Tjejmys!

Igår hade jag tjejmiddag blev lyckat! Vi var 8st med Bella som stack vid halv tio för hon skulle jobba!
Jag hade gjort fajitas kyckling med pitabröd lite olika såser o massa grönsaker, det var mumsigt! Sara, Sofie och deras kompis Theresa kom lite senare för sofie hade jobbat! Har inte träffat dem på jätte länge så va jätte trevligt!Vi snackade skit o bara hade trevligt! Carolina hade gjort en after eight kaka som va så himla god helt galet mums!
jag va inte så dukig med kameran igår men några bilder blev det! Vi tog bussen in till grand sen men bara jag, linda o Anna gick ut! Vi hade himla trevligt, glad jag fick med Anna hon är ingen grand tjej men hon rockade nog mest av alla hehe! Hon e underbar!
Idag är det storm det blåser som attans, hoppas vi får behålla strömen denna gången!
Theresa har jag inte direkt träffat innan, bara en gång på fyllan när vi liftade med dem hem från stan en natt, hon och hennes kille Oskar bor bara ett par hus bort så va jätte trevligt att träffa sin granne, jätte rar tjej!

Tips..

Tack för era kommentarer! Man blir extra peppad när folk puschar en :-)
jag har igentligen inga jätte tips hur jag gjort fört att gå ner lite i vikt men vi bestämde oss både jag och Rickard, ingen av oss hade någonsin vägt så mycket som vi gjorde så vi besämde oss tillsammans att kämpa!
Vi gick med i viktklubb där man skriver in vad man äter och får sen bra syn på saker o ting, man väger sig varje vecka och när man blir medlem skriver man in lite saker och sätter upp ett mål sen hjälper dem dig men hur mycket man får äta varje dag osv för att nå ditt mål! jag är inte så noga längre med att skriva in vad jag äter, man lärde sig väldigt mycket av detta tyckte jag!
1. Vi slutade handla hem gott o onyttigheter lättare då att låta bli när man inte har något hemma!
2. vi unnade oss godis/läsk eller det man gillar en dag i veckan!
3. slutade små äta framför tvn på kvällen.
4. röra på sig.
5. sätta upp små mål
6.Lagde maten lite annorlunda, gör matlådor till jobbet! handla nyttigare
7. bara ta mat en gång och skippa sista portionen som du kanske igentligen skulle orkat!!
8.sen att inte äta för sent på kvällen vilket är svårt för mig då jag är hemma sju eller åtta på kvällaren! ibland då tar vi bara en soppa eller något annat lättare att äta!
Hittat en färdig mättande drink jag tagit ibland istället för en måltid då jag slutat sent den heter Allevo High protein, det är den första jag smakat som är riktigt god o mättande finns på domus o apoteket tex! verkligen god!
Jag tror det är viktigt att man unnar sig gotte ibland, och det ska jag göra ikväll för då blir det tjejparty!!!
Ses kanske i dimman?! kramizz

Fuskat men nöjd..

Yes jag har fuskat lite men har gått ner 6kg iallafall och det märker jag skillnad över, framför allt på mina byxor :-) folk säger oxå att det syns på mitt ansikte men det ser inte jag haha..jag är inte klar ännu, jag hade ett mål på tio kilo som jag tänkte var ett jätte omöjligt mål för mig men nu vet jag att jag kan nå mitt mål :-) är man duktig hela veckan får man unna sig lite gott på helgen!!
I helgen blir det bubbel o drinkar och lite god mat!!!

Bonde söker fru..

Yes ikväll ska dem välja spännande haha! japp jag följer det :-) Får väll flytta ner Rickard i källaren sen eller i västa fall sätta mig där nere själv!
Idag har vi vatt lediga båda två, Rickard hade tagit ledigt idag! Vi åkte till rusta,jysk,hemtex o lite sådanna ställen o kollade lite julsaker sedan maxi o handlade! Jag fixade lite med nya gardiner och Rickard fixade lite ute, städat lite o lagat mat :-) nu blir det snart soffan!
Tänkte sätta upp ljus stakarna på lördag innan tjejerna kommer så här är lite julfint :-) för på söndag lär jag inte ha lust med det! Undrar om petra bjuder på jul mat på söndag? *blink blink*
Funderar på om jag ska fixa ihop en liten lek eller ngt kul till lördag, vi blir tyvärr inte så många men det positiva då är att man kan leka lite hihih.. Kommer bli ös med dessa tjejer iallafall hihih..
Igår var vi på en föreläsning med jobbet borta på teatern den va super bra, konsten att bli klok med Stefan Einhorn, riktigt bra o tänkvärda saker!
Desstuom serverade syrran kaffe o bulle i pausen :-)
På fredag ska sofie sövas dem ska gå ner i magen o titta IGEN, håller tummarna att allt går bra! Hon är super förkyld o båda barnen e sjuka med halsfluss kan man orka hur mkt som helst..
Min älskade syster!

Måndag igen..

Nu ska jag strax åka till jobbet, haft en riktig slappe helg!! carolina o Ida kom hit i lördags kväll trevligt med lite impuls sällskap, snackade skit och kollade på så mycket bättre! Rickard kom hem vid halv tolv från fotbollen!
Igår hade jag en tråkig dag haha va rastlös men kom inte på ngt kul att göra, senare på eftermiddagen blev det en liten trip till Eko!!
På lör ska jag ha lite tjejmiddag/fest, sagt jag vill veta senast imorgon hur många vi blir för på onsdag ska jag handla! Undantag syster yster såklart då hon inte vet förrän på lördag hur hennes dagsform är, min älskade syster <3 jag blev super glad att systrarna sara o sofie kunde komma, va sjukt längesen vi festade, smsade dem, detta blev ju bestämt sent så trode dem va upptagna men dem kunde komma ska bli skit kul!!
Tror inte vi blir så jätte många men mysigt ändå kan man spela lite spel o annat oxå :-) Blir grand sen för dem som vill!!
Kramizz!!!

Städ å stoj..

Igår kväll när jag slutat åkte jag direkt hem, hemma åtta, då blev det lite tacos och idol! Rickard hade jobbat ett monster pass typ 05-16.30 så han var helt död när jag kom hem stackaren! Vi hade verkligen super mycket att göra igår hela dagen fick nästan lite julkänsla på tempot igår!!!

Idag skulle Malin o Johan komma hit vi skulle ha lite mys ikväll men fick tyvärr ställa in våran dejt tråkigt men sant! Rickard blev erbjuden att spela inomhus turnering ikväll i hässleholm och han ville jätte gärna vara med där! Eftter bara 2 träningar tänkte jag men det måste väll finnas andra som är bättre?! haha :-)
Sedan hade han sådan otur att han fått ont i sin vad så han har ännu inte bestämt sig om han ska spela ikväll eller inte.. men han åker nog dit i vilket fall.. får se vad jag ska hitta på! vet att Mattias har fest men inte så sugen på det ännu iallafall! Sparar mig till nästa lördag om jag får ihop en tjejfest då! Sugna får ni höra av er!!

Väla!

Nu åker vi till väla för lite shopping, hoppas på att hitta lite julklappar!!!
Väntar på att Petra o Bella ska hämta mig .-)
Ha en bra dag mina vänner!!! kramizzz

Min älskade Jenny!

Idag är det 2 år sedan Jenny förlorade sin mamma, det känns inte alls som att det var två år sedan jag minns denna dagen som om det vara igår..

Det var en fredag, fredagen den 13e.. Vi skulle ha fredagsmys efter jobbet, skulle äta gott och umgås vi hade äntligen hittat en dag att umgås! Jag jobbade och på min lunch satt jag kvar på jobbet och åt för jag hade mat med mig, plöstsligt ringer min mobil och det vad Daniel som ringde..
-Hej det är sandra svarar jag som alltid..
-Jennys mamma är död, sen blir det tyst i luren..
- Allt blir svart och jag får inte fram ett ord.. och det är tyst i andra sidan av luren..
Daniel flåsade lite i rösten men hans röst var iskall.. Jag minns detta samtalet så väl..
Jenny hade fått beskedet på jobbet och det första hon säger till Daniel är att han måste ringa MIG och berätta, och säga att vi inte kan ses ikväll.. jenny va såklart oxå i chock och förstod inte heller vad som hänt men att hon säger Daniel måste ringa mig, jag tänkte direkt skit i mig liksom..
Vi sa inte mycket mera utan la på, jag satt bara o tittade ner i golvet, började inte gråta direkt utan allt blev bara svart och det va dax att gå ner o jobba igen.. jag var i sån chock att mina känslor inte kom förrän efter att jag satt maj i kassan en timme så kom jag på vad som faktiskt hänt.. det tog dagar för mig att förstå.. Jag visste inte vad jag skulle skriva till jenny ville ändå skicka ett sms, och jag tror jag gjorde rätt som skickade iaf!
Försökt finnas för jenny och jag tror hon vet att jag alltid finns för henne! Ingen kan någonsin föreställa sig hur det kan vara att förlora sin mamma!! har haft två nära vänner som förlorat sina mammor så plötsligt det är så fruktansvärt orättvist, har försökt finnas för båda där!
Jenny är en av dem bästa tjejerna jag känner, bästa mamman o systern det vet jag :-)
Så glad att jag har Jenny i mitt liv!!!! Älskar dig gumman!!! Tänker extra mycket på er idag!!!

Middag hos Mia o Ralle

Ska Bjuda på lite bilder från gårdagens trevliga middag! Jätte tack för igår jätte trevligt, gott o mysigt på alla sätt!!
Den bilden får avsluta gårdagens fest!!!
Sebbe smyg diggar Ledin bara så ni alla vet ;-)  Tack för igår alla <3

Lördag igen..

Tiden går ruskigt fort tycker jag, lite läskigt. igår efter jobbet så åkte vi hem till Petra vi fick god köttgryta, vi tittade på idol och spelade kort myspys fredag! Det var inte min tur i kort igår haha!
Jag tog föresten en snattare i torsdags det har jag glömt att berätta, jag satt i kassan och såg en mysko dam som gick vid likörerna, sa till min kollega att kolla henne lite extra.. När hon ställer sig i min kö får jag en magkänsla att hon har saker i sin väska, stressad blev jag.. kunde inte ringa vakterna då ja inte SETT att hon stoppat ner saker.. jag fick börja fråga dem 3 kunderna innan henne om jag kunde kolla i deras påsar/väskor kunde ju inte bara välja ut hennes väska, alla visade så snält, när det va hennes tur la hon fram 40kr o ställde upp 2 cider på bandet jag bad att få kolla i hennes väska, min puls steg haha.. hon visade lite försiktigt men jag såg verkligen inget så ja bad henne lägga väskan på bandet å visst där var 2 st flaskor likörer.. Hjälp tänkte jag haha jag skakade..man förväntar sig ändå inte att där ska vara ngt i väskan, ringer på en kollega som tar henne åt sidan o ringer vakter o polisen, hon erkände o jag fick göra ett kort förhör med polisen! Ibland ska man gå på magkänslan! Duktiga jag!!!

Idag har jag inte gjort så mycket, vi räfsade lite löv i förmiddags då vi hade stora högar haha, sen stack Rickard o tränade boll, jag tvättade lite o bara slappad! Ska strax in i dushen o göra mig klar för kvällens middag/fest hos Roslund/Lundin! Bestämde med Ida att vi skulle ta bussen ut tillsammans, senare på kvällen fick ja ett sms av Ida, Sebbe vägrar åka buss hahaha, vi får se hur vi kommer till näsby :-)
Undrar om det blir sånt här ös ikväll oxå hahah!!!

Fotbolls fru igen?!

Rinkaby GoIF har redan förmånen att hälsa två spelare välkomna till klubben.
Två spelare som kommer att bidra ordentligt till den kommande målsättningen för 2012 års säsong!

Björn Johnsson var först ut med att skriva övergångspapper och han är väldigt välkommen till klubben.
Björn är 24 år gammal och en stor, stark och oöm anfallstyp som kommer att springa isönder en hel del försvar kommande år.
Björn kommer ifrån Linderöds IF där han spelat under hela sin "karriär".

Tvåa ut i presentationen är Rickard Sjöstedt.
Rickard är 28 år gammal och bosatt i Rinkaby sedan ett par år tillbaka.
Han kommer ifrån Önnestads BI.
Rickard har haft ett uppehåll på två säsonger pga husköp och är riktigt sugen på att ta nya tag på fotbollsplanen igen.
Rickard har representerat Önnestad under hela "karriären" med undantag för två säsonger i Åhus HBK i Division 2.
Rickar är en allround spelartyp som spelat mycket i mittförsvaret, men som även spelat mittfältare.
För att ha hållit uppe ett tag så såg han ruskigt bra ut och han kommer att bli en fin tillgång!
Såg detta på Rinkabys hemsida :-)

Mysdag..

Idag har jag bara en slapp dag hemma, igår jobbade jag 8.30-22 det var inventering efter vi stängt och det tar sin lilla tid haha!!
Bella smsade innan att vi skulle boka en dag att baka hemma hos petra och det är gjort nu, vi brukar baka lite julgodis o lussebullar tillsammans! Vi ska oxå boka en dag vi ska åka till väla och handla julklappar, jag brukar ju nästan vara klar vi detta laget men jag har inte ens börjat fundera på vad jag ska köpa till alla och vilka jag ska byta med, vet inte ens vart jag ska fira jul!! men det löser väll sig det oxå!!
På lördags är det dax för dejt hemma hos Mia o Ralle, då ska vi och Ida o Sebbe dit på lite middag o fest! brukar bli bra fest fast vi bara är 6st så kan vi låta som 20st haha, blir nog lite spel o annat kul! Glad att denna traditionen går runt :-) Nästa gång är det vår tur igen :-) Vi har super roligt tillsammans!!
kram på er!

Ledig men suck..

Japp suck för man njuter inte av sin ledighet när man denna veckan bara jobbar 3 dagar :-/ Riktigt surt.. Kommer nog jobba lite mindre timmar nu än mitt kontrakt för att sen kunna jobba mera i dec, visst jag får ju samma månadslön men det är ändå inget kul!!
Skulle vilja ha ett litet extra jobb men det är inte så lätt heller när man har så oregelbundna tider nu på jobbet visst vi ska ha iallafalll en månads schema men än har vi inte haft det, startar väll snart! Får väll höra mig lite omkring kanske nån behöver lite extra hjälp med något :-)
Igår hade vi lite taco mys här hela familjen var trevligt!!
Lördagen fest hos Marie var himla trevlig, dok brukar jag vara van vid mera ös haha :-) men vi snacka skit hur många timmar som helst!! massa tjejer jag inte träffat på länge va himla kul!
Det va bara jag o linda som ville till grand dem andra skulle till Tbaren men jag gillar verkligen inte det, hade 100gånger mera gått på 30plus då än nu när det var 20, det kan jag säga!! linda blev trött och åkte hem tråkigt nog, så jag visste inte vad jag skulle göra.. Smsa syrran som jobbade på tbaren just då och undrade om man kunde betala med kort där, hon ringde upp och sa det va skit mycket folk redan där men att hon kunde sätta upp oss på listan så vi gick före i VIP kön, plus att jag slapp betala då tänkte jag okej jag ger det en chans hänger med en snabbis då, men fy för vad tråkigt blääää.. bara massa små glin haha!! Dok va jag nog lite dum mot mig själv för hade jag inte fixat oss på vip listan hade vi aldrig kommit in och då kanske alla hade hängt med mig till grand haha, men snäll som man är så ;-)
Fortfarande morgonrocken på mig kanske ska byta om haha!!
Tanken slog mig igår, snart nyårsafton, vad händer då?!

Lördag och ledig!

Idag hade vi ställt klockan på 8 för att hinna med lite innan Rickard skulle iväg o sparka boll! Men jag vakande såklart innan klockan haha!
Vi körde till farfars grav jag la ett litet hjärta och sa hej till honom! <3 farmor hade gjort jätte fint där! Sedan åkte vi och storhandlade blev en hel del! Hem och äta frukost och jag fixade i ordning maten som vi ska äta hos Linda o Robin ikväll, jag fixade sparris file det är fläskfile med dragon sås och sparris super gott hoppas dem andra oxå gillar det! Blir ris o sallad till som Linda fixar! sedan ska vi till Marie på tjejfest ska bli jätte kul nog många tjejer ja inte direkt umgås längre men som ja verkligen tycker att det ska bli kul att träffa! grabbarna ska spela poker ikväll ute hos Malena o Micke!
Igår körde jag ett indoorwalking pass kl 07 innan jobbet va segt att gå upp men jag hade säker varit lika trött även om jag sov till sju isf sex haha så kvittade juh! va himla skönt när ja klar iallafall ;-)
Jag hjälpte en kändis i veckan på jobbet :-) Lasse Berghagen haha tuff man!!!!
Ska försöka ladda om nu inför kvällen, kanske sa börja med en yogging runda, för då kan ja väll verkligen vara värd en flaska bubbel ikväll :-)
Tanken slog mig i veckan när ja o Rickard vägt oss vi har gått ner 10kilo tillsammans wow!!!! Duktiga vi är! men vi har en bit kvar!!!! lättare när man taggar varandra!!!
Trevlig helg vänner!!

Onsdag..

Idag ska jag bara jobba en liten stund ikväll på en vin och ost provning! Lite typiskt att jag är ledig idag igentligen men hade satt upp mig på den sen ett tag tillbaka!!! Som tur är så är det en trevlig o god provning :-)
Har tränat nu på morgonen, käkat lite frukost och väntar på att min tvätt ska bli klar! Ska laga lite spagetti o köttfärssås tänket jag det är väll mina planer för dagen!
Funderar mycket på julen, hur ska vi göra? vilka ska vi fira med vilka dagar osv.. Tycker det är lite jobbigt för jag vill gärna vara med alla hela tiden ju :-) Vi får väll se hur allting blir, vet inte så mycket ännu om hur alla ska göra!
Jag och Rickard har våran årsdag på juldagen och förlovningsdag på julafton, det är lite trisst på ett sätt för då kan man aldrig gå ut och fira o lyxa på reataurang tex för just dem 2 dagarna har man alltid annat planerat med släkt o vänner haha.. Men vi måste snart till Barbko och käka för vi har presentkort där bara inte blivit färdiga till det!!
Bestämt med Linda o Sanra att vi ska äta ngt hos Linda på lördag innan vi ska hem till Marie, ska bli himla trevligt! Rickard sa ngt om att han skulle kanske träffa grabbarna för en spel kväll o det gör han rätt i!!!
Rickard har snackat lite om att kanske börja spela fotboll igen vi får väll se ;-)
Kram alla!!!

RSS 2.0