vart tar veckorna vägen?

Nu har redan onsdagen gått, tiden går så himla fort.. har 2 jobbiga pass framför mig 9.19.30 både torsdag och fredag! Smsade petra innan om vi skulle spela kort på fre kväll när jag slutat, blir nog så :-) Ska bli helt underbart att vara ledig på lördag.. vi ska på kalas på lördag eftermiddag nån gån till Anton och Marie båda ska firas!
Denna månaden var inget kul för min ekonomi.. Jag hade ju semester 3 veckor så fick bara min månadslön på den 20timmarna.. brukar ju jobba mkt mera så missade några tusen nu denna lönen, hoppas jag jobbat mycket nu i sept, känns så iallafall!
Blää jobbigt att bli av med sitt socker beroende men börjar bli bättre :-) nu dricker jag inte ens juice till frukost! lever på vatten o te i dricka väg för tillfället :-) undantag va i helgen då blev det massa vin haha :-)
Kram på er alla!!

Hur många lingon finns det i världen?

Ååå vilken underbar film, syrran kom på liten film stund..va inte meningen men hon hade 2timmar innan hon skulle till åhus så vi såg en film, åå vi grät haha! Så mysig!!!
Bella är påväg till Andreas nu mitt ex haha, hon har tjatat på mig länge att vi ska åka till åhus och hälsa på Zmilla hunden som jag o andreas köpte tillsamman men ja har bangat varje gång.. Är kanske dum mot mig själv om ja hälsar på henne fast ja gärna skulle vilja! Nu hade Bella o Andreas chattat lite o han sa hon va välkommen ner o hälsa på, han va hemma hela veckan så jag hoppade idag, hälsar kanske på henne en gång när han är i trelleborg!
Jag bad henne ta lite foto :-)
I förmiddags var jag ute på en liten promenad med Anna,Hedda o galna hunden wilma hihi, så härligt väder, snackade skit hos Anna sen en liten stund!!!
Anna har fått mig att ta tag i min vikt, så kan man väll säga.. så nu ska jag tappa några kilo tänkte jag.. jag har gått med i viktklubb så vi får se hur det går, varit med en vecka bara gått ok änsålänge, fast i lör blev det  lite extra men man måste få ha en sådan dag oxå ibland!!
Sjukt jobbigt att ha massa gott över hemma sen helgen bara, amanda hade köpt med sig massa gotte, packade ner allt i en kasse o gömde haha :-) svårast dessa dagarna man är ledig för då har man inte samma rutin, dok kan man äta kvällsmat lite tidigare än vi annars gör efter jobb då blir det vid 19.. inte bra men vad gör man när man jobbar till halv sju.. jag ska kämpa på!!
Skönt att fortfarande få äta allt men inte hela tiden :-)
Puss o kram

System fest!!!

I lördags var det äntligen dag för fest med tjejerna som jobbat eller jobbar på systembolaget :-)
Halv sju var det sagt, då hade jag gjort fördrink och Mia hade fixat en tips runda som hon satte upp, så lek direkt :-) jag hade gjort bakad potatis ( Tack petra o Robba) Godaste potatisen!
Tips rundan var oilka frågor som kunde lyda tex såhära?!
- Vem sugen bäst?
1 sandra
x Lotta
2 Anna
så skulle man gissa sen lekte man en lek på varje fråga och fick fram svaren hihi..
jag förlorade duktigt på denna, flytta smarties med sugrör var inte min grej :-)
Blåsa ballong o smälla..
Tina, det är lättare o smälla ballongen om den är under foten?!
Flytta kex från panna till mun,skit svårt..
4e okt sägs det?!
peta upp i näsan svårt..haha
haha gissa?
Här skulle man vara par, så Lotta fick inte se och jag skulle förklara.. man fick alla bitarna och sen skulle Lotta bygga detta med min hjälp genom att förklara bara..svårt..
vet inte hundra vad som hände här?!
haha vet knappt.. knipa kex med ballen..lägga i "skål"
Det slutade med att Amanda o lotta körde hem, sen tog anna o marie bussen vid tolv och tinas buss skulle gå tjgo över tolv.. då kom Mia o ida på att vi kunde beställa taxi till stan.. dem skulle hem.. men jag var inte sugen på att gå och lägga mig så jag åkte med och trängde mig in på grand före i kö och utan betala vet inte hur det gick till.. hade inga kontanter sen till jackan så den fick Linda betala :-) hade riktigt kul o dansade hela natten!!!
Tack för en underbar kväll mina kära vänner <3

Men oj..

Igår skulle jag varit ledig och hade hela dagen planerat med massa fix.. tog bussen in till Marie skulle vara där kl tio behövde fixa till håret.. på bussen in ringde janne och undrade om jag kunde komma tidigare?! jag sa till janne att jag var ju ledig.. han hade tittat fel, hörde hans panik i rösten.. detta skulle bli min 6e dag isf och det får vi gärna inte jobba, men var nog kris så jag fick hoppa in och jobba hela eftermiddagen till 18.30, han en liten runda på stan efter jag blivit fin i håret, jätte tack Marie!! ( Hon är super duktig, kan verkligen rek henne )

Hon bjuder på denna bilden tror jag ;-)


Hittade ett par jeans så bra för det behövde jag verkligen..
Sen blev det jobb.. hade tänkt att städa och fixa till lördagen fest men icke, hade även tatt upp mat ur frysen som jag skulle laga på kvällen till Rickard slutat..
När jag kom hem igår kväll stod Rickard o lagade mat, han hade dammat överallt och dammsugat... Gissa om jag blev glad.. mycket lättare för mig nu att bara torka golv o städa toaletterna.. Uterummet tog jag nu imorse.. tänkte vi skulle sitta där på lördag hoppas det inte blir för kallt, har en värmare iaf..
Nu ska jag strax ta bussen till jobbet har en hel dag framför mig till 19.30.. puss på er!

Städa..

Varför ska jag alltid städa på mina lediga dagar börjar bli trött på det.. denna veckan kan jag inte strejka från det för jag ska ha gäster på lördag så imorgon när jag är ledig blir det först till marie kl tio och fixa håret sedan blir det hem o städa hela dagen!! Idag jobbar jag bara 17.30- ja 22-23 kanske vet inte riktigt.. vi ska flytta på det mesta ikväll.. så nu ska man bli lite förvirrad igen bland hyllorna..
Igår jobbade jag 8.30-21.30 var ganska trött när jag kom hem igår kväll!! Ska åka till maxi och handla sen hämtar älsklingen varorna där när han slutat så ska försöka vara klar tills dess och sen går jag till jobbet :-)
ser väldigt mycket fram emot lördag, skriver handlings lista nu.. jag ska fixa lite lätt att äta sen har dem andra fått vars en uppgift att köpa eller fixa till lördag! Ganska bra att göra så, jag jobbar på lör så blir stressigt nog ändå ;-)
Dem får ta det som det kommer!!
Nu ska jag göra mig klar ska åka till maxi om en timme typ..
Kramizz!!

MEN?!!

Så ska Grand ha premiär nästa lördag den 24sept, då kan ju inte jag gå dit! jag har ju inte missat en premiär känns mysko! men som tur är ska jag festa med ett så underbart gäng hemma hos mig så denna kvällen kommer bli mycket bättre än Grands premiär!!!
Jag får gå dit en annan lördag, jag är så dans sugen.. fast vet att vi kommewr dansa en massa här oxå :-)
Igår kväll efter jobbet tog jag bussen hem till malena, hon och Rickard o Marie hade fixat en 3 rätters, vi firade Ingrid O Gerts 30åriga bröllops dag som den hade tidigare i veckan! var super gott och trevligt, TACK!!
Nu blir det jobb, sedan bussen hem 14.45 och snabbt hem och hämta present och byta om, kanske hinner dra igenom borsten i håret för kl 15 är det kalas för HEDDA som idag fyller ett år, kommer dok lite senare till kalaset men ska skynda mig!! Här var hon inte så många månader hihih sötisen!!!

Lång dag..

Igår jobbade jag exakt hela dagen 8.30-21.30 hem och sova idag kör vi 9.30-19.30 inte mkt fritid dessa 2 dagarna haha, lite bättre imorgon 11.50-18.30 :-) skön tid på en fredag!!!
Var toppen igår på amarone provningen, skönt oxå att man inte gillade den dyraste bäst haha, vi provar blindt så man inte ska ha några förutfattade meningar viket är super bra.. bäst betyg för mig fick den som kostade 199kr..dyrast var nästan 400kr!! men visst den var mumsig den oxå ;-)
helgen blir ganska lugn middag imorgon hos malena och ett års kalas på lör för lilla Hedda! Sen får vi se vad som händer på lördag kväll!!!
Ha en bra dag mina vänner!!
Denna party bilden gillar jag vi hade så jäkla kul denna kvällen!!!

åååå

Drömmer mig bort till Hälsa och helhet.. Kollade nu vad det kostade med en rikigt ansiktsrengöring 895kr men visst då fick man allt.. Jag skulle vekligen behöva det.. fått så mkt små prickar och skit skulle verkligen behöva rengöra ordentligt.. men 895kr för det 1timme och 25min.. jaja får fortsätta drömma..nu skulle jag verkligen behöva detta! Får spara!! petra sa jag kunde köpa nån skrubb eller något att prova men har inte tyckt det har hjälpt men kanske får prova något dyrare produkter!!
Ledig idag, har redan fixat disken, plockat undan lite, tvättat jobbe kläderna, dammsugat och nu håller jag på att tvätta sängkläder, ska bädda rent i sängen!!
Igår stack jag och petra till ingelsta och handlade lite, jag köpte färs och snitzlar.. sen körde vi hem och gjorde massa köttbullar.. gud vad tråkigt det är haha men var roligare när man var 2 :-) och goda blev dem!
På kvällen var det möte på jobbet och vin provning! Provade 10 olika, 6 röda, 2 vita, 1 cava och ett portvin!
Himla trevligt!!
På onsdag ska jag jobba 8.30.21.30 tog på min en amarone provning på kvällen gott :-) plus som ni vet behöver jag lite extra pengar!!! ;-)
Ser fram emot 24 sept då ska jag ha systemfest vi blir 9 goa tjejer :-)
kramiz på er!!!

Rosegarden och fest hos Mattias!

Heej vännerna!
Haft en trevlig helg med massa mys!!! I fredags blev det bio med Rickard, Bella och hennes kompis, Midnatt i paris jag tyckte filmen var sådär ingen jätte hit.. men var mys med bio!!! Tack ;-)
I lördags åkte jag och jobbade, Gert kom hit och hjälpte Rickard med massa saker i trädgården, så tacksam för att dem är så hjälpsamma!!!
På kvällen åkte vi hem till Mattias och tog ett glas vin innan vi gick till Rosegarden kl åtta.. Sofie hängde med och åt jätte trevligt, glad att hon ville hänga på!! Jag gillar maten där tyckte det är sjukt gott.. Men synd man inte orkar prova allt haha finns ju så mycket mat...
Vi gick hem till mattias sen igen och spelade lite spel och snackade skit, trevlig kväll!!!
Igår var det bara slapp hemma, eller ja blev till att tvätta lite o så men inget mera!!!
Idag är jag ledig men vi har möte på jobbet 18.30 så får åka in ändå.. ska fika med Malin innan..
hahaha!!!
Nu måste jag skynda mig, ska visste med petra till ingelsta kalon o handla, hon va där typ förra veckan men då handlade hon visst för lite färs till köttbullarna hahaha puss hej!!!

Mys med Ullis <3

Igår kväll hade jag och Ullis mys, vi åt god mat och drack gott vin och snackade massa, dem 3 timmarna gick för fort.. hade inte setts på länge så vi hade mycket att prata om, kan man minst säga! Det var en super trevlig kväll, vi lovade varandra att det inte fick gå så lång tid tills nästa gång! Tack Ullis!!
Nu ska jag strax ta bussen in till stan, ska jobba 12.50-19.30 idag!! Gick upp vid åtta kunde inte sova så jag ställde mig på tränings maskinen och tittade på Bonde söker fru på datan haha missade det igår, sedan frukost o dusch och fixa mig iordning! Städade undan lite i köket o plockade lite här o där :-)
Tack snälla för fina kommentarer!!! Puss!!!

Tack...

Detta skrev en tjej till mig som jag inte känner så bra läser bara hennes blogg och träffat henne en gång!
Då blir man verkligen glad och det behöver man höra ibland Tack Tess!
Förresten, du verkar vara en sån snäll och omtänksam vän. Det är bra egenskaper!

Stor kram

Möte o jobb!

idag blir det jobb 8.30-18.30 sedan ska vi ha möte som heter års arbetstid vi ska gå in i ngt nytt som vi ska få info om ikväll vi får väll se om det är några fördelar med detta!
jag ska oxå ha utvecklings samtal o lönesamtal hmm spännande!
igår hade jag en mys dag med bella, gjorde muffins, fikade med mamma, gjorde god mat och såg idol!! En bra ledig dag :-) Rickard var oxå med på ett hörn såklart han kom hem till middagen :-)
ha en trevlig dag mina vänner <3 kramar!!!

Lilla carolina..

Carro min älskade vän berättade förra lör på kräftskivan att hon sagt upp sig från kvantum och ska jobba som lärare, hon är utbildad lärare men inte fått nått jobb som det.. Hon har en vän i Malmö som rek Carro, så detta jobbet har inte Carro själv sökt men fått det, eller det är ett vik! men Carro sa att gör hon inte detta nu kanske hon aldrig jobbar som lärare.. bara det att detta jobbet är i malmö vid rosengård, det är Gympa o Engelska hon ska ha.. Hon berättade att deras gympa lärare ska sluta och han är en stor basket spelare, carro är sjukt närvös var eleverna ska säga när lilla carro kommer! Hon ska bo hos sin Mormor o Morfar i veckan o åka hem på fre när hon slutat! Hon kommer fixa det super men förstår att hon är närvös!!! Lycka till carro!
Idag är jag ledig, städat o tvättat nu blir det nog att slappa lite :-) kramizzz

Sol o härliga söndag!

Igår var vi bara hemma hela kvällen o slappade, jag handlade lite efter jobbet så vi hade lite gott att äta! Blev lövbiff, chili bea, potatis,stekt svamp o sallad mums! Vi tittade bara på tv och myste var himla skönt!
Idag när vi vaknade bestämde jag att vi skulle till eko för vi behövde en gardinstång så vi körde dit och blev typ 700kr fattigare, ja stången kostade inte så mkt men hittade lite annat oxå haha!!
Sen hem o fixa lite, rickards mobil ringde det var Niklas som ville golfa så han stack iväg vid halv två och kommer hem strax efter sju, suck! Han tar dok mat med sig hem för jag orkade inte laga mat så sent :-)
Nu har jag kört ett pass på tränings maskinen och duschat nu väntar One three hill!
Man längtar tillbaka till Rhodos och semester ååå det var så underbart! Man vill boka nästa resa nu och ha ngt att se fram emot men men får se hur det blir med den saken, har annat man oxå vill spara pengar till!!!

Fredag!!!

Nu har jag svettats lite, duschat och fixat mig :-) ska ta bussen in till stan o gå en runda med Emelie o Olivia blir en fika oxå! Sedan ska jag jobba 12.50-19.30! Jag och Rickard sticker hem till petra sen ikväll o spelar lite kort! hela dagen planerad det gillas!!
Träffade Ullis igår som snabbast på jobbet, vi har inte haft en dejt på hela sommaren vilket är super tråkigt, nu bestämde vi att vi ska träffas på onsdag kväll ska bli jätte mysigt, tror vi båda behöver det <3
Minns du denna kvällen Ullis?! Vi hade mys pys!
Trevlig helg mina vänner!!!

RSS 2.0