Mammas dag..

Snart ska älsklingen köra ut mig till landön.. jag ska sova hos mamma inatt hihi.. Älsklingen ska vidare hem till sin mamma när han kört mig.. får dela på oss idag..snyft!

Tack för igår Linda, trevligt hos dig :-) men grand va riktigt tråkigt, nu är det banken som gäller..

Kommer bilder från festen vid ett senare tillfälle hih! Puss

lala la la

Jaha då var det lördag igen.. Helg och fint väder..varmt och skönt!!!

Igår fixade jag med arbetsförmedlingen och lite sådant, sedan ringde Brandt och ville gå en runda på stan..jag va inte sen att hänga på hihi :-) På kvällen åkte vi till önnestad óch tittade på fotboll..Maire hämtade upp mig sedan hämtade vi Fredrik o Emelie oxå.. trevligt!!

Idag så gick jag en runda på stan med Emelie..va hos Marie sedan på salongen och blev lite klippt i nacken bara sedan gjorde hon mig fin i håret tills ikväll hihi.. jag blev jätte fin TACK!! hihi.. kul att inte alltid se ut som vanligt..

tråkigt Sofie smsa och dem kommer inte ikväll var jätte trisst..men så är det ibland..

Tänkte vila en stund innan när jag kom hem men det går inte med mitt hår haha får snälla vara uppe, vill inte förstöra frillan haha..

Vad ska mina vänner göra ihelgen??? några ska festa med mig ikväll hos Linda iallafall..

trevlig helg!!! Hejj!

Vilken dag..

Puh började med att jag knappt nanat inatt..så ajaj i munnen..ringde tandläkaren kl 9 och fick tid 10,40..som tur va kunde fredrik hjälpa mig för jag skulle öppna butiken för några snubbar 10,45 som skulle hämta kemi, kände jag ville ta denna tandläkar tiden.. usch vad jag hatar...

Jag pallade mig dit, när jag öppnar munnen säger hon ojoj du måste ju ha jätte ont? jag svarade japp men jag söker inte hjälp förrän jag har så ont att jag tror jag ska dö..
Hmm Kraftig inflamation..pencillin fick jag..ska ta i 10dagar plus att jag ska på återbesök nästa vecka aaa gud jag har inte råd med sådana hära utgifter nu.. jag är super svullen utan på oxå så ser lite hemskt ut när man tänker på det usch..

Gick lite på stan med Petra, sedan va vi på maxi och handlade..

Jag skulle ha fin besök juh.. Malin skulle komma vid 17 och hon har jobbat hela dagen så fick fixa lite middag hihi, blev pasta o ullis eller nog peters kyckling recept.. mums..sedan tittade vi på massa gamla foto hihi.. och åt kladdkaka,grädde och jordgubbar.haft en trevlig kväll..älsklingen fick vara med på ett hörn hihi :-)

Nu har Malin nyss åkt hem.. fick en fin present och kort av malin oxå *GLAD* När vi började prata om allt som hänt nu på sistonde så brast det för oss båda..vi fick torka tårarna på toa hihi :-) Såå söt är hon! En vän man inte pratar med varje dag men vet ändå att man har henne kvar..

Hoppas jag kan nana lite bättre inatt.. PUSS

Min Syster... Super duktiga Syster..

http://www.youtube.com/watch?v=wl8bCU-6sC8

(hon i begie kofta, sjunger lite ensam i mitten av låten) Stolt!!


Synd jag inte kunde fått lite av hennes sång talang haha.. puss!

Tandvärk....

AJAJAJ vad jag har ont i munnen.. inte den visdoms tanden jag hade problem med i höstas utan den som är på andra sidan SUCK, varför ska jag straffas mera??!! jag måste nog inse att jag måste ringa tandis imorgon, jag väntar ju med sådant tills jag gråter av smärta och det gör jag strax..hela kinen är svullen nu *RÄDD*

dagen började bra på hälsa och helhet fick en ansiktsbehandling och lite rygg massage behövde jag.. Petra tyckte jag skulle unna mig det så jag gjorde så :-)

sedan mötte jag upp Glenn vi gick till darins och fikade ett par timmar..traggade om allt mellan himel o jord, det behövde vi båda.. * Vänner för livet*



Gick till butiken sedan liten stund, mötte upp ullis hon skulle ha gatoprataren.. Sedan gick jag och köpte några cider tills lördagens bravader..
Nu har jag inte gjort så mycket här hemma, bara plockat undan lite o tvättat..ska fixa mig ngt att äta, älsklingen tränar!!

Ända positiva just nu är att jag hinner träffa mina vänner :-) ska träffa malin imorgon!! Jippi!!!  Hoppas bara att jag mår bättre och inte har så ont då är jag mest sur o kräng..

Stod en liten artikel idag i tidningen juh, och en kund har kommenterat så fint på nätet...hihi..läs nedan..

här kommer man och älskar affären,och man älskar personalens och deras bemötande. Ingen hade kunnat ge mig den hjälpen jag fått. dem ser alltid för KUNDENS eget bästa, inte vad som säljer bäst för dem. jätte tråkigt att det blivit såhär.. jag vill ju inte köpa mobil i "telenor affärer", inte heller "hos tre, eller tele 2 comviq" . Och inte vill jag hämta ut mina bilder på allkopiering. Personalen på aircall gjorde ju hela affären, FAN VAD TRÅKIGT DETTA ÄR:!


Då blev man glad!!  hejsålänge!!!

SNYFT!

http://www.kristianstadsbladet.se/article/20090526/KRISTIANSTAD/407929762/1338/&/Tva-mister-jobbet-i-konkurs

ingen kan gissa vad jag gjort idag???

Hahah..
jag gick till Rodins trafikskola och skulle boka tid till intensiv kurs..kunde få redan om knappt 2 veckor..
bara en liten detalj fattades jag hade inget körkorts tillstånd hahah..
Att jag inte har tänkt på det innan gör mig knäpp.. jaja det var bara till att ansöka om det först då, göra synt test ,fylla i papper osv..

Gick till länsstyrelsen kunde ta 4-7 veckor innan man fick papper hem och svar på om man va duglig till att ta körkort..stör mig ganska mycket att jag inte tänkt på detta innan..nu får jag kanske vänta tills i höst och så hoppas jag ha nytt jobb osv..kanske inte meninge jag ska ta körkort?!Hmm..

idag träffade vi hyresvärden vid 10 han fick några nyklar..vi fixade det sista..skönt!! Ska bara dit på tor oxå när stena kommer och ska hämta kemi..sedan ska jag lämna nyklen i från mig..

lunchade med Fredrik o Rickard sen gott :-) bakad potatis!!

Imorgon ska jag fika med en kompis som inte heller mår så bra tror jag.. snyft! Vi ska trösta varandra lite..


puss o hej..

inte orkat..

har inte pallar blogga på några dagar här..varit så mycket..
Tack för alla som smsat ringt eller skrivit här på bloggen behöver er alla!! Tack!

I lördags va jag o fixade lite i butiken, ulrika kom och hjälpte mig och det är jag jätte tacksam för TACK!!
Sedan var det kalas hos Petra hon fyllde år..vi åt god mat och hade trevligt som alltid hemma hos henne..såg robinsson sen stannade vi inte så länge till jag va ganska trött! I söndags slappade jag och Rickard mest hihi mys pys..vid 15,30 åkte vi hem till hans föräldrar..vi skulle fira Gerth som fyller år idag GRATTIS!! Vi grillade och åt jätte gott..hade jätte mys pys.. Tycker om att vara med dem.. :-) Vi åkte hem vid 21 blev inte mycket annat än sängen direkt nästan..

Idag skulle jag o Fredrik vara på jobbet 8 för att fortsätta röja..det är mera än man tror som ska rensas o kastas puh..pratat med hyresvärden, tydligen enligt adovkatbyrån har vi ingen skyldighet att städa efter oss men jag ringde hyresvärde och frågade om han kunde fixa så vi kunde kasta massa skit..vi ska träffa han 10 imorgon så ska vi se vad han har för lösning, vi har iallafall erbjudit oss att hjälpa honom!!

Danne från sonyericsson kom idag, vi lunchade med honom på torget.. han är en kompis man vill ha kontakt med nu fast denna sagan är slut.. Fick lite presenter så jag är glad :-) han är super snäll! Ullis kom en snabbis till torget oxå och sa hej hihi..gänget va samtal för en liten stund! vi har haft så himla roligt tillsammans..kommer sakna alla galenheter med danne..

jag har sådan huvudvärk..haft det hela helgen..kan vara alla spänningar i kroppen..Petra tycker jag ska unna mig en massage..men usch nu vågar man knappt handla ngt för sina pengar..bara nödvändigheter.. men kanske varit värd lite massage!

Ska festa på lördag hos Linda ser verkligen fram emot det!!! Längesedan jag var ute!

Hejsålänge!!

Det fick ju inte blir såhära..Ledsen...

Jag hade trott att allt skulle lösa sig, hade fått positiva känslor senaste veckorna.. Men igår fick vi ett mail vid 12 som förändrade ALLT!!!! Kl 14 ska följande butiker stängas... det va ca 15st och där fanns vi med..jag fattade inte allt det verkligen stog att vi ska stänga om 2 timmar..läste flera gånger..Danne (sonyericsson) ringde precis när jag läst mailet.. han tröstade mig, han är bäst..vi ska fika på måmdag! sedan direkt efter det ringde min snälla kollega Matte (norrköping) och tröstade mig lite, samtigt som jag va klar för honom för hans butik skulle få finnas kvar.. Visst vänner kommer man ha med sig..
Fredrik va underbar igår oxå och hjälpte mig o fanns för mig...

mailen stömmade in om hur vi skulle gå till väga vid stängninge och jag hade 1000 frågor..jag kännde maj helt borta..Ringde Ullis som fick lyssna på mitt bölande..Så glad att jag har henne och att hon ställer upp för mig..Hon är bäst hade inte klarat maj uten henne, hoppas jag får träffa henne idag, hon ska kanske hjälpa mig en runda..

Orkar inte skirva mera..helt krossad är jag..inte sovit ngt helller tankarna bara snurrar och massa frågor surrar..orkar inte mera..

aaa vilken dag..

Först vill jag säga GRATTIS till min älskling som klarade sitt lastbils körkort idag GRATTIS hjärtat!! Han är så duktig!!

Min lediga dag började bra, gick upp vid 9..började tvätta, tog det lungt o slappade lite tills Fredrik ringde vid 11,30 och sa han fått mail om att hela butiken ska grund inventeras direkt..allting ska räknas..
Det var bara att klä på sig och sticka till jobbet, stänga butiken och sätta i gång att följa instruktionerna vi fått och börja räkna.. Alla är så himla trötta o griniga i butikerna men det är inte så himla konstigt..
nu måste ju ngt vara på gång iallafall..

Allt tog ca 3,5 timme så efter det gick jag och fikade med Rickard, tyckte han va värd något mumsigt :-)

När vi kom hem sedan tog vi det lungt lite.. jag har varit och kört ett pass indorwalking ikväll, körde ett igår oxå snart har man väll fått upp flåset igen haha..

imorgon ska jag vara ledig på riktigt iallafall :-)

nu ska jag fixa fruktsallad till oss vi ska ha när han kommer hem från träningen!!

Hej svej!

kort vecka..

Skönt att det redan är tisdag och jag ska vara ledig ons o tor gött.. och jag har inget planerat för dessa dagarna så härligt, sedan har jag ju dok lite tråkiga saker som måste göras men så är det juh!!

På lördag fyller Petra och Attila år.. vi ska hem till Petra på kalas!! Attila fyller 30!!
Attila är sur på mig för något och jag vet inte riktigt vad som har hänt faktiskt, det känns super tråkigt..han är ändå pappa till världens finaste kille..  Han kommenterade en av mina bilder på facebook med en ganska onödig kommentar tyckte jag så jag tog bort det han hade skrivit..sedan skulle jag gå in på han sida för och be han titta på bilderna jag lagt upp på elias o rickard när dem badade.. men då kom jag plötsligt inte in på hans sida och jag förstod att han blockat maj..Rickard testade och han kom in på Attilas sida..jag smsade honom och frågade varför ha va sur..inget svar :-(
tråkigt.. det måste ju ha hänt ngt annat jag inte vet om, han kan inte vara sur för jag tog bort kommentaren bara..

nej nu ska jag gå till jobbet, ska fika med Ida idag var hundra år sedan så vi har nog lite att skvallra om hihi!!
hejsålänge!!

Härliga helgen över..

Har haft en härlig helg.. i lördags hade jag mys med älsklingen hela dagen, en runda på maxi och en runda på stan :-) inte ofta vi har en ledig dag tillsammans..på kvällen hade vi ju lite vänner här käkade och kollade på melodifestiveln var trevligt..jag var inte på fest humör så blev bara en cider och ingen utgång för mig..sparar mig till den 30maj då ska vi ut!!

Igår va älsklingen och fiskade med fredrik på landön, dem åkte redan vid 7,30 då nanade jag gott!! Det va så fint väder så fick lite panik över att bara vara inne så jag gick ut och gick en lång runda härligt, igår va en av dem få gångerna jag önskat att jag hade haft körkort för då hade jag åkt ut till mamma o gjort henne sällskap..

Rickard va hemma vid 16,30 då myste vi bara och åt godis som blev över från i lördags ajaj inte bra haha :-)

Nu ska jag gå till jobbet och se om man blir något klokare av denna veckan *hoppas*

Puss!!

lala..

lalalala så det så :-) hehe...aaaaaaaa

Önnestad match..





Igår kväll va vi hela ligan och tittade på Rickard när han hade match, trevligt.. Önnestad vann med 2-1!! Sedan efter matchen åkte jag o emelie hem till oss och tittade på talang och gjorde lite varma mackor..rickard kom hem direkt efter matchen oxå..

Idag vakande vi vid 9, körde till maxi och handlade till ikväll..blir taco gratäng,bröd,sallad och sedan kladdkaka grädde och jordgubbar till efterätt..och såklart lite snaks o godis till schalgern haha..vi ska nog bli mätta..

Macke,Nike och Linda kommer hit och ska käka med oss..sedan till melodifestivalen ska börja kommer Malena,Jens o Marie oxå trevligt..Några ska festa och gå ut medan andra går och lägger sig efter schlagern tror jag ska göra det sist nämda men man vet aldrig haha..

Nu ska jag förbereda lite tills ikväll!!

tack för dem snälla kommentarerna, blir så glad av dem :-)

Puss hej

Soliga Fredag..

aaa jag har haft sovmorgon idag skönt!!! :-) Ska strax gå till jobbet..Rickard gick vid 8,20 då kunde jag ligga kvar ett tag och mysa innan jag gick upp härligt!!!
Idag är det sista dagen att lägga bud på företaget, igår fick vi veta att där är 10st som lagt bud,olika intresenter då alltså..undrar vad det för för några..man är ganska spänd och lite närvös!!
Hoppas bara allt löser sig snart för set är sjukt jobbigt läge just nu på jobbet, allting är hundra gånger jobbigare..vi kan inte beställa varor från vissa leverantörer, vi får inte mobiler så ofta så det får vi skicka mellan butikerna,vi har fått lämna våran post själva på domus när vi ska skicka företagspaket,, jag kan göra listan super lång..

Ikväll ska Jag o Emelie åka till önnestad och kolla på Rickard match tror jag om hon inte glömt det haha jag får nog påminna!!
Imorgon är jag ledig igen, skulle jobbat men fick byta med Fredrik för han ska på bröllpo nästa lördag!
Macke o Linda ska komma hit imorgon kväll, ska lagar lite mat och kolla på melodifestivalen och prata lite om midsommar..vad vi ska göra?när?var? osv :-)
Vi vet dok redan var vi ska vara med är lite att planera iallafall :-)

trevlig helg!!

hmmm...

Jag tycker det är tråkigt att nästan inte få några kommentarer på min blogg, ser att jag har ganska många dagliga läsare men nästan inga kommentrer..sen har jag ju några vänner som skriver och det tycker jag är skojigt :-) tack!!
Nu väntar ett jobbe pass, hoppas vi har en bättre dag idag än vad jag hade igår suck, va bara massa strul hela tiden och så var jag ensam.. fast Fredrik kom en en runda, han hade ngt att göra till en kund som skulle komma idag.. oh ja han hade skrivit så kasst att jag inte fattade vad som skulle göras haha!!

ha en trevlig dag mina vänner! kramizz

lite mys bilder från badet.. ( hos Rickards föräldrar)








Sedan var vi trötta och mycket gosiga..

lite nytt..

Fick veta lite nytt igår iallafall.. På fredag är det sista dagen att lägga bud på företaget.. verkar som där finns en del bud faktiskt och den 23e är det en månad sedan vi gick i konkurs så då måste advokatbyrån fatta ett beslut.inom kort skönt!!
man går här dag ut och dag in och vet ingenting..inget roligt, tar på ens krafter och humör..så ska man vara jätte glad och positiv till alla kunder..
Skrev på min uppsägning igår och skickade in till advokatbyrån..15 juli är min sista dag om jag inte blir åter anställd.. man är ganska spänd vad det är för snubbar/företag som lagt bud hmm..kanske det är ngt man inte vill jobba med..men jag kan tänka mig det mesta haha.. Dem kanske inte ens vill ha mig..

Vet inte varför det inte går att lägga ut bilder så mysko, ska testa morgon att lägga bilderna på cd först..kanske min kamera som strular..Glömde kameran hemma idag..

Puss hej!!

Jobbe dax..

Nu ska jag starx gå till jobbet, härligt med måndag morgon..eller inte?!
Får vi se vad denna veckan bjuder på, hoppas på lite nya besked!! Igår hade jag bara en lugn ensam dag hemma, gjorde inte så mycket va ganska skönt! varit full rulle annars hela helgen! Rickard och Macke va och fiskade hela dagen igår!

I lördags passade vi Elias, hämtade han hos Petra sedan körde vi ut till Rickard föräldrar och badade mysigt.. Vi fick knappt upp Elias från badet haha han tyckte det var jätte skojigt!!

Sedan åkte vi hem till petra igen, tog det lungt och grillade på kvällen.. Sofie hämtade Elias vid 18,30 när hon slutar.. vi käkade och såg robinson bara.. Skönt!!

Fick min uppsägning i helgen, jag har 2 månader.. Fredrik en månad..hur går det om butiken ska vara öppen mera än en månad ska jag vara ensam då.. förstår ingenting.aaaaaaaaaa

Hej sålänge!!

Ledsen..

Det verkar inte funka att ladda upp bilder idag tyvärr vet inte vad som är fel..men jag har lagt upp några på facebook istället för er som har det kan kolla där! För er andra så missar ni ngt haha!! Får testa senare igen, verkar vara ngt fel på sidan idag!!
Puss hej!!

Oh vilken helg..

Jag har inte hunnit blogga nu på några dagar har varit fullt upp hela tiden!! Vet inte riktigt vart jag ska börja haha! Jag får berätta lite om fredagens sexparty!! Mamma du kan sluta läsa nu om du vill haha!!

Skulle ha sexparty här hemma i fredags med massa kompisar vi hade super trevligt.. började att jag gick från jobbet vid 17 för att hinna med allt som skulle fixas.. Syrran o partik skulle ta hem pizza till mig men jag känner ju syster och tänkte att hon kommer inte att vara i tid som vanligt haha, sandra brandt och jag stacka o köpte pizza till oss och syrran..sedan vid 18,20 kom syster, patrik o ullis.. vi käkade lite snabbt..ullis fick halva min :-) orkar inte en hel pizza!

Vid 18,45 kom tjejern som skulle ha partyt, och hon började packa upp sina saker och det tog aldrig slut haha gud så mycket grejer!!
Folket började trilla in och vid 19,15 va alla samlade, va ju såklart emelie o fredrik vi vänatde på haha!!
Sedan var det igång.. Jag får bjuda på några kuliga bilder..

Haha batteriet i kameran tog slut.. bilder kommer lite senare...

Älskade Malin..

Aaa va så mysigt att träffa Malin idag, vi har inte setts på så himla länge om man inte räknar i butiken för några veckor sedan! Hon är en vän man inte behöver prata med varje veckan fast man ändå vet att man har kvar henne :-) nu hade det dok gått för många månader innan vi sågs.. Vi måste skärpa oss Malin nästa gång får vi göra ngt kul tillsammans med gossarna oxå!! har så himla trevligt med dig och tycker väldigt mycket om dig!!

Vi satt på bagels och käkade lite gott, sedan skulle vi till videomix och handla godis men oj där renoverade dem så var inte öppet..fick bli en shopping tur på domus istället!!
tack för ikväll Malin!! *sötis*



Städat lite idag men får ta resten imorgon kväll när jag slutat! Sen på fredag hinner jag inte göra ngt innan lite vänner trillar in haha :-)
Ska hoppas att jag hinner fixa till mig lite iallafall!!

Godnattis!!!

Hur länge?

Det tar på krafter o humör som tusan att gå ovetande på jobbet..helt tyst vet inte vad som händer och allt vi gör e dubbelt så jobbigt.. Helt slut..

ULLIS!!!!

Hihi idag kommer min kära Ullis hem från thailand, åå vad jag saknat henne!! *puss*

Sitter på jobbet nu, varit här ett tag..ABK invaderade lägenheten vid halv nio, dem skulle kolla lite av varje så jag gjorde snabbt vid mig och stack hit istället haha!!

Tjejen som ska hålla i partyt på fredag ringde igår och frågade hur många vi var, när jag sa typ 18-20st kanske blev hon lite närvös och frågade om vi kunde flytta fram det en timme för annars trodde hon inte vi skulle hinna i tid :-)
Så jag har smsat ut det till dem som ska komma på fredag att partyt börjar 19 så man får komma iallafall 5 min innan haha..ska bli jätte skojigt!! hoppas det inte ställer till det för någon!!

Fick våra siffror igår från förra veckan och det känns så skönt att vi alltid toppar i våran region, men vad hjälper det nu?? humöret iaf :-)

Fick veta igår att det ev är nya köpare på gång, iallafall folk som är intreserade och åker landet runt och kollar in butikerna och personalen ohh.. dem ska även " spela kunder" och kolla hur trevligt och så vi är :-) Hjälp, men som tur är så är vi alltid rara och trevliga här haha!!

ikväll blir det indoorwalking, ska dra med min josse på en test runda :-)

Hej sålänge!!

Helgen som bjöd på lite av varje..

Puh nyss kommit hem från ett indoorwalking pass, helt slut!! Rickard och Fredrik är och fiskar med fick ett sms nu så dem är strax på väg hem!! I fredags åkte vi till ikea på en liten utflykt vi skulle inte direkt ha ngt speciell..jag ville ha nya bestik och lite smått o gott! Ville även köpa någon matta att ha på balkongen så det ser lite trevligare ut, blev jätte mysigt! Små medel kan göra mycket :-)

På kvällen skulle Rickard träffa Macke, jag tog det lungt hemma i min ensamhet, fick gå hem till Linda o hennes konpis om jag ville men jag tyckte det var ganska skönt att ha lite egentid hemma :-)

I lördags va det dax för jobb, jag hade ganska mycket att göra medn det flöt på bra så blev inga kunder som fick vänta länge :-)

Hade inte så mycket planer för kvällen.. Men emelie o cissi ville festa lite dem skulle vara hos emelie så dem ville att jag skulle hänga på, jag frågade några andra tjejer oxå men va bara josse som nappade..
Linda hade oxå förfest jag gick dit först en runda hade lovar det, dem skulle till granda och digga till lasse stefans haha dem e roliga :-) men va inget för mig..

Vi hade mys pys hos emelie, fast vi bara blev 4st..cissi åker till kreta på lördag så va sista festen!!

får bjuda på några tokiga bilder haha..kul man kan ha med en kamera..
Ciss o Emelie..

Jag och Josse

Dummar oss lite..

Slappar..

Hmm alla 4 skulle vara med på samma kort..josse dummar sig..haha

jag o Cissi..

Strax innan vi ska gå blöev det dans i soffan..


Vi skulle gå till banken suck, va sådär jag kännde mig super gamal.. vi gick inom harrys oxå och köpte shot av Fredrik som jobbade..gott! Annars tog jag det ganska lungt så varit pigg o fräsch idag haha..

Känner mig lite duktig att jag gick till gymet en söndag eftermiddag har nog aldrig hänt..

Jobb imorgon igen.. ingen uppsägningslapp ännu..man får vara glad så länge det varar..sjukt jobbigt att inte veta vad som händer..advokatbyrån ska ha möte imorgon med huvudkontoret så hoppas på lite info då man håller på att bli knäpp!!
Ska träffa malin på ons när jag slutat ska bli jätte kul var så himla längesen..

Kram på er!!

Valborg!!!

Igår var det valborg, jag jobbade först några timmar, gick en runda på stan.. Sen han jag hem en runda o slappa innan det var dax att fixa till sig lite :-)
Åkte hem till Malena o Jens vid 17,30.. Där var grillningen i full gång.. Grillmästare var Jens!!



mums såg jätte gott ut, och det var det också..

Söta Malena..

Söra Marie

Tuffa Marie haha..

Söta Mormor tar jordgubbar ( svenska) Mums..

Jag och Rickard fick vara med på ett hörn..

Söta Svärmor..

Mums med Svenksa jordgubbar och grädde..


Vi åt grillat kött,sparris,paprika,tomta,broccoli,svenska nypotatis och rödvinsås var super gott! Till efterätt var det som sagt jordgubbar och grädde!! Lite senare var det kaffe och rabarberpaj puh.. det dära med 2 efterätter är jag inte van vid, fast jag har blivit van nu efter att ha varit i familjen sjöstedt snart 1 1/2 år haha :-) *underbara*
Ser jag inte fick ngt foto på Rickard pappa o morfar med dem var också med :-)

Det blev inte så sent igår ganska skönt för vi ska ev till ikea idag!!
Nu får vi äta frukost och göra lite nytta tycker jag!!

kram hej!!


RSS 2.0