Min helg..

Skulle passat Elias i lör men sofie ringde och sa han va sjuk, tråkigt hade sett fram emot att passa honom! Så jag började smsa runt lite och kollade vad folk skulle göra, fick napp av sara hihi hon och ida skulle festa, så jag följde med sara hem till ida! Blev massor med tjej snack o vin :-) Glenn och 2 kompisar kom till ida sen va trevligt får bjuda på lite bilder kanske :-)

Här målas det naglar :-)



Jag o Glenn..



Hmm vet inte riktigt varför dem ligger på golvet och "dansar"



Jaja denna bjuder vi på eller hur sara?!



Sedan gick vi vidare till grand och dansade massor, träffade ganska många ute va skojigt! Gick över till valvet och sa hej till älskligen, jenny o macke!

Idag när vi vaknade ringde sofie, vi skulle gå på skyltsöndagen om elias va bättre och det va han, men hans trumhinna hade spruckigt inatt så dem va tvugna att åka till sjukhuset o få lite medicin.. hon ville att jag skulle följa med dem.. puh hela magen vände sig men ok sa jag kan vara lite terapi, kanske ja kan sova lite skönare inatt för jag ska ju nämligen dit själv imorgon bitti, mamma hämtar mig 07,20 usch såå närvös!! Önska mig lycka till så kanske jag klarar det!!

Sedan kom älskligen ner och vi gick på stan,träffa tomten och käkade på trendi sedan hängde dem med upp en stund till oss å busade hehe!!

Bus med Rickard älskar han :-)



hihi massa bus!!



Nu ska jag lägga mig på soffan!!

Hej!!

AAaa

Så trött bara på det mesta..kan aldrig bara allt fungera samtidigt?! Eller vad säger du Ulrika? har ingen ork till något annat och det mesta känns omöjligt just nu.. Haft så rörigt på jobbet, och nu ska ulrika vara ledig fre o lör hur ska jag klara mig?!
Ny katalog,ingen kundskap o löningshelg tjoohoo! känns katastrof jobbigt! I eftermiddags när jag o Ulrika va som tröttast ringde Sony Ericsson och medelar att vi vunnit en skylt tävling tjohhoo..
Vi vann en X1 ( Nyaste sony mobilen) tjohoo så sjukt kul!! Vi ska ha delad vårdnad hehe! Kan tillägga att tävling va i hela sverige hehe va 10st som vann en X1..vi blev såå glada!! kanske vi säljer den sen kostar typ 7000 kontant.. sen drar vi till värmen!! haha!

Klippte mig igår o slinga o färga va sjukt kul hihi, svärmor fick tvätta ur min färg va längesen jag skratta så mycket hihihi hade super skoj, sprutade ner hela ansiktet så mascaran bara rann och jag blev helt svart i hela ansiktet haha,sedan fick jag en stråle i örat som typ kändes att den gick igenom hela huvudet haha gud vad kul;men tack för hjälpen ingrid :-) vet hon tjuv läser här ibland ops!!
tack marie jag tror jag är nöjd känns bara lite ovant att ha lång på ena sidan och kort på andra men ska tydligen vara det senaste hehe!! tack! jag är så feg så hon bara klippte när jag tvekade hehe..När jag nästan va klar fråga hon mig om hon fick klippa snett i nacken?! Tänkte att har jag fått säga till om ngt innan? nej haha har jag nu lång på ena sidan och kort på andra kan jag väll ha en sne nacke haha.. blev fint! bra jobbat!!

ingrid va här i dag med lite julblommor och hjälpte oss me gardiner blev fint tack igen!

Puss o godnatt!!

Ledig idag..

varit skönt, Rickard började inte jobba förän 14 idag för att han fick jobba över igår!
Så vi log och drog oss till 9,30 sen gick vi upp åt frukost och fixade oss sedan gick vi på stan och shoppade julkappar vi hittade ganska mycket, sedan är ju vissa personer mycket svårare och köpa till än andra hihi..
vi lunchade sedan åkte rickard till jobbet, jag gick kvar en runda och köpte lite klappar till så nu är jag typ klar har bara några få tal kvar hmm.. vet inte bara vad jag ska köpa till dem! Sedan hoppas jag syrran fixar till Ella o Olivia för jag har ingen aning om vad dem önskar sig :-)
Ska ha mä oss vars en liten julkapp till Sofies o attilas julfest oxå och det har vi mä köpt idag..

satt mig i köket och gick igenom lite vad vi handlat o slog in några :-) hii!! Snart kommer Rickard hem då ska vi åka ut till hans föräldrar en runda :-)

varit tillsammans 11månader idag, känns faktiskt mycket längre :-) Måste betyda något bra!!

Kramiz!!

Julklappar..

Då har man shoppat julklappar på lunchen :-) känns skönt att ha koll på läget, har bara problem med älskligen tror jag, vet inte alls vad jag ska köpa! ledig imorgon så då ska jag gå på stan och titta lite till :-)

Ska fixa mitt hår imorgon såå skönt *tack* hihi!! Hon ska få en liten julklapp av mig min lilla frissa :-)
kanske jag oxå ska titta efter imorgon!

lagar morotsoppa idag mums, och lite vitlöksbröd till det :-) Älsklingens recept men blev nästan lika god när jag gjorde den hihi..bara nästan!!

Ska se andra avenyn snart, hur kan man ha fastnat i den såpan hiih!

Kramizzar!!

aaaa.

Man blir arg och irriterad faktiskt.. Hoppas allt löser sig imorgon nu.. Känns som nu eller aldrig?!

Städ söndag..

Idag har jag städat o grejat här hemma, har fullt upp nästa vecka så skönt att få lite fint idag :-) ledig på onsdag men tänkte gå på stan då och titta lite julklappar, sen får vi så mycket att göra på jobbet så man hinner knappt springa rundor på lunchen då.. hade varit kul att göra ngt annan än att städa på sin lediga dag!
Vi ska ha med oss 2st små julklappr till syrrans o attilas julfest så det måste jag oxå titta efter!!

älsklinge åkte hem till sina föräldrar innan skulle byta däck och käka där, jag fick oxå hänga med men kände att jag ville vara hemma och städa klart istället..
Ska snart hoppa in i duschen sen vill jag bara slänga mig på soffan framför tvn.. tycker jag är värd det idag :-)

trevlig kväll!!

Ledig lördag

Såå skönt att vara ledig idag!! Kom hem vid tolv tiden igår kväll från petra, vi åt jätte god mat, kalkon middag och äppelkaka mums vad gott!! farfar o kerstin va oxå mä och åt!! Sen tittade vi på idol och spelade lite spel!

Idag gick vi upp vid 10, stack ner på stan och skulle titta lite och köpa några julklappar tänkte vi :-)
Ingrid (svärmor) ringde och bad oss komma till hemtex, vi fick 2 par julgardiner och köks handdukar, jätte fina! Tack, sedan bjöd hon oss på fika på darins, tack hon är underbar! Glad att jag fått hamna i en så bra familj :-) alla är så himla snälla! Tror att ja själv ska önska mig presentkort på hennes,vermoda,aima eller någon annan klädes affär,jag behöver lite nya kläder.. men av älsklinge ska jag inte önska mig något för han säger att jag får själv komma på ngt till honom och då får han göra det till mig oxå hihi!!
Hittade ett ganska snyggt foto på älsklingen från semestern i sommras hihih tuffing!!



Aaah vad man längtar tillbaka..



Konst i sanden hihihi..



Våran favis restaurang..



utsikten från hotellet :-) aaa vad underbart vi hade det..



hihi snygg bild..härligt!!




ja nu bjöd jag på lite semester bilder haha!

Efter vi varit en runda på stan idag körde vi till Eko, köpte några julklappar och lite julpynt :-)
beställde pizza ikväll, gott ibland! macke kom hit så grabbarna spelat kort o playstation, jag får hoppa in i sängen och se lite tv.. blev en lugn lördag!! Vad har ni andra gjort?
Puss hej!!

Tack

Tack till alla som erbjuder sig att följa med mig till sjukhuset! men jag hoppas att mamma kan följa med mig, alla ni andra hade blivit rädda för mig.. ingen har nog sett mig så rädd och ledsen innan usch..det är fruktansvärt hur man kan vara rädd för ngt så mycket..Jag blir en annan männsika och man får vara några stycken som drar i mig.. älsklingen säger jag måste söka hjälp för detta annars kommer vi aldrig kunna få barn..
och det vill vi nog :-)  (han är inte den ända som säger detta, senast sa min tandläkare det ops)

haft jätte lung på jobbet idag, tråkigt! saknar chefen oxå hon har varit borta 2 hela dagar  :-(
Imorgon kväll ska vi hem till petra och se idol och ha en liten spel kväll tror jag hihi!!

Älsklingen hade gjort middag idag, skönt! han är så duktig!!

Heeej!!!

Bölig hahah

Usch började nästan gråta nu när jag såg bonde söker fru haha då är man bölig :-) men det bjuder jag på,stackars kille han va ju verkligen kär i henne usch!! Håller men henne att det är bättre att bli sårandsjälv än att göra någon annan ledsen.. Hoppas jag hittat min man så jag slipper bli sårad, känns som jag hittat min rätta, såå lycklig men honom!!

aaa såg en jätte fin plattång i skyltfönstret på Tova, skulle behöva en ny min är så sliten.. kanske ska önska mig det i julklapp av mamma :-)

jag o Petra bytte önskelistor igår hihi.. Får se om man varit snäll och om tomten har något med sig till mig :-)
Stackars älsklingen ligger ensam i sängen och ser en film, han ville inte se bonde söker fru..ops! Ska in i duschen sen får jag göra honom sällskap,ganska trött!!

nattis puss o kram!!

sjukhuset..

Usch fått tid nu till sjukhuset Mån 1 dec kl 07,45 Hjälp!!
Hoppas att mamma kan följa med mig..

Ulrika och jag har bytt lördag ska bli jätte skönt att få bara ledig 6dec när vi ska på stor julfest :-) Ska på julmiddag hos petra 5dec så skönt att veta att man inte behöver skynda sig hem för man ska jobba :-)
Får jobba 13dec ist men har inget planerar då!!  kramizz!!

usch..

Läst massor med tragiska och hemska saker här nu på nätet usch..
helt tårögd.. Vad mycket vissa männsikor får gå igenom.. Visa saker borde inte få drabba någon!!

kramizz!!

Får bjuda på lite bilder från helgen..

Ni vill väll se lite bilder från emelies galna fest kan jag tänka hihihi..

Jenny, sanra o marie...



sandra, carro o cissi börja sjunga..



Cissi och jag..



ojdå hihi sandra o carro..



Carro o cissi



älskade jenny o jag..



marie och emelie



Sen började kvällen spåra ut så jag vet inte om jag ska visa flera bilder från förfesten och grand, vet ju inte vilka som läser min blogg haha :-) Folk är dåliga på att kommentera.. men kan ju se att ni är ganska många som tittar haha..Emelie bjöd på såå god mat och efterrätt att jag blev så mätt att jag knappt orka festa haha..men när när man vilat lite så hih..

Håll i er, man kan tro vi är 15 igen men hade såå kul..

dans i sängen..




i soffan..



på puffen..



och på golvet som tur va?! haha..



På grand mötte vi upp Linda..



ante va där ( hihi läser du gumsan så dör du nu va? )



Johanna o hanna rockade jag mä..



Glenn va där..




Linda o hennes "fling"



Min gamle arbets kompis..



oj blev många bilder hihih..

lagar lax grytan nu som ulrika tipsat om, gjort pasta till det ska bli mumsigt! puss!!

Party party...

Nu har jag sminkat mamma och håller på att göra vid mig själv hihi!! Öppnat första cidern mums!! Köpt passionsfrukt och kiwi så tänkte göra lite goda drinkar ikväll tror jag mums!!!
tar en paus från alla frågor..

vad ska jag ha på mig??

vilken färg ska jag ha på öggonskuggan?

Vill inte skriva alla andra frågor för det är så många hahah...








älskar denna bilder hihi!!! Ulrika tog den på fyllan!! mums jordgubbs champang!!

berättar mera imorgon!! puss!!

Tack..

Ulrika och Peter för igår, trevligt! Får vi göra lite oftare!! O pizzan va jätte mumsig!!
Är på jobbet nu ska snart öppna butiken..
Mamma ringde igår och undra om jag kunde sminka henne ikväll igen hahah, jag gjorde tydligen henne så fin förra lördagen och nu ska hon iväg ikväll igen.. hmm ska detta bli en vana nu?! haha!!

Ikväll är vi lite tjejer som ska hem till Emelie o fira att hon fyllt 25..blir tjejmiddag och sedan grand kan jag tänka mig!!

nej nu ska jag förbereda mig för en jobbe lördag först, men arbetar bara till 14 skönt!

trevlig helg! puss

Snart helg..igen..

Veckorna går så himla fort och jul paniken börjar sakta krypa fram tycker jag..snart först advent, mysigt..
Undrar var jag gjort av mina julsaker? hmm älsklingen har nog lite hihi.. Första julen men hjärtat.. träffades ju på juldagen tss.. Eller vi träffades innan på jobbet o ute men blev tillsammans dagen efter juldagen räknar vi :-) 26e är våran datum, för det måste man ju ha tycker jag hihi.. Jag mår så bra med honom och är såå lycklig!!

haft besök av en säljare här ikväll, skulle bara ta 15min men han tyckte nog vi va trevliga för han stannade typ 45min haha, han sålde böcker, uppslagsverk typ.. en bok en gång om året fick man om vad som hänt just det året, jätte fina böcker men allt från himel och jord!! Typ en sådan bok man kan ligga en hel dag och bläddra i när man är sjuk eller ngt hihi..

Imorgon ska vi he till Ulrika o Peter på idol mys ska bli trevligt!!

Godnattis!! Puss!!

Carolina 25år

Idag var det Carros tur att fylla 25år, grattis gumman och välkommen in i klubben hihi
Letade efter en bild på bara carro me hittade ingen just nu hihi :-)



letade på ganska många cd skivor skojigt man fick se många gamla foto tänkte jag kunde bjuda på några hihi..
Ledig idag känner mig inte helt hundra,ska jag bli sjuk? hoppas inte det har så mycket kul planerat i helgen juh hihi..ikväll kommer det lite folk till mig på alovera party ska bli trevligt!!
har inte så mycket att skiva så bjuder på lite gamla bilder istället..

 

Syrran och Elias myser i badbaljan!

 
Kräftskiva 07 hihihi
Ska nog inte lägga upp flera bilder från den kvällen eller vad tycker du syster??!! hahah!!!

 
hihihi Elias och Thelma va inte gamla här..

 
Zmilla, saknar dig!!

 
Em match på baken.. Emelie skåål!!

 
Snygga vi va!!!


 En liten trött elias!!!

 
Hahahha..

Nu får det räcka för idag hihi!! Puss o hej!!

Ensam lugn hemma kväll..

Älsklingen är hos några kompisar och spelar spel ikväll, men jag kände mest för att bara vara hemma och ta det lungt, tycker det kan vara ganska skönt ibland att vara lite ensam hemma och mysa..

Köpt en liten del av Emelies present idag ska fixa det andra imorgon.. Är några stycken som har lagt ihop :-) hoppas att hon blir glad!! Ska firas med lite tjejmiddag på lördag!

Idag fyller Jimmy 25år Grattis! Smsade men honom innan och han verkar må bra! hade varit jätte skoj att ses någon gång tyckte vi båda men bor ju så långt ifrån varandra, tråkigt!
Han hör av sig om han har vägarna förbi hihih..

imorgon är jag ledig har inte så himla mycket planerat bara att jag ska luncha med Petra, köpa Emelies present och ha alovera party på kvällen hihi.. så det betyder ju att jag får städa lite oxå tills folken kommer hihih

Börjar få lite ångest nu för julklapparna, man har ju många att handla till och det är ju skojigt om man bara vetat vad man ska köpa hmm.. tur jag och syrran kan köpa tillsammans till en del...
mm vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra julafton.. Lille jul hoppas jag att vi är hos farmor och juldagen vill jag hem till petra iallafall, sen julafton får jag se..

Puss å hej..

Emelie 25..

Grattis Emelie på 25års dagen, på lördag ska du firas hihihi...



Helgen har varit lugn och skön, blev ganska sent hos petra i lördags ändå, vi satt uppe och spelade galen panna till halv ett hihi mysigt!!
 På söndagen när jag vaknade va ja inte alls på humör va ganska sur och besvärlig *förlåt älskling* ( han fick se en sida av mig han nog aldrig sett ops) sen fick jag magkramper och mådde ganska kasst suck!
Åkte hem till Rickard föräldrar vid 15 för att fira hans pappa på fars dag, alltid trevligt att träffa hans familj, trivs med dem! Vi åt stek va jätte mumsigt!
 Blev hemma gjord chokladpudding,päron och grädde till efterätt gott!!
Tyckte det va konstigt för jag och rickard hade fått i uppgift att hämta en tårta innan vi åkte ut till dem, men då visade det sig att lite senare va det kaffe och tårta oxå puh, rullade hem sen nästan haha!!

När vi kom hem va det bara soffan ett litet tag innan vi flyttade över oss till sängen hihi!!

Lagat spagetti och köttfärssås nu, älsklingen är och bowlar med farfar hihii :-) ska bli spännade och höra hur det gick i tävlingen hihi!!

Puss!!

Helg..

Har jobbat idag, tiden går ganska fort på lördagarna! Igår kväll komma sanra o sorin och barnen över, vi år tacos och massa godis, titta på idol och myste! Dem är så goa!! idag efter jobbet kom mamma o tommy upp en snabbis, mamma ville att jag skulle smika henne för dem ska på 40års fest ikväll hihi! Legat en liten stund på soffan nu mä älsklingen o bara vilat lite!
Snart ska vi hem till petra och robban, ska bara ta det lungt, spela lite spel och umgås! älskar att vara med dem, och det känns skönt att rickard oxå tycker om att vara med dem hihi!!

Puss så länge!!

Helt vanlig tråkig torsdag..

Haft en ganska tråkig dag med mest massa strul på jobbet, det tar all kraft när mkt strular på en gång..
sen blir man mest på dåligt humör, hoppas på en roligare dag imorgon och allt allt flyter på bra så att jag är pigg och glad på kvällen när familjen Nillson/pandrea kommer på middag och idol mys hihi!!
varit på maxi men älsklingen och handlat ikväll :-)

Sängen väntar nu helt slut! Nattis!! puss!!

aaaa vad jobbigt..

julen börjar närma sig, vet inte var jag vill vara på julafton.. jo jag hade velat vara med alla men pallar inte åka runt en massa usch lite ont i magen för hur jag ska göra.. :-( pratat med mamma om det idag får se om jag följer hennes råd....pratade även med Ulrika och hon sa samma som mamma men jag vet inte..

puss!!

Lite bilder från helgen..





















hihihi känns som man träffat dessa männsiskorna många gånger men för mig va det första gången jag träffa många av dem ihih vi hade jätte skoj!! 

Får bjuda på några bilder från tjejfest och grand i lör oxå hihih..















Oj blev många bilder hihih... pusss!!!

Vilken galet kul helg..

Puh ja inte orkat blogga i helgen, inte haft tide heller faktiskt.. vet inte vad jag ska börja berätta haha..
Vi börjar med kick offen i i fredags.
Jag och ulrika tog tåget till helsingborg vid 15 tiden, skulle samlas 17 på gustas adolfs torg för att möta upp alla andra från dem andra städerna.. man va lite spänd och förväntansfull för vad kvällen skulle bjuda på :-) va kul att få träffa alla ,man pratar eller mailar ofta med dem men skoj att få ett ansikte på människorna oxå!!

Vi delades in i lag och fick uppgrag att lösa, skulle ta oss till några speciella platser men hjälp av gps :-)
Va så jädra kalla ute så höll på att frysa i hjäl puh!! Sista platsen va ett hotell och där samlades alla sen, vi fick lite dricka och gick igenom lite statistik och fick känna och klämma på nya mobiler :-)

Sedan väntade båten helsingborg-helsingör på oss, dem hade bokat bord på båten så vi käkade där va jätte mumsigt,
fläskfile, potatisgratäng,hel grillad vitlök haha skumt men gott kunde dok inte äta hela.. alla lukade nog lika gott sen hihi..

Sedan fick vi en smarrig efterätt oxå, jag ska lägga upp bilder imorgon orkar inte idag.. jag o ulrika måste nog sålla mkt bilder oxå ops!!!
Vi va kvar på båten ganska många timmar snacka skit och lekte lite :-)

Vi får reda på att vi ska sova hos dem som jobbar och bor i helsingborgs butikerna, det tyckte jag va lite jobbigt.. hade förväntar mig ngt annat kanske.. kändes pinsamt att bo hos någon jag inte träffat innan men men gick bra när det väl va dax att sova (06,00) Vi hade blivit lovade att få tillgång att fräscha till sig lite(kom direkt från jobbet) men blev lite tajt med tiden så vi fick aldrig det..blev inga glada minner, precis innan vi skulle hoppas av tåget bestämde jag och ulrika att vi skulle gå ner på toan och byta om och fixa oss..inte kul att gå ut och partaja när man inte kännde saj så fin..

Vid 23,45 hoppar vi av båten och går till en pub och fortsatte dricka.. sony ericsson bjöd på allt hela kvällen så det va bara att beställa vad man ville ha nice :-)

sedan blev vi dans sugna och gick vidare till ett disco, där hade vi jätte skoj.. champang och drinkar flödade.. dok tog jag det lite lungt kände inte för att dricka mera.. men rocka gjorde vi.. alla blev så galet berusade och alla gjorde nog bort sig på ett eller annat sätt ska inte gå in mera på det haha..
jens som jag och ulrika skulle sova hos blev såå nitade så vi hade lite problem att ta oss hem till honom för han va knappt kontaktbar och jag höll nästan på att slå till honom för han blev så jobbig haha.. vid 05,00 lämnde vi lacardinal som stället hette för då stängde dem.. Jag och ulrika bestämmde oss för att ta in på hotell varför det inte blev så vill jag inte berätta haha eller hur Ullis?
Nä vi väll kom hem till jens la vi oss direkt jag och Ulrika va så trötta då vi skratta å allting va skit skoj..puh!!

Vi vakande vid 10,30, bestämde oss för att packa ihop oss smyga till tåg stationen och ta tåget hem direkt..
vi skrev en lapp till jens för han sov fortfarade och tänkte nog inte vakna denna sidag jul hihi..
kändes som man följt med nån främling hem och smygit ut utan att säga hejdå hih..

vi va såå trötta och såg så slitna ut när vi satt på tåget hihi men skoj hade vi :-)
skulle hem till emelie sen igår kväll men va så trött så fick sova ett par timmat sen äta macdonalds för att komma i form igen :-) sedan va det lite tjejfest hos emelie och grand väntade :-) hade jätte skoj, älsklingen kom oxå till grand va jätte kul!!

Idag har vi inte gjort ngt alls.. tittat på tv och slappat.. lagat potatismos och pannbiff mums.. bella är här me åker hem imorgon bitti!!  Hejsålänge vänner!!

RSS 2.0