Hinner inte mä..

Fullt ös varje dag och hinner inte alltid uppdatera! I tisdags var Walle så trött efter dagis! När jag hämtat honom gick vi till lekplatsen en runda!




Inte alltid så lätt att laga kvällsmat när man är själv med en trött dagiskille..



Igår morse myset vi länge innan frukost, sen gick vi och hälsade på min farmor innan jag lämnade Walle på dagis 10.45..
Han bara sprang in på dagis och vinkade hejdå och när Rickard skulle hämta honom 15.15 ville han knappt hem hihi





Imorse ringde Rickards klocka 06 för golf, såklart sov vi alla gott då men inte sen.. Jag o Walle åkte ut till mamma tidigt dem va på landön.. Frukost hemma, smörgåsen jag gjort dög inte han skulle ha annat bröd haha!





Nu somnade Walle och jag och älsklingen ska njuta av lite fika. .




Tivoliparken!

Idag 13.30 träffade vi några från sången nere i parken för fika och bus! Jag o Walle åkte in tidigare och jag unnade mig lite saker faktiskt! Får visa sen någon dag..
Rickard mötte upp oss i parken en stund sen tog vi en glass på torget!













Lycka!




Underbar dag..

Morsdag och jag fick fin present av Walle ♥

Rickard körde och golfade tidigt, då körde jag och Walle ut till landön och väckte mamma hihi.. Jätte fint väder hela dagen så skönt!



Bus med Elias..

Sen hem och fixa sig för att köra till svärfar som fyller 60år, fixat att Therese kom dit och tog familje foto på oss alla som vi sen ska förstora o ge dem. Lite skumpa sen körde vi till Åhus och åt på spice! Nu har vi nyss landat i soffan!













Imorgon blir det stan och tivoliparken på eftermiddagen! Ledig imorgon och såklart torsdag när det är röd dag!
Nattis!

Jätte lyxigt..

Kändes lyxigt att få sitta på en uteservering igår med några vänner i solen och bli serverad två drinkar och räksallad för min del :-)













Vilket väder..

Imorse var vi bjudna hem till Hanna här i rinkaby som gått på babysången, vi var 9st som kom, jätte mysigt! Walle drack välling innan vi gick..






Grillfest på dagis ikväll, jätte mysigt och bästa vädret!




Ledig imorgon mä sen jobb fredag och lördag! Walle är bjuden till dagis imorgon ändå 9.30-11.45 på prins och prinsess fest så det ska han få vara mä på! Sen ska jag ut och äta med lite mammor :-)

Vilken dag..

Träff kl 10 i tivoliparken, massa bus och lagom till vi skulle gå upp på stan för lunch kom solen och det blev så varmt o gott! Det blev lunch ute, bvc träff 12kg och 84cm lång, prat om vilka vacciner Walle ska ta inför spanien osv..
Upp på stan igen, lite shopping! Jag och Simmo sprang på Carro så blev fika mä och Bella kom också, blev verkligen en heldag! Han upp till Bella och ge walle kvällsmat innan Rickard hämtade oss! Härlig dag!





















Värme och massa sol!

Vilket underbart väder igår! Jag jobbade till 15.30 men sen hela eftermiddagen och kvällen var vi ute!













Ser ut såhär just nu..

Fungerar att sova i min famn, jag har mä sovit en stund, känner mig överkörd! Kl 05 ville Walle upp idag han fick välling då och efter att Rickard kört vid 05.30 ville verkligen Walle somna om men hostan störde så och 3dl välling kom upp över oss båda, filt, hallen och toa! Stackars liten! Tagit på mig jobb 15-19.30 idag efter som Rickard är hemma vid 14, nu undrar jag hur jag tänkte där?!





vårt lilla hjärta!

4veckor på dagis, två veckor på jobb knappt tog det innan det idag var dax för vab. Walle har varit förkyld hela veckan men imorse vid 04 börja han hosta till han spydde och det blev inte mkt mer sömn stackars liten!
Han har varit pigg mellan varven men inte velat äta annat än välling och lite gröt som tyvärr kom upp igen! I förmiddags sov han 30min bara innan hostan störde honom så synd om honom( och lite synd om mig ville mä bara sova) i eftermiddags lyckades han sova lite mer än en timme men nu kämpar vi att få honom till att sova, så fort han slappnar av kommer hostan..



Onsdag. .

Babysången hade avslutning förra onsdagen, jag är fri idag så när vi var hos farmor i måndags träffade jag en av tjejerna från sången, hon bor granne med farmor! Vi har varit ute på lite promenader men idag kommer hon och hennes lilla Viktor hit på frukost! Hon har en störra tjej som går på Walles dagis mä! Viktor börjar på Walles avdelning i August!

Trodde aldrig vi skulle få barnvakts problem men ser ut som vi har det till Robin, Niclas och Törnkvist 30års fest 31 maj,
Mamma ska iväg med husvagnen, bella jobbar kanske hon hinner mä liten runda på festen innan nattjobb, Rickards föräldrar ska iväg, marie ska på festen, petra ska ha majgille för bönderna, malena ska helst fått bebis då och även om hon inte fått då vet man ju inte när det händer, och Sofie är väldigt sjuk och vill inte lasta henne mä det! Sen ska ju många vänner själva på festen!

Nu får jag fixa lite frukost!

Helgen...

Helgen försvann fort, likaså denna måndagen!
I fredags hämtade mamma Walle tills vi slutat!
I lördags golfade Rickard, jag och Walle var bara hemma och fixade lite inför grillning och schlager med vänner!


Trött av att städa. .


Men undrar om det var lönt att städa..



Jätte trevlig kväll!

igår åkte jag och Walle hem till mamma och blev bortskämda medans Rickard hoppade in och spelade en B-lags match i fotboll!


Idag har Walle hämtat sina skor och keps ganska många gånger, tror han velat till dagis..

Vi gick hem till min farmor, gungade och fikade! Rickard kom när han slutat och hjälpte henne att klippa häcken, vi fick god kvällsmat!









walle håller på att bli förkyld. . :-(

Strax läggdax! Jobb 8.30-13.30 imorgon. .

Fredag. ..

Antar att man tycker fredagarna är bäst när man jobbat :-) helg känsla! Ledig imorgon. .
Igår innan dagis gick vi hem till Kerstin och busade lite..






Mamma hämtade Walle kl 16 idag för både jag och Rickard jobbade länge, tack mammi!
Lets dans på tv och små sover i fåtöljen!
Trevlig helg!

På riktigt..

Igår 7.45 lämnade jag Walle på dagis det gick väldigt bra! Så skönt att han inte blev ledsen, Rickard hämtade honom vid 15 bra start! Gick bra på jobbet mä!
Mjuk start för jag var ledig idag och det passade bra då babysången hade avslutning på barbacka!
Lite fika efteråt..


Någon har kommenterat och frågat om Walles dagis bara är ute på måndagar för jag skrivit dem hade utedag då men självklart inte, dem är ute varje dag oftast en stund iallafall innan lunch eller efter mellanmålet dok på måndagar är dem ute hela dagarna bara inne och äter :-)
imorgon jobbar Rickard till 14.30 och jag börjar vid lunch o slutar 19.30 så Walle har kort dag imorgon 11-15.15 får se vad vi gör imorgon förmiddag kanske farmor är hemma?! :-)

Äta själv. .

Ibland blir Walle förvånad över att där är mat kvar på skeden när den kommer till munnen, kan vara lååångt till munnen..






Lekt med lego ikväll..





Sista inskolningen. .

Måndagar är ute dag på dagis och det är det bästa tycker Walle, barnen var ute när vi kom och Walle sprang direkt i från mig :-) det hade gått jättebra idag! Imorgon är det på riktigt 7.45-15.15 blir jag som lämnar och Rickard hämtar!

Mutade Walle nyss med clementin, han älskar det! Jag har förberett middagen!


Min hjälpreda. .


Jag behöver verkligen nya strumpor, underkläder, byxor, smink, skor och fix av håret. . Äntligen ska man väll kunna unna sig lite igen utan att be Rickard om pengar. . :-)




Härlig eftermiddag i trädgården!










Helgen..

Vi hade en oplanerad helg, vi skulle bara mysa och göra lite nytta men ett samtal från mitt jobb i fredags ändrade lite på allt haha! Walle var på dagis 9-13.30 hämtade honom och mamma kom hit jag åkte in och hoppade i jobbklädderna.. Jag var lite närvös hihi! När jag kom hem vid 20 sov Walle och Rickard kollade film!
Jag gjorde honom sällskap lite innan jag gick och la mig! Igår jobbade jag 8.30-15.35 det gick ok men tufft på golvet och hitta sakerna kunderna frågar efter, kommit väldigt mycket nytt!
Rickard och Walle körde och hälsade på i skoglösa och önnestad! Dem hämta mig, vi tog maxi, handlade gott och skyndade oss hem för att se handbollen på tvn :-)
Rickard fick sms av Macke, han ville ses och ta några öl! 19.30 stack han och jag la Walle sen njöt jag av en film och godis! Idag han Rickard knappt gå upp förrän golfbanan väntade!
Glad att Rickard stack till Macke igår vet att han velat träffa honom ett tag!



Så nu är det slut på mammaledigheten!

Jag har en fråga, försöker ni följa dagis rutinerna hemma också?!

valborg

Igår firade vi valborg hemma hos Niclas och Simonette, jätte trevligt! Grillade och gick till brasan! Walle somnade gott i vagnen när vi var ute och gick vid 21 han sov vidare ute tills vi åkte hem kl 23 och somnade om fort hemma men sen sov han väldigt oroligt och fick sova mellan oss till slut.. Så en trött Sandra idag..

Var nere hos Carro och Johann i förmiddags och sa hej till Charlie 5v, så söt!



Vi var på idrottsplatsen typ 30min, blev mörkt så fort..


Walle var nyfiken på Charlie idag..






RSS 2.0