Mina tankar finns hos dig!!

Jag tänker på dig/er väldigt mycket, vet inte vad jag ska säga! Tror inte att du läser min blogg längre men vi läste varandras för ett bra tag sedan! Fick höra vad som hänt på mitt jobb i fredags så fruktansvärt.. Din kille pratade i sin mobil och jag hörde vad han sa.. det var när han skulle betala av mig! han vet ju inte vem jag är, men jag har ju varit hemma hos er och vet hur han ser ut!! jag är så ledsen A, hur mycket ska ni orka med?? Mina tankar finns hos er.. Jag har vetat ni legat på sjukhuset sedan han föddes men har inte vetat hur allvarligt det varit.. massa kramar till dig fast jag inte tror du läser detta!!!! jag e så ledsen..

Tänker oxå väldigt mycket på tjejen som förlorade sin sambo i en tragisk arbets olycka förra veckan,känner inte dem men mina tankar finns hos dem..det är så fruktansvärt..dem va nyförlovade,nyss köpt hus och hade dop för sin son 2 dagar innan pappan gick bort.. Hur går man vidare?!!

Mina tankar finns hos er!!


FEST!!!

Japp nu ska jag strax ta bussen hem till Linda :-) lite tjej kväll väntar..antar det blir tjejkväll om inte hennes granne får för sig att komma ner haha!!! brukar bli så!!

Min lilla Ida är sjuk så jädra tråkigt hade verkligen sett fram emot att träffa henne ikväll suck!!! :-(
krya på dig gumsan!!!!


ska bli kul att träffa dem andra tjejerna inte sett många på länge... Å arvingarna ska till grand haha finns dem fortfarande?? kan bli många gamla minnen Eloise.. hahah gud!!

Ska festa med Malena ikväll det va riktigt längesen..ska bli jätte kul!!! va typ såhära längesen haha, vi får se hur kvällen slutar hihi!!!!


Trevlig helg!!!


Fullt upp..

Heej!!

Har inte tid att sitta vid datan!! Det är så mycket nu, jobbar som mest när man har så mycket annat att göra är väll typiskt.. Inte ens tid att ta en fika med Ullis eller Jenny som vi snackat länge om!!
I tis jobbade jag till 20,30, igår jobbade jag i skoglösa till 15,sedan städade vi lite i lägenheten, sedan möte 18,30-21..idag har jag jobbat till 19,30 och imorgon 9,30-19,30,lördag 8-14,30 sedan är det party ska bli så kul faktiskt!!

Vi har varit så trött på kvällarna lagt oss kl 22,knappt orkat säga godnatt till varandra :-(

igår fyllde bella 19år tänk vad tiden går puh.. Vi ska fira henne i påsk när hon är nere :-)



Våran kära nya tv möbel som Rickard kämpat med och han va nästan klar då visar det sig att 2 delar är sönder suck,den ligger över hela vardagsrummet..tog några arbets dagar innan vi får nya delar suck,vill ju ha ordning där nu!!!

blev jätte fin nere i gillestuga hihih!!! Nu ska vi bara få ordning där oxå!!!

Godkväll!!!

Internet och telefon hihih..

Nu är jag kontaktbar igen hahah!!! Flytten i lördags gick jätte bra, tack alla som hjälpte oss på ett eller annat sätt..gick så bra när vi va så många!!

Tack Anna för blomman du kom förbi med gulligt, hade inte rikigt tid med dig men det tar vi igen snart! Rickards halv syster kom oxå förbi med fika bröd och henne har vi inte träffat på länge och ingen tid hade vi till henne heller :-(

När vi väll fått in allt i huset började mamma,petra och ingrid packa upp i köket ojojo 3 kvinnor lika envisa och härligt och alla hade sina tips om var grejerna i köket skulle vara hihihi vilket kackel hihi..jag va glad att det kom in i skåpet och iväg med bananlådorna nu har jag ändrat lite som jag vill ha det haha :-)

Idag blev vardagsrummet färdig tapserat, morgon ska dem göra gillestugan eller ni gillar detta röd rutiga haha
såhära såg det ut när vi va och tittade på huset..ska bli spännande när det är klart så som vi vill ha det här i vårat blivande mys rum :-)



Nu har vi hem nummer oxå 044-225101 :-) vuxen poäng!!

Skulle varit ledig idag men fick hoppa in och jobba 3.5 timme.. imorgon blir det jobb 11,50-18,30 sen ska vi jobba kvar och packa upp allt nytt som släpps på onsdag mkt gott tror jag..
Föresten vänner mina favvo lime cider jag brukar beställa finns nu i våran sortiment :-)

Godnattis!!!

Tomas Petersson

Nu ska vi iväg på stand up, ska bli roligt ..ska gå med Rickards familj!! Ingrid som fixat biljetter!!

Lilla syster ligger forfarande på sjukhuset imorgon ska dem göra en ny undersökning..hoppas allt blir bra snart och att hon får komma hem!! Tänker på henne hela tiden!!!

Godkväll!!!!

aaaaaaaaaaaaa

Det är så jobbigt att vara så långt i från lilla syster när hon ligger på sjukhuset..
Hoppas du får komma hem snart syster!!! Love ya!!!

Lillasyster

Usch känns så jobbigt att vara så långt ifrån Bella när hon ligger på sjukhuset för sin lilla mage.. hon åkte in i måndags eftermiddag..legat med dropp inte fått äta.. tagit olika prover osv idag ska dem kolla läget i magen från båda hållen :-( Hoppas att allt går bra lillasyster!!!! Tänker på dig!!

Igår va jag ledig va skönt för jag mår fortfarande inte så bra..jag grejade här hemma,packade lite,tvättade.tog ner gardiner och lite sånt.. mamma kom en runda,passade på att ta några låder i bilen..Körde till Ekohallen en snabbis mamma skulle ha lite saker..jag fick några krukor jätte fina :-)
Sedan körde vi till huset och kollade läget, Sofie och Elias kom oxå en snabbis!!
Jag va kvar sedan till dem andra kom, vi skulle riva lite tapeter.. Det va inte så lätt..satt skit hårt..
Hoppas att allt blir som vi tänkt oss,men det tror jag!!

Ska jobba 11,50-21,30 idag, tagit på mig en ost och vin provning förlängesen som är kl 19 hoppas jag orkar med denna dagen!!

puss hej!!

Då var huset vårat på rikigt :-)

igår fick vi huset tjohooo!!!! När vi var klara på banken åkte vi direkt och hämtade tapeterna vi beställt.. Sedan åkte vi en snabbis till huset för att kolla läget lite hihih.. Båda mamma o petra han komma inom en runda!!
Jag skulle jobba 14,50 så vi kunde inte stanna sålänge.. Jag och Rickard körde och åt lunch på karlssons taverna bara det är ju några vuxen poäng haha.. sen var det dax för jobb! jag mår fortfarande inte så bra.. känner mig slö och blir helt igenom svett för minsta lilla.. och förkylningen ska vi inte prata om!!



men jag ska inte klaga så mycket känner jag.. Lilla bella ligger inne på sjukhuset.. hon har problem med sin lilla mage..hon åkte in i går runt eftermiddag..då hade hon jätte ont.. vi hade lite sms kontakt hela dagen.. kl 19 när jag smsa henne satt hon fortfarande i väntrummet och väntade på en kirurg..hon fick höra att hon fick vänta till midnatt..tycker det är hemskt!! Känns inte bra att vara så långt i från henne.. kl 23 när jag skrev godnatt så svara hon att hon nyss fått ett eget rum men det fanns ingen säng..
när jag vakande idag hade jag 2 sms från henne ett va från kl 05 och stod hon fortfarande inte fått träffa nån läkare eller kirurg ännu.. kl 06 hade hon fått nån medicin.. nu skulle dem göra ngt ultraljud för att se vad som kan vara felet.. tänker på dig älskade syster!!!
Bella och Elias hihih..


nu ska jag röjja här hemma så mycket jag orkar.. blir nog lite vila oxå..attjooo!!!


Usch o fy..nu var det min tur..

Mår verkligen inget bra alls..  redan i fredags kväll att var på G, men va ok i lördags när jag gick till jobbet,sedan blev jag bara mega förkyld..va skit jobbigt att sitta i kassan men denna vatten kranen puh..
Åkte hem till petra och hade mys va ganska pigg då men blev värre framåt kvällen sen..

vaknade inatt hade 38graders feber..Men idag har den bara legat på 37,5 typ..men ändå mår jag så kasst..legat i sängen hela dagen bara nanat typ.. Älskligen va o hyrde film..blir bara soffan idag fast man skulle behövt göra lite annat..

Imorgon kl 10,30 ska vi vara på banken.. sen är huset vårat.. Det passa ju inte sig att sjukanmäla sig imorgon så hoppas jag mår bättre..jobbar bara 3,5timme som tur är..

kramiz

Vem vinner??

vem/vilka diggar ni ikväll i finalen??? tell me!!
trevlig helg! Puss

Torsdag.. snart helg igen..

fast jag har ju en bit kvar dit ändå för jag jobbar fredag 12,50-19,30 och sedan lördag 9-14,30 sen är det helg haha.. Blev extra insatt idag så jobbar till 19,30 idag oxå!!

varit en familj här och kollat på lägenheten,dem hade lite panik.. dem sålde deras hus för ett tag sedan och håller på att bygga nytt men pga vädret har deras nya hus bygge blivit jätte sent.. dem måste lämna deras hus 15 april.. som det ser ut nu behöver dom någonstans att bo några månader bara!! Dem skulle se om Abk gick med på detta.. Usch jobbigt och flytta så mycket..
Det var 2 vuxna och 2 barn.. lite tajt men hade nog gått några månader..

PÅ lördag ska vi hem till Petra o Robban på lite middag och melodifestivalmys :-) petras kompisa ska oxå dit och Syrran o Andre.. farmor med kanske?! ska bli trevligt!!

Rickard jobbar idag igen.. Trodde inte jag att han skulle göra,han har hostat illa hela natten..men ändå sov han samtidigt fattar inte jag att man kan göra?! va jag som fick ligga vaken ett bra tag istället.. *trött*

Ska packa ett par lådor innan jag ska till jobbet!!!

hejsvej!!


Typiskt..

Imorgon skulle jag jobba i skoglösa sedan ut med Ullis på lite mys,men igår när jag kom till jobbet hade jag fått en extra tid just imorgon 12,50-19,30 så allt sket sig..hoppas jag o Ullis hittar en annan dag..

Jobbade på en vin provning igår va trevligt :-)

Älsklingen ligger och sover,han är sjuk stackaren..vi har inte tid med sånt nu..hoppas han blir frisk snart!

Nu kallar snart jobbet!
hejsvej!


Paniken kommer krypandes..

Usch nu börjar man tänka på jobb, jobb.. sökt en del på sistonde men vi får väll se.. Snart är mina deltids stämpeldagar slut.. Alltså att jag får stämpla upp till heltid vid sidan om jobb.. Jag försöker vara i skoglösa en dag i veckan så sett sparar jag en stämplings dag varje vecka.. får jag inte flera timmar eller ngt annat jobb tills dem är slut måste jag tacka nej till att jobba kvar på systemet för att jag får mera pengar genom att gå hemma puh.. hoppas allt löser sig..

Idag har jag varit hos Ullis och sagt hej behövde låna hennes skrivare så jag kunde skiva ut ett papper ;-)
vi ska ses på torsdag kväll hihih..
Sedan var jag och handlade lite..

Har packat och packat.. snart kan vi inte packa så himla mycket mera förrän det är dax..men lite till finns att greja med..

Rickard va här och lämnade lite flera lådor.. Han mådde inte bra, ha får inte bli sjuk nu..men det verkade så på honom usch..

Jag ska jobba på en provning ikväll, så ska laga lite mat strax så jag hinner äta lite innan jag går..

Jag o Ullis *Tycker så himla mycket om dig*




Måndag.. En vecka kvar..

Japp en vecka kvar tills vi får huset.. spännande :-) Just nu lever man bland alla bananlådor och dammråttor puh..attjoo!!! För vem har lust att ta fram dammsugaren när man inte kommer fram med den någonstans haha..

Igår va jag så fräck (som jag brukar vara) och smsade Petra fall vi skulle leka..hihi.. va skönt att åka hem ifrån en runda från allt kaos..va oxå skönt att slippa laga mat här i vårat kaos kök haha,hjälpte såklart petra med maten hos henne! sen spelade vi lite kort och hade trevligt!! vi hade handlat med oss lite frukt o glass till efterätt mums..Kan tänka mig att jag kommert hälsa på petra lite oftare när vi flyttat än vad jag gör nu :-)

imorgon blir det att fixa lite här hemma, senare ska jag arbeta på en vin provning :-) trevligt!!

Nu stack Rickard iväg på Bowling match, jag ska förbereda nån middag..vi kör verkligen sten hårt nu på att äta upp det vi har i frys,kyl o skafferi så man slipper flytta på så mycket sånt..blir kanske lite tråkiga middagar några dagar fram över..tager vad man haver :-) Tur vi inte är så kräsna hihi!!

Godkväll!!!






Närvös..

japp det är jag, men det får gå som det går tjohejj!!!

Lördag...

Idag har jag jobbat, va igentligen ledig idag kan ni tänka er en lördag haha.. men Minette ville vara ledig såklart man ställer upp.. Jag han inte ens veta att jag var ledig förrän hon undra om jag kunde jobba hihih..Tänkte kan vara bra att ha en till godo om man behöver vara ledig en gång!! :-)

Ska strax hem till Linda vi ska se melodifestivalen och äta lite onyttigt :-) Killarna är hos Macke och ser fotboll,dricker öl och spelar poker!!

Igår efter jobbet va vi hemma hos Emelie o Fredrik, det gravida paret hahaha :-) Fredrik har gått upp en hel del..härligt behövde han, och emelie har fått en rikigt gosig mage.. tiden går fort beräknat runt 20maj!!

Tack för sms om hjälp till att flytta, jag hör av mig :-)

Pussen!


Halv åtta hos mig :-)

Japp snart blir det dax för lite soffa och tv :-) Rickard ligger på sängen och kollar på kristiantads handbolls match.. han kunde ju lika gärna gått dit :-)

Jag ska se halv åtta och kanske få några tips :-) Tänkte att jag och Anna ska ha det nån gång sedan när vi flyttat hihi faster kanske oxå vill vara med?? bjuda hem varandra på 3 rätters varit kul..

Idag har jag jobbat i skoglösa, för er som inte vet så har svärföräldrarna en handelsträdgård där jag får hjälpa till lite ibland, det är nu deras tid börjar bli intensiv.. och snart öppnar mamma campingen.. tjohho härligt! Tror att det kommer bli en jätte rolig sommar!!!!!!!!!

Bella kommer ner hela påsklovet ska bli roligt :-)

Som det ser ut nu kommer vi har flytta större delen av våra grejer lördagen den 20 mars, vem vill hjälpa? ;-)

Puss


Helt slut..

Idag har det varit en tuff dag på jobbet, vi har haft så himla mycket folk, fullt upp hela tiden.. har jobbat 8,30-18,30 och jag ljuger inte när jag säger att jag max varit uppe 45 min på golvet,resten har jag suttit i kassan..helt galet alltså.. så slut i huvudet..

ska slänga mig på soffan nu!!!

Puss!

Bilder från lördagens party hos min kollega Mia!!!!

I lördags va vi hem bjudan till Mia, vi var 6 brudar som skulle hem till henne!! var kul att se hur hon bodde, va jätte fint och mysigt!!! Vi visste att hon skulle bjuda på något litet i mat väg för det hade hon sagt.. men vi behövde inte komma super hungriga för va inte säkert man gillade det ;-)

Mötte upp Marie och Carro vid bussen.. Carro har jag inte jobbat med hon är i broby butiken nu, träffat hene på en fest innan :-) mkt trevlig hon oxå!!

Mia hade gjort jätte fint :-) Vi fick en stadig fördrink när vi kom hihih..Hon berättade att på menyn stod sushi och thaisoppa.. lite skeptisk va jag ju för jag har bara testat sushi en gång på rosegarden och då gillade jag inte det..men dessa va hemmagjorda och va så himla goda mmmm.. soppan var oxå super god..fick gott vin till maten!!

Hela gänget samlat!!!



Ja hur gör man nu då???

hahaha lite kul med pinnar :-)


Vet att Jenny nu sitter och slickar sig runt munnen, hon bara ÄLSKAR sushi :-) dessa skulle du smakat gumsan!!!

Efter maten bjöds det på en riktig kaffe drink..



Det ta inte lång stund förrän Mia säger att vi ska spela ett spel hihih Med andra ord!!!!

Ojojo jag har inte skrattat så mkt på väldig länge hahaha!!!!!







När vi hade spelat en runda så skulle vi spela igen men då skulle man visa med rörelser ist och man fick inte säga ngt hahaha herre gud!!!


Oj Marie ser arg ut haha

Fångad av en stormvind kanske?!

Hahaha Mias tavla kom till användning många gånger..

En säl hahaha





Minette är oxå inne nu..ny mobil :-)
Hon fick stå ut med oss andra festande galningar hihi..Hon har nämligen en bebis i magen hihih såå himla kul,Grattis gumsan!!! Så glad för din skull!!

eee ok hihih

Liten shoot!!



Dax för en lek till.. ge bort klunkar puh..

En lek till hahaha..



Tack så mycket Mia för en galet kul kväll!!!!!


Alla ville till Class utom jag och Marie så vi fick ge med oss hihih.. vi va alla ganska lagom runda under fötterna så det funkade bra med class haha..
Fick träffa Idas nya kille Sebastian oxå, mycket trevlig kille!!
Fick även träffa Maries nya kille när vi skulle gå till burgerking för natta maten.. verkar oxå vara himla trevlig.. kul att det träffat så söta pojkar!!

Tack för en underbar kväll!!! Såå glad att ni är mina vänner!!!!


Vill följa flera..!!! Vilka är ni??

Heej mina läsare!!

Jag har blivit av med en hel del av era blogg adresser :-( följde många innan men knappt några längre..
Kan ni inte skriva era adresser här till mig?? har ca 75läsare och några av er har väll oxå bloggar man får följa? varit kul!! Vet inte ens vem alla dessa läsare är,men varit kul att följa er oxå!  puss o hej!!







Grattis Mamma!!!

Idag fyller min lilla Mamma år *Grattis* Vi hade överrasknings middag för henne igår! Va himla mysigt!! Mamma jobbade på Eko igår till kl 17.. Jag och Rickard va och hämtade Elias hos hans pappa så att sofie och andre kunde fixa med maten o greja lite!! Vi körde inom farmor och hämtade en tårta som jag bett henne att göra..Mammas favo tårta som hon inte fått på hundra år säger hon.. skulle oxå bli en överaskning!! Tack farmor!

Vi kom till Sofie och andre strax efter 17..vi visste att mamma va på väg till sofie för att Tommy hade ringt och sagt han gått dit och drukigt en kopp kaffe så han ville bli hämtad!! mamma ringde när hon va utanför, hon orkade inte gå upp..men det fick sofie säga att det va hon tvungen till hihih.. skulle sett mammas min hihihi hon blev jätte glad!! bjöda på super god lasange med massa gott till det,sedan kaffe och tårta såklart! Sen ska hon får gå på hälsa och helhet och bli ompysslad på onsdag hihi!! Blev mkt över på tårtan tror mamma mumsar lite på den nu några dagar hihih..

idag har jag packat lite här hemma, och jobbat några timmar i eftermiddags!!

Lördagen fest hos min kollega Mia va helt galen oh my gud hahaha vi hade så jädra kul! Blir ett inlägg om den imorgon med lite bilder hehe!! Jag va på Class, bara det säger ju hur galen den kvällen va hahaha..

puss



RSS 2.0