mä vagnen, vi behövde friskluft!


Kommentarer
Postat av: anonym

Oj vad han är lik pappa. Hoppas han blir lika snäll.

2013-02-26 @ 17:14:45
Postat av: Ingrid Sjöstedt

Farmors sötnos. Det klär Rickard at köra vagn,ser ut att trivas med det.

2013-02-26 @ 17:57:56
Postat av: Anna

Kan ju va bra och höra det värsta så ställer man in sig på det och allt är bättre än det värsta ;)
Vet inte, beror ju på hur man resonerar!

Du är en grym kvinna som jag beundrar mkt! Vet ju lite om din tuffa förlossning, My god!! Starkare får man leta efter!

Puss

2013-02-26 @ 19:58:07
URL: http://heddassyskon.blogg.se
Postat av: Josephine

Jag vill absolut höra om din förlossning! Även om min egen bara är några veckor bort. Men som jag sagt förut så är ju ingen förlossning den andra lik.. Kram på er!

2013-02-26 @ 20:47:55
Postat av: Charlotte

Härliga bilder!
Jag tycker du ska skriva om DU vill, dina gravida vänner får ju välja själva om de vill läsa så jag tycker det är ditt val. Ingen förlossning är den andra lik! Kram

2013-02-27 @ 08:30:32
Postat av: Ida

Du får gärna skriva, som föregående talare . Alla har vi olika förlossningar! Man väljer vad man läser!

2013-02-27 @ 16:15:52
Postat av: Frida

Läser lite då och då men dålig på och kommentera! Fick själv barn i slutet sv jan och även min förlossning var utdragen och inte helt komplikationsfri. Har hört från de andra i föräldragruppen och ett par till verkar haft det tufft. Som gravid hade jag gärna velat veta detta INNAN, på föräldragrupper och andra ställen får man alltid bara höra de lätta och okomplicerade förlossningarna, det pratas liksom inte om de andra tyvärr. Hade jag vetat lite mer innan hade jag nog varit bättre förberedd och förstått att det inte är "konstigt" att inte ha den här "normala" förlossningen! Så... hade jag varit gravid hade jag mer än gärna läst om din förlossning! Lycka till med allt!

2013-02-27 @ 17:53:21
Postat av: Sandra

Klart du ska skriva. Har du nu haft en jobbig förlossning så visar det ju bara på hur starka vi kvinnor är och klarar av det mesta. Det kan ju också få en positiv reaktion. Kan ju också vara viktigt att poängtera det positiva med hela förloppet. Jag tänker själv skriva om mina som båda två va ganska tuffa. Axel fastnade ju i en vad som kallas skulderdystoci och allt blev väldigt akut och extra personal blev larmat, men som sagt jag skulle göra det igen och igen. VI är starkare än vad vi tror! Kram

2013-03-02 @ 13:28:09
URL: http://ssandrabrandt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0