Fantastiskt helg med älsklingen!


Lycklig kille!


Grilla!

Nu kan vi grilla hur mycket vi vill och igår invigdes den!
Härliga dagar med massa sol!!!

Malmö och Chess!

Igår var det dax för julklappen från svärföräldrarna, Chess!
Dem andra tog tåget kl 13 men jag åkte redan 10.24 med tåget, själv! Riktigt skönt faktiskt! Jag besökte Emporia och hittade lite fint till mig och Walle!


Jag köpte en smoothie och njöt i solen i väntan på dem andra brudarna!Jätte trevligt!
Kräk, feber och nu bajs..

Igår efter dagis gick vi hem o busade. Walle var jätte trött vid 16 tiden, jag lagade mat och kl 17 skulle vi äta men han ville inte ens smaka och var ngt han tyckter är gott! Han gick o la sig i soffan och Rickard kom hem. När han var redo för sängen spydde han massor. . och en tim senare en laddning till.. Vi sov på soffan jag och Walle och kl 02 ville han kräka igen men kom bara slem. Imorse var febern 39.5 och kräk byttes mot bajs..3 tim har Walle sovit och jag har också vilat men hunnit tvätta också.I tisdags efter dagis gick vi till Kerstin och fikade och busade..Nu hoppas jag att vi andra klarar oss.. håll tummarna!

Veckan gick fort..

Plötsligt söndag igen.. Idag har jag hjälpt svärföräldrarna, Rickard har spelat boll och Walle fick vara några timmar hos mormor, han sov mest hihi..
Igår jobbade Rickard och Stoffe hos svärföräldrarna och på kvällen hade vi besök, mysigt.Hjälpte svärföräldrarna i torsdags också och imorgon blir det ett pass, ledig imorgon nämligen. Inte så mycket vi hunnit hjälpa dem tyvärr!

I veckan följde Anna och barnen med oss hem från dagis..
Denna killen har ofta bråttom till dagis på morgonen hihi..


Vi bjöd svärföräldrarna och Rickards mormor på mat i måndags, Aina var väldigt poppis ♥
walle fick fina påsk presenter av farmor och farfar, Tack!


Somnar snart riktigt trött!


Grillning. .

Igår blev det premiär grill hos oss med Linda och Simmo med familjer! jätte mysig! Vi hjäptes åt att fixa medans gubbarna och barnen lekte hihi!
Våra barn börjar bli stora ♥


Tack för en mysig kväll!

Påsk!

Hade mysig middag hos Petra igår!Imorse gick Jag, Walle, Petra och Zoda hem till Farmor och Happy. Vi åt frukost och tog en promenad, mysigt!

Vi fick låna Petra och Robbans kort till handbollen i eftermiddag så vi var där och hejade, väldigt spännande tyckte Walle!
RSS 2.0