Lite bilder från julen..

Lillejul firade vi med Rickards familj!

Nöjd med sina klappar. .

Julafton hos mamma, vi gjorde så gott vi kunde för att göra det bästa av situationen vi befann oss i ♥Juldagen var vi hos Petra och åt kalkon så gott, tog bara en bild från denna kvällen... .

Walle älskar sin nya stol. .

Walles saker han fick hos mamma..Tack snälla. .

Denna veckan har vi behövt hjälp med Walle måndag, onsdag och idag! Känns jobbigt att behöva vara beroende av andra och be om hjälp så ofta. Mamma hade Walle i måndags och i onsdags, det går jättebra och när Rickard kommer hem vill han absolut inte släppa mormor haha då förstår han att hon ska åka hem. Mamma har skämt bort oss och lagat mat och fixat med disk riktigt lyx. i eftermiddag hämtar Walles farmor och farfar honom på dagis och skämmer bort honom lite! Vi är så tacksamma!
Nu väntas några riktigt tuffa dagar på jobbet men roligt är det!

Bjuder på lite bilder från veckan!
Igår skulle han vara tomte..I söndags var vi på brunch hos Carro och Törnkvist!


Pyjamas mys!!Kippers..

Glömt att visa maten vi åt med jobbet på kippers! Fantastiskt gott det mesta haha! Förrätten var inte i min smak riktigt carpaccio på lätt rökt duva.. Väldigt speciellt! Huvudrätten var fantastiskt gott, hjort med massa gott till, i potatisen var där vitt vin och bacon, kronärtskock puré mums! Sedan en färstost och sorbet av hjortron och lite annat gott! Lyxigt värre!

Pyssel..

Igår kom Bella vi gjorde pepparkakshus och mozartkulor, inte så snygga men ser hemgjorda ut haha!
Walle hade lucia på dagis igår kl 17 självklart var vi där, mormor följde mä! Vädret var inget roligt..Sitter på bussen till jobbet nu, 8.30-18.30. Nu börjar julens drycker att flöda..

Helgen. .

Japp den blev inte som vi tänkte oss alls.. fick ställa in alla planer igen!
I fredags jobbade jag och Rickard vabbade, fick sms på morgonen att dem åkt till akuten igen.. stackars hjärtat! Det var jobbigt att vara på jobbet när dem var på sjukhuset, var så trött dessutom! Killarna kom hem på kvällen och jag tog med mig mat från kosan så blev lite mys hemma! Walle har blivit bättre nu för varje dag och idag var vi på återbesök. Hans lungor lät bra, öroninflammation på ena örat men den antibiotikan han får nu ska ta det oxå! vi fick behålla apparaten i vinter och fick medicin till den på recept känns bra för den hjälper. Idag vabbade jag och imorgon är det Rickards tur igen! Jobbig månad att vara borta från våra jobb, då båda har massor att göra!

Såå duktig ♥♥♥

Såå ledsen. .

Jag är så ledsen, kan han inte få vara frisk mer än 4-5 dagar! I tisdags var det äntligen dax för dagis igen efter sjukdomar förra veckan med hög feber. På kvällen i tisdags fick Walle feber igen, när jag ringde Marie på jobbet i onsdags morse bröt jag ihop allt kändes så hopplöst och visste jag behövdes på jobbet! Rickard hade redan åkt till jobbet när vi vaknade! Snälla Svärmor hade Walle några timmar så jag oxå kunde jobba lite! Vi förlorar mer när Rickard vabbar men samtidigt vill vi kunna ta lite var, dok har Rickard haft svårt för att kunna vara hemma då han fått fixa och trixa med deras personal och sjukdomar, han har ledningsmöte och annat.. Imorgon ska Rickard vara hemma, jag har vabbat 3 fredagar på rad. Ingen poppis månad med så mycket sjukdomar varken för mitt eller Rickards jobb som går på högtryck i december!
Vi har varit inne en vända på akuten ikväll och fått mediciner, han syresatte sig bra så är hemma igen, han hostar exakt hela tiden. När vi kom in på akuten var där mycket folk men hon i luckan fixade så vi gick före! 30min sen körde vi hem, klippkort har vi och sköterskorna säger nästan hej Walle hmm..
Hoppas på lite sömn! Jobb 8.30-18.30 imorgon. .
RSS 2.0