Mina husdjur hihih..






Mys med bästaste faster..








En dag på stranden....

Idag gick vi upp ganska tidigt stod vid kvantum i åhus kl 10 när dem öppnade,köpte några frallor sen åkte vi ner till kanta och la oss..det var så himla skönt,första dagen på stranden,visst lite röd om nästan men aaa vilken skön känsla haha!! Var jätte härligt! jag är ledig imorgon så tänkte åka ner en runda efter jag varit hos tandläkaren.. får nog med mig några stycken ;-) kanske nån mera har turen och är ledig!!

Igår åkte jag till mamma vid 13 tiden,ville slänga mig på soffan men mitt hjärta sa att mamma behövde mig..campingen var full proppad,mamma blev så glad när jag kom!!
Jag åkte hem vid 18,45,tog med mig 2 stora hamburgare hem till mig o hjärtat,pallade inte att laga nån mat!!

efter standen var vi på fika hos Syrran och André,goda pajer hade hon gjort..mm..

Hoppas eran helg varit lika bra som min ;-)

Puss


En härlig midsommarafton!!!!





Gick sådär på fotbollsgolfen hihi..



























hahaha ser inte ballongen här??!!

































Börjar närma sig midsommar..

Idag var vi full styrka på jobbet och förbereda på en sjuk dag men ack så fel vi hade.. blev lungt och när vi gick hem ikväll hade vi så full packat på hyllorna och inte en flaska stod fel så imorgon då? Yes då kommer nog ALLA!! Hjäpl vilken dag det kommer att bli *ÄLSKAR* Imorgon får alla lön oxå, kommer bli en spännande dag, på frukosten brukar vi säga innan vi sedan går ut i butiken
-vi ses hahaha.. man ser bara dem man sitter i samma kassa som typ hihih..

Ida jobbar hos oss nu nästan 3 veckor,idag var hennes första dag..diggar verkligen denna tjejen hon är så härlig och så jädra go,vi har så himla kul tillsammans..
Kändes inte som hon varit i från oss så länge..





har saknat mina skatte pengar och pengar från en försäkring då slog det mig idag att dem säkert gått in på mitt avslutade konto hos nordea å visst hade det gjoret det.. så nu får jag inte mina skatte penga förrän i vecka 32.. men men dem kommer tillrätta sen iaf :-)

imorgon jobbar jag 9,30-19,30, jobbet bjuder på lite midsommar lunch oxå trevligt!!
Vi ska ha Elias imorgon kväll sen,hoppas jag har lite energi  kvar hihih..André fyller år så dem ska få ha lite mys!!
Rickard e hemma lite innan mig som tur är :-)

Idag fyller min halv syster i Eskilstuna år Grattis Ella!!!!


Syster Sofie,lycka till hos doktorn imorgon,vi får hoppas bebisen får stanna inne litet tag till!

Godnattis!!!!

Älskar..

Midsommar veckan.... ÅÅ detta ska bli min andra midsommar vecka på systembloget tycker det är så himla roligt när det är stressigt,massa folk och man får upp pulsen lite ;-)
Så nu är det bara att åka in till jobbet.. Ida ska gästspela hos oss nu 3 veckor ska bli jätte kul :-)

ha en härlig måndag mina vänner!!!! kramizzz

Helg..

nu ska jag ta bussen in till jobbet,fortsätta sälja massa små bubbel flaskor till alla damer som ska skåla vid vigslen i eftermiddag hihih så gulligt! Sålt slut på våra stora dyra champange flaskor oxå händer typ aldrig :-)
vet inte om jag ska hem till petra idag och ta det lungt eller göra ngt med älsklingen får se sen..

igår var vi hemma hos Emelie,fredrik o lilla olivia hihih så söt!!!
Dem ville oxå vara med på midsommar så nu blir vi en hel del folk ska bli trevligt!!! jag och Älsklingen har en del att fixa inför midsommar..

trevlig helg!!!

"LeDiG"

yes idag är jag ledig,var hemma strax efter 22 igår,jag hjälpte Anna med en ost och Vin provning..När jag kom hem sov Älsklingen han börjar ju väldigt tidigt denna veckan,och när jag vaknade kl 08 hade han jobbat några timmar..
Gick upp tidigt idag har en hel del att göra och fixa med..puh fullt upp.. hoppas hinna njuta lite av fina vädret oxå..
kram hej!!!

SyStEr!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Jos_rYix1Hk

vet jag lagt upp denna innan men den är såå bra!!!! Syster yster!!!


Lite bilder från Bellas student..

Tänkte bara lägga upp lite bilder för er som är nyfikna hihih..





















Tog inte så många foto igår från festen på landön.. men kan bjuda på ett par stycken haha!!
Mamma hade gjort jätte god mat :-)













Semestern..

Hit ska vi åka den 15aug :-) hihi..känns skönt att ha ngt att se fram emot.. speciellt om den svenska "sommaren"
ska fortsätta såhära..


http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Grekland/Zakynthos/Laganas/Accomodations/Pages/AnastasiaBeach.aspx?hBookingBtn=true

Tog inget lyx hotell,ville hällre stanna 2 veckor och betala typ samma som vi gjort innan för en vecka,men då har vi valt ett litre lyxigare hotell,men detta duger bra för oss hihih!! ska bli underbart! frukost ingår i 2 veckor härligt!!

Nu kom Macke hit dem ska titta på fotboll blir nog mkt av den varan nu ett par veckor.. :-(
Ska laga lite kyckling file,nypotatis och vitlökssås snart hih..

Blir att vi ska vara här på midsommar var inte tänkt så från början men nu bestämde vi det.. ska nog får ihop några stycken hih!

Hoppas eran helg varit bra!!



Puss hej!

intensiv student helg :-)

Detta blir en stressig helg men säkert oxå en trevlig helg :-) Ska jobba till 19,30 idag sedan åka ut till martin,Rickards kusin som tar tudenten idag!! jag ska bara stanna en stund sedan måste jag hem och sova för jag jobbar imorgon oxå till kl 14,30, kl 16 sedan börjar bellas fest på landön så hinner bara hem snabbt och ta en dusch sedan ivåg :-) ingen vilan här inte :-)

haft jätte mkt på jobbet denna veckan,rolig att jobba då,men vilka lass folk handlar till studentfester och sweden rock hihih,dem här hård rockarna är så himla trevliga och artiga, tagit leg på många som är födda på 70talet och lika glada för det är dem hihih..dem handlar fulla vagnar med öl hahah!!!

hade önskat det varit fint väder i helgen.. ser inte så bra ut.. Tycker man blir mycket piggare och gladare då!!
Så skönt att veta att man har sina 14dagars ledighet i aug och förhoppningsvis massa sol och bad i grekland!!

Någon har viskat i mitt öra att Emelie o Fredriks bebis ska heta Olivia :-) men vet inte hundra tror det stämmer haha..
Himla fint namn, mamma ville faktiskt att jag skulle heta det men pappa tyckte då att det var så hemskt.. När han sedan fick en dotter på senare dar så hade han nog funderat länge på olivia,för det heter min halvsyster ju :-) tror mamma blev lite putt där haha.. hade gärna hetat Olivia!!!

Puss

Såå stolt stora syster!!!!


Aaaa vi hade en härlig dag i går i Göteborg! Syster tog studenten,jag var rörd till tårar allt var så fint.. Dem åkte med paddan in till operan och sprang ut där i från,var lite annat än när man själv sprang ut direkt från österängskolan på en liten trä scen!

Hon var så fin!! Hon fick ett diplom och pris för bästa individuella prestation...hon var den ända som fick och lärarna/rekotn var övernens.. ska skriva motiveringen där stod..

För att målmedvetet ha sökt sig till en lämplig utbildning på vår skola,långt ifrån sitt hem,och trots motgångar ha genomfört sina gymnasie studier med bravur!!!


aaaa så duktig! Hon fick 500kr plus ett årskort med allt på liseberg!! Min lilla syster! Ska lägga ut mera bilder i veckan.. Detta är bella och hennes lilla goa pappa!! Inte sett han på många år men bodde med honom under 5år när jag var i tonåren..han sa min lilla flicka,men nu var jag ett huvud längre än honom hihih..så kul att se honom!



Mot Göteborg..

Yes snart går bilen mot göteborg,jag,sofie och mamma åker bil dit! Petra och co tar tåget!!
kan inte fatta att lilla syster tar studenten hihihih så roligt!!!

ha en underbar dag syster!!!!! love ya!!!


Min söta syster på balen...





På tisdag ska vi till göteborg då tar hon studenten galet vad tiden går fort...Puss syster!

Älskade vänner GRATTIS!!

Grattis till eran lilla tös älskade Emelie o fredrik,förstått det var en väldigt jobbig förlossning och kejsarsnitt till slut..men fick veta att ni alla mår bra :-) liten tös på ca 2900g och 47lång :-)

Ni är bäst,tänker massor på er!!! Pussen

Fredagsmys..

fast först är det jobb hela dagen lång,skulle börjat 12 så hade klipp tid klockan tio men fick ställa in den och börja jobba nu halv nio isf! Hoppas jag hinner bli klippt innan tisdag :-)
fredags mys hos Petra ikväll!! trevlig helg mina vänner!!!
Kramizzz

puh vilken dag..

igår var det verkligen en tuff dag på jobbet,där fick man vara på sin vakt hela tiden..var första dagen med så fint väder vilket gör att folk blir törstiga haha..sedan var det skattjakten och massa ungdomar i butiken hela tiden..

vissa var redan fulla,andra skulle langa till yngre och många blev nekade i kassan pga det ena eller andra..mest pga att alla i sällkapet inte har leg med sig eller att de redan hade druckigt ngt.. tyvärr kan många inte sköta sig och skriker och har sig massa fina ord igår var jag det ena,andra o tredje.. puh..mkt skit får ma ta ibland men det tillhör jobbet lite ju,det händer ganska ofta..vi måste ju neka och kan inte alla visa dem är 20år så får ingen handla i sällskapet!!

vi hade nog ngt uppdrag studenterna skulle göra inne hos oss så vakterna stod utanför och släppte inte in dem det var ganska skönt .-)
Malena o jens bjöd på grillning igår var härligt efter en sådan dag på jobbet jag var hel slut..

Nu ska jag till tandis,sedan träffa sanra lite sedan blir det jobb :-)


Några bilder från inflyttningsfesten..

ja alla har ju inte facebook så får lägga ut några foto här oxå :-)






















Linda.........

Nu var det klart Linda :-)
Kan knappt fatta att vi ska på par semester hihihih så himla roligt..
Grekland-Zakynthos i aug kommer vi... Någon som varit där???


RSS 2.0