Hej svej!!!!

Sitter här vid datan och kollar läget lite :-) ska strax ta mig till jobbet, blir jobb till 19,30 sedan sticker vi hem till Mia o Rasmus för lite idol mys!! Mia jobbar oxå till 19,30 så blir att vi får hämta någon mat på vägen :-)
I onsdags när jag slutat åkte jag hem till Malin i Åhus och det är så himla pinsamt att jag aldrig varit i deras hus dem har bott där massa år ju.. blir så arg på mig själv varför tar det så långt mellan gångerna.. vi har ju så roligt när vi väl ses?!
Deras hus var så fint att man knappt vågade gå in.. Allt var tipp topp som om det var tagit från en modern tidning.. åå så himla fint!!!
Malin hade gjort lite mat och vi snackade om allt.. Malin är en sådan tjej som alltid är glad och pigg.. men även en sådan tjej har problem och bekymmer och dem delar vi med varandra..Man behöver varandras åsikter ibland. känns skönt att prata med Malin, vi litar på varandra till 100procent och vi vet alltid vart vi har varandra!!! Skönt!!!
Älsklingen har sådan jädra hosta att vi har nanat på soffan nu vars 2 nätter..hoppas vi kan sova tillsammans inatt!!
Imorgon är det jobb sedan fest hos Linda, blir lite tjejmys!!!!
Trevlig helg!!!

Mys frukost..

Idag åkte Jag och Jenny hem till Anna o Hedda kl 9 imorse!! Jenny hade köpt med sig god frukost!!
Såå sjukt det var första gången jag var inne i Annas hus,varit utanför ett par gånger!! Vi bor så himla nära och ses så sällan nu får det bli skärpning!!!
Det blev massa bebis mys, massa tjej snack, massa skratt.. Var så himla härligt att träffa dem alla!!
Visst jag kände ju mig lite utanför när det gällde..

* Bebiskläder och storlekar
* Att vara gravid
* Förlossningen
* Värkar
* Gravtest och ägglossning
* Att vara mammaledig
* sjukhusets nät trosor...hihih

Japp jag kan nog göra listan lång hihih men jag kände mig utanför på ett kul sätt, för det var skoj att höra deras berättelser.. jag sa dok till dem att jag inte ville höra för mkt detaljer hahah :-)
var en himla mysig stund hemma hos Anna!!! Tack tjejer!!!!





Klär det mig? hihihih!!!
Hon är såå himla fin!!!

Åkte in till stan sedan... gick en snabb runda..
jag har tappat mitt Tomas sabo armband med en del berlocker i och det är jag såå jädra ledsen för..idag gick jag in för att jag tänkte att jag skulle köpa ett nytt armband.. berättade att jag tappat mitt gamla..
Då fråga om om jag anmält det till mitt försäkringsbolag... För hade jag en del berlocker i det tyckte om att jag skulle göra det.. har jag inte tänkt på, vet kanppt vad jag har för försäkringar..

Åkte hem utan armband och ringde mitt försäkringsbolag!! Och jag hade sådan drulle försäkring!!

Så fick skiva ner vad jag hade för berlocker och vad dem kostade som tur var fick jag en lista av dem i affären så jag kunde veta vad alla berlockerna kostade!! Det var visserliggen 1500kr i självrisk men armbandet var betydligt dyrare än det.. så nu får jag lite över 2000kr att handla ett nytt för..Då har dem redan dragit av 1500kr.. Blev jätte glad trodde inte att det var så enkelt.. inte tänkt på försäkringen.. men vet ju jag betalat ngt varje månad så nån försäkring visste jag att jag hade!!! SNART KAN JAG KÖPA ETT NYTT TJOHOOO!!!

hejsvej!!!





En tråkig ledig dag...

Idag har jag haft en ganska tråkig ledig dag där jag inte har gjort något alls typ..

Har inga pengar och ingen bil.. Tänkte ta bussen idag till syrran och hälsa på kostar ju inget haha.. men det visade sig att Elias var sjuk..högfeber och ont i halsen.. stackare.. Har jag klarat mig nu från Rickards sjukdom kanske jag hade klarat denna oxå eller hade jag blivit jätte sjuk!!!
Mina älskade gudbarn!!!!
Lite trött på att jag alltid ska behöver städa när jag är ledig.. så igår tyckte jag att vi kunde städa lite tillsammans så att jag oxå kan få göra lite roliga saker när jag är ledig.. fast idag blev det inte så ändå.. Bara varit hemma, men var skönt att veta att jag inte behövde städa hela dagen..
Smsa syrran om hur dem ska göra på julen, det börjar närma sig och jag hade tyckt det varit skönt att ha bestämt vart man ska och inte ska så man kan slippa fundera och snacka om det fram och tillbaka.. Tyckte det är ganska jobbigt det med julen.. skulle vilja vara med alla på en gång!!!
Mitt hjärta lättade lite när pappa sa att han åker utomlands med småsyskonen.. han hade först tänkt att åka ner hit till oss,visst det hade varit jätte kul..inte firat med pappa sen jag var liten.. men hur skulle vi får ihop det till något bra med massa viljor..Hoppas få fira julen med pappa något år snart ändå, kanske kan vi ha julen här någon gång,varit kul!!!
Nu har syster köpt hus och dem ska vara där på julafton, bjudit in oss,andres mamma,pappa och syster,mamma o tompa.. Ficka jag veta idag..
Inte hört var Rickards familj ska fira eller med vilka.. Rickard trodde igår att det blev i skoglösa hos Rickards mamma och pappa... hade jätte mysigt där förra julen..
Sen har jag min kära faster där jag älskar att vara på julen..
Usch vad jobbigt... Tror vi får dela upp dagen lite men vet inte hur!!!
Brukar alltid spara pengar till julklapparna men har inte kunnat göra det i år, varit lite tufft för mig och det känns tråkigt!!! Så blir nog inte mkt julklappar i år.. är ju inte det viktigaste men jag tycker att det är så himla kul att handla till andra :-)
Hur gör ni på julen????
Idag tänker jag på min kära farmor som förlorade sin mamma idag.. hon blev 102år!!! *kram till farmor*

Kramar!!!!!



GRaTtiS På DIn Dag!!!!!

Vill bara säga GRATTIS till Anna, idag fyller hon år!!!! Önskar dig en bra dag gumsan!!!!!
Hittade en fin bild på Anna o Malin här.. en gravid söt Anna!!!!

lördags morgon..

Ska snart åka till jobbet... älsklingen har hostat mkt inatt *tröttis*
Får ta en liten vila när jag kommer hem innan jag ska bort till Petra, hon ska ha fest idag.. jag ska vara med och hjälpa henne lite :-) Hoppas drickan blir bra iaf för den har jag valt haha..
Köpte ny mobil igår hihih det var på tiden..
Nu behöver jag inte lägga upp foto både på bloggen o facebook längre för nu har både Ullis o Petra facebook hihih..
nej da skoja bara mamma,du ska oxå få se lite foto hihi..
Nån som vet när det e halloween?? 30e?6e?
Om man vill klä ut sig hahah...
Trevlig helg!!! kramar!!!

Finns ju bara inte...

Jag har varit förkyld,fått hoppa in och jobba extra,Anna har varit kass vi har flyttat på våran dejt så många gånger nu..

Men idag skulle jag äntligen få komma hem till dem och gosa lite och tragga lite med Anna.. hade sett fram emot det så länge nu!!!
Vad händer då?? Jo Rickard vakande inatt med hög feber.. jag tänkte direkt att detta är ju inte sant..
Jag tänkte att jag kunde föreslå till Anna att vi kunde ta en promenad idag ist så behövde jag inte flåsa på dem fall nu jag är smittad..
Men när jag går upp i morse så är det grått och trist och bara regnar.. Får se om det blir en promenad lite senare ändå.. Usch såå tråkigt!! hade sett fram emot detta sålänge nu, men vill ju inte riskera att smitta lilla Hedda med något..
kanske hon hinner växa ur det jag köpt till henne tom.. :-( nej tror jag inte,hon var ju en lliten plutta!!!
Vi får se vad dagen erbjuder idag istället!!!

så var helgen redan slut...

Ååå vad helgen går fort, fast kanske inte så konstigt jobbar ju alltid till 19,30 på fredagarna nu mera och till 14,30 på lördagen så blir ju inte så mycket helg!!!

I fredags när jag slutade åkte vi hem till Petra o Robban och såg idol, tycker att många är så himla duktiga!!!
Som sagt jobbade i lördags oxå, vi hade inget planerat alls på kvällen..
Det var meningen att Linda o Robin skulle åka till Helsingborg och hälsa på en kompis men blev aldrig något så började smsa med Linda och sedan var det bestämt att vi skulle laga tacos och spela lite spel hemma hos oss!!
Linda var lite sleten sedan fredagen personalfest så blev en lugn kväll här haha..
Syrran smsade mig i samma veva som när jag och Linda planerade kvällen, dem var oxå lite sugna på att göra ngt.. så dem kom oxå hit.. vi åt tacos och spelade lite buzz.. En trevligt och lugn lördag!!!
Imorse åkte Rickard hem till hans föräldrar, han skulle hjälpa dem att fixa lite i huset, och nu är dem på handbollen så får vänta ett par timmar till på honom sedan blir det nog bara mys i soffan!!!
jag har bara varit hemma idag, plockat undan lite från igår,diskat och tvättat men blivit några timmar på soffan oxå faktiskt :-)
jag är lite party sugen så tänkte se om någon är sugen på att festa lite 30e okt :-)
Hejsvej!!!

Fredag :-)

Idag är det fredag, alltid trevligt fast jag nu alltid jobbar till 19,30 denna dag..
vi har inget planerat i helgen vad jag vet.. får se vad vi ska hitta på.. hade velat gå på invigningen ikväll på arenan.. men man kan ju inte gå på allt ;-)
var ledig igår då städade jag lite, åkte in till stan och mötte mamma, hon skulle beställa glasögon,sedan blev det maxi en runda!!
Ringde Ingrid och Gert igår förmiddag och bjöd in dem på lite middag, jag åkte till Robban och hämtade några bakpotatis sedan gjorde jag lite tillbehör :-) trevligt!!
Trevlig helg mina vänner!!!! kramizz

Hoppas att jag är mig själv igen..

Heej!!!
jag har inte mått så bra på sista tiden,jag vet inte riktigt varför jag har bara inte mått bra.. Jag har inte haft lust till ngt,varit lite tyst,trött,sur och bölig..
Det har hänt mycket roliga saker runt mig på sistonde och en del tråkiga saker som jag är väldigt ledsen över men jag hoppas att allt bara leder till det bästa!!!
Vill att okt månad bara ska vara över nu för den har varit tuff för mig när det gäller penga biten och klart att det tar på humöret, jag fick bara 2 veckors lön nu för jag hade 2 veckors sem och det har varit tufft men helt klart värd semestern :-)
Idag vaknande man av detta i tidningen, det är min kära farfar dem skriver om.. ibland bara kan man inte sluta att tänka.. tänk om? varför gjorde dem inte så? var allt ett magsår från början bara??
Tänker ofta på sig farfar och saknar dig så mycket!!
http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1263828/Man-med-blodande-magsar-avled.html
Idag är jag så stolt över mig själv tycker jag varit så duktig.. jag har gjort cellprovet.. jag är tacksam att min kära vän fick mig att göra detta..det var inget kul alls fy fan..
-slappna av så går det bättre och känns inte så mycket då...
mm säkert att jag kunde göra det....
När jag var klar och hade torkat tårarna gick jag på stan och köpte ett par jeans,tröja och bh..så nu får jag klara mig på Rickard resten av månaden.. tyckte bara jag var värd det :-)
i Söndags var det dop för lilla Ebba, det var så himla fint och jätte mysigt!! jag fick så mycket beröm från prästen för min lilla dikt jag läste.. jag hade skrivit om en dikt jag hittat på nätet,så kan ju inte ta åt mig all äran själv men kul att han gillade den :-)
var på öl provning igår på jobbet, störst,bäst och starkast usch inget för mig blää..
saknar mina tjejer, måste hitta på ngt kul snart...
Tog inte så mycket foto på dopet,petra fixade den biten så ska ta lite av hennes foto!!
men jag måste visa tårtan dem var så himla fina..
systrarna hade gjort rosa negerbollar oxå!!!
hade så ont i ryggen förra helgen :-( usch...
Fick ett sms av världens bästa faster att en massage tid var bokad och betald till mig..jag blev så himla glad att jag började gråta.. jag gick dit var så himla härligt hade massa skit i ryggen som hon knådade ut ajaja..var skönt ont som jag förklarade det!! Tack så jätte mycket faster,du är bäst!!!!!!
Säger grattis till syster och Andre oxå som köpt hus och flyttar 1 nov snabba ryck ;-)
Älsklingen är och ser fotboll hos Macke, ska slänga mig i soffan nu tror jag!!!!
Kramizzz på er mina läsare (om jag har några kvar)

Ingen..

Ingen lust och ingen ork till att blogga därför lite paus...

RSS 2.0