hihihihih....

Idag på jobbet,jag satt i kassan och en mamma men hennes lille son på 5år kom fram och packade upp vinflaskorna då säger lille killen

-aaa mamma ska du dricka vin nu igen??
vi är ju här VARJE dag och handlar..du dricker ju alltid vin!!

mamman
-eee... jaja nu får man höra sanningen dessa barn hihih jag har semester så blir ju några glas..


haha hihih!!!!!

Anna fick en rolig kommentar idag oxå en man står vid dem röda boxarna, anna frågade om han behövde hjälp

-Ja tack, jag skulle vilja ha ett vin som är som min fru!!!
Fylligt och strävt!!

Anna frågade snällt,ska ni äta något speciellt till vinet?? hahaha




Blandade foto



Ingrid o Malenas fest 17 Juli


Rickard och hans halv syster Camilla




















kan man vara sötare? tror inte det!!!

Idag var jag ledig,smsa petra imorse och frågade om vi skulle till Nova lund och självklart va hon på :-) längesen vi hade en hel dag!!! Shoppade lite till mig själv fyndade massor hihih..hittade faktiskkt lite till Rickard oxå och han verkade gilla det :-) Dok var killarna i den affären som vi handlade i till Rickard och Robban dem sjukaste jag träffat hahaha helt galna undrar vad dem gick på??! haha vi blev generade iaf som dem höll på hihih..gud!! Den ena började dansa bakom petra haha..mina brudar nu festar vi haha han va inte frisk!!
Han frågade om vi va bästisar, petra svarade japp men jag är även hennes faster,han undrade hur det gick till för han tyckte vi såg lika gamla ut hihih tror petra får ta det som en komplimang :-)

Fynd bla ett par skor för 89kr var 70procent rea,några toppar/linnen på gina för 49kr :-) Underbart när man får mkt för pengarna!!!

Kramizz

Rusk och kallt...

Varför är man aldrig nöjd??? för varmt,kan inte sova,svettas..nu fryser man och har pälsat på sig massa kläder haha jaja det är ju svensk sommar :-)

Just nu sitter jag ute på landön..hjälper mamma o tommy lite.. dem skulle ut och köra en runda titta på husvagnar dem har fått för sig dem vill ha en mindre nu,att dem inte kan  bestämma sig haha,sen skulle dem se om sofie och familjen var hemma,kanske skulle dem oxå äta en bit mat!!
 Jag har lite trogna landön campare här som hjälper mig att visa nya husvagnar sin plats!! Mamma och Tommy har inte varit utanför camping området tillsammans denna sommaren,mamma har bara varit iväg och handlat och hälsade på Ebba på BB en timme.. så känns kul at dem åkte iväg en runda idag!!

Stacks pappa tog hojjen imorse hem till Eskilstuna i rusket,vi bjöde dem inte på så fint väder tråkigt.. Sofie körde tjejerna till tåget!! Varit kul att ha dem nere men lite tråkigt att man fick jobba imellan och att dem inte har varit så fint väder!!
Min pappa e ganska cool :-)

Igår köpte vi pizza.spelade spel och såg en film bara tog det lungt!!! Måste ju även säga att jag vann såklart!!

Är ledig imorgon så tänkte lägga upp lite foto då från veckan som gått :-)

Hur var eran helg???


Inte tid att blogga..

Har fullt upp inte tid att blogga :-) pappa och tjejerna är nere från eskilstuna så fullt upp..men trevligt!
igår var jag ledig iaf var på landön och myste sedan hade vi grill galej här var 14st hihih trevligt!
Alla hjälpte till så gick bra!! Får lägga upp lite foto sedan!!

idag fick dem klara sig själva när jag arbetade,sofie tog hand om dem själv idag hihih dem var i tollarp och hälsade på pappas andra dotter våran halv syster Jenny! tråkigt att inte kunna följa med!
När jag kom hem var dem hungiga jag hade inte fixat nån mat men vi åt lite rester hihih,dem hade bara käkat ngt litet i hamnen,trodde inte dem skulle vara hungriga hihih..
Nu ser vi buskis revy jag bara tog liten data paus hihih..mys att ha dem här!!!

Väntar på tvättmaskinen ska bli klar,jobbe skjortan va inte så nice,svettas så mkt på jobbet nu så hinner inte med att tvätta hahah..har bara 2favvo :-)

jag får återkomma!!! Trevlig helg!!!

Riktigt fest!!!!

Igår var det fullt ös i skoglösa hos Rickards föräldrar kan man väll säga, det var dax att fira Ingrid o Malena som fyllt 50 och 25!! ca 75-80st gäster skulle komma kl 18..

Rickard har varit ute och hjälp dem ganska mkt i veckan inför stora festen!! Dem hade hyrt stora party tält,dansbana osv! Rickard var där i lör fm oxå och fixa det sista,ingrid hade grejat och gjort fint i tältet och allt var perfekt tills vid 16tiden ungefär då kom det värsta jätte regn skuren man knappt kan drömma om och det kom in så mkt vatten att allt blev förstört..dukning och allt var blött :-( jag stod i duschen och ingrid ringde rickard vid 16 och undra om vi kunde komma så fort som möjligt för vi behövde flytta in allt till en länga isf och duka om till alla 75personerna..
Det är bara min söta svärmor som har grejer till att duka OM till 80per igen med ljus,dukar och allt som hör till..:-)

När alla gästerna kom så kom solen fram och det blev jätte varm :-)

Vi åt helgrillad gris, där var folk som skötte allt som hade med maten att göra.. massa goda tillbehör :-)
Vi sjöng massor och många snappsar blev det,inte för mig dok höll mig till vin hela kvällen..kanske oxå därför jag klarade alkotesten imorse ;-) innan jag skulle köra hihih..

när vi käkat färdigt så tyckte vi alla att vi skulle flytta ner i tälten igen så alla tog sin stol och bord med sig ner så gjorde vi det mysigt där igen för nu var där inte blött längre och himlen var så gott som blå :-)
värsta största gottebordet kom fram och grogg bord..men som sagt blev bara vin för mig!
Var en kille som spelade och sjöng va super mys! blev en å annan kase dans med rickard dem andra ville jag skona från mina fina dans steg haha :-)

Vid ett blev det nattamat och sedan åkte många hem..men vi var några kvar som hoppade i poolen och spelade lite boll haha mitt i natten det gick sådära..
har tagit lite  foto jag får lägga upp när jag har tid!!

Detta inlägg har tagit maj typ 2 tim att skriva haha för jag hjälper mamma på landön och här är fullt upp hihih..
Fått säga nej nu till några som kommit för här går inte in några flera husvagnar..

Tack ni som skrev en kommentar i förra inlägget.. :-)

Hur har eran helg varit??puss

tråkigt..

Tråkigt att blogga när ni är så himla kassa på att skriva en kommentar..har massa läsare och vet kanske typ 10 av dem.. skit tråkigt tycker jag..

igår var vi inne och käkade på banken mys pys,gick en sväng på stan och kollade in kristianstadsdagarna tycker inte det är ngt jätte kul längre..men kul att kolla på folk det gillas!!

Nu väntar strax jobbet,städade lite i förmiddags men orkade inte så mkt fast det inte är lika varmt idag var det super jobbigt att ens röra sig runt i huset..så glad att vi har källaren där sover vi gott och kan ha täcket på oss :-)

kram o hej!!


ååååå underbar!











kolla vad snygg o fräsch min syster är fast hon nyss fött ett barn.. hon är så grym min lilla syster!!
Stolt moster såå himla underbar!!!! ca 2900 och 45lång..

idag..........

Idag vill jag bli moster hoppas lilla tjejen vill titta ut idag...så spännande!!!!
Önskar syster lycka till,hon är bäst!!!!!

tråkigt......

Sitter hemma i min ensamhet,älskligen är och fiskar.. ingen hemma när jag kom från jobbet!!
Ska snart gå och dusch sedan får vi se om vi sover i sovrummet eller i källaren som vi gjorde inatt..men inte så varmt idag tror jag..

Fick sms av syster bella igår,dem skulle ta tåget till kiruna...eee ja kiruna ni hörde rätt..fredrik hade fått jobb där och hon skulle söka lite jobb där..man tänkte borde ju vara lättare att få i göteborg men tydligen inte..jag vill verkligen inte ha henne sålångt borta..men men inget kan man göra.. bara hoppas allt går bra!!

Ingen kul sits jag själv är i när det gäller jobb, mina deltids stämplingsdagar är nu slut så nu är det antigen jobba eller stämpla.. jag har ju fått mellan 3000-4000kr från a-kassan varje månad och nu sista månaden fick jag inte dem det kändes kan jag säga..inget kul när det knappt går runt för mig..får jobba i sommar iaf sedan får vi se vad som händer kanske inte har "råd" att jobba kvar,tjänar kanske mera på att bara stämpla heltid!! Det är så jädra sjukt system så det är inte sant!!!!!!!!!!ARG!! nu sista lönen hade jag fått ut lite mera om jag stämplat isf att ha jobbat,man ska ju inte behöva förlora pengar på att jobba!!!!!

Har lite kul saker inbokat i veckan och helgen känns roligt!!!

Hejsvej!!!

GRATTIS BÄSTASTE LINDA!!!!





Älskar denna underbara tjej,så glad att få ha henne som vän!! Hon är alltid öppen för förslag och aldrig sen att hänga på..alltid det bästa sällskapet hihih bildbevis!!!

Du är bäst gumsan!!!!

snart bebis dax...

Yes syrran och André har fått en datum nu så nästa måndag ska hon sättas igång så snart blir man moster igen ska bli himla kul :-) nästa måndag skulle även farfar fylla år,så är nog någon mening att lilla flickan ska födas just då..

Elias ska få bli storebror hihihih :-)  Önskar min syster all lycka!!!!!

Mosters goding!!!!!!


Kort sammanfattning på veckan..

jag har inte skrivit på några dagar har inte haft nån lust bara..

I torsdags var jag ledig var himla skönt,vaknade av ett telefon samtal var chefen tänkte direkt att nu får jag hoppa in och jobba extra.. Men han ville bara ge mig lite beröm det gillas :-) Vi har nämligen lite tester i bland på jobbet,vanliga folk som kommer in och handlar och ska kolla hur vi är på golvet om dem får bra hjäpt,om vi hälsar ja ni vet allt sånt.. massa olika saker bedömer dem och man får poäng på allt mellan 1-10 där hade våran nya praktikant tagit emot den här personen och lyckats få 10poäng på allt,super grym var hennes andra dag hos oss.. sedan hade jag suttigt i kassan och gjort den biten vilket dem oxå bedömmer, jag lyckades oxå få 10poäng på allt så cheften var rikigt nöjd, min lediga dag startade toppen!! Nog inte ofta vi fått 100procent på båda testerna!!
Oj vad man är en trevlig kassörska ;-)

jag åkte ut till mamma på eftermiddagen fick lite lunch och solade lite :-) härligt det är med detta fina väder!!!

I fredags efter jobbet åkte vi hem till Petra och spelade lite kort och tog det lungt för det var jobbe dax för mig på lördagen igen :-)

Igår var Rickard med grabbarna och såg fotboll,jag åkte hem till petra fick lite mat och vi hyrde film.åkte hem vid nio tiden och älskligen kom hem strax efter,blev lite tv tittande sen sov dax!!!

Idag vaknade vi ganska tidigt,gjorde oss klara sen åkte vi till stranden redan vid 9,30 :-)
Ingrid o Malena kom hem från mallis igår dem kom oxå ner till stranden,marie,rasmus,linda,robin och massa andra gjorde oss sällskap!!!

Nu ska jag lägga mig på soffan och se en film som sägs ska vara himla bölig :-) heter allt för min syster!!

Rickard är och fiskar,han börjar sin sem imorgon, så nu väntar man sig goda middagar och städat hus när man kommer hem om dagarna :-)

Puss


RSS 2.0