lediga onsdagen..

Igår kväll innan vi gick och la oss fick jag ett ryck och tog fram träningskläder, gick upp med Rickard imorse och åkte med honom in till stan, han skulle jobba men jag gick till gymet och körde ett tränings pass, var ganska segt då det va längesen jag tränade men det var himla skönt efteråt, får se hur skönt det är imorgon haha ;-) hoppas och vill hålla i detta nu så jag tränar 2 gånger i veckan iallafall! behöver träna upp mina muskler lite och även gärna gå ner något kilo, det hade inte skadat!
Va hemma vid halv elva och har bara slappat sen dess faktiskt!
Jag skulle vilja följa några mera bloggar, har ni tips på några roliga?? :-)
Kramar!!!

kräftis!

Tack för en trevlig kväll igår, bjuder på några bilder <3

Bio mys!

Ikväll ska jag o älsklingen gå på bio, ska se apornas planet, kanske ingen film jag direkt skulle valt själv men Rickard vill gärna se den och jag kollade på hemsidan o trailern och den verkade bra, gillar ju apor så :-)
Ska in och möta honom när han slutat så blir det först en runda på stan, sedan tror jag vi tar med nån mat hem!!!
Igår när jag vakande kände jag mig pigg o inte alls förkyld så skönt!! Sofie och barnen o Bella kom på besök, jag slängde in en jordgubbspaj, smsade Petra oxå fall hon var sugen och det var hon så vi mumsade på paj och traggade mest skit :-) var en trevlig eftermiddag!!
Emelies lilla söta farmor gick bort igår, tänker på er alla gumman <3 Hon var verkligen en mys tant <3
Kramar!!

trissst..

Ååå jag är så trött på att vara förkyld, men idag är jag mycket piggare iallafall..så imorgon behöver jag inte vila mig hela dagen!

Igår förmiddag ringde Petra mig hon skulle fråga en sak, då sa hon att dem skulle åka till Eko och handla lite.. jag följde med dem dit var skönt att komma ut liten runda även om jag inte hade orkat mycket mera.. jag hittade lite blommor, tandkräm,sköljmedlel och lite sånt smått å gott! När vi kom fram till kassan ser jag att jag inte har med mig mitt och Rickards betaltkort.. hahah.. jag hade inga pengar med mig heller.. jag la av vårt kort när jag åkte på semester sen har jag inte tänkt på att lägga in det igen i plåmboken haha.. Det blev en billig runda för mig men lite dyrare ör Petra :-)
Idag har jag inte gjort ngt alls faktiskt.. la mig ute i skuggan innan och vilade en stund! Tror att mamma snart dyker upp på en fika!
När jag var inne på jobbet i fredags för att kolla när jag börjar nästa vecka fick jag vet att jag börjar på mån 8.30-18.30 sedan ska jag vara med på en inventering sådär 4-5immar.. plus att våran VD för systembolaget kommer på besök, snacka om att gå in hårt direkt!! Puh.. lar vara helt slut efter den 14-15timmars passet.. ta slut på mig direkt sådära haha..
Älskar denna bilden jag tog på Rhodos, måste framkalla några av dem :-)

Film..

En film, två filmer, tre filmer japp det är vad jag har gjort idag typ.. var ute liten stund i solen oxå men orkade inte så länge, mår inget vidare alls, så himla förkyld! Så mycket och så många jag vill träffa nu under mina lediga dagar så blir man sjuk suck!!!!
Saknar Elias o Ebba super mycket...

Rickard åkte typ 06.30 idag och fiskade, han kom hem för en timme sedan och packade om bilen till golf saker istället, nu stack han o golfade han är hemma runt 20, vilken aktiv man jag har i dag!! jag är ändå inget vidare sällskap men visst hade det varit trevligt med nån som kunde passa upp mig under denna tråkiga dag!!!
Jag är så sugen på kräftor/räkor och inte har man fått nån inbjudan till kräftskiva ännu :-( så jag tog sakern i egna händer och frågade några stycken fall dem va sugna på lite skaldjur på lör, jag frågade inte så många det är inte alltid man orkar fråga alla om allting, hoppas ni förstod mig rätt nu haha, lite trött! så blir en liten impuls kräftis på lördag med öppen inbjudan.. ;-)
ska gå och värma mig lite rester från igår (tacos) igår var vi bara hemma själva och slappade och la oss tidigt var skönt då jag inte mådde toppen igår heller..
Hoppas ni haft en trevlig helg mina vänner <3

Göteborg!

Tänkte bjuda på några foto från Liseberg!!!
Vi körde upp vid halv nio, körde direkt till hotellet och fick nyklarna till rummen och garaget! Sedan gick vi till Liseberg.. vi hade beställt åkpass via nätet så gick före i långa köerna vilket va super skönt :-)
Vi var på liseberg vid 13 till nästan dem stängde 23 haha en heldag! bellas gamla skolkompis sebbe från Göteborg gjorde oss sällskap, likaså fredriks lilla syster Johanna! Sista timmen var jag o petra lite sega vi mådde inte helt hundra och det började bli kallt så vi gick och satte oss inne på en restaurang och fikade!! Det var hur mysigt som helst! dagen efter åt vi god frukost och tog bussen ner till nordstan för lite shopping! Blev inte så länge för våra ungdomar var inte så shopping sugna så vi tog bilen och börjde vår hemresa! men jag han shoppa 2 saker på gina och 2 toppar på veromoda hihih..
vi stannade i halmstad och åt lite lunch!!! haft det super trevligt!
Idag är min första hemma dag på semestern om man inte räknade i mån men då var det mest sova,packa upp och packa om haha.. så varit skönt i dag att bara slappa hemma,tvättat osv!!
inget planetat i helgen heller känns konstigt hihih!!! men nu börjar helgerna i höst få in lite bokningar vilket är skönt tycker jag så man har lite små saker att se fram emot ;-)
Puss hej!!

Hemma igen till hösten..

Inatt när Robin och Rickard hämtade oss så bara spöade det ner fy för vilket oväder att komma hem till blää..
Vi har haft en helt fantastisk vecka men lite fest, massa sol,massa bad, massa god mat, massa skratt och bara massa slappande :-) jag är så nöjd över denna resan och den va värd varje krona! Linda var en underbar reskompis, men det tvivlade jag aldrig på, hon är en av mina närmsta vänner, så glad jag har henne!
Denna resan kommer vi alltid att minnas...
Idag vaknade vi halv elva, jag smsade petra och fråga om hon kunde fixa frukost hihi så en timme senare var vi där :-) snackat om att åka till göteborg som imorgon men petra har varit sjuk och jag varit i väg nu så inte rikigt kunnat planera..vi snackade imorse och petra mår bättre så sticker imorgon bitti till liseberg! jag mår inte super bra just nu men hoppas det inte blir ngt av det, kan va min tand som spökar men hoppas inte.. hade ont i fre oxå då kände ja mig oxå lite slapp o hängig!
ska snart krypa ner så jag är pigg imorgon (förhoppningsvis)
Innan idag tänkte jag att det va trist att man inte blivit bjuden till nån kräftskiva älskar ju sånt, tänkte om man skulle fixa något? en timme senare får ja sms av syrran stod typ sugen på kräftskiva 27aug+! undrar om hon läste mina tankar.. mums.. rickard får grilla en köttbit eller ngt ist!!
Bjuder på några bilder från resan dok finns alla på facebook, fast alla mina läsare har inte det så lägger upp några här oxå -) eller oxå är inte alla mina läsare vänner med mig på fejjan kanske??

RHODOS!!

Vi har det sa himla bra vi njuter for er alla! allt ar verkligen toppen! har massa fina bilder att visa nar jag kommer hem! Igar var vi inne i rhodos stad och festade gud man ar inte 20 langre haha men roligt hade vi! inte sett nagra moln och det blaser den del sa ar jatte skont!!! Hoppas ni har det bra dar hemma vi hors snart! puss

Liten möhippa för Anna!!

Som jag säkert berättat har lilla Anna varit busig och gift sig i smyg! Vi ville göra något för henne ändå :-) Hon skulle inte slippa undan! Så Jag,Jenny o Malin hade planerat en eftermiddag och kväll för henne!!
Hon gillar inte så mkt fart o fläkt så vi ville göra ngt som vi trode skulle passa henne! Så vi var väldigt snälla :-)
Vi hade bokat en timme på annas salong där är helt underbart fint o anna är underbar! Hon fick massage, blev sminkad och massa annat smått o gott!
Sedan åt vi 3rätters hemma hos malin! Denna kvällen hade allt man kan önska sig! massa god dricka,jätte god mat,massa skratt,tårar och mycket skvaller :-) jag bjuder på lite bilder för jag har lite brått, ska till Rhodos idag helt sjukt, inte fattat ännu!! tack Anna för en underbar kväll med dig!! Önskar dig all lycka, som jag sagt vi hörs inte varje dag, vecka men vi vet precis vart vi har varandra och vi har så roligt tillsamman Älskar dig!!
Hihihih hade så himla trevligt! Maten blev jätte bra! Toast skagen, sedan kallmarinerad kalkonfile,potatisgratäng,sallad och nån cocacola glaze man hade på kalkongen mums..sedan panacotta med hallon o blåbär mmm!
Nu ska jag fixa mig sedan kommer Linda o Robin och hämtar mig vid tolv!! Vi hörs om en vecka!!! Pussen!

Semestern nära..

Ååå nu räknar jag och Marie ner snart är det dax för semester äntligen :-) Marie jobbar bara imorgon oxå men jag har lördag oxå såklart, sen på söndas sticker vi Linda :-) Undrar om jag för första gången ska bli den slarviga i sällskapet haha vi får väll se :-) Både ja o linda e ganska ordentliga haha!!

SOL!!

Denna veckan har solen varit framme igen det behövere vi verkligen, tänkter på alla som har semester..
Igår hade vi kaos på jobbet det var så mkt varor och så mkt scouter herre gud, tror inte riktigt vi räknat med att så många scouter skulle handla av oss! Många fick tyvärr inte handla för dem var inte 20år, det var tufft att hålla reda på så dem inte langade till varandra för oftast kom den stora gäng och skulle handla när sen nån inte fick för dem inte var 20 gick en annan in igen osv.. puh!! Får se hur det blir idag..
Igår när jag slutar hade Rickard ringt mig så jag ringde upp honom han undrade om vi ville följa med hans familj o systrar till kristianstads restaurangen och äta grillbuffe.. det ville vi så klart.. tack så mycket för maten och trevligt sällskap :-) kände mig dok lite trött efter jobbe dagen hahah!!
Har 4 tuffa dagar kvar sen är det äntligen min tur för semester!!!!
Puss hej!!!

Trevlig lördag!

I Lördags jobbade jag över liten stund sedan hem och fixa till sig för lite mys i Åhus hos goda vänner! Vi samlades hos Tessa o Björn för ett glas vin och lite snack innan vi skulle till Äspets rökeri där vi bokat bord, 12st var vi super kul! Karl-Oscar var hemma över sommaren nu lite så Tessa hade snackat med honom om han ville hänga med och det gjorde han så det va super kul,inte sett han på många år..Han var lika rolig som han var under skoltiden :-)
Maten på äspetsrökeri var jätte prisvärd och väldigt god och där va jätte mysigt att sitta..dok skulle jag tagit mygg stift på benen ajaja... Servicen på stället var dok det sämsta jag varit med om någonsin, väldigt tråkigt men till slut skrattade vi bara åt det och hade väldigt roligt!
Vi gick vidare sen till åsikten och tog en cider, dok ingen dricka för mig jag var så mätt o nöjd!! var en jätte trevlig kväll!!
Tack vänner!!!

Elias 5år!

Grattis Elias på din dag!! Igår var vi och firade dig :-) Hoppas du har en bra födelsedag och att du blev glad för jackan och spelet!
Älskar dig min gobit!!!

RSS 2.0