Lite från senaste dagarna. .

I tisdags var det kalas för Syster och Stoffe ♥

i lördags var vi hos ett par från byn, vi lärde känna varandra på babysången och nu går barnen på samma dagis. Även ett annat par var mä som vi också lärde känna på sången. Lotta och Sofia kände varandra innan då dem har två större flickor också som brukar leka. Vi har setts innan med familjerna och har jätte mysig!

Idag har det regnat hela dagen så vi har myst hemma!
När Rickard kom hem åkte vi ner till mamma och lämnade släpet vi lånat, jag lagade en soffa som vi åt ♥
Imorgon blir det jobb!

Emporia!

Igår blev det premiär till Emporia för min del. Petra, jag och Walle hade en jätte mysig dag tillsammans!
Det blev god mat, fika och mycket shopping! Jag shoppade en jacka för presentkort jag hade och nya skor för julklapps pengar!
Walle älskade sin hjälm han fick!

Gillade varuhuset hihi!

Pappa ♥

I fredags kom pappa och hans kristina och mina halv systrar på besök från Eskilstuna, dem stannade till söndag. Vi gjorde egentligen inget speciellt bara umgicks och åt gott. Hade jätte mysigt!


Ses inte så ofta, jätte mysigt att ha dem här! ♥

Äntligen. .

I lördags var det äntligen dax för oss att åka till Bromölla. Fått ställa in senaste dejterna pga sjukdom. I lördags sågs vi äntligen!
Vi fick massa god mat och dryck. 3rätters och passande dryck till, lyxigt! Finalen av melodifestivalen och rätt låt vann!
Walle var på bästa humöret och bjöd på show mestadels haha! Hoppas han och Ullis ska ses oftare så han känner igen henne ♥ Hon betyder mycket för mig så vill att hon ska betyda mycket för Walle också!


Tack så mycket för allt i lördags så mysigt att äntligen ses.

Härlig torsdag. .

Fint väder igår igen och en oplanerad ledig dag. Jag och Walle gjorde lite nytta på förmiddagen, vilade middag båda två och sen spendera vi eftermiddagen i trädgården. Sofie och mamma kom på fika sen körde dem till klubbkompis och lagom till sofie kom till oss igen för att hämta sin bil stod middagen på bordet. Jag överraskande henne med att ta med henne till Anna på ruth och hilding och där fick vi brynen fixade, lite massade i ansiktet och händerna, ansiktsmask och krämer. Lyxigt!
Walle gillade sina solglasögon jag köpte i onsdags. .


Ledig måndag i solen!

Åkte in till stan tidigt igår, gick till parken och där fick vi sällskap av josse och millie! Längesen vi traggade skit. Barnen lekte och sedan blev det lunch på darins och hemfärd. .Walle somnade gott i vagnen och fortsatte sova på altanen när vi kom hem. Kl 14.30 stannade Anna och barnen till för lite bus och kaffe till oss i solen!

Igår kväll möte på jobbet så fick åka in igen.. Imorse kl 04 började brandvarnaren pipa för dåligt batteri suck.. 04.30 gick Rickard upp och 05.50 walle så lite mör och ett pass 8.30-ca 22 väntar då vi ska inventera gäsp..

Söndags promenad. .

Härligt väder...

Lördagen med fina flickor!

Hade Jenny och Anna hos mig i lördags, jag och jenny bjöd Anna på lite gott i förenad present!


Badade i tunnan och traggade massa skit jätte mysigt!

Jätte mysig dag!

Igår fick jag tillbaka känslan man hade när man var mammaledig. Carro och Charlie kom till oss på frukost kl 9 och vi traggade massa när barnen busade, det skiljer ju ett år men nu var charlie väldigt nyfiken på Walles saker och Walle visade gärna dem även om han hela tiden sa min bil, min traktor. . allt var hans haha!
På eftermiddagen smsade jag Anna och frågade om dem inte skulle stanna jos oss och fika när hon hämtat Hedda och 15min senare satt vi och drack kaffe, älskar impuls! Barnen gick verkligen bananas på Walles rum hihi.. Stackars Hedda ville inte åka hem..
Lilla Harry var däremot väldigt lugn.


Tack för en mysig dag ♥

Mysig torsdag!

Vi var Lediga och åkte till stan där vi mötte upp Bella, det blev en tur till tivoliparken för att mata ankorna, synd att duvorna var så jobbiga bara, inte alls rädda! Tror Bella hade roligast haha!Det blev lite lunch och sen somnade Walle gått i vagnen medan vi shoppade. Vi sprang på Petra och hon följde med oss och fikade. Så glad att Walle gillar lite fika nu innan åt han inget sånt..


RSS 2.0