Sommardagar!

ÅÅåå vilken härlig ledig dag jag hade igår, Rickard har semester vi så packade väskan o fikakorgen, och hade en hel dag på stranden! Mötte upp Sofie o barnen, sen kom Rickards mamma,Marie,Anton,Malena och micke ner! Lite senare på eftermiddagen kom även Markus och dumpade av Bella o David! Hur skönt som helst!! Vi åkte hem strax efter fyra då var vi hungriga så jag slängde ihop en kassler o pastasallad med lite vitlöks bröd mums! var så trötta när vi kom hem att jag nästan somnade på soffan! fast vid 19 hade jag bokat med Petra att vi skulle nalla lite jordgubbar på deras fält som vi kunde frysa in så det gjorde vi, var även så himla skönt på kvällen ute så nice!
Nu blir det jobb resten av veckan!! kram hej!!

Midsommar i bilder..


Vilken rolig ledig måndag..

Det är grått och trist ute man har knappt vaknat idag bara.. jag lagade lite matlådor idag när jag gick upp för hjärtat jobbar konstig tid idag och slutar 21.15 och jag är ledig men ska på möte 18.30 så ville ha mat idag och så kan vi ta med i morgon till jobbet!!
Sen hade jag tråkigt så jag gjorde hallon muffins :-) vi köpte hallon igår på maxi men jag åt aldrig mina så dem slängde jag ner i muffinsen mmm..
Nu har vi planerat lite inför midsommar blir att fira den i skoglösa hos Rickards föräldrar.. vi lånar deras poolhus :-)
ska bli himla trevligt blir som vanligt i sista stund som man bestämmer ngt..
Hade varit ganska trevligt att få en inbjudan någon gång själv men men det kommer väll ;-) då man inte behöver känna stressen och paniken vad ska vi göra?!
Lite bilder från midsommar i skoglösa för 2 år sedan...
2 busiga tjejer från avsluta detta inlägg :-)

vilken helg..

Denna helgen har bara svissat förbi då jag jobbade igår oxå.. I fredags när jag slutade hämtade Rickard mig med nya bilen, jag hade bara sett den på datan innan dess, den var såklart jätte fin men stor :-) (volvo v70)

Vi åkte hem till Petra fick lite mat sedan spelade vi kort och spelet galen panna himla trevlig fredagskväll!!
I går var det jobb igen får så mkt varor nu att det är helt galet..nästa vecka är en av dem tuffaste på året faktiskt så det är långa och intensiva dagar!! På vårt lager ser man knappt över alla varor det är gångar liksom över allt helt sjukt vad mkt vi dricker haha!!
Igår efter jobbet sprang jag till bussen som skulle gå 14.45 för jag skulle vara på landön kl 16 men bussen kom inte förrän 15.20 så sa till mamma o bella att jag inte kom dit för jag han inte åka ut med sofie och dem och rickard skulle hem till macke!
Men bella fixade så jag kunde åka med Markus ut dit så det fick bli så!! Vi åt lax och sen jordgubbar mkt gott!
jag var hemma strax efter 19 igen, dem ville jag skulle åka hem till Macke men kände inte för det så jag satt ensam hemma igår och tittade på tv, det har nog aldrig hänt en lördag kväll innan hihi!!
Ledig imorgon fast vi har möte på jobbet så får ta mig in ändå :-) lite tråkigt!
Hoppas ni haft en trevlig helg!! kramizz

Ledig dag!!!

Heej alla glada!!
Idag är jag ledig, skönt.. gör inte så mycket faktiskt! I kväll kommer Malena o Micke vi ska snacka lite om midsommar vad vi ska göra osv.. ngt skoj hoppas jag vi kan hitta på!!!
Älsklingen har jobbat 03.30-11.30 nu denna veckan så inte sett varandra så mycket.. men snart kommer han hem :-) säkert dödstrött!! Han går ju upp mitt i natten när man sover som bäst!!!
Blir jobb för mig sen resten av veckan och långa dagar!! Får ladda upp på hyllorna nu för nästa vecka är det helt galet ;-) men roligt!!!
Ska sätta på lite musik och plocka undan lite snabbt här så man kan slappa sen resten av dagen!!!
kramizz!!!

Bara några foto...

Detta var en galet kul fest vi hade för en månad sen, var bara tvungen att dela med mig av några foto.. la inte upp dem när Robin strippar eller när Sebbe glatt visar sin bringa ;-)
Man behöver inte vara så många för att ha en riktig röjjar fest, men den kan sluta ganska plötsligt när klockan slagit 02..

GRATTIS!!!

Detta är en bild på syrran och andre som är från midsommar förra året tycker den är så fin!
Fick ett mms igår från dem med bild på deras händer, dem har förlovat sig igår på cypern, åååå så fint!
Önskar dem all lycka, önskar oxå att JAG får gifta mig förre lilla syrran iallafall hihih :-)
Ha en underbar semester!!!

Redan torsdag..

Oj vad veckorna går fort när det är en röd dag i början :-) redan torsdag och jag är ledig i helgen :-) idag jobbar jag 13-19.30 sen i morgon har jag monster pass 8.30-19.30.. det är så mycket nu inför studenten och sweden rock, men jag fattar inte folk som handlar idag och imorgon till studenten och sen kan folk bli sura för att något speciellt vin eller annat är slut..mmm handla i tid nästa gång men folk lär sig aldrig!!
Igår fick jag en fråga, finns det inte bubbel vin/ champagne på box? men hallå?!! Ganska skojigt!!
I morgon åker syster o andre till cypern en vecka utan barnen!! jag är avis!! men det är dem verkligen värda speciellt syster som inte varit utomlands på massa år!! Elias ska vara hos sin pappa och Ebba hos sin farmor o farfar! Trevlig resa!!!
varit lite tråkigt, Rickard har jobbar tidig morgon nu i 3 veckor vilket gör att han börjar mellan 04-04.45 på morgonen.. gör oxå att han är jätte trött på kvällarna och behöver lägga sig tidigt.. men snart har han semester i 3 veckor och jag jobbar så då blir det väll tvärtom haha!!
På lördag ska vi på grillparty hos Jenny o Daniel ska bli jätte skojigt, verkligen på tiden att dem har fest hihi ;-)
Ser verkligen fram emot lördag!!!
Puss hej!!!

SOMMAR!!

Vilka härliga sommar dagar vi haft så underbart med sol och värme och lite färg i nyllet :-) idag åkte vi till stranden ganska tidigt och mötte Linda, hennes syster o kille där nere! haft en trevlig dag! la mig på soffan brevid Rickard när vi kom hem o vilade lite medans han såg en film :-) Trött man blir av att bara ligga där o slappa med sand mellan tårna hihi! Nu är Rickard och hämtar pizza fick bli det idag då vi var sugna på det och inte hade lust att ställa oss i köket, så blir film o pizza snart!!
Ledig imorgon oxå faktiskt skulle behöva ta tag i hemmet o tvätten.. får se..vädret avgör ;-)
I lör var vi på en galet kul fest hos Niclas  simmo var himla trevligt! Sedan rockade vi loss på Teater baren där var jag gamla som gatan usch haha..var 20års gräns och det märktes verkligen!!
Hade beställt mat hos Petra igår hihih söndags stek åå det var så himla gott mmm, hon är så grym på att laga mat!!!
Var och såg baksmällan på bio förra veckan åå gud vad rolig den var skrattade såå mycket hihih!!!
Nu får jag slita mig från datan och duka fram lite!!
Hoppas ni alla haft det skönt i helgen!!!

Vilsen..

Japp man blir lite vilsen på dagarna när det var röd dag igår och man var ledig.. vi åkte till maxi och handlade sen blev det sol på altanen helt underbart!! Vi bara slappade och myste!!
Vi åkte hem till Syrran i åhus och grillade igår himla trevligt, vi blev ett gäng trevligt!!!
Idag är det jobb för mig igen och i morgon oxå sen är jag ledig sön,mån,tis!!
Det är ju riktig sommar ute idag oxå redan jätte varmt, det är alltid lite jobbigare att gå till jobbet när det är så fint väder, mkt lättare när det inte är någon sol ute!! men får hoppas på lite sol när jag oxå är ledig!!
I morgon ska vi på fest hos Niclas o Simmo ska bli trevligt!!
Ha en trevlig helg alla!!!
Drömmer mig bort till kreta igen...

RSS 2.0