Lilla Ebba och Anton!

Måste lägga upp söta bilder på bebisarna hihih, gosade med Ebba i söndags och igår var vi på BB och hälsade på det nya underverket Anton!!! Såklart hälsade vi på Marie och Rasmus oxå hihih..
Ebbas ögon är så fantastiska!!!
Ska visa 2 foto på lille nyfödda Anton oxå!!! Riktig söting med massa hår hihih..
Stolt morbror!!

Lycka!!!

Marie och Rasmus blev föräldrar ikväll till en gosse, en liten Anton!!
Vi är så glada och lyckliga allihopa!!!
Marie och Rasmus var på förfesten igår hos Linda, alla fråga hur hon mådde osv, hon kände inte ngt speciellt men hade lite ont i ryggen.. sa till henne att jag hoppades det va sista gången jag såg henne gravid för denna gången iaf!!
Tyckte dem fick lite bråttom hem från festen.. och om ryktet stämmer åkte dem in inatt när vi andra dansade på grand!!!
ÅÅ väntar på att få höra allt, tycker Marie är så jädra cool!! :-)
Lyckönskningar från mig!!!!

En ledig dag...

Idag tänkte jag inte göra någonting faktiskt tänkte ha en riktig slappe dag och sovmorgon, men vad hände??
jag vakande kl 08,30 gick upp,tog hand om disken,la i en maskin tvätt,dammsugande,torka golven,plockade undan.. rastlös direkt hahaha!! tycker det är tråkigt att man alltid ska behöva göra sådant på sin lediga dag..
jag jobbade till 21,30 imåndags, var med på en vin provning, vi provade dyra viner från italien..aldrig smakat 450kroners viner var häftigt,men jag hade inte betalat så mkt för ett vin,men va roligt att få smaka :-)

I tisdags när jag kom till jobbet ville dem att jag skulle jobba över och det tackade jag inte nej till,så blev en sen kväll till..igår jobbade jag bara 8,30-18,20..köpte med mig varmrökt lax och romsås hem var såå gott mmm..men varför så dyrt med lax?? Lite Robban potatis till det mmm mkt gott!!!

Jag skulle träffa syster idag om hon mådde ok, vi smsade lite i eftermiddags..
mamma knackade plötsligt på och stannade och sa hej liten stund.. Nu blev det bestämt att de kommer hit på lite tacos ikväll, blev lite knytis för vi hade inte allt hemma..mys pys!!!

På mån släpps biljetterna till skönheten och odjuret, vem vill hänga med??? Måste ju gå och se macke som fått en liten roll i musikalen,så himla roligt för honom!!!

Tänkte lägga upp några biler från dopet i söndags,lilla olivia blir sötare och sötare för varje gång jag träffar henne om nu det är möjligt hihih så fin!!!

Jag tänker så mkt på Anna o Foffo oxå, kan bara få en tår när jag tänker på hur mkt dem kämpat,hur stakt vilja dem haft och hur dåligt Anna mått,hur mkt hon har lidigt och hur hon nu lyckats skapa ngt så himla underbart!!!
Tänkte skriva en sak till ang en båt men vet inte om jag får det hihihih... bara Anna som fattar..

Hennes längtan har varit så enorm att jag inte tror någon kan förstå,hon har gått igenom så mycket..

När jag nu nästan gråter fick jag oxå en skratt attak när jag tänker tillbaka på hur hemlig Foffo var i början..Han var ju förbjuden frukt hihih, storebrors kompis hihih...

Anna smsa mig och frågade om hon fick låna min lilla etta på vilan när det tog slut med hennes ex,hon visste ju att jag typ "bodde" hos Rickard..och självklart fick hon göra det, Där gömde hon oxå Foffo på helgerna hihihi..var inte många som visste i början hihih så roligt!!!!!!!
Anna är en underbar tjej,kompis och kommer bli en fantastisk mamma!!! Vi hörs inte varje dag,inte varje vecka men vi vet vart vi har varandra och det är vänskap för mig!!!


Nu lite bilder från Olivias dop!!




Ullis tjejer är såå glada i lilla Olivia!!




Igår skulle Marie och Rasmus fått bebis,men dem har inte tittat ut ännu, kanske i helgen? det tror jag!! Tror det blir en gosse!!!! Spännande!!!!

Imorgon ska jag klippa mig hos min gamla frisör,känns lite konstigt men måste klippa mig och vill inte stressa marie med det nu ;-)

Kramiz alla!!!



HEDDA!!!

Grattis Anna och Foffo till eran lilla Hedda,för liten var hon verkligen :-)
Ska bli så himla kul att få se erat underverk...ååå!!! Hoppas dina sår läkt bra så ni får komma hem imorgon!!!
*kramar*

Idag ska vi på dop till Olivia,inte bestämt mig vad jag ska ha på mig så dax att göra det kanske ;-)

igår hade vi nicke och simonette här på mys,åt lite mat,spelade lite kort :-) Lite senare kom Linda o Robin och gjorde oss sällskap,roligt!! jag vann såklart hihih :-)

Ha en mys söndag!!! Puss

Underbar..

Jag har en underbar svärmor, idag när jag vaknade kände jag för att göra om lite här hemma,men jag hade ingen bil och inte så mycket pengar...

Jag kom på att nere i källaren finns ju Rickards gamka gardiner,krukor,dukar ja allt möjligt som hans snälla mamma fixat med när han bodde ensam.. Så jag gick ner och rotade lite.. Tänkte jag har väll inte sån tur att det passar i vårat hus nu med längder osv.. men till köket hittade jag torkosa fina gardiner och fina krukor som passade bra till,jag hittade silver,svarta till vardagsrummet som blev jätte bra..

Petra kom och hjälpte mig och sätta upp dem í vardagsrummet.. Jag blinkade lite med mina ögon och frågade om vi inte kunde köra till eko för att köpa några nya blommor och ev kuddar..

Hon kom direkt från gymet till mig och jag hade myspys och inte kammat håret,då säger petra ok men då kör vi nu direkt..*Hon gör allt för mig*

Jag fick inte ens ta på mig lite marscara haha.. sletna som vi var åkt vi till Eko,jag hittade lite smått å gott..blev jätte fint..skulle vilja ha en lila matta oxå i tv rummet.. och nån lila filt får se vad jag hittar.. :-)

vet att jag kan låna gardiner annars hemma hos svärmor för hon har allt man kan tänka sig tror jag ;-)

Så jag har pysslat lite idag :-)

Ikväll lagade jag smarrig (om jag får säga det själv) biffgryta (lövbiff)med ris mkt gott.. (petras recept)
Nu har jag mina goda pollymuffins i ugnen..mmm..

Gjorde lite extra så både jag och älskligen har matlåda imorgon!!!

Imorgon ska jag och Ullis på afterwork hihih som hon kallar det, men var tusan går man en ons kl 19 om man vill ha mys kanske dricka ngt gott eller få ngt litet i magen?? tips????

*Titt ut Ullis* hihihih..




Nu väntar jag bara på idol!!!!! Kramizz!!



Nova Lund!

varit på en liten tripp med Emelie och Olivia på Nova Lund myspys,men jag hittade inte det jag skulle suck..får väll ge mig på kristianstad i veckan istället,men mysigt har vi haft!!!

Oj vad ni plötsligt skriver kommentarer till mig, att man ska behöva höja rösten för att få några visste jag inte..
Men kul att se vilka som läser ens blogg iallafall..

Puss!!

Hus i helvetet..

Ops fått så många kommentarer som jag inte kan godkänna bara ens..
Här är folk som läser min blogg som jag inte har lust ska läsa den så jag låser min blogg i veckan så det så..
Några kan få fortsätta läsa om ni har lust!

fattar inte ens varför ni läser den,ni som bara klagar!!!!

jag och sara snackade om detta igår kväll!!!!

Jag förstår dig nu tess..puh!!!!

Sanna Vänner..

Träffa Marie och Sanra igår på jobbet,Marie handlade några cider.. Hon sa att hon skulle hem till Sara..
jag och Rickard hade inget planerat han ville bara vara hemma för han skulle upp och fiska tidigt idag!!!

jag grubblade sedan hela dagen om jag skulle smsa sara och fråga om man kunde hänga på,varit kul inte träffat dem på väldigt länge,vet inte varför det blivit så.. Vi har aldrig varit så jätte nära vänner men festade ofta tillsammans innan och hade kul tillsamman och har en del gemensamma vänner!!

Jag kom hem och satte maj vid datan såg att sanra hade skrivit att hon var party sugen( Händer ju inte varje helg) hihih.. vi började smsa lite!!!

Marie skulle fråga sara om sanra kunde hänga med, jag tänkte jag kan ju smsa henne själv!!!

Fick sms av sanra sedan att hon skulle med Marie dit.. jag väntade på svar fortfarande..

Såhära skrev jag,

Hej gumman! Ryktet går, finns det plats för en party sugen tös till?? :-)

Jag fick svar efter typ 30min

hej! Vi är bara några som ska fira min födelsedag,men vi ses kanske ute!!

eee japp slag i magen kallas det,  men jag tänkte sitta själv och förfesta så klart jag vill träffa er ute sen..ee what?
Alla som känner mig vet att i min värld kan man inte säga nej så..

Marie sa inget om att dem skulle fira hennes födelsedag,för det visste inte jag och inte marie heller..men nu i efterhand kunde jag ju ha räknat ut det.. (jag har varit bjuden till henne 2-3gånge innan och då har hon fyllt år)

Sedan blev det lite sms fram och tillbaka med sara, och hon skrev sen jag fick komma men oj hur kul kändes det då?? jag kände mig som 14år...Hon skrev hon inte visste jag satt ensam?? Men hallå jag frågade inte om jag fick komma med ett gäng kompisar jag skrev finns det plats för en tjej till??

jaja jag blev lite ledsen men kom på att varför lägga energi på det??! jag har SSÅÅÅÅ många vänner som tycker om mig :-)

Lite tråkigt bara för hon umgås med några tjejer jag tycker väldigt mkt om som jag inte heller festat med på länge!!

sanra erbjöd sig att vara med mig istället men klockan hade blivit ganska mycket och jag var inte sugen längre..
Kröp ner i soffan med älsklingen och såg lite på en tråkig film haha..

vet att sara läser detta men jag bryr mig faktiskt inte om det!!! kanska vi missupfattat varandra men jag missuppfattade inte hennes svar med att vi ses kanske ute!!!!!!!!!!

Jag slutade bjuda henne till mina fester för jag aldrig blev bjuden tillbaka,man tröttnar till slut!!

Idag har jag världens tråkigaste söndag...kanske är jag arg fortfarande!!!!!!!!!

aaaa vad bra!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SAt6JAsMry8

AAaa gud här har vi idol vinnaren,tyckte han var skit bra och denna låter gjorde han grymt bra eller vad tycker ni??? Han kommer nog gå långt iallafall,många bra redan i år tycker jag!!!

Gud vilket tråkigt väder,knappt man ville gå upp idag ju.. Men jobbet väntar 13,-19,30 sedan blir det nog bara en hemma helg med tv och lite god mat!!

trevlig helg!! kramizz

Foto från i lör..

Några foto från i lör,lite ledsen över att festen tog slut så fort och plötsligt.. Men var trevligt sålänge det varade :-)


















Onsadg kväll..

Sitter vid datan,älsklingen nanar han började 3,30-17,15 idag typ och ska jobba likadant imorgon :-(
Idag var det sötnosar i tidningen :-) Syster yster med familj och Minette på mitt jobb med fam :-)

Sofie Schyllert och André Ekholm, Åhus, har fått dottern Ebba och Elias har fått en lillasyster. Hon vägde 2 905 g och var 45 cm lång.  10/7, 21.15

Minette Emtsjö och Fredrik Palmgren, Bromölla, har fått sonen Alfons. Han vägde 3 645 g och var 51 cm lång.  29/8, 19.26

Såå himla söta,aldrig träffat Minettes kille heller men han såg ju trevlig ut,här med lille gossen Alfons!!!

igår passade jag Elias hihih,jag hämtade han på dagis vi tog bussen hem till mig,vi skulle baka lite.. Emelie o olivia kom oxå på besök mys pys!! Elias gosade massor hihih.. Dem var så söta!





Vi gjorde kärleksmums,polly muffins sedan gjorde vi en paj med jordgubbar och rabarber som jag tog med hem till petra,kärleksmumsen bjöd jag på jobbet idag!! Några muffins till syster och frysen :-) blev inte så många för dem var såå stoora hihih men goda.. fick sms av syster sen,skickade med elias muffins hem.. så stod det
-har du gjort dem själv? super goda ju!

jag svara ja vi har hjälpts åt idag hur så?

-godaste jag någonsin käkat, vi trodde det var sådan färdig mix?! Hmmmm snällt hahaha vi KAN!!

Elias tyckte det var godast med smet ;-)





När Emelie o Olivia åkt hem,gick vi ut en runda.."spelade" kubb och fotboll hihih..matade och klappade fiskarna haha Yes Elias klappade dem haha..
Mysigt att ha han här några timmar!!!

ledig imorgon får se vad man då ska göra!!! hejsvej!!

Tråkigt..

Inget å skriva tycker bara mycket är tråkigt just nu.. Skulle varit ledig idag men ska hoppas in och jobba och det tackar jag för..
hejsvej!

åååååååå

Jag och Rickard ska få vara gud föräldrar till lilla Ebba, vi är så glada!!!! *Tack*


Några foto från våran underbara resa!!!!

Ska försöka välja ut några bilder från sem...
Första kvällen,vilka blekfisar hahaha!!


Linda o Robin hade ju varit där en vecka när vi kom...



Parta loss en kväll...

Ut med liten trampebåt..







Åkte till ett vatten land en dag och lekte..












Vi gjorde en liten utflykt...Jätte fint


























Vi gjorde en liten båt utflykt jag och älsklingen..






Här var såå himla fint,å vattnet var helt underbart!!



Bad paus :-)





Stannade till på en liten ö..








våran pool direkt vid standen...










Haft det såååå underbart!! kan ni tänka er att åka till Zakynthos??? :-)






Hemma igen..

Heej!!!!

Inte orkat blogga sedan vi kom hem, kom hem i söndags vid 18.00 då hämtade Robban oss vid tåget och vi åkte hem till petra fick söndags stek,sås,potais och massa gott ååå så mumsigt!!!!
Syster med fam var oxå där,kul att träffa dem alla!!!

Imån var jag ledig skönt att börja med en ledig dag,jag tvättade å tvättade hahaha...

Igår var det dax att börja jobba blev ett monster pass direkt 8,30-21,30 snacka om att jag var trött,sedan började jag 8,30 idag oxå..släpptes lite nytt som skulla packa upp igår kväll..och blev lite längre än jag trode haha..

glömde min kamera slapp hos petra i sön så får vänta med bilder..

Säger GRATTIS till min kära gamle vän Sandra brandt och hennes Nisse som ska bli föräldrar hihih så himla roligt,fick veta igår och nu är det offentligt!!!!Tjohooo!!!

Pratade med en kompis i veckan hon berättade att hon fått tråkiga besked från cellprov hon tagit men nu har hon opererats och väntar på prov svaren,detta kan ha räddat henne från livmodercancer om 10år kanske.. när hon berättade allt vad hon gått igenom fick jag en tankeställare,JAG måste göra det hur jävla rädd jag än är...



trevlig kväll!

RSS 2.0