Mohaaaa..

Bella och Sofie får ta mesta äran men jag och Petra hjälpte till lite hihi..


Påväg till jobbet 8.30-18.30 sen möte till 20.30 puh lång dag! Rickard har mä möte ikväll så tack mamma för att du hämtar walle på dagis idag och har han ikväll ♥
Typiskt att våra möte ska vara samma dag!

Liten har blivit stor..

Igår hämtade vi en säng till walle som en kompis till syster gärna ville bli av med, vi tyckte den verkade perfekt! Walle var väldigt mallig när vi satt den på plats och han bäddade, hämtade nallar och provade att bädda ner sig!
ska köpa ett skydd till sidan så han inte trillar ner. inatt satte vi för gamla sängen! Tog skyddet från spjälsängen och hade vid väggen!Segt skit..

Walles hosta har verkligen varit seg denna gången, trodde verkligen jag skulle kunna jobba idag! Vi har knappt varit utanför dörren denna veckan!
Vi har mest myst och fått besök av mormor o bella! Walle är verkligen helt toppad när mormor kommer, bortskämd för hon har varit här varje dag!
Pyjamasar hela veckan! Rickard har köpt en ipad, så fort Walle har lärt sig massa saker på den, peka på olika djur, andra föremål och små puzzel galet! Nytta med nöje! Nu väntar vi på Rickard som strax kommer då blir det fika!Hemma idag mä..

Jag har varit hemma med Walle idag också! Han fick sova 19-04 då började han hosta massa så blev alla mediciner o frisk luft men sen somnade han om vid min sida till 07. Det var så skönt att få några timmar sammanhängande sömn! Varit väldigt lite sömn några dygn. Annars har det varit rätt bra idag med hostan.
Bella kom i eftermiddag med önskemål om grönsakssoppa så det gjorde vi plus morotssoppa väldigt gott!
Sofie kunde tyvärr inte vara med oss eftersom walle hostar o jag är lite förkyld! Nu är det nära en operation för syster ♥Bella räddade en fågel som flög in i uterummet och inte hittade ut sen igen..
Bella..

Tack syster för lite avlastning i eftermiddag! Guld värt!imorgon kl 12-13 är Bella i radio Kristianstad, hon ska vara dj en tim och spela låtar som betyder olika för henne o låtar hon har minne till spännande!


Det har varit tuffa dygn för Walle och oss, väldigt lite sömn, fram o tillbaka till sjukhuset, massa kräk av allt slem han hostat upp, massa mediciner och mycket vila i fåtöljen, det går åt rätt håll nu hoppas vi! Dagen har varit bra o håller tummarna för natten, varit skönt att slippa sitta i fåtöljen!
Hemska krupp hosta!ullared!

Tidigt i söndags åkte jag, jenny o linda till ullared! jennys förslag o vi offrade oss hihi! 06 gick färden!
Vi gick själva mest där inne o bestämde tider för mat o fika paus perfekt, lyxigt att gå själv!


Jag glömde fota alla sakerna men tog ett kort på litet utval som inte hunnit hamna på rätt plats.


Här ser ni lite, tomtekläder o pepparkakas gubbe hihi funkar till pyjamas mä i vinter. jacka till mig. underkläder, kläder o pyjamasar till walle, overall, vantar, flecce, strumpor, schampo, deo, duschtvålar, massa julklappar till alla barnen. köpte lite till julbaket, presentpapper och sånt. Grattis kort, lite städ medel. golfbollar, tröja till Rickard... Mest till walle o julklappar!

Mysigt..


Igår kväll var vi några töser hemma hos Bella, vi åt lite mat och annat gott, pratade massa tjejsnack och hade jätte trevligt! Ikväll myser jag hemma med mina killar och imorgon väntas shopping med två töser wiii...

Mysig lördag och söndag!

I lördags jobbade jag, på kvällen kom Rickards mamma, pappa o mormor till oss på middag! Jätte mysigt att ha dem här! Walle busade massa!

Dem hade shoppat lite i usa till Walle..
jätte fina saker!
Idag åkte jag o walle till mamma och hälsade på! Rickard golfa! Sofie var oxå där med barnen..


lycklig kille som hittade en liten vagn i affären hihi..
Walle vaknade för 20min av hosta, han spydde ner sig, mig o delar av sängen. . så synd om honom, hemska hosta! lider så med honom! Måtte det ta slut snart med den hemska hostan! Hoppas han får sova nu ♥

Ebbe ♥

Idag tog vi farväl av Rickards morfar Ebbe! Det har varit en jätte jobbig dag, men samtidigt så fin! Massa fina blommor, Bella och en tjej till sjöng så fint, solen sken när vi gick ut från kyrkan! Ebbe har en stor plats i Rickards hjärta, detta har varit väldigt tufft. Walle heter Ebbe i andra namn efter honom ♥ Ebbe var så stolt och mallig över det och kallade alltid honom lill Ebbe ♥ Tack för dem sju åren jag fick känna dig!

Detta är sista bilden jag har på Ebbe, den är från i somras ♥ Deras kärlek lyser på bilden ♥


Ska visa några bilder från dagen!
Vår blomma..Walle och kusinerna hade eget hjärta. .Nya intresset..

Puzzlat i tre dagar snart, hela tiden! Han tyckter verkligen det är jätte kul! Tyvärr har han bara 2st så skickade bud med Petra idag som ska till ullared!Jag och Walle är hemma och myser idag pga dum hosta och massa snor! Pigg i mellan åt men nästa sekund blir det platt fall, pyjamsamys!

Åååå..

Kollat ett tag på säng till Walle.. fastnat för denna från ikea..


Vad har ni köpt era första sängar till era barn? känns galet att han snart är förstor för spjälsängen. .

Jenny o Daniel ♥

Visar lite bilder från bröllopet! Det var underbart på alla sätt och vis! Bella sjöng så vackert i kyrkan! Och jag klarade mitt uppdrag som toastmadame hyffsat tror jag..hihi. .


Tack för allt Jenny o Daniel!

Så otroligt tacksamma att Walle kunde vara hos Simonette, Niclas o Vigo inatt eller ja 24tim :-) tyvärr märkte dem sent i går att han håller på att bli förkyld så han var lite jobbig inatt och kräkte slemm som han brukar göra när det är förkyldning på gång, typiskt! Tack fina ni!

RSS 2.0