Lite bilder från Walles kalas..


Blev en mysig eftermiddag!


Våran 2åring!

I fredags fyllde Walle två år. Dagen blev ju inte alls som vi tänkt oss. Vi fick ställa in hans kalas. Vi försökte göra så gott vi kunde av situationen, han ville inte fika på något men blåste ljusen iallafall!
Walle har mat vägrat sen han var kräksjuk, varit riktigt jobbigt, inget alls har han ätit måndag-lördag förutom typ 2rån, färdig smoothie 2-3st, non stop. Det är nog allt. I lördags ställde vi in vår fest och Rickard träffa några av grabbarna hemma hos oss medan jag och Walle åkte till mormor och sov över. Där tog han äntligen vällingen efter mycket tjat, han drack en välling hemma i fredags också annars vägrat den mä..


Vi hade Jätte mysigt hos mamma!


Igår åt Walle lite mat sådan lättnad, underbart! Varit ledig idag men imorgon äntligen jobb och dagis sedan lite tårta och kalas för Walle ♥

Tycka synd om oss inlägg..

Du kan sluta läsa nu om du inte vill läsa massa gnäll..haha
Vi har haft sådan otur nu denna och förra veckan så det finns inte! Det började förra tisdagen när jag hämtade Walle på dagis att fröken sa han nog höll på att bli förkyld dem hade även fått ge han lite medicin för luftvägarna som vi har liggande på dagis! Onsdagen jobbade jag några timmar sen hem och byta av Rickard som behövde jobba.. Walles hosta var fruktansvärt! Jag var hemma med Walle resten av veckan och på torsdagen på kvällen åkte vi in på akuten då vi testat allt här hemma och jag tyckte hans andning var lite stressande. Men han syresatt sig bra och vi åkte hem igen, ännu en jobbig natt.. På fredagen innan Rickard åkte till jobbet bad jag honom köra in oss till akuten då var verkligen Walles andning stressad och han hostade massa. Vi kom direkt in och blev undersökt, det visade sig att Walle bara hade 88 på syret så han blev direkt uppskickad på avdelningen. Han fick inhalera och syret höjdes till 90. Har man under 90 blev det syrgas så vi klarade oss utan denna gången men blev inlagda.

På kvällen när Rickard slutade kom han och vi hade lite fredagsmys på sjukhuset, jag lämnade grabbarna vid 21 och åkte hem och sov då jag skulle jobba på lördagen. Riktigt jobbigt att lämna dem ♥
På jobbet fick jag sms av Rickard att dem fått lämna sjukhuset, underbart! Vi kunde fira alla ♥ hemma på kvällen med lite god mat framför tvn.I söndags kom Syster hem från sjukhuset, hon har varit i Göteborg igen, jag och mamma var i hennes lägenhet och städade lite..
Tyvärr kan vi ju inte träffa henne då vi är förkylda.

Natten till måndagen var något av det tuffaste på länge. Kl 21 på söndag vaknade Walle och hade lite panik vi han inte in i rummet förrän hela sängen var full med kräk. Vi är vana vid kräk då han alltid kräker vid hostan, tog in honom till oss och efter en timme kom massa kräk igen utan hosta. Magsjuka var ett faktum, fått med oss från sjukhuset tack så mycket! Vi la oss på soffan och det blev kräk minst en gång i timmen till kl 04.
Så synd om honom! Det blev ännu mera Vab, jag har saker på jobbet jag inte velat missa och Rickard har massa sjuka och folk som är lediga för det är sportlov så jag hade inget val. Vi ringde 1177 i tisdags då vi inte får i Walle varken mat eller dryck. Det blev saft med våld i medicin spruta, han är inte slö så väldigt konstigt. Vi har fortfarande inte fått i honom mat.. Börjar bli orolig nu! Sista middagen var i sön och sen dess en macka, en finn crisp, non stop och smoothie typ..

igår kl 12-22 blev toaletten min vän och jag förstod fort att jag blivit smittad. Fruktansvärt!
Idag fyller Rickard år och jag ligger pall i källaren. imorgon fyller Walle år och kalaset är inställd känns så ledsamt!När vi låg på sjukhuset kom mormor med present och bilen släpper han inte..Tycker synd om oss ♥

Blev inte alls som vi tänkte oss..

Morgonen började på ett mysigt sätt, jag och Walle mös framför nya favorit filmen flygplan! Han är så gosig på morgonen och vill gärna ha lite välling och lugn o ro ett tag när han vaknat!


Sen hör vi Rickard från sovrummet och han säger att vi får ställa in vår frukost dejt hos Linda och Robin då han inte mår alls bra, han har ont i kroppen och förkyld. Vi skulle även till klubbkompis och kolla lite saker. Ikväll skulle Rickard träffat grabbarna men han får stanna hemma, Simonette skulle kommit hit men hon och Vigo är också sjuka. Jag tänkte att jag och Walle kunde åkt till mamma så Rickard kunde få lugn och ro men ingen bra idé när Sofie också är hos mamma fall jag och walle har några baciller med oss!
Blää för alla sjukdomar! Det blir lugn kväll hemma och hoppas på att få se melodifestivalen och äta lite god ost i min ensamhet (Rickard gillar inte ostbricka)

Trevlig helg!!!

Mysig ledig dag..

Idag har jag och Walle myst massa och busat! I eftermiddags gick vi hem till Kerstin och Happy, fick god fika och lekte kurragömma och busade! Petra och Zoda kom så vi tog en promenad tillsammans!

Födelsedagen!

I fredags firade vi svärmor som fyllde år, kusinerna busade och hade även lite mys..
Så trött i fredags jobbade 8-18.30.. Åkte hem från svärmor vid 21.30 men Walle har börjat vakna vid 05.45 igen lite tidigt på helgen haha!

I lördags var det min födelsedag! Jag fick fina presenter av mina killar, mugg av Walle och presentkort på Vero Moda och en ansiktsbehandling med massage på hälsa och helhet av Rickard! Jätte glad!

På eftermiddagen kom Sofie och mamna på fika, sofie har permission i helgen blev glad att hon orkade komma hit, hon kunde inte vara med på kvällen för några var förkylda så vi bestämde att hon o mamma kom på eftermiddagen, sofie ska inte vara ensam så mamma åkte hem med henne sen!

På kvällen kom sen Svärföräldrarna och Anton, Farmor, Petra, Robban, Philip och David :-)
Jag fick Pengar, mera pengar på Vero moda, presentkort på ruth och hilding, termos mm.


I förmiddags tog vi en kall problem brr..
Stannade lite och lekte..

I eftermiddags kom Bella och Ebba ♥
Massa bus och mycket kurra gömme haha!

Tack för helgen!


RSS 2.0