Kalas!

I fredags fyllde Elli 2år och igår firade vi henne! Massa bus på barnen och massa god mat, dryck och tårta ♥ Tiden går så fort verkligen! Så skönt att se Walle så pigg som han har varit hela helgen ♥ Hoppas det varar lite längre denna gången!
En dag på dagis. .

Igår tyckte vi att Walle var redo för dagis efter att det varit fullt ös och ingen hosta på hela helgen! Slutade tidigt igår och när jag hämtade tittade fröken på mig och sa att hon inte vågade säga det men hon hade nyss upptäckt att walle hade feber :-( såå tröttsamt och så synd om honom som inte får vara frisk och så synd om mina arbetskamrater som jag ställer till det för :-( Nu ska jag jobba mitt pass imorgon iallafall och Rickard ska sluta tidigare imorgon så vi har pusslat lite och löser av varandra hemma. Hoppas jag kan jobba på fredag då det är löne fredag och mycket på schemat, men vad gör man om han fortfarande är sjuk och Rickard måste jobba?!Skogen, skattjakt och grillad korv!

Bjuder på lite mysiga bilder från våran utflykt i söndags!

Lyxig lördag!

Igår kväll kom Ingrid och Gert hit och myste med Walle medans vi njöt av 3rätters med Linda och Robin! Dem var så snälla och generösa och bjöd oss för dem fått låna walles gamla babyskydd till Lowa ♥ Vi var på steakhouse, jätte gott!
Jag och Linda lyxa på drink och delade en flaska rött!

Mys mys..

Igår eftermiddag kom mamma, sofie och bella på fika! Walle älskar när det kommer folk! Systrarna stannade öven på lyxig kvälls mat som korv och stroganoff. .
Bella fick inte nog av Walle så hon stannade hela kvällen och som dem busade, badade, lekte lego och puzzlade! Kl 20 började vi försöka varva ner Walle lite så blev soffmys! Bella åkte 20.45 och kl 21 somnade han och sov hela natten i sin säng, kl 07.10 vaknade han vilken lyx att sova hela natten. Dessutom tog Rickard honom och myste i fåtöljen och han somnade om, Rickard reste sig men han sov vidare till 8.30 :-) Bella får busa slut på honom flera gånger hihi!
Idag satte Walle sig i vagnen och sa Happy Happy, han ville träffa Happy! Vi gick hem till farmor och hade en mysig förmiddag! Skönt att komma ut liten runda! Äntligen jobb nästa vecka längtar!

Önskelista. .

Alla pratar julklappar, svårt tycker jag!
Själv önskar jag mig saker till mig själv som smink, hårvård, hudvård, presentkort på ruth och Hilding/vero moda/lindex.
Längesen jag handlade till mig själva! Pengar är också trevligt!

Till Walle har vi önskat oss duplo och puzzel av petra, bilbana/garage av mamma, dockvagn/sulky av malena, morgonrock av marie, kläder och ett målar kit jag sett på BR av mina systrar. bobbycar, kläder, presentkort av Rickards föräldrar.

Tror jag hittat till Rickard nu :-)

På julafton kör vi julklappslek istället för att vi vuxna ska byta klappar :-)

Inlagda..

Natten till fredagen blev det akuten med Walles krupp, blev inlagda och är fortfarande kvar. väntar på ronden och hoppas vi får åka hem! Igår gjordes massa hemska undersökningar som tex röntgade matstrupen man satte sond som hjälp, var på öron/näsa/hals där upptäckte man även dubbelsidig öroninflammation och även då slangar och skit ner i halsen genom näsan, gjorde svett test. Tack för alla besök, presenter, gottis, sms och mail!
Bjuder på bilder!
Nu håller vi tummarna!

Dålig på att blogga. .

Och dåligt med kommentarer. .läser någon?
Denna helgen som var skulle vi äntligen till ullis och peter men natten mot lör blev Walle dålig igen..kl 02 brakade det loss och tidigt på morgonen fick vi besöka akuten och därifrån gick jag till jobbet lagom trött! Jädra hosta o krupp så less på det! Igår äntligen dagis och inatt vaknade han med 39.7..men ingen mer feber, gnällig i eftermiddag men lugnt nu ikväll! Hinner inte bli frisk förrän han blir sjuk igen!

Bjuder på lite bilder från veckan. .Tuff vecka..

Imåndags åkte jag o mamma till Willys, vi han bara vara där 5min innan Tommys chef ringde och sa att Tommy var på akuten för han tappade minnet. Tommy är mammas sambo. Mamma fick åka till akuten! igår fick Tommy komma hem, sjukskriven och får inte köra bil på en månad. En propp hade "bara" passerat som tur var, han har lite problem med närminnet. Usch vad rädda vi blev, mammas första tanke när hon åkte till akuten var att han kanske inte skulle veta vem hon var!
Även denna dagen fick sofie motgångar med sin väntan på operation och dagen var väldigt mörk!
Jag vill inte se min syster såhär mera, hon är så värt ett värdigt liv och inte så som hon har det nu, lider så med henne ♥ och hennes barn ♥ jag håller tummarna att det händer något snart!
Tur vår älskling livar upp mörka stunder!

Veckan och helgen bara försvann..

Varit mycket jobb i veckan, provning i måndags kväll hemma sent, tisdag 8.30-18.30 sen möte till 20.30, onsdag 8.30-13.15 och torsdag fredag 9-19.30.. mamma har fått hämta walle två dagar på dagis och han har sovit när jag vatt hemma från jobbet, förutom i onsdags när vi hade eftermiddagen ihop!


Anna har gjort en mössa till walle..


Igår kväll var det fest i gallerian för all personal, dem bjöd på buffe, öl, vin, efterrätt o kaffe! Lite disco och bra musik!Trevligt och fest blev det haha! Kul att se folk släppa loss som man annars bara ser i jobbkläder!


i eftermiddags var vi ute en runda. .


Bella skulle spöka ut sig igår inför en kväll i garderoben på T-baren! Fy för alltså, det var det sjukaste jag sett faktiskt!

RSS 2.0