Traskar runt..

Walle har gått massor idag, märklig känsla att se han traska omkring..




Varit riktigt härligt väder idag mä..


Ikväll har jag varit på ruth&hilding så härligt, kan varmt rek!





Attjoo....

Usch vaknade imorse och mådde kasst, jätte förkyld och ont i kroppen! Låg hela förmiddagen! Efter lunch gick vi ut allihop i fina vädret, Rickard fixade lite och jag fick jaga Walle! Han har börjat släppa mer o mer i helgen och vågar gå lite 😃


Fika ute såklart



Trevligt kalas ikväll..





Vill vakna utan snorig näsa imorgon!

Broby..

Broby är rätt fint ändå 😃
Njuter på Lindas altan medans grabbarna golfar..


Blev en härlig promenad mä..











Törnkvist och Carro kom mä på kvällen, vi grillade och åt massa gott! Började känna mig lite hängig så vi åkte hem vid 22 och klart jag vaknade med värsta förkylningen 😓 vilat massa idag för måste orka mä Bella o Stoffes kalas ikväll!

Hihi..

Walle vaknade efter två timmar ute i vagnen han sov 11.15-13.15 tog in honom och satte oss i fåtöljen sen sov han över en timme till jag hade så svårt att väcka honom..Men mysigt!






Kom nyss in efter att ha varit ute och busat och fikat!









Promenad..

Härligt med sol ☀☀☀

Massa spännande att titta på..







Shoppat!

Idag mötte jag upp Simonette och Vigo på stan det blev shopping till grabbarna! Jag behövde mjukis byxor till Walle! Sen på Kappahl hade dem 3 tröjor betala för 2, lindex och shack matt hade 20procent 😃
Tokigt att köpa 86/92 och bara 92 i vissa plagg..
Köpte present mä till Bella o Stoffe!
Visar kläderna, lite mys till dagis 😃





Vi mötte upp Bella mä en sväng!
Lagat spagetti och köttfärssås som jag och Walle ätigt nu! Rickard golfar!
Nu myser vi i soffan..




Frukosten imorse mums..







Invigde ny pyjamas igår.. första pyjamasen med tröja o byxa 😃



Duktiga Walle!

Walle sover jätte bra nu om nätterna och nattningen är enkel det är såå skönt! Jag och Rickard får ett par timmar på kvällarna själva framför tvn! Walle får välling vid 19 19.30 sen är det bara att lägga honom i sin säng och han somnar ofta själv. Han sover hela nätterna och vill upp vid 06 06.30.. såå skönt men det har tagit tid!

Imorse var vi på sången, det kommer jag sakna!





Igår eftermiddag blev det tyst i vardagsrummet och jag möttes av denna synen..ååå ❤




Åhhh..

Skulle vilja göra så mkt i huset, skulle vilja få fixat lite här och där, skulle vilja köpa lite nya saker och få fint här! Men pengar hallå?! Ska bli så skönt med två inkomster snart även om jag bara ska jobba 75procent..
Skulle vilja färga håret, gå på massage, köpa lite vårkläder.. Vill så mycket nu får börja ta tag i lite snart!

Elias är hos mamma idag så dem kom hit på fika, sofie mä 😃





En tripp till Sjöbo

Igår var det kalas i sjöbo, Rickard har en halv syster som bor där tillsammans med sin man och deras två barn! Trevligt och fullt ös på Walle och Elli 😃
Walle sov liten stund i bilen ner vilket gjorde att han var vaken till 22.30..



















Härlig kväll!

Ute och åt igår med gamla vänner så lyxigt efter denna veckan 😃






Kom nu bebis.. 3dagar över tiden..



Stressad?

Haft ont i magen och mått konstigt denna veckan, vet inte vad det beror på kan vara massa olika! Hänt mkt i veckan, sofie som legat i göteborg på sjukhus tis, ons, tor och walle som är sjuk, lite sömn osv. Stressad över dagis mä hur det ska gå när vi börjar jobba..Rickard kommer stanna i hässleholm vi vet inte hur länge och det innebär han jobbar till 14.30 och 18.30 i hässleholm varannan dag.. Dagis stänger 18.30.. Dem dagar jag jobbar slutar jag 18.30 eller 19.30 vi kommer alltså behöva hjälp med Walle dem dagarna vi båda jobbar länge.. Har vi tur blir det max en gång i veckan men vi kan ha otur mä att det blir flera dagar vissa veckor och kommer bli varannan fredag givet iallafall då jag alltid jobbar fredagar..puh!

Walle fick inbjudan igår till dagis..





Kaffedax..




Drygt..

Igår när Walle vaknade var febern borta och det var fullt ös på honom som vanligt hela dagen!
Han hjälpte mig bla med maten..




Han la sig kl 20 och vaknade jätte varm kl 22.. joda 40.4 i feber fick alvedon och sen lika hög feber kl 02.. less på detta aldrig en hel vecka vi får vara friska!

Min lilla....

Åh stackars mitt lilla hjärta, hög feber igen! Jag åkte hem tidigt igår från kalaset då jag kände mig konstig så vaknar vi av att Walle är dålig.. Det var bara att glömma hur man själv mådde. Ända positiva är att det bara är mys idag! Walle fick saft det var poppis iallafall..









Tidig morgon

Puh ingen kul start på denna morgonen.. den var väldigt tidig.. sen var Walle väldigt gnällig och inget passade.. Jag behövde komma ut så vi gick till farmor och då var Walle på bra humör.. Han var väll trött på mig 😃Nu ska vi göra oss redo för kalas! Kusin Philip fyller år!





Walle fick smaka gotte..




Wiii..

Ikväll gick Walle några steg själv för första gången 😄😄😄

Vi har bara varit hemma idag och myst! En vän kom imorse och hälsade på, roligt med impuls..Hon ville köpa några kortarmade pyjamasar Walle hade i somras då dem ska till värmen snart..

Vi fick idag veckans mat från mat och ro, såg jätte fint ut 😃

Walle vaknade efter sin vila och vi satte oss i fåtöljen då somnade han om hihi




Måndags morgon..

Jag o Walle har ätigt god frukost, låg och drog oss ända till kl 07 😃


Igår morse gick Rickard upp med Walle kl 06.30 och jag fick sovmorgon men just då kunde jag inte sova mkt längre, ja gick upp och bakade scones! Men sen blev jag på dåligt humör och tyckte det mesta var tråkigt, jag fick skylla mig själv men var ju trött! jag gjorde lite nytta och tänkte sova när Walle sov men han ville inte sova förrän 12.15 haha! Bäddade rent i våra sängar, tvättade och strök kläder! Rickard dammsuga och städade bilarna. Vi vill göra så mkt i vårt hus nu känner vi, men vart ska vi börja? längtar såå till jag får en inkomst som är lite högre jag är less på att inte ha några pengar, less på att rickard ska behöva betala allt.. vi vet att det är så men jag är trött på det!

4veckor till inskolningen idag.. blandade känslor men som sagt skönt med mera pengar!

Lördag!

Igår var vi bjudna till Mia o Rasmus! Det var vi och skulle vara Ida o Sebbe mä vi hade dem bakom oss i bilen till arkelstorp men plötsligt svängde dem av, när vi kom hem till Mia berättade hon att ida fått vända för Lovian kräkt massa i bilen, dem fick stanna hemma för dem visste inte om det var något som smittade, tråkigt! Vi hade trevligt iallafall och åt god mat och spelade spel! Saknade ju dem andra såklart det gjorde vi!









Väldig skillnad..

Igår hade Walle feber och ville bara sova och sitta i min famn.. imorse var febern borta och det är fullt ös här nu..
Bilder från igår..




Såhär ser det ut nu..





Ikväll blir det mera bus i Arkelstorp hos familjen Lundin 😃

Vår stora kille!

Tyckte Walle ser så stor ut på bilden jag tog imorse efter besöket på sjukhuset, visst gör han?
Det gick bra och kändes bra att prata med en läkare om alla turer fram och tillbaka. Fått rätt dos nu på medicinerna och kommit fram till lite nytt tänk och han förklarade en massa, jätte bra! Han tror vi kommer ha lite jobbigt detta året mä men nästa sommar är nog allt bättre. Han tror Walles luftrör påverkats i utveckligen pga rs viruset han hade som nyfödd.. En av medicinerna ska tas varje dag ett tag faktiskt. också fått lära oss om akut doser osv..



Ebba o Walle..

I eftermiddags fick vi besök av Syrran och Ebba. Vi gick till lekplatsen och hade mysigt.. När vi kom hem så kom även mamma och det blev fika ute i solen!













Lite läskigt men jätte kul!!







Härlig eftermiddag!

Fick besök av Carro som går i väntans tider..på tisdag sägs det.. spännande!
Emelie och hennes töser kom mä, jätte mysigt! Walle och Olivia busade massa!







Carro har verkligen bara mage såå fin!

Underbar dag 😃

Dagen började med att Ida och Lovian kom på besök, trevligt! Stackars Lovian blev dok rädd för Walle lite då och då.. Walle är mera högljud och på.. Glömde ta bilder men tog lite foto från i eftermiddags och ikväll.. tröttis när Lovian åkt hem..


Bella kom på besök..






Vi åkte sedan till svärföräldrarna för att plantera lite..













Spagetti och köttfärssås..

Det lät bara mmmm igår när Walle åt maten jag hade lagat 😃







Tivoliparken ☀☀☀

Premiär idag för mys i tivoliparken! Skulle dit imorgon med Jenny men Leon är sjuk så hängde med andra töser dit idag!
Haft en underbar dag!










Kunde inte motstå..




En kväll på tu man hand..

Inatt sov Walle hos sin faster Marie och vi passade då på att äta gott på rosegarden mums!
Vi tog lite skumpa innan hemma och smakade vars en pralin vi fått av Niclas o simmo mums! Sen blev det buffe och vi gick sedan till bishop för att möta upp Bella, Sofie och Johan! Kl 00.45 körde sofie oss hem.. kl åtta vaknade vi men låg och drog oss bara för att vi kunde och vi somnade visst båda om, sen vaknade vi av sms 09.15 😃Glömde fota min goda wok tog bara på sushin.. Mysig kväll 😃





Fredagsmys på riktigt ❤


Mmm grillpremiär det var riktigt gott om jag får säga det själv 😃
Vigo och Walle busade ända tills kl 21 hihi..



Dem fick mä lite gott efter maten hihi..



Lite ost och annat gott..

Ett nytt spel som heter ska vi slå vad? Roligt det blev en sen kväll kl 01 var vi i säng och kl 06.20 ville Walle upp..gäsp men det var det värd. tack för en mysig kväll!





Vår solstråle ❤












Ska man fortsätta blogga?!


Walle står för kvällsmaten..









Det gick bra hos tandläkaren igår förresten.. många tänder på g nu.. just nu finns det fyra tänder där nere och två stycken uppe..
vi tog en tur till maxi mä..






Mat och ro..

Igår fick vi våran första leverans av matkassen från mat och ro som vi beställt. Vi har tagit varannan vecka och en kasse som heter kockens förbereda kasse måndag-torsdag. Vi har valt för 4personer så det räcker till Walle plus matlåda till både mig och Rickard! Denna kassen är det inte så mycket man själv behöver göra förutom koka tex ris, pasta och potatis och göra eventuell sallad. Detta verkar väldigt smidigt.. lite dyrare men nog värt det.. igår var det fisk den behövde jag bara panera och nu idag och imorgon ska jag koka potatis bara haha. dessutom är det robbans potatis och bella packar påsarna på mat och ro..haha!



Tjohoo..

Mitt jobb ska till stockholm första lördagen i april..åker tåg upp tidigt på lördagen och sen hem någon gång på söndagen. vi har gått vidare till finalen årets systembolga igen galet. Dok var det osäkert och inte så stor chans att jag skulle få följa mä då jag inte jobbat mkt under 2013.. Jag erbjöd chefen att jag kunde jobba den lördagen om jag inte fick följa med. chefen ringde och sa att han lyckats få en plats till mig mä 😃 umgås med arbetsvännerna..god mat..fest..hotell och kanske en vinst igen? men är det möjligt? vi får se..

Vad ska vi hitta på?

På lördag-söndag ska Walle sova och busa massa med faster Marie.. Funderar på vad jag och äksklingen ska hitta på. Det blir middag på rosegarden iallafall 😃 så långt är bestämt...

Hihi..

Såhär såg det ut när vi gick hem till min farmor idag..




Farmor bjöd på god mat och tårta. Trevlig eftermiddag.
Walle var jätte trött när vi kom hem vid 17 men han orkade vara uppe till 19 😃



Wiiiii..



Rickard satte ihop Walles cykel imorse som han fick i present av Marie..

Igår kväll somnade Walle kl 19 och vi fick en mysig kväll tillsammans jag och Rickard ❤




Mysig dag ♥

Idag har vi haft en mysig dag! vi åkte till stan för att leta saker till dagis!
Vi hittade lite och är väldigt nöjda!









Malena och Elli kom och lunchade med oss, trevligt!
Sedan väntad ishallen på oss, skulle möta syrran med familj där ♥
Nu är vi hemma och det blir en lugn och skön kväll!






RSS 2.0