tråkig..

Yes varit en ganska tråkig vecka faktiskt tycker jag..har mest varit trött och inte gjort ngt kul direkt..
Imorgon är det valborg blir nog fullt ös på jobbet alla ska handla i sista stund,även om jag tyckte det varit mkt idag oxå..
Ska på banken imorgon på litet möte bla om pension sparande,hur mkt sparar ni varje månad??

På kvällen ska vi grilla i skoglösa och bara ta det lungt tror jag :-)

Malena va sugen på att bada på lördag berättade Rickard idag så vi får väll se vad som händer då :-)

Åh Anna,syrran och linda kommer ialafall på inflyttningsfesten trevligt haha!!

Godnattis!!!

inflyttningsfest..

Yes 22 maj är det inflyttningsfest hör av er om ni är sugna hihi :-) Känns som folk är trött på mig nu vågar knappt skicka sms inbjudan varit så mycket nu..Men folk tjatar om inflyttningsfest haha...så öppen inbjudan här :-) vill veta senast 15maj om du/ni kommer!!!!

hejsvej!!!


Mys igår..

Oh igår hade vi familjen nordkvist/nilsson här och Sofie  André.. var bara meningen det skulle vara vi sen smsa jag Linda o Robin och underde vad dem gjorde en timme senare va dem oxå hos oss..vi grillade och invigde Tunnan :-) Dok badade inte jag förrän kl 00,15 typ :-) va nästan 41grader lite hett hihi men super mys!!!

Nu ska vi strax till Landön o hälsa på och få en bit mat i magen hihih :-)





Man blir ganska trött av att bada tur vi har en stoor fåtölj :-)



Linda o Robin stannade lite längre än dem andra,men linda blev oxå trött efter sitt första bad..







Som sagt linda o Robin stannade lite längre deras buss gick hem 02,40 :-) så vi badade en stund till sedan och spelade lite spel :-)
Jag skulle bara in på datan tog max 2 min när jag kom tillbaka såg det ut så hära.. då va klockan typ 02,00



hhhahahah!!

tack för igår!!!



saknar er...

Saknar mina jobbar kompisar som blivit sjukskrivna :-(
Saknar dem bamse mycket!!!! Just detta smile saknar jag hihih, dem är så underbara!!!






Lite bilder från gårdagen..























Hade en jätte fin bild på marie,carro o malin.. men malin lilla visade trosorna haha..så hon blev nog tacksam över att jag inte la ut den hihihi!!!

va en lugn o trevlig kväll.. ovanligt lugn faktiskt hahah!! va kul att snacka skit o umgås lite!!! Goda drinkar blev det oxå får vi göra oftare mmmm

Nu ska det grillas här, snart kommer det lite folk!! hejsvej!!


Fick oväntat besök...

AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herre gud hur söt får man vara då?!
Mia ringde och sa att någon ville träffa mig, dem var hos mig om ett par minuter.. fick ta på mig lite kläder och gå ut på gräsmattan, där springer deras lilla hundvalp omkring oh herre gud vad söt Messi var!! Dem hade nyss hämta honom och jag var första som fick träffa honom..

Så sa jag puh tur inte Rickard var hemma han har alltid velat ha hund, så säger Mia men du vill inte eller?
Det va lite svårat att säga nej jag vill inte ha en sådan hära underbart söt varelse..aaaa smälte!!!

Lycka till Mia och Ralle!!!!













DRINKFEST!!!

Yes ikväll blir det drinkfest med några härliga tjejer!!!
laddat kylen men massa gott mmm..hur ska denna kvällen sluta? Det återstår att se!!!!
Kanske något i stil med detta?!





trevlig helg!!!! kramizz!!!!


Ultraljud!!!

Yes nu ska jag strax hänga med syrran på ultraljud vet inte om tanken är att hon vill att jag ska bli sugen hahaha tror tanken är så,hennes ursäkt är att jag ska hänga med pga min sjukhus skräck,för denna gången är det ju något roligt vi ska på till sjukhuset..puh.. mest rädd för att åka hissen just nu.. puh andas!!!

Sedan blir det jobb till 19,30..

Hoppas Ullis lyckas fixa barnvakt och hundvakt tills på lördag varit kul att ha henne oxå här :-) hon kan bli gansla galen hahaha ;-)


åhhh snart lör..

Ska bli så himla kul på lördag med lite tjejfest.. dricka drinkar och snacka skit :-)
Vet inte vad jag bjuda på.. blir nog bara lite tilltugg till drinkarna.. Äta får dem nog minsann göra innan dem kommer haha.. har vi inte tid med ;-) Ska bli kul att se vad tjejerna tar med sig.. sagt dem får ta med sig lite var så vi kan göra lite drinkar..

änsålänge är jag ledig på lördag hoppas det håller i sig ;-) hade varit kul att hinna fixa o städa lite här innan, jobbar till halv åtta både imorgon och fredag.. men dem vet ju vi inte bott här så länge så dem får ta det som det är ;-)

kramizzz

En ledig dag..

Skönt att vara ledig en dag :-) varit men mamma en runda i åhus och handlat lite.. snart kommer sofie,andré,elias,marie o rasums.. Rasmus ska kolla på våran vattenkran den e lite dum.. sen ska vi grilla lite mumsigt!!!

Jag ska ha liten drink fest på lördag :-) ska bli trevligt..letat lite drinkar på nätet och packat upp våran sprit för att se vad jag behöver köpa och vad vi hade haha.. Lite trött på att bjuda folk på fester men alla mina vänner ska alltid veta att dem är välkommna..ibland orkar jag bara inte smsa alla.. bara bjud in er om ni är sugna hihih..Va jag o mia som började pratat om detta hihi.. ska se hur många vi blir kanske jag orkar göra nån liten mat oxå om jag är ledig på lör, änsålänge är jag det iallafall men man vet aldrig haha :-) inte ofta man är ledig e lördag!!

Mia ska hämta sin hundvalp på sön gissa om hon kommer vara toppad på lördag hihih, lilla Messi.. precis en sådan hund jag blivit biten av men va ju mitt eget fel sägs det ;-)

Jennys lilla Leon fyller ett år idag galet vad tiden går fort,Grattis!!!
ha en mysig kväll!!!


hihihih..

Så glad för att på lördag ska jag få träffa en go tös som jag inte snackat skit med på väldigt länge :-) tjohoo!!


Vilken sommar känsla....

Måste bjuda på lite bilder nu från våran mysiga grill kväll igår och vilken tur vi hade med vädret var underbart!!
















liten bild på vardagsrummet bara för att ni e så nyfikna hihih..

Påsken är över...

Haft en underbar påsk!!!! Bella är nere på besök, mysigt!!! I fredags jobbade jag,bella och Rickard hos hans föräldrar..sedan åkte vi hem till petra och åt kalkon middag mumsigt..vi spelade lite kort och hade trevligt!!! På lördagen jobbade jag på systemet och Bella o Rickard i skoglösa.. jag åkte direkt hem till Petra när jag slutade..vi åt påskmat, barnen letade upp sina påskägg, va en mysig helg!!! vi satt uppe till halv ett och spelade kort hihih.. i söndags bestämde vi oss för att vara lediga..vi åkte till maxi,jyst och öb..lite ärende.. köpte en grill och lite annat smått!! Äntligen har jag bestämt med Jenny idag vi ska fika i em, och på söndag kommer Emelie,Fredrik,Ullis och hennes familj hit..vi ska inviga grillen då tror jag hihih.. va så längesen jag träffade alla.. så passade på att fråga alla dem på en gång haha.. ska bestämma en dag med jenny oxå när dem vill och kan hälsa på :-)

Igår va vi på väla helga dagen,jag,petra,david,philip,sofie,andre och bella :-) en del dag med lite shopping för vissa och mycket för andra haha..jag köpte inte så mycket..hittade inte riktigt vad jag sökte så hoppas stan kan ha det idag när jag ska in en runda..jätte härligt väder oxå!!
Hittade födelsedags present till malena hoppas hon blir nöjd :-)

Nej nu ska jag ta ett ryck här hemma.. puss!!!

GLAD PÅSK!!

Önskar mina läsare en glad påsk!!!

Nyss kommit hem från ett jobb pass hos Rickards föräldrar!! Strax ska vi hem till Petra och äta god mat och spela lite kort tror jag :-)

Lovar, jag ska lägga upp bilder nån dag på hur det ser ut nu i huset men måste få lite bättre ordning först..hihi..

Trevlig helg!!!! Kramizz


RSS 2.0